Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Siteye girdim bende tam seni merak ediyordum gecmis yapip yazayim dedim pattis detoksu mu yapiyorsunbugun tarti nasildi rakibem detoksla filan ugrasmasaydin keske hatta patatesi citir citir kizartip yeseydin ya
cok gecmis olsun canim
Valla anladığı üzere artıyor atamadım yoksa niye pattisle aşk yasayim 14 Şubat'ta hemide
Maalesef canım artılara olduğum için
dur bı kuzu benim bu hafta regl ve gitmiyor yapıştı artılar lazım olunca kullanılır bunlar

Evett yaaa kartanesi baya dişli bir rakip oldu bunu geçmem için 1000 ouan alabilmem lazım o da çok mümkün görünmüyor. Neyse taht güzel bişi başkalarıda tatsın haftaya tekrar alırım ben. @KocasininNarTanesi haftaya o tahti geri alicam cok alisma

Ayyy insallah gelsin guzel eksiler. Bu pazartesilerde + cikmaktan nefret ediyorum tum hafta o arti gitsin diye ugrasiyoruz. Evet canim dugun car o yuzden en gec 3 aya temizlemem lazim kilolari yoksa isim zor.

Ayyy benim babam ve dayim zeytin yemede yaris yaparlar dayimin 100 u gectigini bilirim ama kucucuk zeytinlerden 100 den sonra saymayi birakmistim. Bizde sofraya zeytinsiz oturulmaz. Sabah oglen aksam mutlaka zeytin olur sofrada. Oturursanda yemege baslamaz beklerler

4 yk yesil cayi 750 ml suda demliyosun demlendikten sonra suzuyorsun sonra icine 1 limon sikiyiraun 1 tane maden suyu dokuyosun tum gun afiyetle iciyorsun. Bgn yaptim gene. Dun hic wc ye cikamamistim. Ins bgn cikarim

Aynen doyuyorum cok sukur, bebislerin nasil seyda buyumuslerdir

Büyüdüler canım şükür iyiler ikisi de, 1 ay sonra 1 yaşına giricekler inşallah

Ayyy insallah gelsin guzel eksiler. Bu pazartesilerde + cikmaktan nefret ediyorum tum hafta o arti gitsin diye ugrasiyoruz. Evet canim dugun car o yuzden en gec 3 aya temizlemem lazim kilolari yoksa isim zor.

Doğru diyorsun canım işte dikkat etmek gerekiyor.hiç kaçamak yapmadan sporda yaparsan verebilirsin canım.bende düğün öncesi bu takımda zayıflamıştım canım, hemde 40 küsür kilo vermiştim :)
Sen çok rahat yapabilirsin

Çok sağol canım aminn
Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın,isteyen herkese nasip etsin.
Çoooook tatlılar :)

Acaba yarismaya yada kk da bi yere gelse motive olurmuki
olmaz imkanı yok baştan ben başaramam diye zihin altına emri veriyor hatun daha dün bir sürü anlattım motive ettim sen izin vermezsen kimse seni kıramaz üzemez , sen istersen sağlığın yerine gelir her şey senin elin de v.s. dedim dedim ama kaç senedir diyorum canlı örneği gözünün önün de ben varım ama yok olur mu ki diyor hala :)

Gunaydinnn

Dün menü yaşamıştım hemen yazayım

Evde deildim

Sabah 10 gibi

Bir yumurta
Bir dilim peynir
4 zeytin
4 çeri domates
Bir portakal (epeydir yememis canım istedi)
Bir dilim ekmek
Öğlen 14 gibi

Bir kase yeşil salata
5,6 kaşık taze fasulye kavurması kiymaliydi
Bir bardak ayran
(Bir sürü ikramlik hazirlamislardi içlerinden ancak bunları seçtim )

Akşamda 7 gibi bir kase cacık
Bir kase salata bir tane haşlanmış tavuk baget yedim
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki

ahh canım tek derdin bu olsun biz de buradan yaparız gıybeti al sana ilk gıybet yapacak kişiyi buldum :) benim gıybetimi yapalım :)

kız hayat göz açıp kapayana kadar geçiyor günlük basit laflara sıkıntılara takılırsak anın tadını nasıl çıkarıcaz biraz umursamaz biraz yüzsüz biraz da eğlenceli olmak lazım ki eşlerle hem ilişkimiz hem iletişimimiz rahat olsun demii:)

Aaaa o zaman bende istiyorum
Ben liste ya da deneme de falan olmak gerekiyor diye anlamıştım abla :)
Ayyyy bi mutlu oldum
şeydam ben free takılıyorum gülüm bak şaşkın aslan ben de bile var ayy çok sevimli yaaa şaşkın şaşkın bakıyor sende de olur tabiki

Günaydın canlarımmm... Öğleden sonra ve akşam yoğunluktan gelemedim.
Önce dünkü menümü yazayım, sonra geçmişe dalayım...

07:16 3 yk yulaf, 1 su bardağı süt, 1 tk keten tohumu, bir küçük elma
12:45 1 kepçe yayla çorbası, bir adet haşlanmış pattis
15:40 1 çay bardağı tarçınlı süt, 2 adet çiğ badem, bir minik portakal, 1 kare bitter çikolata
17:35 2yk tam buğday makarnası, 80 gr ton balığı

3,5 litre su içildi
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
30 dk cardio*3=90

350 puan @Pnrrr-20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…