Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkinda hayirlisi olsun canim :) valla zor karar cikmazda olmani anliyabiliyorum ama insallah Allah dogru yolu gösterir

Herkes yerde sen yemezsin. Dogum gununde direndiysen sen herseye direnirsin.

canim gercekten zor karar bakiciya birakmak cok zor ki ben de cok cektim kizim kekeme bile oldu evde kalmakta cok zor ki iki yil izin aldim cildiriyodum evde ve birikim zaten imkansiz hale geliyor allah kolaylik versin

Sistem degisikmis.

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Rabbim gonlune gore versin. Bakici yerine aileden annenne babanne filan bakamazmi eger olursa en szindan kres yasina kadar. Calismaya aliskin olunca evde durmak da zor

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Rabbim gonlune gore versin. Bakici yerine aileden annenne babanne filan bakamazmi eger olursa en szindan kres yasina kadar. Calismaya aliskin olunca evde durmak da zor
Canim hemde nasil iki cocuktada ucretsiz izin aldim ben kafayi yedim

EMZIREN ANNE MENUSU

Tekrar uyuyacagim icin saat 9 gibi
yarim dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
3 zeytin

Ogle:13.00
2 adet haslanmis yumurta baharat ve azcik yagla salata gibi yaptim
1 dilim peynir
6 adet zeytin

Ara.15.30
1 bardak sut
3 adet kuru kayisi

Aksam yemegi:18.30
1 tane orta boy acilmis butu baharatlarla marine edip yagsiz tavada kizarttim
Kucuk kase salata
1 kase yogurt

Cok aciktim 9 gibi 4 5 tane cig badem attim agzima

Su.3 lt

Spor 45 dk eliptik 180 puan
20 dk tempolu yuruyus 40 puan

Toplam 220 puan
Pnrrr-12

Allaaah allaaah onuda yeni duydum degismis

Canim hemde nasil iki cocuktada ucretsiz izin aldim ben kafayi yedim
Aslinda iki turlude zor birakip ise baslamak buyudugunu kacirmak da kotu ama sartlar malesef hem maddi hem de manevi olarak insan o kadar emek verip kac sene okuyup karsiligini almak istiyor

Spor yine ucmus canim masalalh,bide su biskuvilerin yerine ceviz yada tatli istiyosan kuru meyve olursa mukemmel olur bence
Canim hakkinda hayirlisi olsun,insallah hersey cok cok guzel olur

Aslinda iki turlude zor birakip ise baslamak buyudugunu kacirmak da kotu ama sartlar malesef hem maddi hem de manevi olarak insan o kadar emek verip kac sene okuyup karsiligini almak istiyor
Canim bide cocuk bakarken destek almayinca nefes alamiyosun,zaten kaciriyosun o guzelim gunleri,en guzelini yasayanlar annesiyla ayni memelekette olup izin alanlar,hem cocuklarini buyutuyolar hem sıķıntıya girince cocuklari emanet edip iki nefes aliyolar.

Rica ederim canım benim
Evet evet aktarlarda bile var küçük böyle el değirmenleri onlarla yapılabiliyor bende bi de kahve öğütücü var o şekilde yapabilirsin.

Ornegin ben iste. Ankarada ne esim taraftan kimse var ne bizden taraftan. Ne arkadasim hatta komsum bile yok. Kas aldirmaya bile gidememistim kac ay gecenlerde annemler geldide oyle birakip gittim kuafore. Bunun iki cocuklu halini dusunemiyorum. Ama allahtan ise basladigim zaman kv yada annem bakacak. Senin varmiydi cocuk tam hatirlayamadim yazmissan da

Canım ben yaklaşık 43 kilo verdim o zaman burda sanırım 9 ayda falan vermiştim

Egeliyim canim ben. Yagin, zeytinin icinden eliyirum. Bebeklere pisik olunca yag sureriz oksuunce yag iciririz. Zeytinsiz sofraya oturmayiz. 100 cesit et yemegi olsun 1 ot yemeginin basinda kavga ederiz.

Ne güzel canım ot konusunda şanslısın o zaman
Zeytinyağı çok faydalı kesinlikle hakikisi olursa bi de ama zeytini yerken aşırıya da kaçmamak lazım canım elden geldikçe diyet yaparken
Oyyy uc tane dusunemiyorum,allah bagislasin

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…