- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.621
Ebettt yaaa ayak ve kaptan fena sankiListeye gireceğim yarışdayız diye bir tarafımdan terler aktı...ama siz benden değil kaptanım ve ayaktan korkun gümbür gümbür geliyorlar
Günaydın herkese saçma sapan rüyalar gördüm yine diyetle ilgili anlatsam deli dersiniz bu defa boyutu astım çünkü
Bulaşık makinesini açtım ki şu alamıyor hepsini elimde yıkadım eşim gelince bakacak belki hortumundan değilse zaten sigortayı arayacağız bugün elde yıkayacağım o kesin ben onları ugrasirkeb kuzey balıklara basmış yemi onlarda nasıl yediyse artık evi süpürdüm bı baktım ters dönmüş bı kaci mefta odur budur kahvaltı yeni yapıldı valla olaylı başladık güne
Evettt hava yağışı aöa bu yağış beni yıldırmadı ıslamsamda yürüdüm. Şımsırık oldu. Eve geldim üstümü değiştim bide mayıştım. Offf kkk birtain hemen uykuya geçiçem. Sabah erkenden kalkarım belki böyleceKızlar hava yağışlı ve soğuk insanın hep uyama isteği geliyor. Ama eve gitmeye vaktim bile yok:) sizlerin günü nasıl geçiyor acaba
Öenğnü beğendim canım. Yalnız corba 4 kepçe çok geldi gözmr küçük mü kepçen ki. Bizim kaseler 1.5 kepçe ile doluyor ağzına kadarrr böyle olunca nerdeyse 3 kase yapıyorMenüm
Sabah 07.45
1 dlm ekmek
1 kk peynir 13 küçük zeytin 5 çeri 2 ceviz 2 ç.k bal
Öğlen 14.00
4 kaşık ıspanak yemeği
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurttan tuzsuz ayran
Ara 1 br yoğurt
Ara
Akşam18.15
4 kepçe mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Su yatana kadar 2.5 olur
Spor yok.
Çocuklar vakitli uyursa yapıcam.yaparsam yine yazarım.
:))))) düşün durumumu sen ben bugün salı sanıyordum:)))))kiz bugün Çarşamba degil mi
Afiyet seker olsunBen evde temizlik yapmaya çalışıyorum akşama Kıymalı enginar yapıcam inşallah
Isıtıcı falan var mi canım evdedikkat valla çok kötü olur soğuk ev Allah yardımcınız olsun
Bugün tartıldım sabittim canım çok kilolu olmadığım İçin eskisi gibi ağır diyet yapmıyorum. O yüzden kilo vermek biraz zorlaşıyor. Bu atalar sabit kalsam yeter hedefimden fazlasını verdim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor diyet tatlım
Pnrrr-12 spor tahtımı bırakmak istemiyorum çok rahat ve güzelmiş. Durumum nasıl geçmem gereken var mı yarın sabahtan ona göre spor yapayım.
Zaten senin pek fazlalığın yok özellikle kiloyu korumak ve bi tıkta olasa arada sırada istedğin şeyleri yiyebilmek için spor sşart bence yoksa nefsşni tut tut nereye kadar. İnş bulursunda başlarız benim en büyük şansım spor salonu site içinde. Nerde oturuyosun?
Hadi inş daha aktif olmanı bekleriz. Spor zaten yapıyosun baya baya leslie yapıyosun 3 mil hiçte az değiş
Ben geldimmmm legenlerim varrrr naylonnlarimmm varrrr eskiiller alirimmm eskiciiiiidiye bagirasim geldi heyy Allah'ım ben ne yiyip içiyorum da bu kafalardayim acaba alıntılarımda uçmuş hopppa yandan yandan
Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt
Şeklinde tüketildi
Şu:2lt spor:50 dj eliptik 200puanPnrrr-12
Kızzz noldu sana coşmuş hatun
Pattis kafa yaptıValla kiloya yarar mı bilmiyorum ama kafaya yaramış canım bayağa
Afiyet olsun canım
Aslanım yok kepide hemen alsam keşkeKimlerin aslanı yoksa liste yapalım hepsinin birden aslanini isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?