- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.801
Yakında çıtıriyee yapcaz onu az kaldıVayyyy.darisi basima insallah.sana da masallah canim super
Kim yapmis onu.cik cik cikBizim takima pastalari paylasirken iyiydi
valla öyle canım almasi cok kolay da vermesi o kadar kolay olmuyor dogum sonrasi aldigim kilolarida vericem insallh diye umit ediyormNiye bu kiloyu almak kolay vermek zor. Yiyip de almayanlara cok pis gicigim
İnsallah cumlemiz canim kilolarimiz boylarimiz hedeflerimiz hemen hemen ayni :)Vayyyy.darisi basima insallah.sana da masallah canim super
ay evet ya.hep gelebilecek miyim o kiloya diyorum.ama senden umitlendim.arada bakarim sana ne yapiyorsun diye.İnsallah cumlemiz canim kilolarimiz boylarimiz hedeflerimiz hemen hemen ayni :)
Bugün 62 yi gördüm abla yarın bildirim yaparken 62 ile bildirim yaparım inşallah
Selam :)
Akşam yemeğine neler var kızlar
Güzelmil.
Dün Benim yaptığım gibi yanında 4 kepçe çorba içip yazık etme de.
Kizz nilyyaaannn ne kiskaniyon kizzzz dugun yapacan daha sen banada nazar edecen zaten zoraki yapiyom aman diyim dur simarmayim yediklerimi zor yakiyom zten protein bana yariyor galiba haftaya yumurta yemeyecem bide oyle deneyim neyse hadi sende cikta spor yap kem gozlerle bakacaginaaa hahaha
Ayy sorma bende hic sevmemB
Tebrikler canın
Benim dolapta da kup tatlı var.3 gündür yemedim. Eşim bitirse de kurtulsamHiç sevmem ki ben zaten
Eeee cok fazla olmus bu. Acil dogumlar mi geldi neCok sinir oldum kizlar ya gectigimiz pazartesiye randevu almıştım iptal edildi e madem cumartesi ye alayim dedim esimle gideriz diye bu sefer esimi arayıp iptal etmisler yarına randevu vermisler onada eyvallah dedim bugun de beni aradılar doktorun sabahtan ameliyati varmis ogleden sonraya cektiler randevuyu
Sorma sorma bi yikanmadigimiz kaliyor yag ile dicem ama onuda yapiyoruz malum zeytinyagli sabunAy super anlatmissin
Biz bunlari yapar ailelerimize yedirir kendimiz sadece koftesinden yeriz yaninada makarna niyetine yesil salata kola yerine ayran iceriz. Bizi kandiramazsinKizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
hic bilmiyorum ki canim muhtemelen oyledirEeee cok fazla olmus bu. Acil dogumlar mi geldi ne
Yani öyle olsa bile sesini çıkarınca tamam 15.20 de gelin demişler ayıp yaaa birşeylere böyle kızmadan yürümücrk mi hiç bi zaman işlerhic bilmiyorum ki canim muhtemelen oyledir
Yurumuyor valla canim sesini çıkartmayinca kimsenin sana fayfasi dokunmuyorYani öyle olsa bile sesini çıkarınca tamam 15.20 de gelin demişler ayıp yaaa birşeylere böyle kızmadan yürümücrk mi hiç bi zaman işler
Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Oh olsun hakettin senValla onu bulmak icin 1 sayfa makarna fotosuna baktim yarin menu yazmazsam anla
Biz bunlari yapar ailelerimize yedirir kendimiz sadece koftesinden yeriz yaninada makarna niyetine yesil salata kola yerine ayran iceriz. Bizi kandiramazsin
Canim orantili yemen lazim. Herseyin fazlasi zarar oldugu gibi proteinin fazlasi da vucuda zarar bobrek yorar. Yaninda sebzenide yaginida saglikli karbonhodratinida tuketmen lazim. Bide hakket kacamak yapmaman lazim. 1 lokmanin bedeli agir oluyor maalesefhii tabi suda olabilir bata spor yapiyosun ee priteinde aliyosun hoppp onlar kas oluyodur belki tartidada agir basmaya devam ediyosundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?