- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.661
Aynen doyuyorum cok sukur, bebislerin nasil seyda buyumuslerdirDoyurucu oluyor bence bilmiyorum tam benlik valla Karatay :)
Valla anladığı üzere artıyor atamadım yoksa niye pattisle aşk yasayim 14 Şubat'ta hemideSiteye girdim bende tam seni merak ediyordum gecmis yapip yazayim dedim pattis detoksu mu yapiyorsunbugun tarti nasildi rakibem detoksla filan ugrasmasaydin keske hatta patatesi citir citir kizartip yeseydin ya
cok gecmis olsun canim
Maalesef canım artılara olduğum içinsaol canım biraz uzun sürdü sanki bugün yine ağlama günüydu tüm gün 1 saatlik uyku ile duruyor
ilaç içmek zulüm ben bile nefret ederim vitamin bile alamam bebisler napsin
Ben tlc izliyorum orda kalabalık aile prog. Var çok hoşuma gidiyor insanlar ne kadar sakin hoşgörülü biz bitane çocuk için bunalıma giriyoruz onlarsa ne kadar olağan orayı izledikce kardes yapasim geliyor kızıma :)
Geçmiş olsun canım deride döküntü falan mı oldu
Afiyet olsun tatlım herkes yorum yapmış zten ama 13 zeytin i nasıl yedin usagim :) zeytinin fazlası gereksiz kalori canım bilgin olsun.
afiyet olsun canım güzel menu
aofyey olsun canım menu güzel spor harikaaa kızım iyilessin bende daha çok asilacam spor olayina
@mefkurem abla kendini nekadar yormussun bu ne spor aşkı böyle kıskandım ama :))))))
Afiyet olsun canım. Su az olmuş sadece inşallah önemli bi durum yoktur
benim gergece yaşadığım şok :) uçan alintilar
yavyu hicbirsey yememissin:) afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım implant sıkıntılı ya
dur bı kuzu benim bu hafta regl ve gitmiyor yapıştı artılar lazım olunca kullanılır bunlarMaşallah canım, tüm dertlerin böyle olsun. Büyüdükçe ahh neleri dert ediyormuşum diye güleceksin. Birlikte tatlı tatlı büyüyeceksiniz ne olacak . Allah sağlıklı ömür versin yavrularına:)
Bana da var mı Aslan:) ?
Maşallah sana da yavrularına da, ay onlar şimdi ne kadar tatlıdır demi:). Rabbim kızlarını sana bağışlasın
Tam olarak nasıl oluyor bu dukan birası acaba?
Patates detoksu bende de işe yarar mı acaba? Ya da böyle detokslar yapmak için çok acele etmemeli miyim ?
Çok geçmiş olsun
Evett yaaa kartanesi baya dişli bir rakip oldu bunu geçmem için 1000 ouan alabilmem lazım o da çok mümkün görünmüyor. Neyse taht güzel bişi başkalarıda tatsın______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 55 + 285 + 195 + 100 + 254 + 269 + --
K-Nartanesi 180 + 465 + 435 + 375 + 350+ -- + --
Eyledi -- + 45 + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 120 + 135+ 90 + 135 + -- + --
MelegimveBen 180 + 60 + 80 + 80 + 300 + 180 + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 140 + 180 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + 135 + 210 + -- + -- + --
Tugcekrblt 120 + 260 + 100 + 220 + 120 + -- + --
Beyazpapatyam -- + -- + -- + 135 + 135 + -- + --
Nilyannn 120 + 345 + -- + 60 + 410 + 240 + --
Happymay 80 + 135 + 30 + -- + -- + -- + --
Degistirkendini -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ikra 30 + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + 210 + -- + -- + --
@Nilyyyaaannn canim birini atlamisim gecmen gereken biri var hemde baya zor gbi :))
Kizlarrr naptinizzz hazirmisinizz
- Ödem caylari yapildimii
- Sporlar yapildimiii
- yarinki Planlar hazirmiii
Ayyy insallah gelsin guzel eksiler. Bu pazartesilerde + cikmaktan nefret ediyorum tum hafta o arti gitsin diye ugrasiyoruz. Evet canim dugun car o yuzden en gec 3 aya temizlemem lazim kilolari yoksa isim zor.Menülerin güzel canım ben beğendim
Güzel eksiler gelsin inşallah
Güzel canım menü ben beğendim de bu sebze salatası nasıl bişey kabak nasıl konuyor ?
Eğlencen mi ayyyy ne güzel canım tebrikler
Çok geçmiş olsun canım
Güzel canım menün çok acı var mı yemek yerken ?
