Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.701
Kuzucugim bitti Zaten yarın normal düzenime dönüyorum annemler gidicekKeten tohumunu bugün ben de tekrar ortaya çıkardım. Kayısı, incir, portakal, salatalık işe yaramıyor bende. Form çaylarını da çok tüketen bir insan değilim ki hepsi sinamekili.
Bana önerdiğin bir şurup vardı, sen önerdin diye hatırlıyorum ama, dün ondan aldım. kullanıp kullanmamak arasında gidip geliyorum.
İlaçlarım yeni bitti aslında biraz sabretsem belki de düzene girecek. Ama felaket bir durum yaaa
Günaydın tatlım, akşam patates kızartmaları, makarnalar havada uçuşup mideye gitmiş. olmadı, bir dahakine dayanırsın bence sen
Aynen öyle canım saat başı kalkıp oturuyor konuşuyor tekrar dalmışken bı daha en son 6 da güne başladıkBu aralar bende fenayim saat basi uyaniyoruz tabi uyu uyuyabilirsen senin yavru rahatsizligindan dolayi mi uyumuyor
Resmen hoca taktı bana ya:)
Üçüncü üç kilo sözün de mi yalan oldu Nigar hanımGunayyydiiinn kızlar tartiya kalan son gün
Kendi haftamin anelizini yapicak olursak çok direndigim bir hafta oldu anama eşime nefsime dengelemeye çalıştım daha çok dışarda yiyince akşam yemedim ..haftaya bunun acısı cikicak yumurta diyetini en az 3 gün yapmayı planlıyorum
Bugün ki planım 3 arkadaş bulusucaz çocuklar evde annemle kalicak bol sohbetli az yemeli bir gün olmasını temenni ediyorum
düşecek yerimiz mi kalmış kiÇok azcikti biyerim şişmesin diye attım ağzıma:)
Bende de çok değişiklik yok bu hafta da ondan sordum, acaba bugün öyle mi yapsam diye:) Bi de bi bonkörlüğüm tutmuş hedef 2 kg koymuşum, yarısı olsa şükredeceğim artıkValla anladığı üzere artıyor atamadım yoksa niye pattisle aşk yasayim 14 Şubat'ta hemide
Maalesef canım artılara olduğum için
dur bı kuzu benim bu hafta regl ve gitmiyor yapıştı artılar lazım olunca kullanılır bunlar
Kolaymış ben de denerim bazen , şuan wc problemim yok ama yine de içerim:).4 yk yesil cayi 750 ml suda demliyosun demlendikten sonra suzuyorsun sonra icine 1 limon sikiyiraun 1 tane maden suyu dokuyosun tum gun afiyetle iciyorsun. Bgn yaptim gene. Dun hic wc ye cikamamistim. Ins bgn cikarim
Allah yardımcın olsun canım, işin her neyse Rabbim önünde kolaylaştırsın inşallah...Günaydın kızlar
Bana dua edin bugün gelince anlatacağım şimdi çok acelem var
Kekliğim daha buradayız mezun olmadan 3 kilo vermiyeni sevsinler:))Aynen öyle canım saat başı kalkıp oturuyor konuşuyor tekrar dalmışken bı daha en son 6 da güne başladık
Üçüncü üç kilo sözün de mi yalan oldu Nigar hanımAllah'ın hakkı üç dedik ama
düşecek yerimiz mi kalmış ki
Saç bugün herşey değişebilir günü erken kapat hafif atlat neden olmasınGünaydın hepinize hanımlar
Bende de çok değişiklik yok bu hafta da ondan sordum, acaba bugün öyle mi yapsam diye:) Bi de bi bonkörlüğüm tutmuş hedef 2 kg koymuşum, yarısı olsa şükredeceğim artık
Kolaymış ben de denerim bazen , şuan wc problemim yok ama yine de içerim:).
Allah yardımcın olsun canım, işin her neyse Rabbim önünde kolaylaştırsın inşallah...
geçmiş olsun acaba kulak kristallerinde mi yoksa tansiyon mu bı takip et tansiyonunuMerhaba kizlar nedense bi kotuyum basimda gecmeyen bi agri var gunlerdir az oncede cocuklarin onunde dusuyodum netdeyse basim donuyor hayra ciksin noldugunu anlamadim nasilsiniz bakalim bende durum iyi simdilik ama hedefe ulasabilecekmiyim emin degilim cok koymusum sanki
bugün bende bu durumdayim kabullenemedim bir turlu sabah oldugunu
Benim yumurtamin bir yatagi bile yokNasılsiniz huhu perşembe günü kimse yok mu ben şimdi greyfurt yatağında iyi pişmiş yumurta yedim
Hayırdır hastamısın yoksa çocukmu uyutmadı canım
Bas dönmesi ya tansiyon yada kulakdan gelir cnmMerhaba kizlar nedense bi kotuyum basimda gecmeyen bi agri var gunlerdir az oncede cocuklarin onunde dusuyodum netdeyse basim donuyor hayra ciksin noldugunu anlamadim nasilsiniz bakalim bende durum iyi simdilik ama hedefe ulasabilecekmiyim emin degilim cok koymusum sanki
Ne demek temenni nigar hanimcimGunayyydiiinn kızlar tartiya kalan son gün
Kendi haftamin anelizini yapicak olursak çok direndigim bir hafta oldu anama eşime nefsime dengelemeye çalıştım daha çok dışarda yiyince akşam yemedim ..haftaya bunun acısı cikicak yumurta diyetini en az 3 gün yapmayı planlıyorum
Bugün ki planım 3 arkadaş bulusucaz çocuklar evde annemle kalicak bol sohbetli az yemeli bir gün olmasını temenni ediyorum
Tatlim bugunü hafif tut bide ödem cayini icende de çok değişiklik yok bu hafta da ondan sordum, acaba bugün öyle mi yapsam diye:) Bi de bi bonkörlüğüm tutmuş hedef 2 kg koymuşum, yarısı olsa şükredeceğim artık
Tünaydın abla cuma nın gelişi perşembeden belli olurmuşTunaydinnnnnn
Mübarek persembe gelmissss
Iremcim artik menülerinde cubuk kraker cizi patates vs.olmasa nasil olurGunaydin fistiklarr dun yazamadim kusura bakmayin kizlar
Dunku menum
Sabah 10.30
2 has yumurta
4 dilim koy peyniri
Domates
7 tane patates kizartmasi
Ara 14.30
2 kucuk portakal
4 cubuk kraker
Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
2 kucuk haslanmis patates
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Spor 25 dk tempolu 50p @Pnrrr-20
Bugun cok vasat bir menu oldu kizlar misafir olunca yoruldum iyi bi yuruyus ve leslie yapamadim bugun telafi edicem insallah
Bizim icin cok degerli persembe :)cuma nın gelişi perşembeden belli olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?