- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.141
Tamamdir anlastikTamam bı daha ki ay söz regl haftası seninim
seninle de obur hafta yarisiriz ablaBen bu hafta cok doluyum sekerim :)))
Senin hedefin min.yüzde 1.51 kilo benim hedefim:)
Anaaaa bi rahat birakin beni yaaaaseninle de obur hafta yarisiriz abla
Valla sekiz buçuk aya yaklaştı baya kök söktürüyor artık maşallahÖye yapıcam cnm tosbiğin nasıl
Vayyyy yine hedef yüksek deseneMefkurem benim haftalik hedef 78.6 abla. Bugun tartidan inerken ayagimi cekince birden bu rakami gordum dedim malum oluyor haftaya tarti boyle olacak galiba
En son yenildim ama intikamini almam lazimAnaaaa bi rahat birakin beni yaaaa
abla sen yakalattirmazsin bak kac haftadir pesindeyim bir kapaniyor sonra aciliyor esitleyemedik daha . Hedef yuksek de aylik hedef tutmayacak galiba gerci 75 e dusmem 2 haftada zor. Aslinda zor degilde emzirdigim icin fazla kasamiyorum yoksa patates yumurta Allah ne verdiyse detoks yapar inerdimVayyyy yine hedef yüksek desene
Zaten fark iyice kapandi
Valla artik detoksda bana yetmiyor cnmEn son yenildim ama intikamini almam lazim
abla sen yakalattirmazsin bak kac haftadir pesindeyim bir kapaniyor sonra aciliyor esitleyemedik daha . Hedef yuksek de aylik hedef tutmayacak galiba gerci 75 e dusmem 2 haftada zor. Aslinda zor degilde emzirdigim icin fazla kasamiyorum yoksa patates yumurta Allah ne verdiyse detoks yapar inerdim
Bu haftabicin farkli bir liste uygulayacaktin yapabildin mi onu abla. Meto normale donunce daha hizli ilerlersin insallah ac kalmak da cozum degil cunkuValla artik detoksda bana yetmiyor cnm
O kadar ac kaliyorum giden aman aman bisey degil
O yüzden bu hafta artida olsam pers.kadar normal gidecem
Biraz metomun normale dönmesi lazim
Yani bu hafta gecebilirsin beni :))
Diş çıkardı mı cnm bnm oğlanda 8 ay 6 günlük çok hareketlendi çok tatlı olduValla sekiz buçuk aya yaklaştı baya kök söktürüyor artık maşallah
Hadi bakalim canim merak ediyorumHayattaki mutluluk gerçekten istediğin kiloda ve bedende olmaktan geçiyormuş.
Çok emek harcamadan da o istediğin bedeni elde edemiyorsun maalesef.
Bahaneler bir yere kadar, belli bir süre sonra kabak tadı veriyor ve seni amacından uzaklaştırıyor.
Son 2,5 yılda çok tecrübe edindim.
Evet dibe de vurdum, evet pembe bulutların üzerinde halay da çektim.
Günlerce kendime yasaklar da koydum, haftada bir oturup hamburgerimi patates kızartmamı (sağlıksız olduğunu bilmeme rağmen) da yedim.
Yasak süresi çok uzarsa o bıkkınlık geliyor ve yemenin sonu gelmiyor. Denedim test ettim gördüm.
Yedikten sonra telafi edebilmek çok önemli. Spor yapmak çok önemli. Sporun hem ruha hem bedene olan katkısı tartışılmaz.
Doğanın kanunu yediğini yakacaksın, başka türlü olmuyor bu iş.
Şekersiz 21 gün olayını deneyeceğim, kitabını aldım ama hemüz elime ulaşmadı. Etkilerini burdan sizinle paylaşacağım. Kaç gün dayanabilirim, sonu gelir mi bilmiyorum. Ama yine de elimden geleni yapacağım.
Oyyy merve'nin iki kizida pek hanimİyi aksamlar kızlar
Bizim bugun cinsiyetimiz netlesti
Bir prenses daha geliyor inşallah
Oyle rahatimki bildigin doyuyorum hic diyet şeysi hissetmiyorum baharKaratay da zeytinde sıkıntı yok
Kuzum benim bebeler incirede cok hareketlenirlerdi bi dene istersenMenuyu yazayim hemen
(11:00)
Aksamdan ıslatılmış 3 gun kurusu ve suyu
(11:55)
1 bıldırcın yumurtası
1 kucuk domates
Tereyagli mantar sote( 4 mantardan yaptim
5 yeşil zeytin
2 ince dilim kasar
Peynirli omlet(1 kk dan az peynir ve 1 yumurtadan)
1 dilim cavdar ekmeği
(15:00)
1 küçük hobby ( doktordan once yedim hareketlensin diye)
(18:00)(olmayaydi iyiydi)
2 mentos
(19:30)
3 kepce sari mercimek çorbası (unsuz)
6 yk tereyagli bulgur pilavı
Tavuk sote( esim baya cok koydu ölçüyü kestiremedim)
2bardak ayran
Su:2lt
Afiyet olsun cnm bol süt olsun bebişe inşallahEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle:13.00
2 adet yumurta ile ispanakli peynirli omlet
1 dilim peynir
9 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim cavdar ekmegi
Ara.15.30
1 bardak sutlu nescafe
1 avuc kuruyemis
Aksam yemegi:19.00
1 kepce tavuksulu sehriye corbasi
1 tabak tavuklu karnabahar yemegi
Salata
1 fincan filtre kahve (yeni aldimda deneme yaptim)
4 kare bitter ( aslinda 2 tane yiyecektim ama hakim olamadim kendime bi baktim 4 unu goturmusum)
Su.2 lt civari
Spor 65 dk tempolu yuruyus 130 puan
@Pnrrr-20
Deneyeyim canm ne zaman doktora grsem hep hareketsiz diyor aslinda cok asiri tepiyorKuzum benim bebeler incirede cok hareketlenirlerdi bi dene istersen
Oyyy merve'nin iki kizida pek hanimcanim masallah
Uzulme kuzum olcak tabi arada boyleKızlar bugün o kadar üzüldüm ki hala basım ağrıyor. Ağrı kesici bile fayda etmedi. Bu hafta verdiğim bütün emekler boşa gitti. Gerçekten çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?