- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.481
Bizde sizleri görunce nmutlu oluyoruz zaten cnmBen 3. Takımın yeni üyesiyim 85.5 ile başladım :) şuan 82 lerdeyimcuma günü listeye gireceğim burayı da kendi takımım kadar benimsedim sizinde muhabbetinize arkadaşlığınıza hayran kaldım kardeş takımız ya eee bu haftada yarış var bende arada bir yokluyorum sizi birazcıkta menülerinize bakıyorum
Listeye gireceğim yarışdayız diye bir tarafımdan terler aktı...Bizde sizleri görunce nmutlu oluyoruz zaten cnm
Sey dicektim
Sen bu hafta listeye girmesenmi acaba sonra strese girer kilo veremezsin Allah muhafaza
Aman cuna bildirim yapta cnm baska bisey istemiyom :)) haaa tabiki eksi olarakGunaydin kızlar benim tel bozuldu. Tamire bırakacağım birazdan bir iki gün yok. O yüzden goremeyebilirim sizleri haber vereyim dedim. Belki akşama olur belki yarın bilginiz olsun diyetimi aksatmadan devam ediyorum
Bende oyle tahmin ediyorum zatenListeye gireceğim yarışdayız diye bir tarafımdan terler aktı...ama siz benden değil kaptanım ve ayaktan korkun gümbür gümbür geliyorlar
uyumadinmi cnm niye agriyo ki belki disari çıkmak iyi gelrGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Gece gelemedim kusura bakmayın şimdi de felaket bir baş ağrısı ile uyandım
guzellllllDünkü menu
Kahvaltı 07:30
3 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar tost
Öğle
2 yumurta haşlanmış
Avuç ici kadar tost
1 greyfurt
Akşam
Domates marul 3 haşlanmış yumurta ile salata
Su 2 litre
dün yoruldunya cnm belki ondandirGünaydın kızlar bugün bir modsuz uyandim nedense
haberlerini bekliyoruz cnmSelam kizlar
Yarin diyetisyen gunum bakalim yag oranlarim ne durumda bildirim yapamiyorum ama dewam
Nigarrr Pattis makarna ikisi bjrden yenirmi annemGünaydın kizlar
Dünkü menumu yazayım annemler bende,bende hazır evdeyken onlar geziyorum valla eve köye girmiyor desem yeridir tek sıkıntı burda aktif olamıyorum cumartesi normal rutine dönücem daha sık görüşürüz
Dünkü menü
Kahvaltı 12:00
1 greyfurt
2 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Yeşillik
5:00
Tavuk ızgara
Salata
4,5 patetes kizartmasi
2,3 kaşık kadar makarna(dışarda yedim sosu çok güzeldi dayanamadım)
Ayran
Bol su 1 bardak form çayı spor yok
bizimkilerde öylemi olacak acabaTuvalete zaten koşarak gidiyordum. Şimdi uçarak gidicem
Emekliyor ya bi bak kapıya gelmiş.banyonun eşiği yüksek ama orayı bile geçiyor maşallah
Sagolasin cnm seninde kepin hayirli olsun
Hikmet saat farkında demek kiKiz daha saat 12 :))
benimkinde öyle canım ya sürekli anne geliyorum annem uyu sen diyorum uyuyor geriyeTatlı rüyalar hanımlar, benim bücür şimdi uyudu. Onu yatağına taşıyıp hemen uyuyayım, sabaha kadar sürekli uyanıyor yaaa
Ben Viva video kullanıyorumGuzelliklerrr bildiginiz kullandiginiz bi slayt programi var mi fotograf video icin acabaa???
otu AllhA kolaylık versin canım yaşım müsait olsa bende biraz bütüp yapmak istiyorum Ma yaş 32 oldu yolu yargılamaya ne kaldiAbla bizim küçük emeklemeye tutunarak kalkmaya dolayısı ile çook düşmeye başladı.hateketlendikçe büyüğün oyuncaklarını almaya çalışıyor.o da onu ittiriyor elini cimciriyor. Gözümüzü üstlerinden ayıramıyoruz.büyğk de kişi
Kıskançlıktan mı yaşı gereği mı bilmem aşırı ilgi istiyor.hep oyun falan.o yüzden telefonu elime bile alamıyorum .kusura bakma.öğlene kadaar okuldayım.dsha çok giriyorum inan.
