- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.821
Haftaya sizİnsallah cumlemiz canim kilolarimiz boylarimiz hedeflerimiz hemen hemen ayni :)
1.5 litre suMenum
13.00
1 has.yumurta
1 dilim ekmek
15.00
1 kivi
17.00
1 gun kurusu,5 badem
19.30
Firin balik
Valla hic bilemiyorum ki canim ne oluyo vucutta ne bitiyo sukur bobreklrimde simdilik bisey yok wc de gunluk oluyor kahvaltida 2 yumurta ve peynirim kesin oluyo acaba diyorum bende aksam yemeginide genelde 6-7 yi gecirmiyorum gec olmasin diye suyuda severm bol bol icerim ama tahminen sayiyorum ltreyi kas hele kenarda dursun yag dolu vucudum yaglari atsaydim bi hayirlisiyla
Ben yapmıştımKim yapmis onu.cik cik cik
yok canım perşembeye özelKiz yine yumurta detoksu mu
Heyy yarabbim sen görüyorsunKizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.
Protein deposu kofteli makarna ve
Buzz gibi kola
Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli
Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Demek ki keyfi değişiklikler canım çok saçma valla erkekler daha kaprissis böyle konulardaSorma canım ya
ne bilim bahar sinir oldum iyice onceden aynı hastanede erkek doktora gidiyordum bayan doktora daha iyi dediler en son ona gittim yine ona randevu alayim dedim kadin kiymete bindi resmen .. musteri hizmetleri yarin ogleden sonra bos randevusu oldugunuda söylemeden pazartesiye aktariyordu.. ben bu kacinci iptal diye cikisinca yarin 15:20 bir randevusu bos dedi . Randevuyu onayladim demedende telefon kapandı .. geri arayip sikayet ettim yok hat kesilmistir vs vs ziplattilar sinirimi
Vicdansız o nasıl makarna
Benim bile canım çekti
Kız listeyi düşün3.takim kaptanim lutfen yani lutfen musade etmeyin boyle durumlara.yiyen var yiyemeyen var.ben simdi irademe sahip cikamasam 1 tencere makarna pisirsem kim odeyecek aldigi.M kalorilerin hesabini.hayir yani 1 tl lik makarna yuzunden verdigim kilolardannolacam.rica ediyorum sismaniye.dayanamiyorummmmm
Beğendim benMenüm
Sabah 08.00
1 dlm ekmek 1 yum.haşlama
1 kk peynir 8 zeytin
5 çeri
Ara 12 leblebi 1 br ayran
Öğlen 14.00
1 dlm ekmek
3 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt
2 ceviz 1 kuru incir
Ara 16.15
yarım armut 1 br yoğurt 5 fıstık
Akşam 18.45
1 dlm ekmek 4 kaşık kıymalı yum. Salata
Şu 3 lt olacak yatana kadar
Spor yok
Ayca o kadar açım ki ben yerdimBiz bunlari yapar ailelerimize yedirir kendimiz sadece koftesinden yeriz yaninada makarna niyetine yesil salata kola yerine ayran iceriz. Bizi kandiramazsin
nerdesiniz kız bı laf söylemeyip kaçtın anlat bakalımBen yapmıştım
Takim olarak gidaklamayi seviyoruz diyelimBu yumurta sihirli mi herkes yumurtaya yüklenmiş
Bilmiyorum artık bahar dertleri neyok canım perşembeye özel
Heyy yarabbim sen görüyorsun
Demek ki keyfi değişiklikler canım çok saçma valla erkekler daha kaprissis böyle konularda
sahip çık takımına
Kız listeyi düşün
Beğendim ben
Ayca o kadar açım ki ben yerdimolsa Allah'tan yok
nerdesiniz kız bı laf söylemeyip kaçtın anlat bakalım
Endokrin e gitmek icin dahiliyeye gitmek gerekiyormus orda tahlillerde sikinti cikarsa gerek duyarlarsa endokrine gonderiyolarmis gidip dahiliyede kan verdim metabolizma normal seker tansiyon hersey normal sadece d vitamini sinirda ve b12 ignesi vuruluyorum aydan aya bide demir depolarim bosmus onlar dolacak insallahInş hayırlısıyla gider canım. Bence bi endokrine git canm bi baksın o zaman. Hormanel sorunlarda etkilebilir. Kilo verilemesinin türlü sebepleri var sonuçta. Endokrin uygun görüyorsa diyetisyene sevk ediyor. Biz kendimizce bişeyler yapmaya çalısıyoruz ama baktık olmuyor uzamama başvurmak lazım.
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne gore versin kuzumEvet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler deeşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef
Anlayacağınız çıkmaza girdi aklım
Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet
Ben ikinci çocuk derken ise başlayacağım bu gidişle
hakkında hayırlısı olsun canım valla çocuk kısmı zor işte çevre nasıl bakabilicek iyi bakıcı bulma durumun neEvet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler deeşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef
Anlayacağınız çıkmaza girdi aklım
Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet
Ben ikinci çocuk derken ise başlayacağım bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?