- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.681
şeydam ben free takılıyorum gülüm bak şaşkın aslan ben de bile var ayy çok sevimli yaaa şaşkın şaşkın bakıyor sende de olur tabiki
Günaydın canlarımmm... Öğleden sonra ve akşam yoğunluktan gelemedim.
Önce dünkü menümü yazayım, sonra geçmişe dalayım...
07:16 3 yk yulaf, 1 su bardağı süt, 1 tk keten tohumu, bir küçük elma
12:45 1 kepçe yayla çorbası, bir adet haşlanmış pattis
15:40 1 çay bardağı tarçınlı süt, 2 adet çiğ badem, bir minik portakal, 1 kare bitter çikolata
17:35 2yk tam buğday makarnası, 80 gr ton balığı
3,5 litre su içildi
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
30 dk cardio*3=90
350 puanPnrrr-12
Gunaydinnn
Dün menü yaşamıştım hemen yazayım
Evde deildim
Sabah 10 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
4 zeytin
4 çeri domates
Bir portakal (epeydir yememis canım istedi)
Bir dilim ekmek
Öğlen 14 gibi
Bir kase yeşil salata
5,6 kaşık taze fasulye kavurması kiymaliydi
Bir bardak ayran
(Bir sürü ikramlik hazirlamislardi içlerinden ancak bunları seçtim )
Akşamda 7 gibi bir kase cacık
Bir kase salata bir tane haşlanmış tavuk baget yedim
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki
Ayyy benim babam ve dayim zeytin yemede yaris yaparlar dayimin 100 u gectigini bilirim ama kucucuk zeytinlerden 100 den sonra saymayi birakmistim. Bizde sofraya zeytinsiz oturulmaz. Sabah oglen aksam mutlaka zeytin olur sofrada. Oturursanda yemege baslamaz beklerler
Tam zeytinci.Ayyy benim babam ve dayim zeytin yemede yaris yaparlar dayimin 100 u gectigini bilirim ama kucucuk zeytinlerden 100 den sonra saymayi birakmistim. Bizde sofraya zeytinsiz oturulmaz. Sabah oglen aksam mutlaka zeytin olur sofrada. Oturursanda yemege baslamaz beklerler
Günaydın canlardun cok gec yatip bugun 7 de kalkinca nevrim döndü sabah su oynucam diye aglayan bir cadiyla cebellesiyorum
Bu aralar bende fenayim saat basi uyaniyoruz tabi uyu uyuyabilirsen senin yavru rahatsizligindan dolayi mi uyumuyor
Kizlar kombi tamir olayni dha ucuza halletcez sanirm ama bugn bi parcasni alip gittiler sicak su bile yok, buz gbine kötuymus ya. Allah kimseyi ac acikta sogukda birakmasin, insallah yarina halolcak ama ev sahibinden hic ses yok hala..
İyiyim canım sen nasılsın inşallah tatlım ben kilo veremesemde korumaya çalışıyorum. Bu atalar kilo vermem yavaşladı
Sağol abla kızım 1 haftadır iyi çok şükür laktoz alerjisi varmış laktozsuz süt alınca düzeldi yemesi içmesinde iyi maşallah sütü öğlen ve akşam uykusunda veriyorum artık kemik gelişimi için
Kızlar şu dukan birası denen şey var ya geçen hafta ben ondan içtim sabahtan başlayıp akşama kadar içiyodum bu hafta hiç içmedim ve hem + ile başladım hemde wc ye geçen hafta kadar kolay çıkmıyorum belkide işe yarıyodur. Yarında yapıcam geşil çayım bitmişti bgn hemen aldım. Bakalım işe yarıyo muymuş
Pnrrr-12 spor tahtımı bırakmak istemiyorum çok rahat ve güzelmiş. Durumum nasıl geçmem gereken var mı yarın sabahtan ona göre spor yapayım.
Ben geldimmmm legenlerim varrrr naylonnlarimmm varrrr eskiiller alirimmm eskiciiiiidiye bagirasim geldi heyy Allah'ım ben ne yiyip içiyorum da bu kafalardayim acaba alıntılarımda uçmuş hopppa yandan yandan
Menü
Sabah -ogle- akşam
1 pattis
5yk yoğurt
Şeklinde tüketildi
Şu:2lt spor:50 dj eliptik 200puanPnrrr-12
Selam güzeller
İmplantı yaptırdım anestezinin etkisi geçti kemik ağrısı coştu tabi 2-3 saat sürdü çene problem olunca kemikler incelmiş ufak bi operasyondan sonra implantları yerleştirebildi
Çokmu konuşuyorum ondanmı problem oluyor diye düşünmedim değil
Neyse zorunu atlattım her halimize şükür diyerek menüye geçeyim
Günaydın kızlar
ahh canım tek derdin bu olsun biz de buradan yaparız gıybetial sana ilk gıybet yapacak kişiyi buldum :) benim gıybetimi yapalım :)
bir günaydın bile dememişim GÜNAYDIIIIIINNNN kızlar
Günaydın canlardun cok gec yatip bugun 7 de kalkinca nevrim döndü sabah su oynucam diye aglayan bir cadiyla cebellesiyorum
Mezun menüsü olarak gayet iyi canım ama şöyle bi uyarı yapmak istedim keten tohumunu taze çekilmiş olarak tüketirsen daha faydalı diye biliyorum küçük el değirmenlerinde bile çekebilirsin
Yok kiz oynatmadigim icin agliyorAmin kuzum, Allah yardımcınız olsun bu kış gününde çok zor
İyiyim ben de çok şükür. Şu an yediklerime dikkat ediyorum sadece. Bir süre kilo vermek için uğraşmayayım diyorum bağışıklığım çok düştü, error veriyorum :) Korumak daha zor değil mi, korumaya devam et canım bir süre vücut da dinlenmiş olur.
