Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kvler gelince aksma biraz degisdi mecburen :/

Menüm:

11:15 1 kuru incir, 1ceviz, 1yk zeytinyag

12:00 1greyfurt, 1yumurta

15:20 1greyfurt

18:00 2-3 yk tarhana corbasi, 1 firinda but, biraz Salata

2 fincan yesilcay
1,5lt ödem suyu
2,5lt Su
3 mil leslie = 135puan

Inş hayırlısıyla gider canım. Bence bi endokrine git canm bi baksın o zaman. Hormanel sorunlarda etkilebilir. Kilo verilemesinin türlü sebepleri var sonuçta. Endokrin uygun görüyorsa diyetisyene sevk ediyor. Biz kendimizce bişeyler yapmaya çalısıyoruz ama baktık olmuyor uzamama başvurmak lazım.

Menüm
Sabah( 10.00)
2 yumurta (yumurtaya yağ doküp baharatladım)
1 dilim peynir

Öğlen ( 13.30)
100 gr tavuk haşlama
Yogurt

Akiam 19.00
2 yumurta
1 kase yogurt

Su : 3lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş 40*2 = 80
30 dk koşu bandı 30*3 = 90
5 dk koşu 5*4 = 20
30 dk eliptik 30*4 = 120
35 dk bisikler 35*2 = 70
Toplam = 370 Pnrrr-12

Kiz yine yumurta detoksu mu
yok canım perşembeye özel

Kizlar iyilik oldun dedim belki aksam yemegine karar verememissinizdir.

Protein deposu kofteli makarna ve

Buzz gibi kola

Arkasindan da hafif mi hafif bi tatli

Cok kolay pratik bi menu. Ben hep yapiyorum
Heyy yarabbim sen görüyorsun
Demek ki keyfi değişiklikler canım çok saçma valla erkekler daha kaprissis böyle konularda
Vicdansız o nasıl makarna
Benim bile canım çekti
sahip çık takımına
Kız listeyi düşün
Beğendim ben
Biz bunlari yapar ailelerimize yedirir kendimiz sadece koftesinden yeriz yaninada makarna niyetine yesil salata kola yerine ayran iceriz. Bizi kandiramazsin
Ayca o kadar açım ki ben yerdim olsa Allah'tan yok
Ben yapmıştım
nerdesiniz kız bı laf söylemeyip kaçtın anlat bakalım

Bilmiyorum artık bahar dertleri ne

Endokrin e gitmek icin dahiliyeye gitmek gerekiyormus orda tahlillerde sikinti cikarsa gerek duyarlarsa endokrine gonderiyolarmis gidip dahiliyede kan verdim metabolizma normal seker tansiyon hersey normal sadece d vitamini sinirda ve b12 ignesi vuruluyorum aydan aya bide demir depolarim bosmus onlar dolacak insallah

Evet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim

Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler de eşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef

Anlayacağınız çıkmaza girdi aklım

Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet

Ben ikinci çocuk derken ise başlayacağım bu gidişle

Menü de yazıp şarja takalım teli

Kahvaltı 08:30
2 kaşık haşlanmış kara buğday

Öğle 13:30
Çok az yyeşil fasulye
Yoğurt

Ara 17:00
Çok az haşlanmış yeşil fasulye misafirlikte

Akşam 19:00
1 kaşık haşlanmış kara buğday
Yoğurt
1 greyfurt

Su 2 oldu

Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne gore versin kuzum

hakkında hayırlısı olsun canım valla çocuk kısmı zor işte çevre nasıl bakabilicek iyi bakıcı bulma durumun ne Poni Bon bu konuda çok cketi mesela benim arkadaşım da dünyanın parasını verip monoseri kresine verdi malum adı monoseri olunca biraz daha tuzlu sonuç ikizlerden kızın bacaklarına vuruyormus öğretmen

Menum
Kahvalti 12.30
2 yum baharatli omlet
Domates
2 kk peynir
2 dilim tb ekmek

Ara yapmadim disardaydim

Aksam 18.15
1 kase mercimek corbasi
2 kare form kepekli biskuvi
20.00
Yogurtlu sarimsakli havuclu kereviz salatasi

Su 2,5 lt 3 olur

55 dk ty 110
30 dk ny 30
30dk kondisyon bisikleti 60
3 mil leslie 135
Toplam 335p Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…