- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.781
Ay super anlatmissinEgeliyim canim ben. Yagin, zeytinin icinden eliyirum. Bebeklere pisik olunca yag sureriz oksuunce yag iciririz. Zeytinsiz sofraya oturmayiz. 100 cesit et yemegi olsun 1 ot yemeginin basinda kavga ederiz.
Bu nasil bir vicdannnnnnnnn.Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Sorma canım yaŞansa bak
ne bilim bahar sinir oldum iyice onceden aynı hastanede erkek doktora gidiyordum bayan doktora daha iyi dediler en son ona gittim yine ona randevu alayim dedim kadin kiymete bindi resmen .. musteri hizmetleri yarin ogleden sonra bos randevusu oldugunuda söylemeden pazartesiye aktariyordu.. ben bu kacinci iptal diye cikisinca yarin 15:20 bir randevusu bos dedi . Randevuyu onayladim demedende telefon kapandı .. geri arayip sikayet ettim yok hat kesilmistir vs vs ziplattilar sinirimiNasıl iş o ya
Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Yalan degil yapistirirken benim de canim cektiBu nasil bir vicdannnnnnnnn.en sevdigim makarnaaaaa
E sen ye sana serbestkiz burda hamile var canim isteyecek sisecek bi yerim
Kiz zaten tontis hamileyimYalan degil yapistirirken benim de canim cektikendi topuguma siktim
E sen ye sana serbest
40 kilo vermissin nolcak yine verirsin masallanKiz zaten tontis hamileyimyiyimde penguenemi döneyim hem kolanin tatlinin ne faydasi olacak benim sipaya
3.takimdan son dakika baltalamasiiiiiYalan degil yapistirirken benim de canim cektikendi topuguma siktim
E sen ye sana serbest
Senin kilo kac canim kaca dusmeye calisiyorsunYalan degil yapistirirken benim de canim cektikendi topuguma siktim
E sen ye sana serbest
40 kilo vermissin nolcak yine verirsin masallan
Vicdansız o nasıl makarnaYalan degil yapistirirken benim de canim cektikendi topuguma siktim
E sen ye sana serbest
78.7 ile basladim 58.7 olmaya calisiyorumSenin kilo kac canim kaca dusmeye calisiyorsun
Valla onu bulmak icin 1 sayfa makarna fotosuna baktim yarin menu yazmazsam anlaVicdansız o nasıl makarna
Benim bile canım çekti
Niye bu kiloyu almak kolay vermek zor. Yiyip de almayanlara cok pis gicigimo 40 kilonun 16 sini hamile kalmadan aldim zaten veremem valla cok zor
Bizim takima pastalari paylasirken iyiydi3.takimdan son dakika baltalamasiiiii
3.takim kaptanim lutfen yani lutfen musade etmeyin boyle durumlaraVicdansız o nasıl makarna
Benim bile canım çekti
Valla onu bulmak icin 1 sayfa makarna fotosuna baktim yarin menu yazmazsam anla
Vayyyy.darisi basima insallah.sana da masallah canim super78.7 ile basladim 58.7 olmaya calisiyorum
64 su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?