- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.641
Selam güzeller
İmplantı yaptırdım anestezinin etkisi geçti kemik ağrısı coştu tabi 2-3 saat sürdü çene problem olunca kemikler incelmiş ufak bi operasyondan sonra implantları yerleştirebildi
Çokmu konuşuyorum ondanmı problem oluyor diye düşünmedim değil
Neyse zorunu atlattım her halimize şükür diyerek menüye geçeyim
çok geçmis olsun ay ben dünyayı yerde giderdim yiyemem operasyon sonrası diyeMenü
Sabah 1 yumurta 1 domates yarım soğan ile melemen 1 dl ekmek
Öğlem 14
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam yok
Açım ama yemek istemiyorum dikişler yeni diye
Su 1.5 anca
Spor 1 saat leslie 3 milPnrrr-12
İyi akşamşar
Dün akşam ve bgn sabah ugrayamadım kızlar çok yoğundum şimdide kaç günğn yorgunluğu var üzerimde sizana kadar kk ya bakıcam 30 sayfa geçmiş beni bekliyor ama öncelikle öenüşerimi parlaşayım
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Öğlen (14.00)
2 çiğ fındık
1 bardak kahve
2 çiğ kaju
2 çiğ badem
Akşam(17.30)
Bol Yumurtalı ıspanak ( yavanım 4 te biri)
Bol salata
Spor:
1 saat tempolu yürüyüş 60*2 = 120
10 dk koşu = 10*4 = 40
20 dk kosu bandı 20*3=60
30 dk eliptik 30*4=120
35 dk bisiklet 35*2=70
Toplam 410 @Pnrrr-20
Su 3 lt
Bugun
Sabah (7.00)
2 haslanmis yumurta uzerine biraz zeytin yagi doktum
1 dilim peynir
Oglen(12.30)
1 kase mercimek corbasi
100 gr tavuk izgara
Bol salata
Aksam(19.30)
Tavuk goguslu salata
Spor: 2 saat tempolu yuruyus
120*2=240 @Pnrrr-20
Su 2.5 lt
Menüm:
11:30 1hurma, 3 kuru üzün
12:00 1yumurta ile menemen, 1/2kk peynir, domates kereviz, kahve
15:45 1 kase sebze salatasi (kabak, marul, domates, salatalik)
18:00 200gr tavuk gögsü, bol Salata, 1haslanmis yumurta
1 fincan yesilcay, 1fincan adacayi
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
65dk n.t.yürüyüs = 65p Toplam = 269puan
Ebettt yaaa ayak ve kaptan fena sanki
Ofdf bahar nolcak senle benim bu halimiz. Ya sen görüyosun öyle ruyalar ya ben. Niye bizim aklımız fikrimiz diyet oldu ki. Gerçi ben evlencrm o gelinlik yok mu gelinlik hep o yaptı beni böyle
Selam güzeller
İmplantı yaptırdım anestezinin etkisi geçti kemik ağrısı coştu tabi 2-3 saat sürdü çene problem olunca kemikler incelmiş ufak bi operasyondan sonra implantları yerleştirebildi
Menü
Öğlem 14
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam yok
Su 1.5 anca
Siteye girdim bende tam seni merak ediyordum gecmis yapip yazayim dedim pattis detoksu mu yapiyorsunMenü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt
Şeklinde tüketildi
Şu:2lt spor:50 dj eliptik 200puanPnrrr-12
cok gecmis olsun canimSelam güzeller
Çok çok geçmiş olsun yasemincim Allah kolaylık versin canımSelam güzeller
Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt
Şeklinde tüketildi
Selam güzeller
Menülerin güzel canım ben beğendim
Güzel eksiler gelsin inşallah
Güzel canım menü ben beğendim de bu sebze salatası nasıl bişey kabak nasıl konuyor ?
Eğlencen mi ayyyy ne güzel canım tebrikler
Çok geçmiş olsun canım
Güzel canım menün çok acı var mı yemek yerken ?