Ayyy benim babam ve dayim zeytin yemede yaris yaparlar dayimin 100 u gectigini bilirim ama kucucuk zeytinlerden 100 den sonra saymayi birakmistim. Bizde sofraya zeytinsiz oturulmaz. Sabah oglen aksam mutlaka zeytin olur sofrada. Oturursanda yemege baslamaz beklerlersaol canım biraz uzun sürdü sanki bugün yine ağlama günüydu tüm gün 1 saatlik uyku ile duruyor
ilaç içmek zulüm ben bile nefret ederim vitamin bile alamam bebisler napsin
Ben tlc izliyorum orda kalabalık aile prog. Var çok hoşuma gidiyor insanlar ne kadar sakin hoşgörülü biz bitane çocuk için bunalıma giriyoruz onlarsa ne kadar olağan orayı izledikce kardes yapasim geliyor kızıma :)
Geçmiş olsun canım deride döküntü falan mı oldu
Afiyet olsun tatlım herkes yorum yapmış zten ama 13 zeytin i nasıl yedin usagim :) zeytinin fazlası gereksiz kalori canım bilgin olsun.
aofyey olsun canım menu güzel spor harikaaa kızım iyilessin bende daha çok asilacam spor olayina
@mefkurem abla kendini nekadar yormussun bu ne spor aşkı böyle kıskandım ama :))))))
Afiyet olsun canım. Su az olmuş sadece inşallah önemli bi durum yoktur
benim gergece yaşadığım şok :) uçan alintilar
yavyu hicbirsey yememissin:) afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım implant sıkıntılı ya
4 yk yesil cayi 750 ml suda demliyosun demlendikten sonra suzuyorsun sonra icine 1 limon sikiyiraun 1 tane maden suyu dokuyosun tum gun afiyetle iciyorsun. Bgn yaptim gene. Dun hic wc ye cikamamistim. Ins bgn cikarimMaşallah canım, tüm dertlerin böyle olsun. Büyüdükçe ahh neleri dert ediyormuşum diye güleceksin. Birlikte tatlı tatlı büyüyeceksiniz ne olacak . Allah sağlıklı ömür versin yavrularına:)
Maşallah sana da yavrularına da, ay onlar şimdi ne kadar tatlıdır demi:). Rabbim kızlarını sana bağışlasın
Patates detoksu bende de işe yarar mı acaba? Ya da böyle detokslar yapmak için çok acele etmemeli miyim ?
Çok geçmiş olsun
Aynen doyuyorum cok sukur, bebislerin nasil seyda buyumuslerdir
Ayyy insallah gelsin guzel eksiler. Bu pazartesilerde + cikmaktan nefret ediyorum tum hafta o arti gitsin diye ugrasiyoruz. Evet canim dugun car o yuzden en gec 3 aya temizlemem lazim kilolari yoksa isim zor.
Maşallah canım, tüm dertlerin böyle olsun. Büyüdükçe ahh neleri dert ediyormuşum diye güleceksin. Birlikte tatlı tatlı büyüyeceksiniz ne olacak . Allah sağlıklı ömür versin yavrularına:)
Çok geçmiş olsun
olmaz imkanı yok baştan ben başaramam diye zihin altına emri veriyor hatun daha dün bir sürü anlattım motive ettim sen izin vermezsen kimse seni kıramaz üzemez , sen istersen sağlığın yerine gelir her şey senin elin de v.s. dedim dedim ama kaç senedir diyorum canlı örneği gözünün önün de ben varım ama yok olur mu ki diyor hala :)Acaba yarismaya yada kk da bi yere gelse motive olurmuki
ahh canım tek derdin bu olsun biz de buradan yaparız gıybetiBu gıybet cidden insanları mutlu ediyor yaaa. Ben gıybet yapmadığım için sürekli mutsuz oluyorum. Teşhis çalışma arkadaşlarım tarafından konuldu bu sabah
Anlık duygu değişimi sebebi beslenme hastalık filan değil gıybet yapmamakmış
İkizlerin mi var senin, maşallahhh
Abimin ikizleri var, kuzenimin de ikizleri var. Şimdi kocaman genç kız oldular tabi ama büyütmek çok zor ikizleri.
Yağışlı ve soğuk hava, müşterisiz bir banka günü. Gelenler de arızalı tipler zaten:)
Ufaktan kum dökmeye başladım, gözüm yatakta ama ayaktayım :)
Biraz sıkılıyorum ve canım çikolata yemek istiyor demekki magnezyum ihtiyacım var. Uzun zamandır kitap okumaya üşendiğimi ve yeni beslenme kitapları keşfettiğimi farkettim. Bence kış modundan çıkmalıyız artık, saatler geri alınmadığı sürece ekim-mart ayları arası ben mutsuz olacam
ahaha senin kız kendi başına bir dünya ama yaaaama her istediğini çok da yapma, parmağında oynatmasın seni
daha dur 2. doğduğunda kardeşini kıskanacak, ekstra ilgi isticek....
evet bak ben listede değilim aslan gibi aslanım vaaarrr:)Niye olmasin cnm sende bubtakimdansin
Listede olmak şart değil
kız hayat göz açıp kapayana kadar geçiyor günlük basit laflara sıkıntılara takılırsak anın tadını nasıl çıkarıcaz biraz umursamaz biraz yüzsüz biraz da eğlenceli olmak lazım ki eşlerle hem ilişkimiz hem iletişimimiz rahat olsun demii:)allah kolaylik versin baci zor bu isler yakininda olsa habersiz olmuyo
ben beceremedim bi o karatayi
Haaah o dedigini hak eden bi tanede bende var uyarsan aksamdan sabaha sabahtan aksama sinir kupusun unursamaz yuzsuz olursan hersey kolay
sirilsikam oldum ve cooook uykym var
şeydam ben free takılıyorum gülüm bak şaşkın aslan ben de bile var ayy çok sevimli yaaa şaşkın şaşkın bakıyor sende de olur tabikiAaaa o zaman bende istiyorum
Ben liste ya da deneme de falan olmak gerekiyor diye anlamıştım abla :)
Ayyyy bi mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?