Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah 08.00
1 dlm ekmek 1 yum.haşlama
1 kk peynir 8 zeytin
5 çeri

Ara 12 leblebi 1 br ayran

Öğlen 14.00
1 dlm ekmek
3 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt
2 ceviz 1 kuru incir

Ara 16.15
yarım armut 1 br yoğurt 5 fıstık

Akşam 18.45
1 dlm ekmek 4 kaşık kıymalı yum. Salata
Şu 3 lt olacak yatana kadar
Spor yok

Güzelmil.
Dün Benim yaptığım gibi yanında 4 kepçe çorba içip yazık etme de.

Keske daha onceden diyeymisiz

Canim orantili yemen lazim. Herseyin fazlasi zarar oldugu gibi proteinin fazlasi da vucuda zarar bobrek yorar. Yaninda sebzenide yaginida saglikli karbonhodratinida tuketmen lazim. Bide hakket kacamak yapmaman lazim. 1 lokmanin bedeli agir oluyor maalesef hii tabi suda olabilir bata spor yapiyosun ee priteinde aliyosun hoppp onlar kas oluyodur belki tartidada agir basmaya devam ediyosundur.

B

Tebrikler canın
Benim dolapta da kup tatlı var.3 gündür yemedim. Eşim bitirse de kurtulsam Hiç sevmem ki ben zaten
Ayy sorma bende hic sevmem ne oyle cikata kokuyor kakao kokuyor iyyyyy

Eeee cok fazla olmus bu. Acil dogumlar mi geldi ne

Ay super anlatmissin
Sorma sorma bi yikanmadigimiz kaliyor yag ile dicem ama onuda yapiyoruz malum zeytinyagli sabun bizimkilerde bir sac var masallah dedeleri bile hipi yapsan olur nasil kalin telli ve guclu dokulmuyoda. Biz genc kusaklar bozulduk sampuani gorunce kedi kuyrugu kadar sacimiz iste.

Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.

Protein deposu kofteli makarna ve

Buzz gibi kola

Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli

Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Biz bunlari yapar ailelerimize yedirir kendimiz sadece koftesinden yeriz yaninada makarna niyetine yesil salata kola yerine ayran iceriz. Bizi kandiramazsin

Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.

Protein deposu kofteli makarna ve

Buzz gibi kola

Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli

Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum

Diyet arkadaşı dedik bağrımıza bastık seni vicdansız

Valla hic bilemiyorum ki canim ne oluyo vucutta ne bitiyo sukur bobreklrimde simdilik bisey yok wc de gunluk oluyor kahvaltida 2 yumurta ve peynirim kesin oluyo acaba diyorum bende aksam yemeginide genelde 6-7 yi gecirmiyorum gec olmasin diye suyuda severm bol bol icerim ama tahminen sayiyorum ltreyi kas hele kenarda dursun yag dolu vucudum yaglari atsaydim bi hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…