- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.121
O kadar kilo vermisin tabiki sevinmek hakkin cnmÇoook teşekkür ederim kardeş üyecan
9. takımın her üyesini ayrı ayrı tebrik ediyorum ben de, hem takım derecesinde hem bireyselde ilk üçe girmiş iki takım da. Yarışmak herkese yaradı demek ki. Kardeş takımların gücü adına
Yeni sayılırım ben, takım içinde de kimseyle yarısmamıştım ilk defa yarısma görüyorum. İlk elin de şansı herhalde biraz da çocuk gibi sevindim sabahtan beri
İyi aksamlar kızlar
Bizim bugun cinsiyetimiz netlesti
Bir prenses daha geliyor inşallah
O kadar kilo vermisin tabiki sevinmek hakkin cnm
Aman dikkat et bu hafta arti olma hekesin gözü sende olur
Kaçamak nerdeyse yok sayılırdı ama bukadar oldu, önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın:)Hmm neden böyle olduki canim aslinda ilkbaslarda kacamak yoksa patir patir giderdi
Tbrkler cnm süper
7lere hisgeldn süpersin
Bu hafta cok daha iyi sonuc bekliyodm o yüzden canim biraz kendime hayalkirikligi olduama tabi genede sonuctan memnunum
Ablammm hayirli olsun 7ler hadi patir patir gitsin gelsin 6lar insallah
Kötu olmus
Baslangic icin güzel canim insallah devami daha iyi olur :)
Sagol cnm evt cok mutluyum ya az kaldii :)
Süpersin tugcecimm :)
Tskrler yarismak bile güzeldi motive etti insallah bidaha yapariz :) bu arada tbrkler
Wayyy imaj mı yenileyeceksin yoksa?Ben kuaföre gidiyorum kizlar net cekerse ordan baglanirim :)))
Maşallah, darısı başıma inşallah o zaman:)Tatlim inan burda zamanin nasil gectigini anlamiyosun bile
Bende 2015 de ilk takima geldigimde 113 kiloydum sonra bi bakmisim 68 olmustum
1 kilo benim hedefim:)Hadi kizlar yeni hafta icin hedefler koyulsun
Oy maşallah, gözünüz aydın:)İyi aksamlar kızlar
Bizim bugun cinsiyetimiz netlesti
Bir prenses daha geliyor inşallah
Karbona dikkat edersen bisey olmaz cnmSorma en büyük korkum şu an
Hic de öyle hahayt ne güzel verdim hep vericem nihahahah havam yok hiç
Az olsun öz olsun uslu uslu kilo vermeye devam edeyim başka bi isteğim yok
Amin canım inşallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim ne güzel 2 prensesin olcak :)
Hayırdır canımKızlar bugün o kadar üzüldüm ki hala basım ağrıyor. Ağrı kesici bile fayda etmedi. Bu hafta verdiğim bütün emekler boşa gitti. Gerçekten çok üzgünüm
sagol tatlımKaçamak nerdeyse yok sayılırdı ama bukadar oldu, önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın:)
Wayyy imaj mı yenileyeceksin yoksa?
Maşallah, darısı başıma inşallah o zaman:)
1 kilo benim hedefim:)
Oy maşallah, gözünüz aydın:)
abla niye öyle düşünüyorsun doktorda demiş ödem diye haftaya yatırım olarak düşün sen onuKızlar bugün o kadar üzüldüm ki hala basım ağrıyor. Ağrı kesici bile fayda etmedi. Bu hafta verdiğim bütün emekler boşa gitti. Gerçekten çok üzgünüm
Beni mi bekledin kızSonunda bende az once regl oldum bir rahatladim ki hic de beklemiyordum belirti yoktu. Haftaya daha guzel sonuclar alirim insallah sislik filan da kalmaz.
He bende onu dusunuyordum ayni gune denk geldik onumuzdeki ay gene yarisak miBeni mi bekledin kızsabah oldum şuan Ramazan davulu dan beterim
Eylemmmm bak yasit falan demicem sanada bi terlik firkatcam heee :))Kızlar bugün o kadar üzüldüm ki hala basım ağrıyor. Ağrı kesici bile fayda etmedi. Bu hafta verdiğim bütün emekler boşa gitti. Gerçekten çok üzgünüm
Tamam bı daha ki ay söz regl haftası seninimHe bende onu dusunuyordum ayni gune denk geldik onumuzdeki ay gene yarisak mi
Ben bu hafta cok doluyum sekerim :)))Bu hafta yokmu bana soyle en dislisinden bir rakip
Yok cnm dip boyasi yapildiWayyy imaj mı yenileyeceksin yo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?