Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Acaba yarismaya yada kk da bi yere gelse motive olurmuki

hala toparlayamadi mi kuzucuk

Çok değil dobisler olmuş boğaz her yerde sıkıntı artık ne kadar yedilerse

ciakr merak etme en zor köpeklerle azilae çıkıyor
tahminimden zor geçiyor hırıltı fena akşam daha da kötü olup ağlıyor yazık ilaç icirmek de işkence geri çıkarıyor ellerini tutmak zorunda kalıyorum bu kez de kendimi kötü hissediyorum acaba ruhen bi hasar veriyor muyum çocuğa diye

Allah kolaylik versin seydam gercekten cok zor
Bizim oglan dogru dürüst durmuyor ondan bitane daha olsa gelin ne yapardi düsünemiyoruz bile :))

Sen bi de bizim evin halini görsen abla korkar kaçarsın valla Ama o kadar tatlılar ki herşeyi unutuyor insan
Kıyamam kuzum ya ama benim hayalim hep ikiz kızımın olması idi hala istiyorum

İnşallah olur canım mükemmel bişey ikiz şaka bi yana

Ohh şükür
Senin tartı ne alemde cnm
Ben sana telimi boşunamı verdim :))
Ben tartiyi belirtmiyorum çünkü doktor cuma dan cumaya tartıp dedi. Ancak insan meraklı dimi ben de merak ediyorum çarşamba kontrol için tartılayım diyorum. Tartılınca sana yazarım.

Ben tartiyi belirtmiyorum çünkü doktor cuma dan cumaya tartıp dedi. Ancak insan meraklı dimi ben de merak ediyorum çarşamba kontrol için tartılayım diyorum. Tartılınca sana yazarım.
Tmm cnm
Benim tel degisti ya bazi kisilerin wp si görünmüyor seninde yok
Aksam oglan gelince göstereyim bi

Kızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Burasıda soğuk cnm şu 2 gun biraz yumusadi ama hala ekside

Bende evdeyim biraz iş yapıp spor yapicam inş.
Akşama çocuklar gelecek dadilik yapicam :)

Selam kizlar ben yine bir yandan temizlige bir yandan esyalarin yerini düzeltmeye devam ediyorum tabi benim kizda sagolsun durmuyor

Şu youtubede videolar varya top havuzlu falan.. tutturdu bende gircem diye bizim sisme havuzda asagida bodrumda dedim aksam babaya aldiralim yok kabul etmiyor.. neyse aklima kuveti geldi kuvetine koyalım toplari orda oyna kabul etti .. bu sefer huff (su)nerde diye basladi. Bu cocuklari mutlu etmek ne zor arkadas buyudukce zorlaniyor insan
Olmaz daha yeni yikandin dedim basladi ağlamaya bi yandan agliyor bir yandan anne bak diyerek kafasini kaşiyoryine dayanamadım kuvete birde su doldurduk omrumu yiyor bu kiz benim digeri gelince napicam hic bilmiyorum

Bende temizlik yapıyorum bugün evde valla merve
Tatlılıklarını göricen zorluklarını unutucaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…