Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mezun menüsü olarak gayet iyi canım ama şöyle bi uyarı yapmak istedim keten tohumunu taze çekilmiş olarak tüketirsen daha faydalı diye biliyorum küçük el değirmenlerinde bile çekebilirsin

Bence menü güzel spor da olsa daha da hoş olurmuş

Nerelisin sen canım merak ettim

Tam zeytinci.
Hakket nerelisin canım sen.ben de merak ettim.
Günaydın canlardun cok gec yatip bugun 7 de kalkinca nevrim döndüsabah su oynucam diye aglayan bir cadiyla cebellesiyorum
e kolay gelsin.

Kizlar kombi tamir olayni dha ucuza halletcez sanirm ama bugn bi parcasni alip gittiler sicak su bile yok, buz gbi ne kötuymus ya. Allah kimseyi ac acikta sogukda birakmasin, insallah yarina halolcak ama ev sahibinden hic ses yok hala..

Amin kuzum, Allah yardımcınız olsun bu kış gününde çok zor

İyiyim canım sen nasılsın inşallah tatlım ben kilo veremesemde korumaya çalışıyorum. Bu atalar kilo vermem yavaşladı

İyiyim ben de çok şükür. Şu an yediklerime dikkat ediyorum sadece. Bir süre kilo vermek için uğraşmayayım diyorum bağışıklığım çok düştü, error veriyorum :) Korumak daha zor değil mi, korumaya devam et canım bir süre vücut da dinlenmiş olur.

Geçmiş olsun canım ya, bu alerjiler ne kadar türedi

Ben ilk yaptığımda çok işe yaradı, acayip tok da tutuyor bildiğin eritiyor. Ama daha sonra yaptıklarımda hiç etkisi olmadı maalesef.

Pnrrr-12 spor tahtımı bırakmak istemiyorum çok rahat ve güzelmiş. Durumum nasıl geçmem gereken var mı yarın sabahtan ona göre spor yapayım.

Taht senindir diyecektim ki senden iyiler de varmış
Ben bu seyirlerde devam edeceğim, hadi aradan çekildim yine iyisin

Ben geldimmmm legenlerim varrrr naylonnlarimmm varrrr eskiiller alirimmm eskiciiiii diye bagirasim geldi heyy Allah'ım ben ne yiyip içiyorum da bu kafalardayim acaba alıntılarımda uçmuş hopppa yandan yandan

Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt

Şeklinde tüketildi
Şu:2lt spor:50 dj eliptik 200puan Pnrrr-12

dimek pattis detoksu yapıyorsun. pattisler bana da kafa yapmıştı
ama eksisi süper mutlu ediyor insanı
birkaç hafta sonra ananas diyetini denicem, ona da süper diyorlar.

selam tatlım geçmiş olsun. implant zordur hele problemli bir çene varsa daha da zordur. neyseki zorunu atlatmışsın. çok çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar

Günaydın tatlımmmm

ahh canım tek derdin bu olsun biz de buradan yaparız gıybeti al sana ilk gıybet yapacak kişiyi buldum :) benim gıybetimi yapalım :)

Hadi yapalım
Kız senin gıybet yapılacak neyin var sanki

bir günaydın bile dememişim GÜNAYDIIIIIINNNN kızlar

Günaydınnnnnnnn

Günaydın canlardun cok gec yatip bugun 7 de kalkinca nevrim döndüsabah su oynucam diye aglayan bir cadiyla cebellesiyorum

Günaydın canım. Ama sen bu cadıyı alıştırmışsın, ağlayarak istediğini yaptırmaya.
Allah kolaylık versin

Mezun menüsü olarak gayet iyi canım ama şöyle bi uyarı yapmak istedim keten tohumunu taze çekilmiş olarak tüketirsen daha faydalı diye biliyorum küçük el değirmenlerinde bile çekebilirsin

Teşekkür ederim canım, evet onu duydum ama önceden çekilmiş vardı elimde 1-2 tk kaldı onu tükettikten sonra anlık çekip tüketeceğim. Küçük el değirmeni hiç aklıma gelmemişti :)
Teşekkür ederim uyarın için

Yok kiz oynatmadigim icin agliyor insallah alistirmamisimdir ya

Şeydam suratım şişti sadece sıvı beslenebiliyorum alt çene hep dikiş

Sagol cinimms ben tahtta rahatim alistim artik bergun leslielere yuruyuslere calis seninde olur hic olmadi paylasirizzz

Resmen hoca taktı bana ya:)

Gunaydin fistiklarr dun yazamadim kusura bakmayin kizlar

Dunku menum
Sabah 10.30
2 has yumurta
4 dilim koy peyniri
Domates
7 tane patates kizartmasi

Ara 14.30
2 kucuk portakal
4 cubuk kraker

Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
2 kucuk haslanmis patates
1 kase yogurt

Su 2.5 lt

Spor 25 dk tempolu 50p Pnrrr-12

Bugun cok vasat bir menu oldu kizlar misafir olunca yoruldum iyi bi yuruyus ve leslie yapamadim bugun telafi edicem insallah

Gunayyydiiinn kızlar tartiya kalan son gün
Kendi haftamin anelizini yapicak olursak çok direndigim bir hafta oldu anama eşime nefsime dengelemeye çalıştım daha çok dışarda yiyince akşam yemedim ..haftaya bunun acısı cikicak yumurta diyetini en az 3 gün yapmayı planlıyorum
Bugün ki planım 3 arkadaş bulusucaz çocuklar evde annemle kalicak bol sohbetli az yemeli bir gün olmasını temenni ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…