Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba hanımlar, hemen menümü yazayım
Sabah 10:30. Tiroid ilacı, 1 lt zencefilli ve limonlu su
11:00 1 kk beyaz peynir,1 dilim esmer ekmek,domates, biber,salatalık, marul,2 kaşık menemen:)
17:00 1 top dondurma:)
19:30. 1 tabak kapuska,3 kaşık yoğurt
20:30 yeşil çay,3 ceviz içi,6 leblebi
Su: 3 litreye kadar hesapladım, ama daha çok oldu:).
Spor:30 dk tempolu yürüyüş =60 puan
Pnrrr-12

Bu karatay diyetine nasil basladin yani kitaptan filan mi okudun bende incelemek istiyrum da
Canim ben kitabini okumustum once ama hic yapabilecegime inanmadim,cunku ben ekmeksiz duramiyodum 1.5 sene once burda 2 ayda 8 -9kilo vermistim gunde 3-4 dilim ekmegim vardi bazen dusun. Cumartesi kahvaltiya misafirlerim gelmisti onlar yapiyomus,gaza geldim cunku gercekten zayoflamak istiyorum artik. Diyete basladim ama hep gozum kacamak yapmakta bir turlu motive olamiyodum. Karatayla umudumu kestim beynime seker yok,ekmek yok,paketli bisey yok diye kabul ettirdim. Cok rahat ettim cok doyuyorum resmen ,ara ogun yok ,kacamak yok oruc tutmus gibi hissediyorum.

Kızlar bugün o kadar üzüldüm ki hala basım ağrıyor. Ağrı kesici bile fayda etmedi. Bu hafta verdiğim bütün emekler boşa gitti. Gerçekten çok üzgünüm

Canim öyle düsünme bence her hafta istedigmiz gibi olmayabiliyor ama sen bu zamana kadar cok güzel kilolar verdin ve bu hagta ödem olmus cok normal :) haftaya güzel eksi gelicek insallah hic moralini bozma

Erkenden yatacağım yine nefes alamıyor benim sipam büyük ihtimalle gece yine nöbet var biraz uykumu alayim

Iyi uykular cnm, insallah kötu olmaz kuzey gece sende oda rahat rahat uyursunuz

25207 de kaldim kizlar esim gelmek uzere mebumu yazip kacacagimm

Sabah 12.30
2 tane bide yarim avuc ici kadar pisi
1 domates
Kk peynir

Ara 16.30
1 muz

Aksam 19.30
4 kepce nohut yemegi
1 kase yogurt

30 dk kondisyon 60
60 dk tempolu yuruyus 120
180p Pnrrr-12 herkese dikkatli ve mutlu haftasonlari olsun insallah takimimin gulleri opuldunuz kib

Menumu yazayım hemen
Sabah 9.30
Bir dilim peynir
Bir yumurta haşlanmış
3 zeytin
4 çeri domates
1 ceviz

Öğlen 13.30
Bir yumurtadan menemen
Bir kase yoğurt
Bir kepçe mercimek çorbası

Arada 16 gibi bir fincan türk kahvesi ve 3 adet hurma
Akşam 18 gibi
bir baget haşlama
Bol salata
Bir bardak ayran
Şu 3 lt
Spor 3 mil leslie 135 Pnrrr-12

Birde 7000 adım attım dışarda işlerim vardı fatura falan ama bunu spordan saymiyorum tabi

hmm disari ciktigimda denk gelirsem bende alayim kitabi olmadi merak ediyorum belki 75 den sonra filan onu denerim tesekkur ettim canim

Bu haftabicin farkli bir liste uygulayacaktin yapabildin mi onu abla. Meto normale donunce daha hizli ilerlersin insallah ac kalmak da cozum degil cunku
Yok cnm yapamadim
Pazartesi arti cikincada yine aclik yapdim
Dun sadece öglen 1 yumurta yemistim

Yarin baslicam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…