Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eriste yerine bizim memlekete ozgu siyaha yakin kahverengi renkli bulgur var ondan koyuyorsun. Sogan piyazini ilave edip bol nane ve baharatlarini ekledikten sonra koyu kivamli ayran seklinde yogurt ekleyip karistirip altini kapatiyoruz. Cok lezzetli oluyor boylede

Çocuk yapmaktaki en zor kısım bu bence tabi bide biz yaparken çok ugrastik ikinci olursa çok ilimli bir isim bulacağım şöyle naif olsun benim kuzey gibi eserekli olmasın :) ılgın gibi vb.
Valla biz isim konusunda hiç zorlanmadik çünkü babamız sağ olsun 20 sene kadar önce bulmuş hem kız hem erkek için ben sadece ekleme yapabildim

Gunaydin kızlar benim tel bozuldu. Tamire bırakacağım birazdan bir iki gün yok. O yüzden goremeyebilirim sizleri haber vereyim dedim. Belki akşama olur belki yarın bilginiz olsun diyetimi aksatmadan devam ediyorum

Hadi ya kötü olmuş diyete devam dikkat
En geç yarın olur mu o zaman canım ?

Canım ben 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 yumurta iyice çırpıyorum içine lor ya da başka peynir koyuyorum sabah kahvaltıda yiyeceğim kadar. Tavayı iyice ısınınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile yagliyorum iki taraflı pişiriyorum kocaman güzel birsey oluyor tüm kahvaltı yerine geçiyor bence

Tamamdir cok sagol canim

yasemincim inşallah cok kolay atlatirsin bitanem

Evet cnm o ilacda iyi geliyor hem bagirsak tembelligi yapmiyor ama tabi herzaman kullanmak istemiyor insan ama suan icin bi deniyebillirsn cnm en azindna biraz rahatlatir belki düzenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…