- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.561
gıybetini ettiğimiz de komşuya geliyor o varken edemiyoruz o yokken toplam 64 daireyiz sadece o kadının gıybetini yapıyoruz daha doğrusu benim tontişim komşuma yaptığı eziyetleri konuşuyoruz:)
Sen bi de bizim evin halini görsen abla korkar kaçarsın vallaAma o kadar tatlılar ki herşeyi unutuyor insan
İnşallah olur canım mükemmel bişey ikiz şaka bi yana
Kızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Selam kizlar ben yine bir yandan temizlige bir yandan esyalarin yerini düzeltmeye devam ediyorumtabi benim kizda sagolsun durmuyor
Şu youtubede videolar varya top havuzlu falan.. tutturdu bende gircem diye bizim sisme havuzda asagida bodrumda dedim aksam babaya aldiralim yok kabul etmiyor.. neyse aklima kuveti geldi kuvetine koyalım toplari orda oyna kabul etti .. bu sefer huff (su)nerde diye basladi. Bu cocuklari mutlu etmek ne zor arkadas buyudukce zorlaniyor insan
Olmaz daha yeni yikandin dedim basladi ağlamaya bi yandan agliyor bir yandan anne bak diyerek kafasini kaşiyoryine dayanamadım kuvete birde su doldurduk omrumu yiyor bu kiz benim digeri gelince napicam hic bilmiyorum
Bu gıybet cidden insanları mutlu ediyor yaaa. Ben gıybet yapmadığım için sürekli mutsuz oluyorum. Teşhis çalışma arkadaşlarım tarafından konuldu bu sabah
Anlık duygu değişimi sebebi beslenme hastalık filan değil gıybet yapmamakmış
İkizlerin mi var senin, maşallahhh
Abimin ikizleri var, kuzenimin de ikizleri var. Şimdi kocaman genç kız oldular tabi ama büyütmek çok zor ikizleri.
Yağışlı ve soğuk hava, müşterisiz bir banka günü. Gelenler de arızalı tipler zaten:)
Ufaktan kum dökmeye başladım, gözüm yatakta ama ayaktayım :)
Biraz sıkılıyorum ve canım çikolata yemek istiyor demekki magnezyum ihtiyacım var. Uzun zamandır kitap okumaya üşendiğimi ve yeni beslenme kitapları keşfettiğimi farkettim. Bence kış modundan çıkmalıyız artık, saatler geri alınmadığı sürece ekim-mart ayları arası ben mutsuz olacam
ahaha senin kız kendi başına bir dünya ama yaaaama her istediğini çok da yapma, parmağında oynatmasın seni
daha dur 2. doğduğunda kardeşini kıskanacak, ekstra ilgi isticek....
Niye olmasin cnm sende bubtakimdansinBenim olamıyor dimi
allah kolaylik versin baci zor bu isler yakininda olsa habersiz olmuyoGunaydin kizlarr bende gune olaydi basladim sabah bi uyandim ev misafir dolu halalar cocuklar anneanne gelmis bi sinir oldum kiinsan habersiz mi gelir boyle ya bacinin evi anladik ga insan bi haber vermez mi ya dusuncesizlerrr
ben beceremedim bi o karatayiGunaydin kizlarsevdim ben bu karatayi kendimi cok iyi hissediyorum
Haaah o dedigini hak eden bi tanede bende var uyarsan aksamdan sabaha sabahtan aksama sinir kupusun unursamaz yuzsuz olursan hersey kolaybazen yüzsüz utanmaz ve şuh olmak gerekiyor ne yapayım adam söylenip duruyor yoksa :)))
sirilsikam oldum ve cooook uykym varKızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Niye olmasin cnm sende bubtakimdansin
Listede olmak şart değil
Çok zor yaa.ben kendime güvenemem.ama 3.yü isterim :) ve hatta sezeryanlı olmasam 4.deKıyamam kuzum yaama benim hayalim hep ikiz kızımın olması idi hala istiyorum
Bu adamlar hep aynı herhaldeallah kolaylik versin baci zor bu isler yakininda olsa habersiz olmuyo
ben beceremedim bi o karatayi
Haaah o dedigini hak eden bi tanede bende var uyarsan aksamdan sabaha sabahtan aksama sinir kupusun unursamaz yuzsuz olursan hersey kolay
sirilsikam oldum ve cooook uykym var
Insallah oglunla cennette bu zamanları telafi edeceksiniz canım :) çok özel olmayacaksa normal yolla mi tedavi ile mi üçüz istersen cevap verme seydacim merak sadeceEvet canım Allah razı olsun, aslında benim üçüzlerim var.2 bebek 1 melek annesiyim.oğlumu Doğumdan sonra kaybettim..
Çok zor ikiz bakmak evet ama Harika bişey sağlıklı sağlıklı gülüyorlar ya bütün zorluklar sanki hiç yokmuş gibi geliyor bana
Hayırdır kız geçen gün sen demedin mi üçüncü yok diyeÇok zor yaa.ben kendime güvenemem.ama 3.yü isterim :) ve hatta sezeryanlı olmasam 4.de
Insallah oglunla cennette bu zamanları telafi edeceksiniz canım :) çok özel olmayacaksa normal yolla mi tedavi ile mi üçüz istersen cevap verme seydacim merak sadece
Evet canım Allah razı olsun, aslında benim üçüzlerim var.2 bebek 1 melek annesiyim.oğlumu Doğumdan sonra kaybettim..
