- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.521
Geçmiş olsun canım ya inşallah toparlar biraz o iğne valla eski ekimi özledik bizmodum düşük değil modum uyku da gülüm:) dün akşam 5 li karma b vit. iğnesinin ilkini yaptırdım bakalım biraz daha dinç olurum inşallah
1 yasindan sonra o kadar zorlamaz heraldeAbla yirmi tane çıkacakmışbiz daha 2 çıkardık
mahpusluk bitmiş şükür dün açtım kk yi neler olmuş diye sayfalarca yazı okudum ortak paylaşım alanıyla bir takımın kendi sayfasını, hala bulamadan baktım 1 saat geçmiş en son vaz geçtim bakmaktan zaten ..misafir iyide sik sık olunca sikiyor
Sen kvkylemi oturuyorsun
burda biri hastaysa çokcuklu eve gitmezki
Ins. İlerlemez geçmiş olsun cnm
baslangicta bu kadar azaltirsan sonra zorluk çekersin cnmc
Geçmişin zaten ben artidaydim
merve işler kacmiyoya cnm iyi olunca yaparsin
inş. Tedavi cevap verir cnm
ekim güya geldin ama yine kayipsin cnm
Oncekini icseydin keske
sendesevine hosgeldin cnm amcan nasildi
tatlimtbaslangicta 3 öğünde yapabilirsin
ben duymadım ama ayni sorun bendede basladi
niyeki hani eksi gelir diyodund
Biliyorsun listeye güzel biByuzdeyle giriş yapman lazim
bende ne var hic bilmiyorum :) yarın kontrol edip ona gore sekillendirmem lazim
Aman olmasın ablam ya valla kenti çektiğime değil bebelere üzülüyorum inan. Kerem beyler nasıllar iki ay oldu değil mi abla baya toplamistir1 yasindan sonra o kadar zorlamaz heralde
Bizim kizinda azi disleri cikiyor
Biraz istahi az baska sorun yok sükür
Abla regl olcam canım tatlı istedi bende meyve yedimaksamki meyve haric güzel olmus cnm
Bu 2 gün aksam ekmekde olmasin süper bisey gelecek senden ins.
15 günlük kaldı ilaçlar bitsin artık hayalet gibi uykulu dolanmam allahın izniyle bir tanesinin için de galiba antidepresan da var bildiğin evde uyumuyorsam bile ruh gibi dolanıyorum elim de değil ilaçlar yapıyor eşim de dalga geçip duruyor sabah gidiyorum yatıyorsun öğle geliyorum yatıyorsun akşam yine yatıyorsun diyor ben de hiç bozuntuya vermiyorum sana mesaj yolluyorum yataktan çıkmıyorum ondan da sen anlamıyorsun diyorum yüzsüzceGeçmiş olsun canım ya inşallah toparlar biraz o iğne valla eski ekimi özledik biz
Bazi seyler yasandi bitti cnm biz zaten cuma günü kapatmistik konuyumahpusluk bitmiş şükür dün açtım kk yi neler olmuş diye sayfalarca yazı okudum ortak paylaşım alanıyla bir takımın kendi sayfasını, hala bulamadan baktım 1 saat geçmiş en son vaz geçtim bakmaktan zaten ..
