Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam güzeller
İmplantı yaptırdım anestezinin etkisi geçti kemik ağrısı coştu tabi 2-3 saat sürdü çene problem olunca kemikler incelmiş ufak bi operasyondan sonra implantları yerleştirebildi
Çokmu konuşuyorum ondanmı problem oluyor diye düşünmedim değil
Neyse zorunu atlattım her halimize şükür diyerek menüye geçeyim

çok geçmis olsun ay ben dünyayı yerde giderdim yiyemem operasyon sonrası diye

Menülerin güzel canım ben beğendim
Güzel eksiler gelsin inşallah

Güzel canım menü ben beğendim de bu sebze salatası nasıl bişey kabak nasıl konuyor ?

Eğlencen mi ayyyy ne güzel canım tebrikler

Çok geçmiş olsun canım

Güzel canım menün çok acı var mı yemek yerken ?

Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt

Şeklinde tüketildi
Şu:2lt spor:50 dj eliptik 200puan Pnrrr-12
Siteye girdim bende tam seni merak ediyordum gecmis yapip yazayim dedim pattis detoksu mu yapiyorsunbugun tarti nasildi rakibem detoksla filan ugrasmasaydin keske hatta patatesi citir citir kizartip yeseydin ya
cok gecmis olsun canim

Çok çok geçmiş olsun yasemincim Allah kolaylık versin canım

Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt

Şeklinde tüketildi

Hadi insallah patates iyi gelir cnm yarinda yapicaksn sanirm güzel eksi getirsin spor yapmanda süper olmus :)

Ayy hadi cok gecmis olsun canim

Cnm liste uyguluyorm sebze salatasi yaziyordu bende baktm evde ne varsa onu koydm desem yeridir haslanmis kabagm vardi onuda koydm aslinda özel bi tarif degil tadida fena degildi ama özellikle hazirlanip yencek gibide degl :))

Hmmm anladım canım iyi yapmışsın o zaman kabak nasıl yakıştı mı onu merak etmiştim aslında ben değişik yemek olaylarını severim de ilgimi çekti :)

saol canım biraz uzun sürdü sanki bugün yine ağlama günüydu tüm gün 1 saatlik uyku ile duruyor

ilaç içmek zulüm ben bile nefret ederim vitamin bile alamam bebisler napsin
Ben tlc izliyorum orda kalabalık aile prog. Var çok hoşuma gidiyor insanlar ne kadar sakin hoşgörülü biz bitane çocuk için bunalıma giriyoruz onlarsa ne kadar olağan orayı izledikce kardes yapasim geliyor kızıma :)

Geçmiş olsun canım deride döküntü falan mı oldu
Afiyet olsun tatlım herkes yorum yapmış zten ama 13 zeytin i nasıl yedin usagim :) zeytinin fazlası gereksiz kalori canım bilgin olsun.
afiyet olsun canım güzel menu

aofyey olsun canım menu güzel spor harikaaa kızım iyilessin bende daha çok asilacam spor olayina

afiyet olsun canım güzel menu

Mefkurem abla kendini nekadar yormussun bu ne spor aşkı böyle kıskandım ama :))))))

Afiyet olsun canım. Su az olmuş sadece inşallah önemli bi durum yoktur
Ben geldimmmm legenlerim varrrr naylonnlarimmm varrrr eskiiller alirimmm eskiciiiii diye bagirasim geldi heyy Allah'ım ben ne yiyip içiyorum da bu kafalardayim acaba alıntılarımda uçmuş hopppa yandan yandan
benim gergece yaşadığım şok :) uçan alintilar

Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt

Şeklinde tüketildi
yavyu hicbirsey yememissin:) afiyet olsun

Geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım implant sıkıntılı ya

Menum
Sabah 7
2dilim ekmek isitip 1tk tereyagi maydonoz biber 7zeytin
Ara 1lokma kete(arkadas tadina bak dedi)

Ogle12
2yumurta 1elma

Aksam 18
1firinda balik 1kase corba
Salata

Su 2lt
Spor 20 dk yuruyus

4b lahana suyu 2b diger karisimimdan

Sağol canım Kabızlık problemi vardı ağlıyarak yapıyordu çok şükür atlattık laktoz alerjisi varmış sütünü değişince düzeldi

Merhaba hanımlar, hemen menümü yazıp geçmiş yapayım. Nasılsınız, bugün pek uğrayamadım ,herşey yolundadır inşallah!!!

10:30 tiroid ilacı,750 ml su
11:00 1kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1/2 dilim esmer ekmek,2 ceviz içi
14:00 2 bardak çay, 1 kaşık havuç salatası,1kaşık patates salatası,1 kaşık makarna salatası ( ölçü yemek kaşığı) misafirlikte bu kadar oldu
16:00. 8 tane beyaz leblebi,3 tane tuzsuz fıstık
20:00. 1 kepçe hazır sebze çorbası,salata , 3 tane közlenmiş mantar,2 köfte kadar hindi eti

3,750 ml su(şişeme bugün de limonla birlikte taze zencefil doğradım içmelere doyamadım favorim oldu artık)
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 80 puan
60 dk normal tempo yürüyüş 60 puan
Toplam 140 puan Pnrrr-12

Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.30 kahvaltı
5 küçük zeytin
Salatalık
2 çeri
Kiymali Mantarlı kavurma
1 dilim tb
Yesillik
Saat 14.00 ara
1 haşlanmış Baget
Çeyrek yeşil elma
Saat 18.30 akşam
1 kase mercimek çorbası
3 4 kaşık sebzeli et sote
Salata
Su 2 litre
Spor yok maalesef kızımı daha şimdi uyuttum

Maşallah canım, tüm dertlerin böyle olsun. Büyüdükçe ahh neleri dert ediyormuşum diye güleceksin. Birlikte tatlı tatlı büyüyeceksiniz ne olacak . Allah sağlıklı ömür versin yavrularına:)

Kimlerin aslanı yoksa liste yapalım hepsinin birden aslanini isteriz :)
Bana da var mı Aslan:) ?

Maşallah sana da yavrularına da, ay onlar şimdi ne kadar tatlıdır demi:). Rabbim kızlarını sana bağışlasın
Tam olarak nasıl oluyor bu dukan birası acaba?

Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt

Şeklinde tüketildi
Patates detoksu bende de işe yarar mı acaba? Ya da böyle detokslar yapmak için çok acele etmemeli miyim ?
Çok geçmiş olsun

Evet canim esim ankarada ben ailesiyleyim

Öenğnü beğendim canım. Yalnız corba 4 kepçe çok geldi gözmr küçük mü kepçen ki. Bizim kaseler 1.5 kepçe ile doluyor ağzına kadarrr böyle olunca nerdeyse 3 kase yapıyor
Küçük sayılır aslında. ama 1 dlm ekm.gibi düşünücem artık
Kahvaltıda Yumurta yenmeyince doymadım sanırsam.sma çok küçüktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…