- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.721
Ne oldu ne bitti anlatsana cnmMerhaba kizlarrrr ben geldim.yakin gecmise bir gozatip geliyorummmm
[
Saç bugün herşey değişebilir günü erken kapat hafif atlat neden olmasın
geçmiş olsun acaba kulak kristallerinde mi yoksa tansiyon mu bı takip et tansiyonunu
valla anlamadim keyfim yok kac gundur her sey kokuyo ekmek bile bas agrisi bas donmesi kollarimi kaldirmakta zorlaniyorum okadar cok agriyorlar bide boynum surekli kasiniyo agriyo stresmi baska biseymi var bi iki gun bakacam gecmezse gidicem dr a yani regl olmasam hamileyim diyecrm de oda yokBas dönmesi ya tansiyon yada kulakdan gelir cnm
Yediklerini cok azaltma dogru yeterli beslen
ah ah ben her gun yine mi sabah oldu niye oldu diye kalkiyorum 1. 2 gibi yatiyoruz sabah 6:30-7 de kalkisbugün bende bu durumdayim kabullenemedim bir turlu sabah oldugunu
Amann abla abimle yengem sudan sebep kavga buyumus ayrilmaya kalktilar.onlarla ugrasiyoruz birkac gundur ben de cocuklarla ilgilendim.bakalim simdi biraz duruldular.insallah duzelir.Ne oldu ne bitti anlatsana cnm
Ozlemisim pembe yazilariBizim icin cok degerli persembe :)
En cok eksiyi bugün görüyoruz
sudan sebeplerdense yengen regl donemine yaklasiyodur cunku kendimden biliyorum o donemde bende sariyorum cok tartisiyoruz eger karsidakide sakin olmazsa sonucu kotu olabilir allah kimsenin yuvasini bozmasin hele sacma nedenlerden hic bozmasin allah kolaylik versin ins arayi bulmussunuzdurAmann abla abimle yengem sudan sebep kavga buyumus ayrilmaya kalktilar.onlarla ugrasiyoruz birkac gundur ben de cocuklarla ilgilendim.bakalim simdi biraz duruldular.insallah duzelir.
10 yillik evlilik canim.ne bileyim ben simdi evli olmadigim icin pek de anlamlandiramiyorum.ortada cocuklar var.belki de bu yuzden hic evlenemeyecemsudan sebeplerdense yengen regl donemine yaklasiyodur cunku kendimden biliyorum o donemde bende sariyorum cok tartisiyoruz eger karsidakide sakin olmazsa sonucu kotu olabilir allah kimsenin yuvasini bozmasin hele sacma nedenlerden hic bozmasin allah kolaylik versin ins arayi bulmussunuzdur
bizde saat başı hatta yarım saate bir uyanık çözemedim neden. Güya bebisler büyüdükçe gece uykusu nun uyanma aralığı uzuyordu ben henüz 3 4 saat arayı görmedim :) ama ne olursa olsun sabah gülücüklerle uyanıyor eşsek sipasi:)Bu aralar bende fenayim saat basi uyaniyoruz tabi uyu uyuyabilirsen senin yavru rahatsizligindan dolayi mi uyumuyor
saol baharım güzel paylaşım
benim bir yumurtam bile yokBenim yumurtamin bir yatagi bile yok
ben 4 aydan fazladır bisküvi tarzı şeyler yemiyorum kızımın alerji diyeti için artık çok aramiyorum da inşallah böyle devam eder diyet bitince deIremcim artik menülerinde cubuk kraker cizi patates vs.olmasa nasil olur
ben son iki aya kadar duzenliydi isin tuhafi gece bir kere maks iki kere uyanirdi. Alistirdi beni simdi bende cok zorlaniyorum en son 5 de yanima aldim oyle biraz daha uzun uyudu ama tabi her tarafim tutuluyor disten mi ne hic anlamadim valla. Senin kuzu nasil oldu toparlayabildimibizde saat başı hatta yarım saate bir uyanık çözemedim neden. Güya bebisler büyüdükçe gece uykusu nun uyanma aralığı uzuyordu ben henüz 3 4 saat arayı görmedim :) ama ne olursa olsun sabah gülücüklerle uyanıyor eşsek sipasi:)
saol baharım güzel paylaşım
benim bir yumurtam bile yok
ben 4 aydan fazladır bisküvi tarzı şeyler yemiyorum kızımın alerji diyeti için artık çok aramiyorum da inşallah böyle devam eder diyet bitince de
Bizde gece uykusu maalesef hiç düzenli olmadı canım alerji yüzünden de sancısı oluyodu gece ağlayarak kalkiyodu birde sürekli emme isteği. Dişler gelecek Dr yakın diyor ama Dr a kalsa 3 ay önce de dış geliyor du :) valla aynı gibi tatlım yarın kontrole göturcez hırıltı çok şiddetli balgam dolu ek gıda da yemek istemiyor bi tam geçiş yapamadım ek gıda meselesine 3 gün kurali filan da yalan oldu bazen bize yaptıklarımdan tadına baktiriyorum o kadar muhallebi filan asla yemiyorben son iki aya kadar duzenliydi isin tuhafi gece bir kere maks iki kere uyanirdi. Alistirdi beni simdi bende cok zorlaniyorum en son 5 de yanima aldim oyle biraz daha uzun uyudu ama tabi her tarafim tutuluyor disten mi ne hic anlamadim valla. Senin kuzu nasil oldu toparlayabildimi
Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallahBizim icin cok degerli persembe :)
En cok eksiyi bugün görüyoruz
AYyy ne guzel ya insallah ben de su 6 li rakamlari gorurum.Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
benim cadi agzini da acmiyor ki disine bakayim diyorum agzini hafif araliyorum dil cikariyor banaBizde gece uykusu maalesef hiç düzenli olmadı canım alerji yüzünden de sancısı oluyodu gece ağlayarak kalkiyodu birde sürekli emme isteği. Dişler gelecek Dr yakın diyor ama Dr a kalsa 3 ay önce de dış geliyor du :) valla aynı gibi tatlım yarın kontrole göturcez hırıltı çok şiddetli balgam dolu ek gıda da yemek istemiyor bi tam geçiş yapamadım ek gıda meselesine 3 gün kurali filan da yalan oldu bazen bize yaptıklarımdan tadına baktiriyorum o kadar muhallebi filan asla yemiyor
Senin minik ne alemde ek gıda süreci nasıl gidiyor
Sen hala napıyorsun hamiş hamişşİsleri bitirip gelicem insallah kizlar benjm cadı sağolsun bir işi bitirmeden bir yaramazlik pesine düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?