Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen tatlım ben kilo veremediğim zamanlar en azından sabitlemeye çalışıyorum. Kilo almamaya çalışıyorum. Sende kilonu korursun inşallah zaten baya kilo vermişsin bundan sonra sabitlersen senin için daha iyi olur

Sen ne kadar zamanda vermistib canim. Benim zamanda hizla akip gidiyor. Kiziyorum kendime aklin nerdeydi senin diye. Evlencen barklancan belli dimi insan taaa oncesinde baslar diyete

Beynen inanmak malesef cok zor ilk basta canim ya biraz yapsa yapabildiginu gorurude once bi denemesi lazim.

Offf bende yulafli tatli yapmak istiyorum lakin o tatliyla bagimliligi ile meshur biri oldugum icin hic yapmamak en iyisi geliyor. Suyubu cikariyorum resmen o tatlida. O yuzden 74 olunca yapicam minik bi odul olarak kendime.

Evet yaaa kocasinin nar tabesi fena valla baksana. Resmen hergun 300-500 takiliyor

Ayy bendimde cok dirensigim bir hafta pldu. Daha 2 dk once pastayi kokladim ve biraktim. Yani surda olmasan coktan 1 dilim mideydi. Ama yenilmedim bu hafta.sadece 1 kacamk bile + ile baslamama beden oldu tarti degisimide psikolojimi bozdu. Bu yuzden bunun acisini haftaya cikaricam. Ve hafta sonuna yogurt detoksu ile baslicam pazartesiye azda olsa - gorupbbaslamaliyim

Evet yaaa kocasinin nar tabesi fena valla baksana. Resmen hergun 300-500 takiliyor
Kizz nilyyaaannn ne kiskaniyon kizzzz dugun yapacan daha sen banada nazar edecen zaten zoraki yapiyom aman diyim dur simarmayim yediklerimi zor yakiyom zten protein bana yariyor galiba haftaya yumurta yemeyecem bide oyle deneyim neyse hadi sende cikta spor yap kem gozlerle bakacaginaaa hahaha

B
Tebrikler canın
Benim dolapta da kup tatlı var.3 gündür yemedim. Eşim bitirse de kurtulsam Hiç sevmem ki ben zaten

Cok sinir oldum kizlar ya gectigimiz pazartesiye randevu almıştım iptal edildi e madem cumartesi ye alayim dedim esimle gideriz diye bu sefer esimi arayıp iptal etmisler yarına randevu vermisler onada eyvallah dedim bugun de beni aradılar doktorun sabahtan ameliyati varmis ogleden sonraya cektiler randevuyu

Şansa bak

Hayırdır hastamısın yoksa çocukmu uyutmadı canım
Çocuk hasta canım ondan uyumadik hiç
aynı abla hapşırık öksürük burun akıntısı

Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
maşallah sana valla korumayı süper hallettin

ay hiç yemedin mi fakir misiniz siz biz zenginler hep böyle yiyoruz

Nasıl iş o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…