- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.741
Nasılsiniz huhu perşembe günü kimse yok mu ben şimdi greyfurt yatağında iyi pişmiş yumurta yedim
En sevdiğim üye seni ilan ediyorumGunayyydiiinn kızlar tartiya kalan son gün
Kendi haftamin anelizini yapicak olursak çok direndigim bir hafta oldu anama eşime nefsime dengelemeye çalıştım daha çok dışarda yiyince akşam yemedim ..haftaya bunun acısı cikicak yumurta diyetini en az 3 gün yapmayı planlıyorum
Bugün ki planım 3 arkadaş bulusucaz çocuklar evde annemle kalicak bol sohbetli az yemeli bir gün olmasını temenni ediyorum
kendisi gercekten istemedikten sonra zaten olmaz cnmolmaz imkanı yok baştan ben başaramam diye zihin altına emri veriyor hatun daha dün bir sürü anlattım motive ettim sen izin vermezsen kimse seni kıramaz üzemez , sen istersen sağlığın yerine gelir her şey senin elin de v.s. dedim dedim ama kaç senedir diyorum canlı örneği gözünün önün de ben varım ama yok olur mu ki diyor hala :)
menü güzelde sen yoksun fatoscumGunaydinnn
Dün menü yaşamıştım hemen yazayım
Evde deildim
Sabah 10 gibi
Bir yumurta
Bir dilim peynir
4 zeytin
4 çeri domates
Bir portakal (epeydir yememis canım istedi)
Bir dilim ekmek
Öğlen 14 gibi
Bir kase yeşil salata
5,6 kaşık taze fasulye kavurması kiymaliydi
Bir bardak ayran
(Bir sürü ikramlik hazirlamislardi içlerinden ancak bunları seçtim )
Akşamda 7 gibi bir kase cacık
Bir kase salata bir tane haşlanmış tavuk baget yedim
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki
sen yokken gekdiydi aslanlar girince sasirdinmişeydam ben free takılıyorum gülüm bak şaşkın aslan ben de bile var ayy çok sevimli yaaa şaşkın şaşkın bakıyor sende de olur tabiki
bence hepsi gayet güzel tugcemGünaydın canlarımmm... Öğleden sonra ve akşam yoğunluktan gelemedim.
Önce dünkü menümü yazayım, sonra geçmişe dalayım...
07:16 3 yk yulaf, 1 su bardağı süt, 1 tk keten tohumu, bir küçük elma
12:45 1 kepçe yayla çorbası, bir adet haşlanmış pattis
15:40 1 çay bardağı tarçınlı süt, 2 adet çiğ badem, bir minik portakal, 1 kare bitter çikolata
17:35 2yk tam buğday makarnası, 80 gr ton balığı
3,5 litre su içildi
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
30 dk cardio*3=90
350 puanPnrrr-12
boyundan da gekebilir cnm bi dr a gitsenvalla anlamadim keyfim yok kac gundur her sey kokuyo ekmek bile bas agrisi bas donmesi kollarimi kaldirmakta zorlaniyorum okadar cok agriyorlar bide boynum surekli kasiniyo agriyo stresmi baska biseymi var bi iki gun bakacam gecmezse gidicem dr a yani regl olmasam hamileyim diyecrm de oda yok
plan gayet güzelBen sabah yumurta ve salatalık yedim. Öğle çorba ve salata akşam da haşlama tavuk yiyecegim yarın eksiler gelsin istiyorum
ben begendim tatlimDün ki menüm
Sabah 09.00
Maydonoz kuru
1 yumurta
1 wasa
Öğle 12.00
Yogurt ve
6 y k t. Fasulye
Akşam 19.00
Patlıcan közleme
1 adet tavuk göğsü
Salata
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
Ozlemisim pembe yazilari
dogruya :))) neyse sende de baska seyler varbenim bir yumurtam bile yok
süpermis cnmBugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
tabi verdin kilolari kaygiyi attin simdi rahatsinSelam kızlar Sabah buz gibi hava güzel bir yürüyüş yaptım oğlumu okula bıraktım. Kızımı uyutup bulaşık makinamı çalıştırdım. Çayı aldım çay içiyorum oh mis
Selam güzeller
İmplantı yaptırdım anestezinin etkisi geçti kemik ağrısı coştu tabi 2-3 saat sürdü çene problem olunca kemikler incelmiş ufak bi operasyondan sonra implantları yerleştirebildi
Çokmu konuşuyorum ondanmı problem oluyor diye düşünmedim değil
Neyse zorunu atlattım her halimize şükür diyerek menüye geçeyim
Bizim gizli iksirimiz
One kızzz
Onun zaten cepte hazir eksileri varEn sevdiğim üye seni ilan ediyorum
Buluş buluş sohbet arası anlamazsın ne yediğini
Bide ısrar ederlerse
olur arada canim ua yeri geliyor insan annesiyle bile gecinemiyor10 yillik evlilik canim.ne bileyim ben simdi evli olmadigim icin pek de anlamlandiramiyorum.ortada cocuklar var.belki de bu yuzden hic evlenemeyecem
oh oh keyfe bak bende kostur kostur kizin veli toplantisi var ona yetismeye calisiyorumSelam kızlar Sabah buz gibi hava güzel bir yürüyüş yaptım oğlumu okula bıraktım. Kızımı uyutup bulaşık makinamı çalıştırdım. Çayı aldım çay içiyorum oh mis
Ayy valla sana birsey diyim mi benim kız benim gibi az gıcık böyle tadım madim yemiyor bildiğin baharatlı acı şeyler yemek istiyor kendi ekmeğimin iç kısmıyla bandirip veriyorum yiyor ama meyve li muhallebi yapıyorum tukuruyor :) patates havuç haşlıyorum başını çeviriyor şu da icmiyor bende üstüne düşmüyorum ya bıraktım bize pisenlerden tattiriyrum onun favorisi anne sutu ama nedense geceleribenim cadi agzini da acmiyor ki disine bakayim diyorum agzini hafif araliyorum dil cikariyor banaek gida almiyor canim ya kefir aldim onu iciriyim dedim icmiyor yemiyir ne verirsem diliyle disari itiyor bi kuru kayisiyi kemirmeyi cok seviyor onun harici iste tadimlik olarak alerji varmi yokmu onu anladim ama oyle mideye aman aman bisey girmiyor bende haftaya goturucem bakalim belki bisey onerir. Ilac kullaniyormuydun hic hafiflememis insallah kisa surede toparlar canim ya miniklerin hasta olmasina hic dayanamiyorum
Neşenin hayırdır
Çok geçmiş olsun canım.Şeydam suratım şişti sadece sıvı beslenebiliyorum alt çene hep dikiş
Ayy evet .onlarsız hiç tadı yoktu. Elhamdülillah.ama bunlar evlerin neşesi bali kaymağı oy olsada sevsem:)
Süpersin
Düzelirler umarım.Amann abla abimle yengem sudan sebep kavga buyumus ayrilmaya kalktilar.onlarla ugrasiyoruz birkac gundur ben de cocuklarla ilgilendim.bakalim simdi biraz duruldular.insallah duzelir.
