- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.841
Evet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler deeşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef
Anlayacağınız çıkmaza girdi aklım
Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet
Ben ikinci çocuk derken ise başlayacağım bu gidişle
Herkes yerde sen yemezsin. Dogum gununde direndiysen sen herseye direnirsin.yok canım perşembeye özel
Heyy yarabbim sen görüyorsun
Demek ki keyfi değişiklikler canım çok saçma valla erkekler daha kaprissis böyle konularda
sahip çık takımına
Kız listeyi düşün
Beğendim ben
Ayca o kadar açım ki ben yerdimolsa Allah'tan yok
nerdesiniz kız bı laf söylemeyip kaçtın anlat bakalım
canim gercekten zor karar bakiciya birakmak cok zor ki ben de cok cektim kizim kekeme bile oldu evde kalmakta cok zor ki iki yil izin aldim cildiriyodum evde ve birikim zaten imkansiz hale geliyor allah kolaylik versinEvet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler deeşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef
Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet
Endokrin e gitmek icin dahiliyeye gitmek gerekiyormus orda tahlillerde sikinti cikarsa gerek duyarlarsa endokrine gonderiyolarmis gidip dahiliyede kan verdim metabolizma normal seker tansiyon hersey normal sadece d vitamini sinirda ve b12 ignesi vuruluyorum aydan aya bide demir depolarim bosmus onlar dolacak insallah
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Rabbim gonlune gore versin. Bakici yerine aileden annenne babanne filan bakamazmi eger olursa en szindan kres yasina kadar. Calismaya aliskin olunca evde durmak da zorEvet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Oyyy uc tane dusunemiyorum,allah bagislasinBüyüdüler canım şükür iyiler ikisi de, 1 ay sonra 1 yaşına giricekler inşallah
Yansin canim iyi uykularIyi geceler kizlar ben yatar. Bol bol peptin oksun yansin yaglar
Canim hemde nasil iki cocuktada ucretsiz izin aldim ben kafayi yedimhakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Rabbim gonlune gore versin. Bakici yerine aileden annenne babanne filan bakamazmi eger olursa en szindan kres yasina kadar. Calismaya aliskin olunca evde durmak da zor
Allaaah allaaah onuda yeni duydum degismisEndokrin e gitmek icin dahiliyeye gitmek gerekiyormus orda tahlillerde sikinti cikarsa gerek duyarlarsa endokrine gonderiyolarmis gidip dahiliyede kan verdim metabolizma normal seker tansiyon hersey normal sadece d vitamini sinirda ve b12 ignesi vuruluyorum aydan aya bide demir depolarim bosmus onlar dolacak insallah
Aslinda iki turlude zor birakip ise baslamak buyudugunu kacirmak da kotu ama sartlar malesef hem maddi hem de manevi olarak insan o kadar emek verip kac sene okuyup karsiligini almak istiyorCanim hemde nasil iki cocuktada ucretsiz izin aldim ben kafayi yedim
Spor yine ucmus canim masalalh,bide su biskuvilerin yerine ceviz yada tatli istiyosan kuru meyve olursa mukemmel olur benceMenum
Kahvalti 12.30
2 yum baharatli omlet
Domates
2 kk peynir
2 dilim tb ekmek
Ara yapmadim disardaydim
Aksam 18.15
1 kase mercimek corbasi
2 kare form kepekli biskuvi
20.00
Yogurtlu sarimsakli havuclu kereviz salatasi
Su 2,5 lt 3 olur
55 dk ty 110
30 dk ny 30
30dk kondisyon bisikleti 60
3 mil leslie 135
Toplam 335pPnrrr-12
Canim hakkinda hayirlisi olsun,insallah hersey cok cok guzel olurEvet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Canim bide cocuk bakarken destek almayinca nefes alamiyosun,zaten kaciriyosun o guzelim gunleri,en guzelini yasayanlar annesiyla ayni memelekette olup izin alanlar,hem cocuklarini buyutuyolar hem sıķıntıya girince cocuklari emanet edip iki nefes aliyolar.Aslinda iki turlude zor birakip ise baslamak buyudugunu kacirmak da kotu ama sartlar malesef hem maddi hem de manevi olarak insan o kadar emek verip kac sene okuyup karsiligini almak istiyor
Amin kuzum, Allah yardımcınız olsun bu kış gününde çok zor
İyiyim ben de çok şükür. Şu an yediklerime dikkat ediyorum sadece. Bir süre kilo vermek için uğraşmayayım diyorum bağışıklığım çok düştü, error veriyorum :) Korumak daha zor değil mi, korumaya devam et canım bir süre vücut da dinlenmiş olur.
