Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

böreği yemeseydin idare edermiş ama hasta olunaca insanın canı farklı şeyler istiyo..çocuk gibi kendini şımartmak istiyo..sende haklısın ...başka bşey yok yani demii...

kuşum sen dedin yaaa...konuşuyoruz ama öleee diyeee...onudamı unuttun???bak geliyorum oraya , hakkaten sen iyi değilsin bugün..

böreği yemeseydin idare edermiş ama hasta olunaca insanın canı farklı şeyler istiyo..çocuk gibi kendini şımartmak istiyo..sende haklısın ...başka bşey yok yani demii...

kuşum sen dedin yaaa...konuşuyoruz ama öleee diyeee...onudamı unuttun???bak geliyorum oraya , hakkaten sen iyi değilsin bugün..

kızz bende dedim zaten biliyorummm sende üstüne aranmı bozuk diyince esprisine nerden bildin dedim ben dedimmmm tabii kuşum :))

evet evet kesin hastayımm ondan canım tuhaf şeyler çekiyoo :82:

kızz bende dedim zaten biliyorummm sende üstüne aranmı bozuk diyince esprisine nerden bildin dedim ben dedimmmm tabii kuşum :))

evet evet kesin hastayımm ondan canım tuhaf şeyler çekiyoo :82:
heee tamam o zaman..laz damarım kabardı desene..sen bugün nöbetçimisin canım..saat beşbuçuk oldu ..benim kızımda birazdan gelir, küçük canavarımda uyuyo...fırsat bu fırsat hem çay içiyorum hemde buraya takılıyorum...yoksa nerdeeee

keyif sendee :)))
6 da çıkcam canım bende tivibudan esra erolu izliyomm :)))
ev hanımlı yapıyom iş yerinde
sen işine bak kuşumm minişe mamalar pişirr öp o bıdık tombiş bacaklarındannnn :76::76:

slm kızlar bügün buraya ugrayamadım sabah aylık market alış verişlerim vardı gittim tam eve geldim aldıklarımı yerleştiriyodum telefon çaldı bizim kızlar toplanmış bana oturmaya gelceklermiş müsaitmisin diye aradılar ve geldiler daha yeni gittiler bende hemen kk açtım

keyif sendee :)))
6 da çıkcam canım bende tivibudan esra erolu izliyomm :)))
ev hanımlı yapıyom iş yerinde
sen işine bak kuşumm minişe mamalar pişirr öp o bıdık tombiş bacaklarındannnn :76::76:
ohh bide sigara yaktım değme keyfimeeee arada olsun o kadar kuşum , yoksa hergün bi köprü yapar arkadaşın..senin o miniş anamı ağlatıyo vallahi...kendimi yerli umutsuz ev kadınlarındaki ikizlerin annesine benzetiyorum...ay adı dilimin ucunda ama çıkaramadım şimdi..

fadime ben ne zaman çıkacak olsam sen geliyosun bacım..bigünde kır mıçını otur şu evde y, hergün gez gez nereye kadar yawmisafirde gelmese eve uğramıycan yanii...bigünde bizi çağır bak misafirliğe...mamaları hazırla, gel de , bak hemen ordayım..

hahahaa ay o çocukları görünce bir an için darlanıyo Çetin metin tekinnn diye bağırıyoya annlelerii Eliff :):):):):))

misafir dert değilde gelen misafire yapılan ikramlarrrrr
ahhh ahhhh
hayır diycek bünye lazım ama o bizde yok malesefffff

sen yeterki gel sana ne mamalar yaparım seninkadar becerikli olmasamda eh biraz yaparım zaten diyetesin sebze çok kolay salata tür şeyler yaparım sana

sen yeterki gel sana ne mamalar yaparım seninkadar becerikli olmasamda eh biraz yaparım zaten diyetesin sebze çok kolay salata tür şeyler yaparım sana
olduuuu...o kadar yol gelicem sen benim önüme salata koyucan hee...valla öyleyse söyle baştan gelmiyeyim..

işte o kadın benimmmmedda seninde oluyomuymuş çift çift..vay anam vay..

:))))))) ben zaten ikizim olsun çok istiyom bir taşta iki kuş vursam ama sülalede yokkiii genetikmiş ikiz olayıı :):):))))
benim bebem olsaaa ben dayakçı anne olurum sinir boğar beniiii
ay Allahım o günlerde sabır verrrr

davul gibi şişmişim regl oldum sabah çok üşüyorum çok çay içtim ısınayım diye

hahahaa
ay size bişe anlatıyımmm
ilk defa başıma böyle bişe geldiii

önceki gün hasta oldum ama okdar fazla oluyomki ben bile anlmadımmm

kaloriferler geç yanıyo diye akşamları küçük ufo yakıyom evde
uzandım oturma odasında yeree soba tam popomdan vuruyooo
bende tv izliyom başımdada yastık
biraz vakit geçti kalktım ayagakiiii bembeyaz halıda güller açmışşş
ilk defa oldu halıyı soktum banyoyaaa hasta hasta halı yıkadım

bizdede ikiz yoktu ilk bende ikiz oldu ben klomen diye ilaç kullandım çapadaki dr yüzde 90 ondan olmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…