Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mahpusluk bitmiş şükür dün açtım kk yi neler olmuş diye sayfalarca yazı okudum ortak paylaşım alanıyla bir takımın kendi sayfasını, hala bulamadan baktım 1 saat geçmiş en son vaz geçtim bakmaktan zaten ..
öğlen kapının zil sesine uyandım eşim gelmiş ben hala horul horul uyuyorum :)gece de ne zamandır merak ettiğim bir kitap vardı bilinç altıyla ilgili tesadüf onu buldum geçen onu okumaya bir daldım 90 küsür sayfa okumuşum netten okuması uzun sürüyor gözü çabuk yoruyor gözlerim kapanıyordu kk ye bakmadan direk yattım bacım

Geçmiş olsun canım ya inşallah toparlar biraz o iğne valla eski ekimi özledik biz
15 günlük kaldı ilaçlar bitsin artık hayalet gibi uykulu dolanmam allahın izniyle bir tanesinin için de galiba antidepresan da var bildiğin evde uyumuyorsam bile ruh gibi dolanıyorum elim de değil ilaçlar yapıyor eşim de dalga geçip duruyor sabah gidiyorum yatıyorsun öğle geliyorum yatıyorsun akşam yine yatıyorsun diyor ben de hiç bozuntuya vermiyorum sana mesaj yolluyorum yataktan çıkmıyorum ondan da sen anlamıyorsun diyorum yüzsüzce

Bazi seyler yasandi bitti cnm biz zaten cuma günü kapatmistik konuyu

Sende igne almaya baslamisin ins.iyi gelirde uyku modundan cikarsin

Kitapta ikginc bilmddigimiz biseyler varsa bizlede paylas

Senin tontis ne yapiyor hala aynimi diyete baslamaya niyeti yokmu

Allah iyiliğini versin emi ekim sesli güldüm valla

Aman olmasın ablam ya valla kenti çektiğime değil bebelere üzülüyorum inan. Kerem beyler nasıllar iki ay oldu değil mi abla baya toplamistir
24 dünde 2 ay olacak cnm
Son bikac gun gunduzleri biraz uyur olmustu ama gece 4- 5 kadar ayaktalar
Bu aksamda bana gelecek 2 si birden
Bizimkiler sinemaya gidecek
Oglanda gelinde baya bunaldi

24 dünde 2 ay olacak cnm
Son bikac gun gunduzleri biraz uyur olmustu ama gece 4- 5 kadar ayaktalar
Bu aksamda bana gelecek 2 si birden
Bizimkiler sinemaya gidecek
Oglanda gelinde baya bunaldi
Allah razı olsun ablam senden onlarla birlikte ben de dua edeyim gerçekten insan bunaliyor evlat bile olsa bir nefes almaya ihtiyacı oluyor

şimdiye kadar kitapta her şeyin çözümü inanç ve zihin altını ikna etmek olduğu vurgulanıyor bildiğim şeylerin bir arada toplamını veriyor sanki benim çok hoşuma gitti daha yarılamadım kitabı ama zevk alarak heyecanla okuyorum
benim tontişi zorla ikna edip perşembe bir dahiliyeye götürücek bir arkadaş hormonlara v.s. baktırıcak bu ara çok çarpıntısı oluyor beni de korkutuyor onlar ikna etmese ben diğer ay zaten gidecektim ona da randevu alacaktım sürüye sürüye götürecektim yanım da:)

bazen yüzsüz utanmaz ve şuh olmak gerekiyor ne yapayım adam söylenip duruyor yoksa :)))
Valla o konuda katılıyorum sen önce söyleyince tüm kozlar senin eline geçiyor değilse oooo imalar imalar

Benimki de laf attı ben annemlerde iken. geçen haftaki gönderdiğim iki fotoyu attım hemen, normal fotolardi aslında arkadaş oturmasinda. bak bunlar senin içindi zamanında anlamadın dedim, inandı ve üzüldü safım

hala toparlayamadi mi kuzucuk

Gecmis olsun canim benim bi sefer geldimki mutfak gol disa vurmus borudan ,baliklara uzuldum yazik yavrucaklar
Çok değil dobisler olmuş boğaz her yerde sıkıntı artık ne kadar yedilerse

Valla yokmuş demekki canım hatta ona bıraksam yedi sekiz çocuk adı hazır seç beğen al ama ilk kız ve ilk erkeğin adını tartışmaya bile açmadı o derece yani

Anam gitti mi balıklar şimdi çok üzüldüm ya

Sana kokan gelsin aksiyon olmuş bulaşıklar

Abla yirmi tane çıkacakmış biz daha 2 çıkardık
ciakr merak etme en zor köpeklerle azilae çıkıyor

Ins.biran once o da sagliginin tehlikede oldugunu anlar cnm
Boyuna göre kilosu baya fazlaydi bide ilerde daha da alir

hah işte böyle olucaz gülüm kadının kıvrak zekası vardır biz kullanmayı bilmiyoruz doğru düzgün
anacım o dediğim tontiş komşum aradı geliyor mutfak dağınık ben kaçıyorum yoksa böyle muhabbeti bırakıp hayatta gitmezdim kocalar ve ilişkiler en sevdiğim konulardan :))

Ins.biran once o da sagliginin tehlikede oldugunu anlar cnm
Boyuna göre kilosu baya fazlaydi bide ilerde daha da alir
kocası ağır yaşamları açıp izleyip bak işte sen de ileri de böyle olucan diye kadına bir ton laf sayıyor zaten şimdi gelir az önce aradı ben kaçtım bacım mutfağı toparlıyım malum biz hep mutfakta oturuyoruz öptüm sultanım

Gunaydin kizlar sevdim ben bu karatayi kendimi cok iyi hissediyorum

Bende genelde 3 öğün beslenirim ara öğün yapmam bi tek kahve içerim belki o olabilir onun dışında sabahı erken yaptığım için 3 öğün yerim sabah geç olursa 2 öğün hatta
Bana da çoook iyi geliyor bu düzen.düzeni bozunca hem kilo alıyorum hem de moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…