- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.541
Abla yirmi tane çıkacakmışbiz daha 2 çıkardık
Acaba yarismaya yada kk da bi yere gelse motive olurmukikocası ağır yaşamları açıp izleyip bak işte sen de ileri de böyle olucan diye kadına bir ton laf sayıyor zaten şimdi gelir az önce aradı ben kaçtım bacım mutfağı toparlıyım malum biz hep mutfakta oturuyoruz öptüm sultanım
Allah kolaylik versin seydam gercekten cok zorHahaha beni düşün kendi haline şükret bende ondan çarpı 2 var hemde aynı andaaaaa
tahminimden zor geçiyor hırıltı fena akşam daha da kötü olup ağlıyor yazık ilaç icirmek de işkence geri çıkarıyor ellerini tutmak zorunda kalıyorum bu kez de kendimi kötü hissediyorum acaba ruhen bi hasar veriyor muyum çocuğa diyehala toparlayamadi mi kuzucuk
Çok değil dobisler olmuş boğaz her yerde sıkıntı artık ne kadar yedilerse
ciakr merak etme en zor köpeklerle azilae çıkıyor
Büyuksun başkanBende regli oldum dün
Hadi eksi hatrina sesimi cikartmiyom
Kıyamam kuzum yaHahaha beni düşün kendi haline şükret bende ondan çarpı 2 var hemde aynı andaaaaa
Allah kolaylik versin seydam gercekten cok zor
Bizim oglan dogru dürüst durmuyor ondan bitane daha olsa gelin ne yapardi düsünemiyoruz bile :))
Kıyamam kuzum yaama benim hayalim hep ikiz kızımın olması idi hala istiyorum
Ben tartiyi belirtmiyorum çünkü doktor cuma dan cumaya tartıp dedi. Ancak insan meraklı dimi ben de merak ediyorum çarşamba kontrol için tartılayım diyorum. Tartılınca sana yazarım.Ohh şükür
Senin tartı ne alemde cnm
Ben sana telimi boşunamı verdim :))
Tmm cnmBen tartiyi belirtmiyorum çünkü doktor cuma dan cumaya tartıp dedi. Ancak insan meraklı dimi ben de merak ediyorum çarşamba kontrol için tartılayım diyorum. Tartılınca sana yazarım.
Evet tel değişme bilgisi geldi bana wp eklenir otomatikTmm cnm
Benim tel degisti ya bazi kisilerin wp si görünmüyor seninde yok
Aksam oglan gelince göstereyim bi
Burasıda soğuk cnm şu 2 gun biraz yumusadi ama hala eksideKızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Bazilarinin oluyor bazılarının olmuyor bende anlamadımEvet tel değişme bilgisi geldi bana wp eklenir otomatik
Selam kizlar ben yine bir yandan temizlige bir yandan esyalarin yerini düzeltmeye devam ediyorumtabi benim kizda sagolsun durmuyor
Şu youtubede videolar varya top havuzlu falan.. tutturdu bende gircem diye bizim sisme havuzda asagida bodrumda dedim aksam babaya aldiralim yok kabul etmiyor.. neyse aklima kuveti geldi kuvetine koyalım toplari orda oyna kabul etti .. bu sefer huff (su)nerde diye basladi. Bu cocuklari mutlu etmek ne zor arkadas buyudukce zorlaniyor insan
Olmaz daha yeni yikandin dedim basladi ağlamaya bi yandan agliyor bir yandan anne bak diyerek kafasini kaşiyoryine dayanamadım kuvete birde su doldurduk omrumu yiyor bu kiz benim digeri gelince napicam hic bilmiyorum
Kızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Benim olamıyor dimiKimlerin aslanı yoksa liste yapalım hepsinin birden aslanini isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?