Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.761
İnşallah canım seninde az kalmış bende 75ile başladıydımAYyy ne guzel ya insallah ben de su 6 li rakamlari gorurum.
Aynen tatlım ben kilo veremediğim zamanlar en azından sabitlemeye çalışıyorum. Kilo almamaya çalışıyorum. Sende kilonu korursun inşallah zaten baya kilo vermişsin bundan sonra sabitlersen senin için daha iyi olurAmin kuzum, Allah yardımcınız olsun bu kış gününde çok zor
İyiyim ben de çok şükür. Şu an yediklerime dikkat ediyorum sadece. Bir süre kilo vermek için uğraşmayayım diyorum bağışıklığım çok düştü, error veriyorum :) Korumak daha zor değil mi, korumaya devam et canım bir süre vücut da dinlenmiş olur.
Geçmiş olsun canım ya, bu alerjiler ne kadar türedi
Ben ilk yaptığımda çok işe yaradı, acayip tok da tutuyor bildiğin eritiyor. Ama daha sonra yaptıklarımda hiç etkisi olmadı maalesef.
Taht senindir diyecektim ki senden iyiler de varmış
Ben bu seyirlerde devam edeceğim, hadi aradan çekildim yine iyisin
dimek pattis detoksu yapıyorsun. pattisler bana da kafa yapmıştı
ama eksisi süper mutlu ediyor insanı
birkaç hafta sonra ananas diyetini denicem, ona da süper diyorlar.
selam tatlım geçmiş olsun. implant zordur hele problemli bir çene varsa daha da zordur. neyseki zorunu atlatmışsın. çok çok geçmiş olsun
Günaydın tatlımmmm
Hadi yapalım
Kız senin gıybet yapılacak neyin var sanki
Günaydınnnnnnnn
Günaydın canım. Ama sen bu cadıyı alıştırmışsın, ağlayarak istediğini yaptırmaya.
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim canım, evet onu duydum ama önceden çekilmiş vardı elimde 1-2 tk kaldı onu tükettikten sonra anlık çekip tüketeceğim. Küçük el değirmeni hiç aklıma gelmemişti :)
Teşekkür ederim uyarın için
Hayirli haberlerle inşallah Ablam,Bizim avukatta ranxdvu var disardayiz
Rutin isler gulsahimda evde cocuk olunca uzuyorda uzüyor işlerSen hala napıyorsun hamiş hamişş
Yorma kendinii
Büyüdüler canım şükür iyiler ikisi de, 1 ay sonra 1 yaşına giricekler inşallah
Doğru diyorsun canım işte dikkat etmek gerekiyor.hiç kaçamak yapmadan sporda yaparsan verebilirsin canım.bende düğün öncesi bu takımda zayıflamıştım canım, hemde 40 küsür kilo vermiştim :)
Sen çok rahat yapabilirsin
Beynen inanmak malesef cok zor ilk basta canim ya biraz yapsa yapabildiginu gorurude once bi denemesi lazim.olmaz imkanı yok baştan ben başaramam diye zihin altına emri veriyor hatun daha dün bir sürü anlattım motive ettim sen izin vermezsen kimse seni kıramaz üzemez , sen istersen sağlığın yerine gelir her şey senin elin de v.s. dedim dedim ama kaç senedir diyorum canlı örneği gözünün önün de ben varım ama yok olur mu ki diyor hala :)
Offf bende yulafli tatli yapmak istiyorum lakin o tatliyla bagimliligi ile meshur biri oldugum icin hic yapmamak en iyisi geliyor. Suyubu cikariyorum resmen o tatlida. O yuzden 74 olunca yapicam minik bi odul olarak kendime.Günaydın canlarımmm... Öğleden sonra ve akşam yoğunluktan gelemedim.
Önce dünkü menümü yazayım, sonra geçmişe dalayım...
07:16 3 yk yulaf, 1 su bardağı süt, 1 tk keten tohumu, bir küçük elma
12:45 1 kepçe yayla çorbası, bir adet haşlanmış pattis
15:40 1 çay bardağı tarçınlı süt, 2 adet çiğ badem, bir minik portakal, 1 kare bitter çikolata
17:35 2yk tam buğday makarnası, 80 gr ton balığı
3,5 litre su içildi
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
30 dk cardio*3=90
350 puan @Pnrrr-20
Egeliyim canim ben. Yagin, zeytinin icinden eliyirum. Bebeklere pisik olunca yag sureriz oksuunce yag iciririz. Zeytinsiz sofraya oturmayiz. 100 cesit et yemegi olsun 1 ot yemeginin basinda kavga ederiz.Nerelisin sen canım merak ettim
Evet yaaa kocasinin nar tabesi fena valla baksana. Resmen hergun 300-500 takiliyorAmin kuzum, Allah yardımcınız olsun bu kış gününde çok zor
İyiyim ben de çok şükür. Şu an yediklerime dikkat ediyorum sadece. Bir süre kilo vermek için uğraşmayayım diyorum bağışıklığım çok düştü, error veriyorum :) Korumak daha zor değil mi, korumaya devam et canım bir süre vücut da dinlenmiş olur.
