- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.501
Gitmiyorsa itekleyelim mi ?İyi gitmek zorunda
Üst dişler geliyor ablam gece çok uyandı emir hiç huzuru yokuyumadinmi cnm niye agriyo ki belki disari çıkmak iyi gelr
guzellllll
dün yoruldunya cnm belki ondandir
haberlerini bekliyoruz cnm
İyiyim bende ablacım çok şükür herşey aynı bildiğin gibi, ohh ohh gezin gezinKuzum benim nanam hoş geldin geziyoruz bol bol bebisle halinden gayet memnun ekmek elden su göldenmemlekete gittik geldim haftasonu
Sen nasılsın canım benim
Gecmis olsun canim benim bi sefer geldimki mutfak gol disa vurmus borudan ,baliklara uzuldum yazik yavrucaklarGünaydın herkese saçma sapan rüyalar gördüm yine diyetle ilgili anlatsam deli dersiniz bu defa boyutu astım çünkü
Bulaşık makinesini açtım ki şu alamıyor hepsini elimde yıkadım eşim gelince bakacak belki hortumundan değilse zaten sigortayı arayacağız bugün elde yıkayacağım o kesin ben onları ugrasirkeb kuzey balıklara basmış yemi onlarda nasıl yediyse artık evi süpürdüm bı baktım ters dönmüş bı kaci mefta odur budur kahvaltı yeni yapıldı valla olaylı başladık güne
Valla yokmuş demekki canım hatta ona bıraksam yedi sekiz çocuk adı hazır seç beğen al ama ilk kız ve ilk erkeğin adını tartışmaya bile açmadı o derece yaniHikmet saat farkında demek ki
benimkinde öyle canım ya sürekli anne geliyorum annem uyu sen diyorum uyuyor geriye
Ben Viva video kullanıyorum
otu AllhA kolaylık versin canım yaşım müsait olsa bende biraz bütüp yapmak istiyorum Ma yaş 32 oldu yolu yargılamaya ne kaldi
gunsy gün takımın bekarı :)
Günaydın miktarlar az ama partisi ve makarna olmayabilir mis
Gencim kız ne sayılması daha 22 yım
@Warriorinside örnek menü canım akşam makarna pattis yemelisn
Günaydın nerelerdesin kaçak
Günaydın amin
Günaydnnn
Günaydın
Günaydın
maşallah hiç işi işi yokmuymus 20 yıl önce
Geçmiş olsun tez zamanda düzelsi .elimiz kokunuz gibiler
Güle gugü kullan kepini
Ağrı kesici iç birde nane kokla bol bol
Bol bol eksiler eksiler getirsin
Günaydın annecik
Günaydın
Bana ne ben pattis yiycem
kız onun zaten ayakları üç kg geliyormuş laf aramızdakaptanın da yıllarca durdu durdu şimdi spora başladı anacığım onu sabote etmeliyim
Aaaa kiz o sofra kaçarmi bide yemeyip adamı gucendirecen hiç yakıştıramadım sana :) )Gitmiyorsa itekleyelim mi ?kocacığıma masa hazırlıyorum içli köfte et ızgara mantı sarma kendime de salata yimeeemmm Allah yimmeemm... Ama siz yapın eşinize eşlik edin
Gecmis olsun cnmGünaydın hanımlar dün biraz zor geçti kızım çok tıkandı sürekli ağladı durdu gece 3 du yattık cuma kontrole gidecz. Dş de sıkıştı araya geldim gelecem diyor. Sürekli giriyorum siteye geçmiş alıntılamaya başlıyorum sonra gitmek zorunda kalıyorum bi geliyorum yine onca sayfa bu ne arkadaşyetisemiyorum size
Anam gitti mi balıklar şimdiGünaydın herkese saçma sapan rüyalar gördüm yine diyetle ilgili anlatsam deli dersiniz bu defa boyutu astım çünkü
Bulaşık makinesini açtım ki şu alamıyor hepsini elimde yıkadım eşim gelince bakacak belki hortumundan değilse zaten sigortayı arayacağız bugün elde yıkayacağım o kesin ben onları ugrasirkeb kuzey balıklara basmış yemi onlarda nasıl yediyse artık evi süpürdüm bı baktım ters dönmüş bı kaci mefta odur budur kahvaltı yeni yapıldı valla olaylı başladık güne
Ay şu çocukların disleri bi ciksada bizde rahat etsek :))Üst dişler geliyor ablam gece çok uyandı emir hiç huzuru yok
Kullanımı nasıl? Porspektüsündeki gibi mi kullanayım?
selammm
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
o zaman ben bugün bir karbon tüketem
güne güzel başlamışsın baharcım :)
ben istesem 20 den fazla komşu var ben bilerek son 3-4 senedir kendi kararımla a sosyal olmayı seçtim :)sadece bir komşuma gidiyorum o da bana geliyor ,diğerler 3-4 taneyle de onun evin de görüşüyorum bir de arada karşı komşumu kahveye çağırıyorum o kadar senin de bir tane olsa şöyle gerçek dost sırdaş gibi biri her şeye yeter gülümOh ne güzel bi kahve içecek komşun var.
Benim gidip geldiğim 1 tane komşum yok
Ohh şükürGeldi telefonum burdayım merak etme
Gecmis olsun aclikta yapiyoGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Gece gelemedim kusura bakmayın şimdi de felaket bir baş ağrısı ile uyandım
modum düşük değil modum uyku da gülüm:) dün akşam 5 li karma b vit. iğnesinin ilkini yaptırdım bakalım biraz daha dinç olurum inşallahartık çok geç canım ya
Günaydın abla modun mu düşük
sürekli aynı şeyde içilmez ki
gıybetini ettiğimiz de komşuya geliyor o varken edemiyoruz o yokken toplam 64 daireyiz sadece o kadının gıybetini yapıyoruz daha doğrusu benim tontişim komşuma yaptığı eziyetleri konuşuyoruz:)Günaydınnn canımmmmm
Yüksek kesimlere birazcık yağmur kar yağıyor, geri kalan her yer kurak... Bu kış çok çok kurak geçti, Allah hayır etsin sonumuzu.
Komşuda gıybet var mı gıybet
İçecek tarifin neydi, hatırlamıyorum ya da gözümden kaçmış ama keşke zorlasan da içsen. Bir sonraki analizde faydasını görünce çok mutlu olacaksın
Hepimiz iyi olalım kuzummmmmmİyiyim bende ablacım çok şükür herşey aynı bildiğin gibi, ohh ohh gezin geziniyi olunda gerisi önemli değil
aksamki meyve haric güzel olmus cnmMenumu de yazayım
Saat 10.00 kahvaltı
Mantarlı kiymalı kavurma
2 ceri
Salatalık
4 zeytin
Bol yeşillik
1 dilim tb
Saat 14.00
3 kaşık patlıcan oturtma
Yarım dilim tb
Saat 19.00 akşam
Yarım kase mercimek çorbası
Az yağda pişmiş tavuk
1 dilim tb
Salata
Saat 21.00
1 küçük mandalina
2 çilek
Su 2 litre
Spor 3 mil Leslie =135 puanPnrrr-12
Abla yirmi tane çıkacakmışAy şu çocukların disleri bi ciksada bizde rahat etsek :))
Karbon almamak insani daha fit yapar cnm bide spor olsa mükemmel olur :))Gunaydin kizlarsevdim ben bu karatayi kendimi cok iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?