gunsy gün takımın bekarı :)Günaydınnn 9. Takımın melekleri
Günaydın miktarlar az ama partisi ve makarna olmayabilir misGünaydın kizlar
Dünkü menumu yazayım annemler bende,bende hazır evdeyken onlar geziyorum valla eve köye girmiyor desem yeridir tek sıkıntı burda aktif olamıyorum cumartesi normal rutine dönücem daha sık görüşürüz
Dünkü menü
Kahvaltı 12:00
1 greyfurt
2 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Yeşillik
5:00
Tavuk ızgara
Salata
4,5 patetes kizartmasi
2,3 kaşık kadar makarna(dışarda yedim sosu çok güzeldi dayanamadım)
Ayran
Bol su 1 bardak form çayı spor yok
Gencim kız ne sayılması daha 22 yım
Ben 3. Takımın yeni üyesiyim 85.5 ile başladım :) şuan 82 lerdeyimcuma günü listeye gireceğim burayı da kendi takımım kadar benimsedim sizinde muhabbetinize arkadaşlığınıza hayran kaldım kardeş takımız ya eee bu haftada yarış var bende arada bir yokluyorum sizi birazcıkta menülerinize bakıyorum
Günaydın nerelerdesin kaçakGünaydınnnn
Günaydın aminGününüz aydın neseniz bol olsun bol eksili günlerimiz olsun insallahh
GünaydnnnGünaydınnnnn, bol eksili mutlu bir gün olsun
GünaydınGünaydın herkese
GünaydınGunaydin canlarim
maşallah hiç işi işi yokmuymus 20 yıl önceValla biz isim konusunda hiç zorlanmadik çünkü babamız sağ olsun 20 sene kadar önce bulmuş hem kız hem erkek içinben sadece ekleme yapabildim
Geçmiş olsun tez zamanda düzelsi .elimiz kokunuz gibilerGunaydin kızlar benim tel bozuldu. Tamire bırakacağım birazdan bir iki gün yok. O yüzden goremeyebilirim sizleri haber vereyim dedim. Belki akşama olur belki yarın bilginiz olsun diyetimi aksatmadan devam ediyorum
Güle gugü kullan kepini
Ağrı kesici iç birde nane kokla bol bolGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Gece gelemedim kusura bakmayın şimdi de felaket bir baş ağrısı ile uyandım
Bol bol eksiler eksiler getirsinDünkü menu
Kahvaltı 07:30
3 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar tost
Öğle
2 yumurta haşlanmış
Avuç ici kadar tost
1 greyfurt
Akşam
Domates marul 3 haşlanmış yumurta ile salata
Su 2 litre
Günaydın annecikGünaydın kızlar bugün bir modsuz uyandim nedense
GünaydınGünaydinlarrrr
Bana ne ben pattis yiycemGünaydinnnn güzelliklerrr
Geldik bir carcambaya daha
Bu demek oluyorki menülerde sifir karbon uygulamasina geciyoruz
kız onun zaten ayakları üç kg geliyormuş laf aramızdaListeye gireceğim yarışdayız diye bir tarafımdan terler aktı...ama siz benden değil kaptanım ve ayaktan korkun gümbür gümbür geliyorlar
İyi gitmek zorundaİyi gunler bayanlar nasil gdiyor cumya az kaldi
Evet cnm o ilacda iyi geliyor hem bagirsak tembelligi yapmiyor ama tabi herzaman kullanmak istemiyor insan ama suan icin bi deniyebillirsn cnm en azindna biraz rahatlatir belki düzenler
Selam kizlar
Yarin diyetisyen gunum bakalim yag oranlarim ne durumda bildirim yapamiyorum ama dewam
Günaydinnnn güzelliklerrr
Geldik bir carcambaya daha
Bu demek oluyorki menülerde sifir karbon uygulamasina geciyoruz
Günaydın herkese saçma sapan rüyalar gördüm yine diyetle ilgili anlatsam deli dersiniz bu defa boyutu astım çünkü
Bulaşık makinesini açtım ki şu alamıyor hepsini elimde yıkadım eşim gelince bakacak belki hortumundan değilse zaten sigortayı arayacağız bugün elde yıkayacağım o kesin ben onları ugrasirkeb kuzey balıklara basmış yemi onlarda nasıl yediyse artık evi süpürdüm bı baktım ters dönmüş bı kaci mefta odur budur kahvaltı yeni yapıldı valla olaylı başladık güne
Geldi telefonum burdayım merak etmeAman cuna bildirim yapta cnm baska bisey istemiyom :)) haaa tabiki eksi olarak
GeldimmmmmHadi ya kötü olmuş diyete devam dikkat
En geç yarın olur mu o zaman canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?