masallah senin kiz agzinin tadini biliyor o zamanAyy valla sana birsey diyim mi benim kız benim gibi az gıcık böyle tadım madim yemiyor bildiğin baharatlı acı şeyler yemek istiyor kendi ekmeğimin iç kısmıyla bandirip veriyorum yiyor ama meyve li muhallebi yapıyorum tukuruyor :) patates havuç haşlıyorum başını çeviriyor şu da icmiyor bende üstüne düşmüyorum ya bıraktım bize pisenlerden tattiriyrum onun favorisi anne sutu ama nedense gecelerihafta sonu mama sandalyesi alicam o zaman koyarım önüne birseyler tirtiklar öyle seviyor zaten :) kilo şu iyi maşallah bende takıntı yapmamaya çalışıyorum canım nasılsa birgün sürekli ek gide yiyecekler
Tavuklu salata biraz da çorba var canım öğlen birsey yiyemedim çünküSelam :)
Akşam yemeğine neler var kızlar
Yeşil çay demledim bi çaydanlık, onu içiyorum. Faydası olur herhalde abla.Tatlim bugunü hafif tut bide ödem cayini ic
Demekki seninde spora baslaman gerekiyor artik
Burdayım gülüm, elimden geldiğince uğraşıyorum.Sende vaziyet nasıl bakalım??Rakibelerim nerde ikra ve warriiii nerdesiniz nasil gidiyor.
Ottt varSelam :)
Akşam yemeğine neler var kızlar
Kıymalı yumurta salata ayran yapicam canım.çok güzel ekşi getirmişti geçen haftalarda. :) inşallah yine getirirTavuklu salata biraz da çorba var canım öğlen birsey yiyemedim çünkü
Sen ne yapmayi düşünüyorsun
Güzelmil.Yeşil çay demledim bi çaydanlık, onu içiyorum. Faydası olur herhalde abla.
Bugün yarın eliptiğim geliyor inşallah, düzenli yapmaya başlarım artık. Arada yürüyüşe de çıkıyorum ama öyle çok ahım şahım bi spor yapmadım daha. İnşallah düşmeye başlar, canım sıkıldı artık 117 ile 118 arası gidip geliyorum bir haftadır.
Yarın ola hayrola bakalım:)
Burdayım gülüm, elimden geldiğince uğraşıyorum.Sende vaziyet nasıl bakalım??
Ottt var, otlayacam akşama. Tonbalıklı salata düşünüyorum ben:)
Merhaba kizlar nedense bi kotuyum basimda gecmeyen bi agri var gunlerdir az oncede cocuklarin onunde dusuyodum netdeyse basim donuyor hayra ciksin noldugunu anlamadim nasilsiniz bakalim bende durum iyi simdilik ama hedefe ulasabilecekmiyim emin degilim cok koymusum sanki
Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
Benim oğlanında Veli toplantısı var canım birazdan gidecem :)olur arada canim ua yeri geliyor insan annesiyle bile gecinemiyor
Elin ogluyla nasil muhtesem gecienecen incir cekirdegini foldurmayacak seylerden kavga buyur bazen bazende cok buyuk olaylarin altindan beraberce kalkarsin inisli cikisli arada sevgi varsa hallolur zamanla ama sen etkilenme evliligin coooook guzel oldugu zamanlarda var hep kotuleri gorme bence
oh oh keyfe bak bende kostur kostur kizin veli toplantisi var ona yetismeye calisiyorum
Sağol canım darısı sana inşallahCanim bazen bendede oluyor yetersiz yemekten mi bilemiyorm veyatta fazla yesilcay iciyorsan ona dikkat et tabi arkadaslarda yazmis tansiyonda olabillir
Masallah canim ne güzel 62leri görmüssün :)
He valla abla çok şükür artık şişman ve pişman değilim :)kendisi gercekten istemedikten sonra zaten olmaz cnm
menü güzelde sen yoksun fatoscum
sen yokken gekdiydi aslanlar girince sasirdinmi
bence hepsi gayet güzel tugcem
boyundan da gekebilir cnm bi dr a gitsen
plan gayet güzel
ben begendim tatlim
dogruya :))) neyse sende de baska seyler var
süpermis cnm
tabi verdin kilolari kaygiyi attin simdi rahatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?