Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum benim nanam hoş geldin geziyoruz bol bol bebisle halinden gayet memnun ekmek elden su gölden memlekete gittik geldim haftasonu

Sen nasılsın canım benim
İyiyim bende ablacım çok şükür herşey aynı bildiğin gibi, ohh ohh gezin gezin iyi olunda gerisi önemli değil

Gecmis olsun canim benim bi sefer geldimki mutfak gol disa vurmus borudan ,baliklara uzuldum yazik yavrucaklar

Valla yokmuş demekki canım hatta ona bıraksam yedi sekiz çocuk adı hazır seç beğen al ama ilk kız ve ilk erkeğin adını tartışmaya bile açmadı o derece yani

Gitmiyorsa itekleyelim mi ? kocacığıma masa hazırlıyorum içli köfte et ızgara mantı sarma kendime de salata yimeeemmm Allah yimmeemm... Ama siz yapın eşinize eşlik edin
Aaaa kiz o sofra kaçarmi bide yemeyip adamı gucendirecen hiç yakıştıramadım sana :) )

Gecmis olsun cnm

Anam gitti mi balıklar şimdi çok üzüldüm ya

Sana kokan gelsin aksiyon olmuş bulaşıklar

Kullanımı nasıl? Porspektüsündeki gibi mi kullanayım?

selammm
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

o zaman ben bugün bir karbon tüketem

güne güzel başlamışsın baharcım :)

Ewet cnm sanirm yarim kapcikle baslaniyodu öyle dene bakalm insallah iyi gelir

Oh ne güzel bi kahve içecek komşun var.
Benim gidip geldiğim 1 tane komşum yok
ben istesem 20 den fazla komşu var ben bilerek son 3-4 senedir kendi kararımla a sosyal olmayı seçtim :)sadece bir komşuma gidiyorum o da bana geliyor ,diğerler 3-4 taneyle de onun evin de görüşüyorum bir de arada karşı komşumu kahveye çağırıyorum o kadar senin de bir tane olsa şöyle gerçek dost sırdaş gibi biri her şeye yeter gülüm

gıybetini ettiğimiz de komşuya geliyor o varken edemiyoruz o yokken toplam 64 daireyiz sadece o kadının gıybetini yapıyoruz daha doğrusu benim tontişim komşuma yaptığı eziyetleri konuşuyoruz:)

aksamki meyve haric güzel olmus cnm
Bu 2 gün aksam ekmekde olmasin süper bisey gelecek senden ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…