öğlen kapının zil sesine uyandım eşim gelmiş ben hala horul horul uyuyorum :)gece de ne zamandır merak ettiğim bir kitap vardı bilinç altıyla ilgili tesadüf onu buldum geçen onu okumaya bir daldım 90 küsür sayfa okumuşum netten okuması uzun sürüyor gözü çabuk yoruyor gözlerim kapanıyordu kk ye bakmadan direk yattım bacım
Bende regli oldum dünAbla regl olcam canım tatlı istedi bende meyve yedimekmeğe dikkat ederim ama
15 günlük kaldı ilaçlar bitsin artık hayalet gibi uykulu dolanmam allahın izniyle bir tanesinin için de galiba antidepresan da var bildiğin evde uyumuyorsam bile ruh gibi dolanıyorum elim de değil ilaçlar yapıyor eşim de dalga geçip duruyor sabah gidiyorum yatıyorsun öğle geliyorum yatıyorsun akşam yine yatıyorsun diyor ben de hiç bozuntuya vermiyorum sana mesaj yolluyorum yataktan çıkmıyorum ondan da sen anlamıyorsun diyorum yüzsüzce
24 dünde 2 ay olacak cnmAman olmasın ablam ya valla kenti çektiğime değil bebelere üzülüyorum inan. Kerem beyler nasıllar iki ay oldu değil mi abla baya toplamistir
Allah razı olsun ablam senden onlarla birlikte ben de dua edeyim gerçekten insan bunaliyor evlat bile olsa bir nefes almaya ihtiyacı oluyor24 dünde 2 ay olacak cnm
Son bikac gun gunduzleri biraz uyur olmustu ama gece 4- 5 kadar ayaktalar
Bu aksamda bana gelecek 2 si birden
Bizimkiler sinemaya gidecek
Oglanda gelinde baya bunaldi
şimdiye kadar kitapta her şeyin çözümü inanç ve zihin altını ikna etmek olduğu vurgulanıyor bildiğim şeylerin bir arada toplamını veriyor sanki benim çok hoşuma gitti daha yarılamadım kitabı ama zevk alarak heyecanla okuyorumBazi seyler yasandi bitti cnm biz zaten cuma günü kapatmistik konuyu
Sende igne almaya baslamisin ins.iyi gelirde uyku modundan cikarsin
Kitapta ikginc bilmddigimiz biseyler varsa bizlede paylas
Senin tontis ne yapiyor hala aynimi diyete baslamaya niyeti yokmu
bazen yüzsüz utanmaz ve şuh olmak gerekiyor ne yapayım adam söylenip duruyor yoksa :)))Allah iyiliğini versin emi ekim sesli güldüm valla
Valla o konuda katılıyorum sen önce söyleyince tüm kozlar senin eline geçiyor değilse oooo imalar imalarbazen yüzsüz utanmaz ve şuh olmak gerekiyor ne yapayım adam söylenip duruyor yoksa :)))
hala toparlayamadi mi kuzucukGünaydın hanımlar dün biraz zor geçti kızım çok tıkandı sürekli ağladı durdu gece 3 du yattık cuma kontrole gidecz. Dş de sıkıştı araya geldim gelecem diyor. Sürekli giriyorum siteye geçmiş alıntılamaya başlıyorum sonra gitmek zorunda kalıyorum bi geliyorum yine onca sayfa bu ne arkadaşyetisemiyorum size
Çok değil dobisler olmuş boğaz her yerde sıkıntı artık ne kadar yedilerseGecmis olsun canim benim bi sefer geldimki mutfak gol disa vurmus borudan ,baliklara uzuldum yazik yavrucaklar
Valla yokmuş demekki canım hatta ona bıraksam yedi sekiz çocuk adı hazır seç beğen al ama ilk kız ve ilk erkeğin adını tartışmaya bile açmadı o derece yani
Anam gitti mi balıklar şimdiçok üzüldüm ya
Sana kokan gelsin aksiyon olmuş bulaşıklar
ciakr merak etme en zor köpeklerle azilae çıkıyorAbla yirmi tane çıkacakmışbiz daha 2 çıkardık
Ins.biran once o da sagliginin tehlikede oldugunu anlar cnmşimdiye kadar kitapta her şeyin çözümü inanç ve zihin altını ikna etmek olduğu vurgulanıyor bildiğim şeylerin bir arada toplamını veriyor sanki benim çok hoşuma gitti daha yarılamadım kitabı ama zevk alarak heyecanla okuyorum
benim tontişi zorla ikna edip perşembe bir dahiliyeye götürücek bir arkadaş hormonlara v.s. baktırıcak bu ara çok çarpıntısı oluyor beni de korkutuyor onlar ikna etmese ben diğer ay zaten gidecektim ona da randevu alacaktım sürüye sürüye götürecektim yanım da:)
hah işte böyle olucaz gülüm kadının kıvrak zekası vardır biz kullanmayı bilmiyoruz doğru düzgünValla o konuda katılıyorum sen önce söyleyince tüm kozlar senin eline geçiyor değilse oooo imalar imalar
Benimki de laf attı ben annemlerde iken. geçen haftaki gönderdiğim iki fotoyu attım hemen, normal fotolardi aslında arkadaş oturmasinda. bak bunlar senin içindi zamanında anlamadın dedim, inandı ve üzüldü safım
kocası ağır yaşamları açıp izleyip bak işte sen de ileri de böyle olucan diye kadına bir ton laf sayıyor zaten şimdi gelir az önce aradı ben kaçtım bacım mutfağı toparlıyım malum biz hep mutfakta oturuyoruz öptüm sultanımIns.biran once o da sagliginin tehlikede oldugunu anlar cnm
Boyuna göre kilosu baya fazlaydi bide ilerde daha da alir
Gunaydin kizlarsevdim ben bu karatayi kendimi cok iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?