Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gıybetini ettiğimiz de komşuya geliyor o varken edemiyoruz o yokken toplam 64 daireyiz sadece o kadının gıybetini yapıyoruz daha doğrusu benim tontişim komşuma yaptığı eziyetleri konuşuyoruz:)

Bu gıybet cidden insanları mutlu ediyor yaaa. Ben gıybet yapmadığım için sürekli mutsuz oluyorum. Teşhis çalışma arkadaşlarım tarafından konuldu bu sabah
Anlık duygu değişimi sebebi beslenme hastalık filan değil gıybet yapmamakmış

Sen bi de bizim evin halini görsen abla korkar kaçarsın valla Ama o kadar tatlılar ki herşeyi unutuyor insan

İnşallah olur canım mükemmel bişey ikiz şaka bi yana

İkizlerin mi var senin, maşallahhh
Abimin ikizleri var, kuzenimin de ikizleri var. Şimdi kocaman genç kız oldular tabi ama büyütmek çok zor ikizleri.

Kızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba

Yağışlı ve soğuk hava, müşterisiz bir banka günü. Gelenler de arızalı tipler zaten:)
Ufaktan kum dökmeye başladım, gözüm yatakta ama ayaktayım :)
Biraz sıkılıyorum ve canım çikolata yemek istiyor demekki magnezyum ihtiyacım var. Uzun zamandır kitap okumaya üşendiğimi ve yeni beslenme kitapları keşfettiğimi farkettim. Bence kış modundan çıkmalıyız artık, saatler geri alınmadığı sürece ekim-mart ayları arası ben mutsuz olacam

ahaha senin kız kendi başına bir dünya ama yaaa ama her istediğini çok da yapma, parmağında oynatmasın seni
daha dur 2. doğduğunda kardeşini kıskanacak, ekstra ilgi isticek....

Evet canım Allah razı olsun, aslında benim üçüzlerim var.2 bebek 1 melek annesiyim.oğlumu Doğumdan sonra kaybettim..
Çok zor ikiz bakmak evet ama Harika bişey sağlıklı sağlıklı gülüyorlar ya bütün zorluklar sanki hiç yokmuş gibi geliyor bana

Gunaydin kizlarr bende gune olaydi basladim sabah bi uyandim ev misafir dolu halalar cocuklar anneanne gelmis bi sinir oldum ki insan habersiz mi gelir boyle ya bacinin evi anladik ga insan bi haber vermez mi ya dusuncesizlerrr
allah kolaylik versin baci zor bu isler yakininda olsa habersiz olmuyo

Gunaydin kizlar sevdim ben bu karatayi kendimi cok iyi hissediyorum
ben beceremedim bi o karatayi

bazen yüzsüz utanmaz ve şuh olmak gerekiyor ne yapayım adam söylenip duruyor yoksa :)))
Haaah o dedigini hak eden bi tanede bende var uyarsan aksamdan sabaha sabahtan aksama sinir kupusun unursamaz yuzsuz olursan hersey kolay
Kızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
sirilsikam oldum ve cooook uykym var

Bu adamlar hep aynı herhalde

Insallah oglunla cennette bu zamanları telafi edeceksiniz canım :) çok özel olmayacaksa normal yolla mi tedavi ile mi üçüz istersen cevap verme seydacim merak sadece

Insallah oglunla cennette bu zamanları telafi edeceksiniz canım :) çok özel olmayacaksa normal yolla mi tedavi ile mi üçüz istersen cevap verme seydacim merak sadece

İnşallah canım, amin
Yok canım tabiki sorabilirsin, doğal yolla üçüz canım :) herhangi bi tedavi görmedim

Rabbim ikizlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah. Allah bağışlasın

Bu adamlar hep aynı herhalde
İnşallah canım, amin
Yok canım tabiki sorabilirsin, doğal yolla üçüz canım :) herhangi bi tedavi görmedim
Üçüz mü
Maşallah
Allah yardımcınız olsun.
kaç yaşında bu bebeler.

uyumadinmi cnm niye agriyo ki belki disari çıkmak iyi gelr

guzellllll

dün yoruldunya cnm belki ondandir

haberlerini bekliyoruz cnm
sanırım abla bugun pek bır is yapmadim vitrini hallettim sadece

bahar makine inşallah düzelir elde yikamsk bir süre sonra zor oluyor. Bende balik alsam diyorim ama iste oldururuz diye kiyamiyorim

cok geçmiş olsun kuzuya

Gunaydin kizlarr bende gune olaydi basladim sabah bi uyandim ev misafir dolu halalar cocuklar anneanne gelmis bi sinir oldum ki insan habersiz mi gelir boyle ya bacinin evi anladik ga insan bi haber vermez mi ya dusuncesizlerrr
Kv ile mi yaşıyorsunuz canım
Gitmiyorsa itekleyelim mi ? kocacığıma masa hazırlıyorum içli köfte et ızgara mantı sarma kendime de salata yimeeemmm Allah yimmeemm... Ama siz yapın eşinize eşlik edin
kiz azicik banada gondercanim çekti
Ben tartiyi belirtmiyorum çünkü doktor cuma dan cumaya tartıp dedi. Ancak insan meraklı dimi ben de merak ediyorum çarşamba kontrol için tartılayım diyorum. Tartılınca sana yazarım.
kiz bugün Çarşamba degil mi

Bende temizlik yapıyorum bugün evde valla merve
Tatlılıklarını göricen zorluklarını unutucaksın canım
Kolay gelsin seydam
yok canım benim kiz 2 güne kadat banyo kelimesini duyunca yikanmicam diye aglardi simdi yeni alisti diye kirmak sogutmak istemiyorm

Son düzenleme:
Hayırdır kız geçen gün sen demedin mi üçüncü yok diye coştu senin hormonlar yine
Ama şöyle 3 4 sene sonra ikizim olsa fena mı olur canıııım :))))))
Benim yaş da 33 . İkiz olsatek seferde. Hiç hayır demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…