Geçmiş olsun canım ya, bu alerjiler ne kadar türedi
Ben ilk yaptığımda çok işe yaradı, acayip tok da tutuyor bildiğin eritiyor. Ama daha sonra yaptıklarımda hiç etkisi olmadı maalesef.
Taht senindir diyecektim ki senden iyiler de varmış
Ben bu seyirlerde devam edeceğim, hadi aradan çekildim yine iyisin
dimek pattis detoksu yapıyorsun. pattisler bana da kafa yapmıştı
ama eksisi süper mutlu ediyor insanı
birkaç hafta sonra ananas diyetini denicem, ona da süper diyorlar.
selam tatlım geçmiş olsun. implant zordur hele problemli bir çene varsa daha da zordur. neyseki zorunu atlatmışsın. çok çok geçmiş olsun
Günaydın tatlımmmm
Hadi yapalım
Kız senin gıybet yapılacak neyin var sanki
Günaydınnnnnnnn
Günaydın canım. Ama sen bu cadıyı alıştırmışsın, ağlayarak istediğini yaptırmaya.
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim canım, evet onu duydum ama önceden çekilmiş vardı elimde 1-2 tk kaldı onu tükettikten sonra anlık çekip tüketeceğim. Küçük el değirmeni hiç aklıma gelmemişti :)
Teşekkür ederim uyarın için
Ayy bendimde cok dirensigim bir hafta pldu. Daha 2 dk once pastayi kokladim ve biraktim. Yani surda olmasan coktan 1 dilim mideydi. Ama yenilmedim bu hafta.sadece 1 kacamk bile + ile baslamama beden oldu tarti degisimide psikolojimi bozdu. Bu yuzden bunun acisini haftaya cikaricam. Ve hafta sonuna yogurt detoksu ile baslicam pazartesiye azda olsa - gorupbbaslamaliyimGunayyydiiinn kızlar tartiya kalan son gün
Kendi haftamin anelizini yapicak olursak çok direndigim bir hafta oldu anama eşime nefsime dengelemeye çalıştım daha çok dışarda yiyince akşam yemedim ..haftaya bunun acısı cikicak yumurta diyetini en az 3 gün yapmayı planlıyorum
Bugün ki planım 3 arkadaş bulusucaz çocuklar evde annemle kalicak bol sohbetli az yemeli bir gün olmasını temenni ediyorum
Kizz nilyyaaannn ne kiskaniyon kizzzz dugun yapacan daha sen banada nazar edecen zaten zoraki yapiyom aman diyim dur simarmayim yediklerimi zor yakiyom zten protein bana yariyor galiba haftaya yumurta yemeyecem bide oyle deneyim neyse hadi sende cikta spor yap kem gozlerle bakacaginaaa hahahaEvet yaaa kocasinin nar tabesi fena valla baksana. Resmen hergun 300-500 takiliyor
Tebrikler canınAyy bendimde cok dirensigim bir hafta pldu. Daha 2 dk once pastayi kokladim ve biraktim. Yani surda olmasan coktan 1 dilim mideydi. Ama yenilmedim bu hafta.sadece 1 kacamk bile + ile baslamama beden oldu tarti degisimide psikolojimi bozdu. Bu yuzden bunun acisini haftaya cikaricam. Ve hafta sonuna yogurt detoksu ile baslicam pazartesiye azda olsa - gorupbbaslamaliyim
Şansa bakCok sinir oldum kizlar ya gectigimiz pazartesiye randevu almıştım iptal edildi e madem cumartesi ye alayim dedim esimle gideriz diye bu sefer esimi arayıp iptal etmisler yarına randevu vermisler onada eyvallah dedim bugun de beni aradılar doktorun sabahtan ameliyati varmis ogleden sonraya cektiler randevuyu
Yürü be irem kim tutar seni :)))))Bende disarda parktayim kizlar baya sert ruzgar esiyor ama yola devam daha 45 dk yuruyecegim esme ruzgar öteden git heleee
Çocuk hasta canım ondan uyumadik hiçHayırdır hastamısın yoksa çocukmu uyutmadı canım
aynı abla hapşırık öksürük burun akıntısı@asfarovski fatma Allah yaardimcin olsun cnm
Kiz insan ne oldugunu der de gider böyle meraktan catlatmaz
@Pnrrr-20 bugün yapilcakmi kombi cnm
Bence ev sahinbine mesaj atin
Bu kadar tutuyor kiradan kesicez diye
North River sizin hastalik nasil oldu cnm
@Habinar tekrar cok gecmis olsun cnm
maşallah sana valla korumayı süper hallettinBugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
ay hiç yemedin mi fakir misiniz siz biz zenginler hep böyle yiyoruz
One kızzz
Nasıl iş o yaCok sinir oldum kizlar ya gectigimiz pazartesiye randevu almıştım iptal edildi e madem cumartesi ye alayim dedim esimle gideriz diye bu sefer esimi arayıp iptal etmisler yarına randevu vermisler onada eyvallah dedim bugun de beni aradılar doktorun sabahtan ameliyati varmis ogleden sonraya cektiler randevuyu
Kiz yine yumurta detoksu muMenu
Sabah (9:00)
1greyfurt
1yumurta
Öğle
1greyfurt
1yumurta
Akşam
1yumurta
1kase yoğurt
Şu:2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?