Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim ikizlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah. Allah bağışlasın

Teşekkürler canım Aminnn
Allah razı olsun Allah isteyen herkese versin

özelden genelden fark etmez o formülü hemen bana veriyorsun seydacim

Hahah çok tatlısın
Valla bi formülü yok ilk gebeliğimdi üçüz oldu hepimiz çok şaşırdık ben üçüz olduğunu öğrendikten sonra bi sonraki kontrolüm de tansiyonum yükseldi 4 olcak diye korkudan
Aile de çok ikiz vardı ama üçüz hiç ailede yoktu ilk oldu.

Bu adamlar hep aynı herhalde

Üçüz mü
Maşallah
Allah yardımcınız olsun.
kaç yaşında bu bebeler.

Üçüz canım evet oğlum Doğumdan 1 hafta sonra vefat etti
Kızlarım 11 aylık( düzeltilmiş yaşları değil) , 29+4 haftalıkken Doğum yaptım

Offf yazık ben o sistemi çok yaptım mlesef kalmiyirdur insallin çünkü zaten o yda bı bebek başka türlü içmez meyveli yoğurtla ver diyeceğim ek gıdaya yeni geçti kapasitesi ne kadardır ki ilacı içinde anlamasin benim oğlum üçe girdi işte bir aydır kendisi zorlamadan iciyor
Valla Merve yanlış anlama başta hayır dediğini yapmayacaksın yani ya hayır demeyeceksin yada arkasında duracaksın benim eşinden senin gibi hayır der bakmışsın sonfs yapıyor ve acayip kullanıyor bu durumu benimfirtina
Kizlarrrrrrr

Bizim takımın şarkısını buldummmm

Ay ben bu adamı da hiç sevmem biz mi klip çeksek
Benim olamıyor dimi
Senin neyin eksik kız :)
özelden genelden fark etmez o formülü hemen bana veriyorsun seydacim

Formül barsa ben de de isterim.
Ay hatunlar coştu durun ve önce yaglareriyecek sonra isterseniz bensiz olsun biraz önce TLC de 5 izlere WC egitimi veriyordu anneleri
valla sağını solunu çektik birşeyler yaptık bilinxsiz olarak çalıştı ne kadar gider bilmem ama

Kizlar kombi tamir olayni dha ucuza halletcez sanirm ama bugn bi parcasni alip gittiler sicak su bile yok, buz gbi ne kötuymus ya. Allah kimseyi ac acikta sogukda birakmasin, insallah yarina halolcak ama ev sahibinden hic ses yok hala..

Kız ne bileyim ne kepim var ne aslanım diyodum bende :)))

Sen de hoş geldin tatlım. Biz iyiyiz sen nasılsın?
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz koruyabiliriz kilolarımızı
İyiyim canım sen nasılsın inşallah tatlım ben kilo veremesemde korumaya çalışıyorum. Bu atalar kilo vermem yavaşladı

Nigarrr Pattis makarna ikisi bjrden yenirmi annem

bizimkilerde öylemi olacak acaba

Sagolasin cnm seninde kepin hayirli olsun

Senin kız nasil oldu
Sağol abla kızım 1 haftadır iyi çok şükür laktoz alerjisi varmış laktozsuz süt alınca düzeldi yemesi içmesinde iyi maşallah sütü öğlen ve akşam uykusunda veriyorum artık kemik gelişimi için

Haklisin canim bisiler lazim hayata tutunabilmesi icin suanda cok zor durumda hayirlisi insallah iyi olcka inaniyorm..
Senin kp kv de baya asiklarmis :)

Günaydın kızlar @seydan94 hoşgeldin canım
Mefkurem abla sende hoşgeldin bir kaç gündür giremiyordum. inşallah herkes iyidir bu arada mezun kepimide almışım. Yeni gördüm. Teşekkürler

Napiyorsn cnm nasil gidiyor kilo durunlari arada kacamak yapiyormusun :)

Kolsy gelsn cnm hem is hem cocuk bide bebis karinda iyi ugrasiyorsn masallah nasil aksam oldgnu anlamiyorsundur dmi :)

Bu hava da da çok fena canım ya

Aynen cnm elimi bile yikayasm gelmiyor artk insallah yarina halolur

İnşallah canım neyse soğuk metabolizma çalıştırır :))

haklısın kuzum. bılıyorumda aslındada uygulamada kıyamıyorum malesef

Kizlar kombi tamir olayni dha ucuza halletcez sanirm ama bugn bi parcasni alip gittiler sicak su bile yok, buz gbi ne kötuymus ya. Allah kimseyi ac acikta sogukda birakmasin, insallah yarina halolcak ama ev sahibinden hic ses yok hala..
ayy ınsallah bır an once hallolur canım ya bu havada cok zor kombı olmadan

aynn tatlım bır bakıyorum aksam olmus yemek derdı baslamıs oluyor

Isıtıcı falan var mi canım evde dikkat valla çok kötü olur soğuk ev Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…