Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En sevdiğim üye seni ilan ediyorum
Buluş buluş sohbet arası anlamazsın ne yediğini
Bide ısrar ederlerse

kendisi gercekten istemedikten sonra zaten olmaz cnm

menü güzelde sen yoksun fatoscum

şeydam ben free takılıyorum gülüm bak şaşkın aslan ben de bile var ayy çok sevimli yaaa şaşkın şaşkın bakıyor sende de olur tabiki
sen yokken gekdiydi aslanlar girince sasirdinmi

bence hepsi gayet güzel tugcem

boyundan da gekebilir cnm bi dr a gitsen

Ben sabah yumurta ve salatalık yedim. Öğle çorba ve salata akşam da haşlama tavuk yiyecegim yarın eksiler gelsin istiyorum
plan gayet güzel

Dün ki menüm
Sabah 09.00
Maydonoz kuru
1 yumurta
1 wasa
Öğle 12.00
Yogurt ve
6 y k t. Fasulye
Akşam 19.00
Patlıcan közleme
1 adet tavuk göğsü
Salata
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
ben begendim tatlim

Ozlemisim pembe yazilari

benim bir yumurtam bile yok
dogruya :))) neyse sende de baska seyler var

Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
süpermis cnm

Selam kızlar Sabah buz gibi hava güzel bir yürüyüş yaptım oğlumu okula bıraktım. Kızımı uyutup bulaşık makinamı çalıştırdım. Çayı aldım çay içiyorum oh mis
tabi verdin kilolari kaygiyi attin simdi rahatsin

Çok geçmiş olsun canım
Geçer inşallah biranönce

10 yillik evlilik canim.ne bileyim ben simdi evli olmadigim icin pek de anlamlandiramiyorum.ortada cocuklar var.belki de bu yuzden hic evlenemeyecem
olur arada canim ua yeri geliyor insan annesiyle bile gecinemiyor
Elin ogluyla nasil muhtesem gecienecen incir cekirdegini foldurmayacak seylerden kavga buyur bazen bazende cok buyuk olaylarin altindan beraberce kalkarsin inisli cikisli arada sevgi varsa hallolur zamanla ama sen etkilenme evliligin coooook guzel oldugu zamanlarda var hep kotuleri gorme bence
Selam kızlar Sabah buz gibi hava güzel bir yürüyüş yaptım oğlumu okula bıraktım. Kızımı uyutup bulaşık makinamı çalıştırdım. Çayı aldım çay içiyorum oh mis
oh oh keyfe bak bende kostur kostur kizin veli toplantisi var ona yetismeye calisiyorum

Suanda esimi abisi aradi Annemler geldimi sabah yola ciktilar size geliyorlar diye biz sok olduk tabi esimle hani bekliyodk bu aralar zaten ama hic haber vermediler. Bursadan ötöbüsle cikmislar esim aradi konusdu almaya gitti smdi valla elim ayagima dolasti iyiki dün süpürge tuttuydm evi az toparladm smdi bekliyorm bi corba koycam hemen hic hazirlik da yapmadm :)

Kombi icinde bugn gelceklerdi zuhal abla sormussun bakalm bekliyorz insallah halolcak. Ev sahibinden hala ses yok ama kiradna düsmeyi dusunuyoruz faturayida atmayi bakalm hayirlisi

Ayy valla sana birsey diyim mi benim kız benim gibi az gıcık böyle tadım madim yemiyor bildiğin baharatlı acı şeyler yemek istiyor kendi ekmeğimin iç kısmıyla bandirip veriyorum yiyor ama meyve li muhallebi yapıyorum tukuruyor :) patates havuç haşlıyorum başını çeviriyor şu da icmiyor bende üstüne düşmüyorum ya bıraktım bize pisenlerden tattiriyrum onun favorisi anne sutu ama nedense geceleri hafta sonu mama sandalyesi alicam o zaman koyarım önüne birseyler tirtiklar öyle seviyor zaten :) kilo şu iyi maşallah bende takıntı yapmamaya çalışıyorum canım nasılsa birgün sürekli ek gide yiyecekler

Eki Görüntüle 2111579

Gece hiç uyumadım sabahtan 6 da kalktık oturduk 3 fincan kahve ayiltmadi
Neşenin hayırdır
Şeydam suratım şişti sadece sıvı beslenebiliyorum alt çene hep dikiş
Çok geçmiş olsun canım.
ama bunlar evlerin neşesi bali kaymağı oy olsada sevsem:)
Ayy evet .onlarsız hiç tadı yoktu. Elhamdülillah.
Eki Görüntüle 2111601

Rakip takımdan çaldım bilgi bilgidir :)
Süpersin
Amann abla abimle yengem sudan sebep kavga buyumus ayrilmaya kalktilar.onlarla ugrasiyoruz birkac gundur ben de cocuklarla ilgilendim.bakalim simdi biraz duruldular.insallah duzelir.
Düzelirler umarım.
Neymiş ki sorunları

masallah senin kiz agzinin tadini biliyor o zaman cok sukur sutumuz yetiyor da doya doya icsinler bir daha isteseler de bulamayacaklar bende zorlamiyorum eninde sonunda yemeye baslayacaklar nasilsa.

Tatlim bugunü hafif tut bide ödem cayini ic

Demekki seninde spora baslaman gerekiyor artik
Yeşil çay demledim bi çaydanlık, onu içiyorum. Faydası olur herhalde abla.
Bugün yarın eliptiğim geliyor inşallah, düzenli yapmaya başlarım artık. Arada yürüyüşe de çıkıyorum ama öyle çok ahım şahım bi spor yapmadım daha. İnşallah düşmeye başlar, canım sıkıldı artık 117 ile 118 arası gidip geliyorum bir haftadır.
Yarın ola hayrola bakalım:)

Rakibelerim nerde ikra ve warriiii nerdesiniz nasil gidiyor.
Burdayım gülüm, elimden geldiğince uğraşıyorum.Sende vaziyet nasıl bakalım??

Selam :)
Akşam yemeğine neler var kızlar
Ottt var, otlayacam akşama. Tonbalıklı salata düşünüyorum ben:)

Tavuklu salata biraz da çorba var canım öğlen birsey yiyemedim çünkü
Sen ne yapmayi düşünüyorsun
Kıymalı yumurta salata ayran yapicam canım.çok güzel ekşi getirmişti geçen haftalarda. :) inşallah yine getirir heyecan bastı.
Bugün regl günüm aslında şişlik de var biraz.

Güzelmil.
Dün Benim yaptığım gibi yanında 4 kepçe çorba içip yazık etme de.

Canim bazen bendede oluyor yetersiz yemekten mi bilemiyorm veyatta fazla yesilcay iciyorsan ona dikkat et tabi arkadaslarda yazmis tansiyonda olabillir

Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah

Masallah canim ne güzel 62leri görmüssün :)

Benim oğlanında Veli toplantısı var canım birazdan gidecem :)

Canim bazen bendede oluyor yetersiz yemekten mi bilemiyorm veyatta fazla yesilcay iciyorsan ona dikkat et tabi arkadaslarda yazmis tansiyonda olabillir

Masallah canim ne güzel 62leri görmüssün :)
Sağol canım darısı sana inşallah

He valla abla çok şükür artık şişman ve pişman değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…