- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.461
eriste yerine bizim memlekete ozgu siyaha yakin kahverengi renkli bulgur var ondan koyuyorsun. Sogan piyazini ilave edip bol nane ve baharatlarini ekledikten sonra koyu kivamli ayran seklinde yogurt ekleyip karistirip altini kapatiyoruz. Cok lezzetli oluyor boyledeHem besleyici hem aşiri olmayan bir menü olmuş kuzu çok guzel.
Yeşil mercimeli bulgur çorbası nasıl oluyor ilk defa duyuyorum ben yeşil mercimek erişteli çorbasını yaparım normal ama yoğurtlu değil cokda severim
Valla biz isim konusunda hiç zorlanmadik çünkü babamız sağ olsun 20 sene kadar önce bulmuş hem kız hem erkek içinÇocuk yapmaktaki en zor kısım bu bencetabi bide biz yaparken çok ugrastik ikinci olursa çok ilimli bir isim bulacağım şöyle naif olsun benim kuzey gibi eserekli olmasın :) ılgın gibi vb.
Gunaydin kızlar benim tel bozuldu. Tamire bırakacağım birazdan bir iki gün yok. O yüzden goremeyebilirim sizleri haber vereyim dedim. Belki akşama olur belki yarın bilginiz olsun diyetimi aksatmadan devam ediyorum
Canım ben 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 yumurta iyice çırpıyorum içine lor ya da başka peynir koyuyorum sabah kahvaltıda yiyeceğim kadar. Tavayı iyice ısınınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile yagliyorum iki taraflı pişiriyorum kocaman güzel birsey oluyor tüm kahvaltı yerine geçiyor benceSenin tarifte geuzel bunu da not ettim bir gunde boyle yaparim
keten tohumu evde vardi diyetisyene gottigim donem yiyordum arada eklerim icine oyle de denerim tesekkurler. Esofmanin yag yakimi ile ilgisi yok o zaman giymeye de gerek yok
asfarovski omleti sadece yumurta ve yulafla mi yapiyorsun canim
Tamamdir cok sagol canimCanım ben 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 yumurta iyice çırpıyorum içine lor ya da başka peynir koyuyorum sabah kahvaltıda yiyeceğim kadar. Tavayı iyice ısınınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile yagliyorum iki taraflı pişiriyorum kocaman güzel birsey oluyor tüm kahvaltı yerine geçiyor bence
yasemincim inşallah cok kolay atlatirsin bitanemAnestezi olmadan vidayı nasıl atsın kız valla bende diş fobisi var çocukluğumdan beri Hacettepe ikinci yuvam gibidir gençliğim telli geçti doğumda 6 diş birden çektiler sonra sinüs ameliyatı oldum üst çene kemiği erimişti 4 implant var ağzımda amannn işte bi ara diş numaralarımı biliyordum doktor bana gülüyordu sağ üst şu numara dişimde problem var deyince :))
Yıldım artık diş probleminden korkuyla oturuyorum o koltuğa uyuyamadım hala
Keten tohumunu bugün ben de tekrar ortaya çıkardım. Kayısı, incir, portakal, salatalık işe yaramıyor bende. Form çaylarını da çok tüketen bir insan değilim ki hepsi sinamekili.
Bana önerdiğin bir şurup vardı, sen önerdin diye hatırlıyorum ama, dün ondan aldım. kullanıp kullanmamak arasında gidip geliyorum.
İlaçlarım yeni bitti aslında biraz sabretsem belki de düzene girecek. Ama felaket bir durum yaaa
Günaydın tatlım, akşam patates kızartmaları, makarnalar havada uçuşup mideye gitmiş. olmadı, bir dahakine dayanırsın bence sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?