Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

halı yıkama makinan yokmu olsaydı orayı tek yıkardın

klomen kullan...ikiz bebe yapma şansın çook yükseliyo...yada bebek yapma vakti gelince bana danış, ablan derya deniz..:))[/B]

kız bak yine seni düşünerek söyledim gel sana çigköfte yapayım daha neler neler
he şöyleee...ben sana listeyi veririm sen hazırlarsın emi canım fadimem

ayy o da bişeymi...ben geçen misafirliğe gittim ...senin o güller baktım pantolonumda açmış...rezil oldum...13 yaşından beri ilk defa böyle bişey başıma geldi...rezilliğin daniskası...o günden sonra iki pedi yan yana uzatıp öyle kullanıyorum...

halı yıkama makinan yokmu olsaydı orayı tek yıkardın

yok annemde var en son gecen getirdi koltuklarımı yıkadı
evde kalabalık olmasın diye almadım
zaten halıları hep yıkamaya veriyom ben becerememki yıkamayı.. ilerde alırım dedim belkii

hahahaaa hoppidick kotexin bi pedini buldumm onden başlıyoo arkadan taa beline çıkıyo
ondan kullanıyom artık )))
ay o çok fena bişeee
ben hastanede bi hemşireyle kavga etmiştim beyaz forma giyiyoo o anda baktım poposunda güllerrr
kavgada bagırmıştım "şşş bana laf yetiştireceğine popondaki gülleri sula"

canlar hoppiş kaçar...sona görüşmek ümidiyle esen kalın, kendinize iyi bakın, gülleri açtırmayın..

delüüüüüüüü...ben orkid kullanıyorum , ilk defa başıma geldi, inşallah son olurr

herkese iyi akşamlar hanımlar ben uğramayalı maşşallah herkesin iştahı açılmış ikramlar,aşureler,börekler falan ama yapmayın böyle tutun boğazınızı birazcık ve bende bugünkü menümü yazayım
sabah ılık 2 bardak su
kahvaltı 1 sb yoğurdun içine 4yk müsli karıştırıp yedim ayrıca 1 armut yedim
ara 100 gr kestane ve tarçınlı süt
öğle 6 yk ıspanak ,1 sb yoğurt,bol salata ve 1 tane çiğ köfte
ara 2 küçük kırmızı elma
akşam 6 yk patlıcan ,yoğurt,salata ve 2 tane pancar turşusu yedim

Ahhh edda ahh neyse karı koca arasına gırılmezmıs sen en dogrusunu bılırsın kusumm :)))

Way be asıllı uye bıızm ıcın ısını degıstırıyor.Ama cnm nasıl bı ısmıs kı bu devırde pcsız calısıyor anlamadım neyse hayırlısı olsun aksamları gırer durum bıldırırsın sende hayırlısı olsun...

e ben geldim kimse kalmadı..nerde bu millet?????kızlar nurkelebek izinliydi değilmi???

Yooo ızınlı deıl ama ugramıyor kac gundur dıkkatımı cektı benımde...

bak ben sana söyleyeyim bu gidişin sonu iyi değil...böyle iştah açılmasının muhakkak bir sebebi olmalı .ya kocanla dargınsın , o yüzden stres yaptın yiyosun ya da geliyo yaniii

Ammaannn ıns bebek deıldır eddacım azcık kılo ver sonra ıstersen 5ız dogur :)))

murç bebişim çok yoğunsun galiba...istanbula gelmeden bütün işleri sanamı yıktılar canım..

Sorma hopıss okuyorum ama cvp veremıyorum sınır olmus durumdayım...2 gundur ıyı gıtmıyo burda ısler yarınıda kazasız belasız atlatırsam gonul rahatlıgıyla ızne ayrılabılırım...

İnanamıyorum benımde basıma gelmıyo ne zamandır ayy aklıma getırdın yaa bunalıma gırerım artık oldumu acaba olmadımı dıe...

Aaaa zararı yoksa denerdım valla ilacı... ayy senındemı tamm kesın 2 ay bunalıma gırerımkeısn

offf edda sen benı oldurcen gulmekten yaaa alemsın haaa kadın hala calısıyomu orda???

bır avazda 2 tane ha edoş:) ben dıom kı esımın amcasının karısı var yenge dıom benım bebek olunca 5 gun babannesı bkcak 2 gun o dınlencek sen bakcan dıom kocamda dıokı kendını hıc yrma sen zaten zahmet etme dıo:)))

anammm senınkı sıcagı gördukce gelmıs durmustur artık umarım cıkarabılmssndr

Bu gun yediklerim:
Sabah 1 dilim ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir birazda bal
Ara ogun 2 tane biskuvi
Oglen karısık salata
Aksam 2-3 kasık corba 3 dilim borek..
Ara ogun Yarım elma .....

murç bebişim nurkelebek tatile gidecekmiydi...yada benmi karıştırıyorum...laptopuda götürürüm arada girerim demişmiydi??yoksa taçsız prensesmiydi o?...valla hatlar karıştı...

nur un mesajını buldum...dün online idi , topiği okudu ama bişey yazmadı..

Son düzenleyen: Moderatör:
bak sen su ılacın yaptklarına:)bakımı cok zor olmustur ama dımı

olmazmı 13 yaşına geldiler halen büyütmekte zorlanıyorum .dün ikizin teki okulda beden dersinde top oynarken nasıl vurmuşsa topa okulun camını kırmış artık ödücez canları sagolsun .birbirlerin kıyafetlerini hiç giymezler magazaya gideriz aynı model hayatta almazlar ..kızlarım birbirlerin kıyafetlerini giyerler anlaşırlar bazen şakadan takılırım bende zayıflayıp size ortak olcam kıyafetleri 3 ortak giycez ilerde kızlar tamam anne sen zayıfla dolabımızı sana feda edicez diyorlar .acaba benden umudu kestilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…