Geçmiş olsun canım ya, bu alerjiler ne kadar türedi
Ben ilk yaptığımda çok işe yaradı, acayip tok da tutuyor bildiğin eritiyor. Ama daha sonra yaptıklarımda hiç etkisi olmadı maalesef.
Taht senindir diyecektim ki senden iyiler de varmış
Ben bu seyirlerde devam edeceğim, hadi aradan çekildim yine iyisin
dimek pattis detoksu yapıyorsun. pattisler bana da kafa yapmıştı
ama eksisi süper mutlu ediyor insanı
birkaç hafta sonra ananas diyetini denicem, ona da süper diyorlar.
selam tatlım geçmiş olsun. implant zordur hele problemli bir çene varsa daha da zordur. neyseki zorunu atlatmışsın. çok çok geçmiş olsun
Günaydın tatlımmmm
Hadi yapalım
Kız senin gıybet yapılacak neyin var sanki
Günaydınnnnnnnn
Günaydın canım. Ama sen bu cadıyı alıştırmışsın, ağlayarak istediğini yaptırmaya.
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim canım, evet onu duydum ama önceden çekilmiş vardı elimde 1-2 tk kaldı onu tükettikten sonra anlık çekip tüketeceğim. Küçük el değirmeni hiç aklıma gelmemişti :)
Teşekkür ederim uyarın için
Şeydam suratım şişti sadece sıvı beslenebiliyorum alt çene hep dikişMenülerin güzel canım ben beğendim
Güzel eksiler gelsin inşallah
Güzel canım menü ben beğendim de bu sebze salatası nasıl bişey kabak nasıl konuyor ?
Eğlencen mi ayyyy ne güzel canım tebrikler
Çok geçmiş olsun canım
Güzel canım menün çok acı var mı yemek yerken ?
Günaydın kızlar
Gunaydin
Günaydın kızlar
Bana dua edin bugün gelince anlatacağım şimdi çok acelem var
bir günaydın bile dememişim GÜNAYDIIIIIINNNN kızlar
Sagol cinimms ben tahtta rahatim alistim artik bergun leslielere yuruyuslere calis seninde olur hic olmadi paylasirizzzEvett yaaa kartanesi baya dişli bir rakip oldu bunu geçmem için 1000 ouan alabilmem lazım o da çok mümkün görünmüyor. Neyse taht güzel bişi başkalarıda tatsınhaftaya tekrar alırım ben. Pufuduks haftaya o tahti geri alicam cok alisma
Resmen hoca taktı bana ya:)Hikmet saat farkında demek ki
benimkinde öyle canım ya sürekli anne geliyorum annem uyu sen diyorum uyuyor geriye
Ben Viva video kullanıyorum
otu AllhA kolaylık versin canım yaşım müsait olsa bende biraz bütüp yapmak istiyorum Ma yaş 32 oldu yolu yargılamaya ne kaldi
gunsy gün takımın bekarı :)
Günaydın miktarlar az ama partisi ve makarna olmayabilir mis
Gencim kız ne sayılması daha 22 yım
Warriorinside örnek menü canım akşam makarna pattis yemelisn
Günaydın nerelerdesin kaçak
Günaydın amin
Günaydnnn
Günaydın
Günaydın
maşallah hiç işi işi yokmuymus 20 yıl önce
Geçmiş olsun tez zamanda düzelsi .elimiz kokunuz gibiler
Güle gugü kullan kepini
Ağrı kesici iç birde nane kokla bol bol
Bol bol eksiler eksiler getirsin
Günaydın annecik
Günaydın
Bana ne ben pattis yiycem
kız onun zaten ayakları üç kg geliyormuş laf aramızdakaptanın da yıllarca durdu durdu şimdi spora başladı anacığım onu sabote etmeliyim
Çok azcikti biyerim şişmesin diye attım ağzıma:)Nigarrr Pattis makarna ikisi bjrden yenirmi annem
bizimkilerde öylemi olacak acaba
Sagolasin cnm seninde kepin hayirli olsun
Senin kız nasil oldu
ama bunlar evlerin neşesi bali kaymağı oy olsada sevsem:)Tuvalete zaten koşarak gidiyordum. Şimdi uçarak gidicem
Emekliyor ya bi bak kapıya gelmiş.banyonun eşiği yüksek ama orayı bile geçiyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?