- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.161
hoşgeldin merve
tekrar başınız saolsun canım..
kızlar yok zaten sessiz topik bugünnnn
bunlar tuz bıber ama hadı hyrlısı.bız hıc küs uyumayız ya küs kalamıyorum hıc cok kızıyorum mesela agzıma ne gelırse sölerım ıcımde tutmam tabı bı muddet snra oda bana sayar 10 dk laf kavgası 10 dk sessızlık 10 dk snra gel gel bı öpim senı derr sankı az öncekı kedı köpek bız degıldık derım ıcımden:)
ben çok inatımdır küs uyurum çok güzel :))
çok özlerim yanındayken bile ama inat ettimmi zor dönerim..
benim eşimde dediğin gibi kedi köpek oluruz sonra isterki normal olalım
ben o huyunu sevmem ççünkü hemen normal olamam o oluncada kızarım..
ama bu sefer ben haksızımm biliyorum
ama haksızda olsam o barışmalıı beklerimmm sıkıntı yok
afiyet olsun kuşumm...löp löp yağ olsun..nihahahaaaaabundan yaptım ben güzel oluyo ama ben sebze olarak sadece minicik patlıcan koymuştum..havuç ve kabak koymaıdm
ben dün makarna yaptım
sos olarak tereyağında bol salça + kırmızı biber + kara biber ve bol kekik koydumm
harika olduu
..yeme bacımmm...bak cumayı düşün..az ye diyecem ama başlayınca iki tabaktan önce bırakmıyo insan
ohhh mis gibi çok severim ben makarnayı hele de böyle soslu ayy şişecek bir yerim bugün yapayım =))
..ay benim kocam mümkün değil barışmaz..illaki ben barışıcam..kendiside boğa burcudur söylemesi ayıp ama benden inatçı...bunlar tuz bıber ama hadı hyrlısı.bız hıc küs uyumayız ya küs kalamıyorum hıc cok kızıyorum mesela agzıma ne gelırse sölerım ıcımde tutmam tabı bı muddet snra oda bana sayar 10 dk laf kavgası 10 dk sessızlık 10 dk snra gel gel bı öpim senı derr sankı az öncekı kedı köpek bız degıldık derım ıcımden:)
edda sendekide ne inatmış bacım..hem suçlusun hem güçlü..git adamceğizin gönlünü al bak kaç gün oldu..ben çok inatımdır küs uyurum çok güzel :))
çok özlerim yanındayken bile ama inat ettimmi zor dönerim..
benim eşimde dediğin gibi kedi köpek oluruz sonra isterki normal olalım
ben o huyunu sevmem ççünkü hemen normal olamam o oluncada kızarım..
ama bu sefer ben haksızımm biliyorum
ama haksızda olsam o barışmalıı beklerimmm sıkıntı yok
sende gidiyosun hee...durumumuz vahim deseneıyı haber ıs buldum yarın ıse baslıyorumm arkadasım var kapı komsumuz onun calıstıgı yere baslıyorumm
kötu haber pc yokk aksamdan aksama kavusabılcez((
ama pclı iş bulunca cıkıcam ordan söz:)
ıyı haber ıs buldum yarın ıse baslıyorumm arkadasım var kapı komsumuz onun calıstıgı yere baslıyorumm
kötu haber pc yokk aksamdan aksama kavusabılcez((
ama pclı iş bulunca cıkıcam ordan söz:)
..yeme bacımmm...bak cumayı düşün..az ye diyecem ama başlayınca iki tabaktan önce bırakmıyo insan
..ay benim kocam mümkün değil barışmaz..illaki ben barışıcam..kendiside boğa burcudur söylemesi ayıp ama benden inatçı...
edda sendekide ne inatmış bacım..hem suçlusun hem güçlü..git adamceğizin gönlünü al bak kaç gün oldu..
sende gidiyosun hee...durumumuz vahim desene
..o zaman eşine sabırlar diliyorum kuşum...vallahi ben olsam çatlardım yaa.....aaaaaah kuşumm ben barışmam
çok nadirdirrr benim dönmem
ben dönerim şeyimi uyurumm .. annem sen insanı orta yerinden çatlatırsın derdi evlendim kocamda aynı şeyi diyo demekki birazcık dogruluk payı var
..dökül bakalım dökül..1 dolu 1 yarım hee..bence sen o yarımıda ziyan etme onuda bitir...ben olsam bitirirdim, hiç dayanamam aşureye....ay yoksa sende bişeymi var eddaaaaa...böyle önüne geleni yiyosun heeekızlarrr öğlede çok güzel aşure yedimmmmm 1 kase dolu 2.kase yarım
mis gibiydi missssss
..o zaman eşine sabırlar diliyorum kuşum...vallahi ben olsam çatlardım yaa.....aaaaa
..dökül bakalım dökül..1 dolu 1 yarım hee..bence sen o yarımıda ziyan etme onuda bitir...ben olsam bitirirdim, hiç dayanamam aşureye....ay yoksa sende bişeymi var eddaaaaa...böyle önüne geleni yiyosun heee
bak ben sana söyleyeyim bu gidişin sonu iyi değil...böyle iştah açılmasının muhakkak bir sebebi olmalı .ya kocanla dargınsın , o yüzden stres yaptın yiyosun ya dageliyo yaniii
ay psikolok muyum neyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?