Hadi insallah patates iyi gelir cnm yarinda yapicaksn sanirm güzel eksi getirsin spor yapmanda süper olmus :)
Ayy hadi cok gecmis olsun canim
Cnm liste uyguluyorm sebze salatasi yaziyordu bende baktm evde ne varsa onu koydm desem yeridir haslanmis kabagm vardi onuda koydm aslinda özel bi tarif degil tadida fena degildi ama özellikle hazirlanip yencek gibide degl :))
saol canım biraz uzun sürdü sanki bugün yine ağlama günüydu tüm gün 1 saatlik uyku ile duruyorsanırım abla bugun pek bır is yapmadim vitrini hallettim sadece
bahar makine inşallah düzelir elde yikamsk bir süre sonra zor oluyor. Bende balik alsam diyorim ama iste oldururuz diye kiyamiyorim
cok geçmiş olsun kuzuya
Kv ile mi yaşıyorsunuz canım
kiz azicik banada gondercanim çekti
kiz bugün Çarşamba degil mi
Kolay gelsin seydam
yok canım benim kiz 2 güne kadat banyo kelimesini duyunca yikanmicam diye aglardi simdi yeni alisti diye kirmak sogutmak istemiyorm
ilaç içmek zulüm ben bile nefret ederim vitamin bile alamam bebisler napsinOfff yazık ben o sistemi çok yaptım mlesef kalmiyirdur insallin çünkü zaten o yda bı bebek başka türlü içmez meyveli yoğurtla ver diyeceğim ek gıdaya yeni geçti kapasitesi ne kadardır ki ilacı içinde anlamasin benim oğlum üçe girdi işte bir aydır kendisi zorlamadan iciyor
Valla Merve yanlış anlama başta hayır dediğini yapmayacaksın yani ya hayır demeyeceksin yada arkasında duracaksın benim eşinden senin gibi hayır der bakmışsın sonfs yapıyor ve acayip kullanıyor bu durumu benimfirtina
Ay ben bu adamı da hiç sevmembiz mi klip çeksek
Senin neyin eksik kız :)
Ay hatunlar coştu durun ve önce yaglareriyecek sonra isterseniz bensiz olsun biraz önce TLC de 5 izlere WC egitimi veriyordu anneleri
valla sağını solunu çektik birşeyler yaptık bilinxsiz olarak çalıştı ne kadar gider bilmem ama
Geçmiş olsun canım deride döküntü falan mı olduSağol abla kızım 1 haftadır iyi çok şükür laktoz alerjisi varmış laktozsuz süt alınca düzeldi yemesi içmesinde iyi maşallah sütü öğlen ve akşam uykusunda veriyorum artık kemik gelişimi için
Afiyet olsun tatlım herkes yorum yapmış zten ama 13 zeytin i nasıl yedin usagim :) zeytinin fazlası gereksiz kalori canım bilgin olsun.Menüm
Sabah 07.45
1 dlm ekmek
1 kk peynir 13 küçük zeytin 5 çeri 2 ceviz 2 ç.k bal
Öğlen 14.00
4 kaşık ıspanak yemeği
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurttan tuzsuz ayran
Ara 1 br yoğurt
Ara
Akşam18.15
4 kepçe mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Su yatana kadar 2.5 olur
Spor yok.
Çocuklar vakitli uyursa yapıcam.yaparsam yine yazarım.
afiyet olsun canım güzel menuEMZIREN ANNE MENUSU
Tekrar uyuyacagim icin saat 10 gibi avuc ici kadar cavdar ekmegine P... Beyaz peynir surup yedim
Ogle:13.30
1 yumurta ile sahan yumurta
1 dilim peynir
5 adet zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Aksam yemegi:18.30
2 tane orta boy acilmis butu baharatlarla marine edip yagsiz tavada kizarttim
1 kase yogurt
Su.2.5 lt
Spor 45 dk eliptik 180 puan
Pnrrr-12
aofyey olsun canım menu güzel spor harikaaa kızım iyilessin bende daha çok asilacam spor olayinaİyi akşamşar
Dün akşam ve bgn sabah ugrayamadım kızlar çok yoğundum şimdide kaç günğn yorgunluğu var üzerimde sizana kadar kk ya bakıcam 30 sayfa geçmiş beni bekliyor ama öncelikle öenüşerimi parlaşayım
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Öğlen (14.00)
2 çiğ fındık
1 bardak kahve
2 çiğ kaju
2 çiğ badem
Akşam(17.30)
Bol Yumurtalı ıspanak ( yavanım 4 te biri)
Bol salata
