Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listeye gireceğim yarışdayız diye bir tarafımdan terler aktı... ama siz benden değil kaptanım ve ayaktan korkun gümbür gümbür geliyorlar
Ebettt yaaa ayak ve kaptan fena sanki

Ofdf bahar nolcak senle benim bu halimiz. Ya sen görüyosun öyle ruyalar ya ben. Niye bizim aklımız fikrimiz diyet oldu ki. Gerçi ben evlencrm o gelinlik yok mu gelinlik hep o yaptı beni böyle

Kızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Evettt hava yağışı aöa bu yağış beni yıldırmadı ıslamsamda yürüdüm. Şımsırık oldu. Eve geldim üstümü değiştim bide mayıştım. Offf kkk birtain hemen uykuya geçiçem. Sabah erkenden kalkarım belki böylece

Öenğnü beğendim canım. Yalnız corba 4 kepçe çok geldi gözmr küçük mü kepçen ki. Bizim kaseler 1.5 kepçe ile doluyor ağzına kadarrr böyle olunca nerdeyse 3 kase yapıyor

Isıtıcı falan var mi canım evde dikkat valla çok kötü olur soğuk ev Allah yardımcınız olsun

Yok cnm Allahtan arakattayiz cok soguk diil ama bataniyeyle takiliyorz evde :)
Sagol cnm insallah yarn halolcak

Cok güzel cnm evt iyi verdin sabit kalman bile cok iyi :) benimde iyi gidiyor aslinda, 2 haftadir az az gidiyor 6lari gördm göreli zorlasdi kilo vermem ama bu hafta daha iyi olcak insallah bakalm 3-4 kilo kaldir sabrediyorummm :)
Ama cok mutluyumm megersem kilo bütün hayatimi etkiliyormus

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pnrr-20 55 + 285 + 195 + 100 + 254 + 269 + --
K-Nartanesi 180 + 465 + 435 + 375 + 350+ -- + --
Eyledi -- + 45 + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 120 + 135+ 90 + 135 + -- + --
MelegimveBen 180 + 60 + 80 + 80 + 300 + 180 + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 140 + 180 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + 135 + 210 + -- + -- + --
Tugcekrblt 120 + 260 + 100 + 220 + 120 + -- + --
Beyazpapatyam -- + -- + -- + 135 + 135 + -- + --
Nilyannn 120 + 345 + -- + 60 + 410 + 240 + --
Happymay 80 + 135 + 30 + -- + -- + -- + --
Degistirkendini -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ikra 30 + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + 210 + -- + -- + --
@Nilyyyaaannn canim birini atlamisim gecmen gereken biri var hemde baya zor gbi :))

Kizlarrr naptinizzz hazirmisinizz

- Ödem caylari yapildimii
- Sporlar yapildimiii
- yarinki Planlar hazirmiii

Menumu yazıp ben de uyuyacağım kızlar yarın baya karışık durumlar var anlatırım bir ara

Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Sade kahve
1 greyfurt

Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar tost
1 greyfurt
Kahve

Akşam
Et sote yağsız
Marul domates ile salata

Su bugün hiç takip etmedim nedense ama en kötü 1.5 kesin geçmiştir

Spor yarım saat baya tempolu yürüyüş 60 puan

İstanbul canım
Ben aslında idare ediyordum ama bu ara eşimle çocuklar uyuduktan sonra film keyfi vs yapalım dedik biraz o keyifler de cozuttum bi de geç saatler de olunca
Yoksa normal gündüz yiyordum çok problem yaşamıyordum dengeleyebiliyordum onu gündüz kilo koruma da yediğin şeyi diğer öğünlerle dengeleyebiliyorsun.orda iş daha kolay yani
Ama spor başka bişey sırf kilo koruma değil vücudum içinde istiyorum daha önce salona gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…