Çok zor ikiz bakmak evet ama Harika bişey sağlıklı sağlıklı gülüyorlar ya bütün zorluklar sanki hiç yokmuş gibi geliyor bana
İnşallah canım, amin
Yok canım tabiki sorabilirsin, doğal yolla üçüz canım :) herhangi bi tedavi görmedim
Bu adamlar hep aynı herhaldeallah kolaylik versin baci zor bu isler yakininda olsa habersiz olmuyo
ben beceremedim bi o karatayi
Haaah o dedigini hak eden bi tanede bende var uyarsan aksamdan sabaha sabahtan aksama sinir kupusun unursamaz yuzsuz olursan hersey kolay
sirilsikam oldum ve cooook uykym var
Üçüz müİnşallah canım, amin
Yok canım tabiki sorabilirsin, doğal yolla üçüz canım :) herhangi bi tedavi görmedim
Abla eklicem cocuklar uyuyunca yapiyorumya azcik halsizlikte oluyo en kisa zamanda eklicemKarbon almamak insani daha fit yapar cnm bide spor olsa mükemmel olur :))
Canim kesinlikle yapamam diyodum,kolayda olmuyo ama acikcasi kafam rahatladi,ara ogundu,bi tadiyim,azcik alayim,bu son soz.... gibi seyleri bitirmeme cok yardim ettiben beceremedim bi o karatayi
sanırım abla bugun pek bır is yapmadim vitrini hallettim sadeceuyumadinmi cnm niye agriyo ki belki disari çıkmak iyi gelr
guzellllll
dün yoruldunya cnm belki ondandir
haberlerini bekliyoruz cnm
bahar makine inşallah düzelir elde yikamsk bir süre sonra zor oluyor. Bende balik alsam diyorim ama iste oldururuz diye kiyamiyorimGünaydın herkese saçma sapan rüyalar gördüm yine diyetle ilgili anlatsam deli dersiniz bu defa boyutu astım çünkü
Bulaşık makinesini açtım ki şu alamıyor hepsini elimde yıkadım eşim gelince bakacak belki hortumundan değilse zaten sigortayı arayacağız bugün elde yıkayacağım o kesin ben onları ugrasirkeb kuzey balıklara basmış yemi onlarda nasıl yediyse artık evi süpürdüm bı baktım ters dönmüş bı kaci mefta odur budur kahvaltı yeni yapıldı valla olaylı başladık güne
cok geçmiş olsun kuzuyaGünaydın hanımlar dün biraz zor geçti kızım çok tıkandı sürekli ağladı durdu gece 3 du yattık cuma kontrole gidecz. Dş de sıkıştı araya geldim gelecem diyor. Sürekli giriyorum siteye geçmiş alıntılamaya başlıyorum sonra gitmek zorunda kalıyorum bi geliyorum yine onca sayfa bu ne arkadaşyetisemiyorum size
Kv ile mi yaşıyorsunuz canımGunaydin kizlarr bende gune olaydi basladim sabah bi uyandim ev misafir dolu halalar cocuklar anneanne gelmis bi sinir oldum kiinsan habersiz mi gelir boyle ya bacinin evi anladik ga insan bi haber vermez mi ya dusuncesizlerrr
kiz azicik banada gonderGitmiyorsa itekleyelim mi ?kocacığıma masa hazırlıyorum içli köfte et ızgara mantı sarma kendime de salata yimeeemmm Allah yimmeemm... Ama siz yapın eşinize eşlik edin
kiz bugün Çarşamba degil miBen tartiyi belirtmiyorum çünkü doktor cuma dan cumaya tartıp dedi. Ancak insan meraklı dimi ben de merak ediyorum çarşamba kontrol için tartılayım diyorum. Tartılınca sana yazarım.
Kolay gelsin seydamBende temizlik yapıyorum bugün evde valla merve
Tatlılıklarını göricen zorluklarını unutucaksın canım
yok canım benim kiz 2 güne kadat banyo kelimesini duyunca yikanmicam diye aglardi simdi yeni alisti diye kirmak sogutmak istemiyormBu gıybet cidden insanları mutlu ediyor yaaa. Ben gıybet yapmadığım için sürekli mutsuz oluyorum. Teşhis çalışma arkadaşlarım tarafından konuldu bu sabah
Anlık duygu değişimi sebebi beslenme hastalık filan değil gıybet yapmamakmış
İkizlerin mi var senin, maşallahhh
Abimin ikizleri var, kuzenimin de ikizleri var. Şimdi kocaman genç kız oldular tabi ama büyütmek çok zor ikizleri.
Yağışlı ve soğuk hava, müşterisiz bir banka günü. Gelenler de arızalı tipler zaten:)
Ufaktan kum dökmeye başladım, gözüm yatakta ama ayaktayım :)
Biraz sıkılıyorum ve canım çikolata yemek istiyor demekki magnezyum ihtiyacım var. Uzun zamandır kitap okumaya üşendiğimi ve yeni beslenme kitapları keşfettiğimi farkettim. Bence kış modundan çıkmalıyız artık, saatler geri alınmadığı sürece ekim-mart ayları arası ben mutsuz olacam
ahaha senin kız kendi başına bir dünya ama yaaaama her istediğini çok da yapma, parmağında oynatmasın seni
daha dur 2. doğduğunda kardeşini kıskanacak, ekstra ilgi isticek....
Ama şöyle 3 4 sene sonra ikizim olsa fena mı olur canıııım :))))))Hayırdır kız geçen gün sen demedin mi üçüncü yok diyecoştu senin hormonlar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?