Geçmiş olsun canım ya, bu alerjiler ne kadar türedi
Ben ilk yaptığımda çok işe yaradı, acayip tok da tutuyor bildiğin eritiyor. Ama daha sonra yaptıklarımda hiç etkisi olmadı maalesef.
Taht senindir diyecektim ki senden iyiler de varmış
Ben bu seyirlerde devam edeceğim, hadi aradan çekildim yine iyisin
dimek pattis detoksu yapıyorsun. pattisler bana da kafa yapmıştı
ama eksisi süper mutlu ediyor insanı
birkaç hafta sonra ananas diyetini denicem, ona da süper diyorlar.
selam tatlım geçmiş olsun. implant zordur hele problemli bir çene varsa daha da zordur. neyseki zorunu atlatmışsın. çok çok geçmiş olsun
Günaydın tatlımmmm
Hadi yapalım
Kız senin gıybet yapılacak neyin var sanki
Günaydınnnnnnnn
Günaydın canım. Ama sen bu cadıyı alıştırmışsın, ağlayarak istediğini yaptırmaya.
Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim canım, evet onu duydum ama önceden çekilmiş vardı elimde 1-2 tk kaldı onu tükettikten sonra anlık çekip tüketeceğim. Küçük el değirmeni hiç aklıma gelmemişti :)
Teşekkür ederim uyarın için
Ornegin ben iste. Ankarada ne esim taraftan kimse var ne bizden taraftan. Ne arkadasim hatta komsum bile yok. Kas aldirmaya bile gidememistim kac ay gecenlerde annemler geldide oyle birakip gittim kuafore. Bunun iki cocuklu halini dusunemiyorum. Ama allahtan ise basladigim zaman kv yada annem bakacak. Senin varmiydi cocuk tam hatirlayamadim yazmissan daCanim bide cocuk bakarken destek almayinca nefes alamiyosun,zaten kaciriyosun o guzelim gunleri,en guzelini yasayanlar annesiyla ayni memelekette olup izin alanlar,hem cocuklarini buyutuyolar hem sıķıntıya girince cocuklari emanet edip iki nefes aliyolar.
Sen ne kadar zamanda vermistib canim. Benim zamanda hizla akip gidiyor. Kiziyorum kendime aklin nerdeydi senin diye. Evlencen barklancan belli dimi insan taaa oncesinde baslar diyete
Beynen inanmak malesef cok zor ilk basta canim ya biraz yapsa yapabildiginu gorurude once bi denemesi lazim.
Offf bende yulafli tatli yapmak istiyorum lakin o tatliyla bagimliligi ile meshur biri oldugum icin hic yapmamak en iyisi geliyor. Suyubu cikariyorum resmen o tatlida. O yuzden 74 olunca yapicam minik bi odul olarak kendime.
Egeliyim canim ben. Yagin, zeytinin icinden eliyirum. Bebeklere pisik olunca yag sureriz oksuunce yag iciririz. Zeytinsiz sofraya oturmayiz. 100 cesit et yemegi olsun 1 ot yemeginin basinda kavga ederiz.
Oyyy uc tane dusunemiyorum,allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?