Spor:
1 saat tempolu yürüyüş 60*2 = 120
10 dk koşu = 10*4 = 40
20 dk kosu bandı 20*3=60
30 dk eliptik 30*4=120
35 dk bisiklet 35*2=70
Toplam 410 @Pnrrr-20
Su 3 lt
Bugun
Sabah (7.00)
2 haslanmis yumurta uzerine biraz zeytin yagi doktum
1 dilim peynir
Oglen(12.30)
1 kase mercimek corbasi
100 gr tavuk izgara
Bol salata
Aksam(19.30)
Tavuk goguslu salata
Spor: 2 saat tempolu yuruyus
120*2=240 @Pnrrr-20
Su 2.5 lt
afiyet olsun canım güzel menuMenüm:
11:30 1hurma, 3 kuru üzün
12:00 1yumurta ile menemen, 1/2kk peynir, domates kereviz, kahve
15:45 1 kase sebze salatasi (kabak, marul, domates, salatalik)
18:00 200gr tavuk gögsü, bol Salata, 1haslanmis yumurta
1 fincan yesilcay, 1fincan adacayi
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
65dk n.t.yürüyüs = 65p Toplam = 269puan
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 55 + 285 + 195 + 100 + 254 + 269 + --
K-Nartanesi 180 + 465 + 435 + 375 + 350+ -- + --
Eyledi -- + 45 + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 120 + 135+ 90 + 135 + -- + --
MelegimveBen 180 + 60 + 80 + 80 + 300 + 180 + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 140 + 180 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + 135 + 210 + -- + -- + --
Tugcekrblt 120 + 260 + 100 + 220 + 120 + -- + --
Beyazpapatyam -- + -- + -- + 135 + 135 + -- + --
Nilyannn 120 + 345 + -- + 60 + 410 + 240 + --
Happymay 80 + 135 + 30 + -- + -- + -- + --
Degistirkendini -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ikra 30 + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + 210 + -- + -- + --
@Nilyyyaaannn canim birini atlamisim gecmen gereken biri var hemde baya zor gbi :))
Kizlarrr naptinizzz hazirmisinizz
- Ödem caylari yapildimii
- Sporlar yapildimiii
- yarinki Planlar hazirmiii
Afiyet olsun canım. Su az olmuş sadece inşallah önemli bi durum yokturMenumu yazıp ben de uyuyacağım kızlar yarın baya karışık durumlar var anlatırım bir ara
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Sade kahve
1 greyfurt
Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar tost
1 greyfurt
Kahve
Akşam
Et sote yağsız
Marul domates ile salata
Su bugün hiç takip etmedim nedense ama en kötü 1.5 kesin geçmiştir
Spor yarım saat baya tempolu yürüyüş 60 puan
benim gergece yaşadığım şok :) uçan alintilarBen geldimmmm legenlerim varrrr naylonnlarimmm varrrr eskiiller alirimmm eskiciiiiidiye bagirasim geldi heyy Allah'ım ben ne yiyip içiyorum da bu kafalardayim acaba alıntılarımda uçmuş hopppa yandan yandan
yavyu hicbirsey yememissin:) afiyet olsunMenü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt
Şeklinde tüketildi
Geçmiş olsun canımSelam güzeller
afiyet olsun canım implant sıkıntılı yaMenü
Öğlem 14
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam yok
Su 1.5 anca
Sağol canım Kabızlık problemi vardı ağlıyarak yapıyordu çok şükür atlattık laktoz alerjisi varmış sütünü değişince düzeldisaol canım biraz uzun sürdü sanki bugün yine ağlama günüydu tüm gün 1 saatlik uyku ile duruyor
ilaç içmek zulüm ben bile nefret ederim vitamin bile alamam bebisler napsin
Ben tlc izliyorum orda kalabalık aile prog. Var çok hoşuma gidiyor insanlar ne kadar sakin hoşgörülü biz bitane çocuk için bunalıma giriyoruz onlarsa ne kadar olağan orayı izledikce kardes yapasim geliyor kızıma :)
Geçmiş olsun canım deride döküntü falan mı oldu
Afiyet olsun tatlım herkes yorum yapmış zten ama 13 zeytin i nasıl yedin usagim :) zeytinin fazlası gereksiz kalori canım bilgin olsun.
