Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben çok inatımdır küs uyurum çok güzel :))
çok özlerim yanındayken bile ama inat ettimmi zor dönerim..
benim eşimde dediğin gibi kedi köpek oluruz sonra isterki normal olalım
ben o huyunu sevmem ççünkü hemen normal olamam o oluncada kızarım..
ama bu sefer ben haksızımm biliyorum
ama haksızda olsam o barışmalıı beklerimmm sıkıntı yok

ıyı haber ıs buldum yarın ıse baslıyorumm arkadasım var kapı komsumuz onun calıstıgı yere baslıyorumm

kötu haber pc yokk aksamdan aksama kavusabılcez((

ama pclı iş bulunca cıkıcam ordan söz:)

işte herkesın var bı huyu napcaksın anlaşıkan sen bıraz daha surundurmekten yanasın:)

afiyet olsun kuşumm...löp löp yağ olsun..nihahahaaaaa

ohhh mis gibi çok severim ben makarnayı hele de böyle soslu ayy şişecek bir yerim bugün yapayım =))
..yeme bacımmm...bak cumayı düşün..az ye diyecem ama başlayınca iki tabaktan önce bırakmıyo insan

..ay benim kocam mümkün değil barışmaz..illaki ben barışıcam..kendiside boğa burcudur söylemesi ayıp ama benden inatçı...

edda sendekide ne inatmış bacım..hem suçlusun hem güçlü..git adamceğizin gönlünü al bak kaç gün oldu..

sende gidiyosun hee...durumumuz vahim desene

ooooo ((((((((((
temem yavrucum akşamlrı gir
bende akşamları giremiyorum evde malum iş güç ::))))

inşallah pcli bi iş bulursun

ah kuşumm ben barışmam
çok nadirdirrr benim dönmem
ben dönerim şeyimi uyurumm .. annem sen insanı orta yerinden çatlatırsın derdi evlendim kocamda aynı şeyi diyo demekki birazcık dogruluk payı var

ah kuşumm ben barışmam
çok nadirdirrr benim dönmem
ben dönerim şeyimi uyurumm .. annem sen insanı orta yerinden çatlatırsın derdi evlendim kocamda aynı şeyi diyo demekki birazcık dogruluk payı var
..o zaman eşine sabırlar diliyorum kuşum...vallahi ben olsam çatlardım yaa.....aaaaa

kızlarrr öğlede çok güzel aşure yedimmmmm 1 kase dolu 2.kase yarım
mis gibiydi missssss
..dökül bakalım dökül..1 dolu 1 yarım hee..bence sen o yarımıda ziyan etme onuda bitir...ben olsam bitirirdim, hiç dayanamam aşureye....ay yoksa sende bişeymi var eddaaaaa...böyle önüne geleni yiyosun heee

yok kuşum hastayımmm
ama hopidickk wallaa niye böyle olduu diyette gibi değilimm
murch beni diskalifiye etse hakkıdır

pişman oluyorummm

bak bugünden beri yediklerim menümü yazıyım ::
Sabah 2 uzun sosis kızartması
beyaz peynir
yarım dilim ekmek
çay

ara yok

öğle 1,5 kase aşure
mercimek çorba

ara 1 dilim su böreğii

akşam sadece Mercimek çorba içecemm

çokmu kızlarrr?????????

bak ben sana söyleyeyim bu gidişin sonu iyi değil...böyle iştah açılmasının muhakkak bir sebebi olmalı .ya kocanla dargınsın , o yüzden stres yaptın yiyosun ya da geliyo yaniii

bak ben sana söyleyeyim bu gidişin sonu iyi değil...böyle iştah açılmasının muhakkak bir sebebi olmalı .ya kocanla dargınsın , o yüzden stres yaptın yiyosun ya da geliyo yaniii

ay psikolok muyum neyim???

ayy ermişmisin nesin nerden biliyon kocamla aram açık oldugunuu

ay hoppidickkk dur deyin bana atın beni birşey yapın..
nerde agzıma ekmek koymayan ben...
diyet psikolojisine girdiğim günleri çok özlüyprummm
lanet olsun giremedimm
hayırr diyemiyorum yiyeceklereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…