afiyet olsun canım güzel menu
aofyey olsun canım menu güzel spor harikaaa kızım iyilessin bende daha çok asilacam spor olayina
Mefkurem abla kendini nekadar yormussun bu ne spor aşkı böyle kıskandım ama :))))))
Afiyet olsun canım. Su az olmuş sadece inşallah önemli bi durum yoktur
benim gergece yaşadığım şok :) uçan alintilar
yavyu hicbirsey yememissin:) afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım implant sıkıntılı ya
Maşallah canım, tüm dertlerin böyle olsun. Büyüdükçe ahh neleri dert ediyormuşum diye güleceksin. Birlikte tatlı tatlı büyüyeceksiniz ne olacak . Allah sağlıklı ömür versin yavrularına:)Selam kizlar ben yine bir yandan temizlige bir yandan esyalarin yerini düzeltmeye devam ediyorumtabi benim kizda sagolsun durmuyor
Şu youtubede videolar varya top havuzlu falan.. tutturdu bende gircem diye bizim sisme havuzda asagida bodrumda dedim aksam babaya aldiralim yok kabul etmiyor.. neyse aklima kuveti geldi kuvetine koyalım toplari orda oyna kabul etti .. bu sefer huff (su)nerde diye basladi. Bu cocuklari mutlu etmek ne zor arkadas buyudukce zorlaniyor insan
Olmaz daha yeni yikandin dedim basladi ağlamaya bi yandan agliyor bir yandan anne bak diyerek kafasini kaşiyoryine dayanamadım kuvete birde su doldurduk omrumu yiyor bu kiz benim digeri gelince napicam hic bilmiyorum
Bana da var mı Aslan:) ?Kimlerin aslanı yoksa liste yapalım hepsinin birden aslanini isteriz :)
Maşallah sana da yavrularına da, ay onlar şimdi ne kadar tatlıdır demi:). Rabbim kızlarını sana bağışlasınTeşekkürler canım Aminnn
Allah razı olsun Allah isteyen herkese versin
Hahah çok tatlısın
Valla bi formülü yok ilk gebeliğimdi üçüz oldu hepimiz çok şaşırdık ben üçüz olduğunu öğrendikten sonra bi sonraki kontrolüm de tansiyonum yükseldi 4 olcak diye korkudan
Aile de çok ikiz vardı ama üçüz hiç ailede yoktu ilk oldu.
Üçüz canım evet oğlum Doğumdan 1 hafta sonra vefat etti
Kızlarım 11 aylık( düzeltilmiş yaşları değil) , 29+4 haftalıkken Doğum yaptım
Tam olarak nasıl oluyor bu dukan birası acaba?Kızlar şu dukan birası denen şey var ya geçen hafta ben ondan içtim sabahtan başlayıp akşama kadar içiyodum bu hafta hiç içmedim ve hem + ile başladım hemde wc ye geçen hafta kadar kolay çıkmıyorum belkide işe yarıyodur. Yarında yapıcam geşil çayım bitmişti bgn hemen aldım. Bakalım işe yarıyo muymuş
Patates detoksu bende de işe yarar mı acaba? Ya da böyle detokslar yapmak için çok acele etmemeli miyim ?Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt
Şeklinde tüketildi
Çok geçmiş olsunSelam güzeller
Bennn:)Iyi geceler kimse kaldimi:)
Evet canim esim ankarada ben ailesiyleyimsanırım abla bugun pek bır is yapmadim vitrini hallettim sadece
bahar makine inşallah düzelir elde yikamsk bir süre sonra zor oluyor. Bende balik alsam diyorim ama iste oldururuz diye kiyamiyorim
cok geçmiş olsun kuzuya
Kv ile mi yaşıyorsunuz canım
kiz azicik banada gondercanim çekti
kiz bugün Çarşamba degil mi
Kolay gelsin seydam
yok canım benim kiz 2 güne kadat banyo kelimesini duyunca yikanmicam diye aglardi simdi yeni alisti diye kirmak sogutmak istemiyorm
Küçük sayılır aslında. ama 1 dlm ekm.gibi düşünücem artıkÖenğnü beğendim canım. Yalnız corba 4 kepçe çok geldi gözmr küçük mü kepçen ki. Bizim kaseler 1.5 kepçe ile doluyor ağzına kadarrr böyle olunca nerdeyse 3 kase yapıyor
Kahvaltıda Yumurta yenmeyince doymadım sanırsam.sma çok küçüktü.saol canım biraz uzun sürdü sanki bugün yine ağlama günüydu tüm gün 1 saatlik uyku ile duruyor
ilaç içmek zulüm ben bile nefret ederim vitamin bile alamam bebisler napsin
Ben tlc izliyorum orda kalabalık aile prog. Var çok hoşuma gidiyor insanlar ne kadar sakin hoşgörülü biz bitane çocuk için bunalıma giriyoruz onlarsa ne kadar olağan orayı izledikce kardes yapasim geliyor kızıma :)
Geçmiş olsun canım deride döküntü falan mı oldu
Afiyet olsun tatlım herkes yorum yapmış zten ama 13 zeytin i nasıl yedin usagim :) zeytinin fazlası gereksiz kalori canım bilgin olsun.
aofyey olsun canım menu güzel spor harikaaa kızım iyilessin bende daha çok asilacam spor olayina
Mefkurem abla kendini nekadar yormussun bu ne spor aşkı böyle kıskandım ama :))))))
Afiyet olsun canım. Su az olmuş sadece inşallah önemli bi durum yoktur
benim gergece yaşadığım şok :) uçan alintilar
yavyu hicbirsey yememissin:) afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım implant sıkıntılı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?