- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.161
cok sagol canim amin insallah senin nasil gidiyor baslayacakmisin tekrarAfiyet olsun cnm bol süt olsun bebişe inşallah
Bu karatay diyetine nasil basladin yani kitaptan filan mi okudun bende incelemek istiyrum daBu arada 76.9 yani -1.1 kg cuma hedefim ,insallah kacmicakMefkurem yavas gitsin saglikli gitsin
Süpersin kaptanım:)Yok cnm dip boyasi yapildi
Benim zaten imajim var
Ayy abla kız sen ne ettin!!!Senin hedefin min.yüzde 1.5
Canim ben kitabini okumustum once ama hic yapabilecegime inanmadim,cunku ben ekmeksiz duramiyodum 1.5 sene once burda 2 ayda 8 -9kilo vermistim gunde 3-4 dilim ekmegim vardi bazen dusun. Cumartesi kahvaltiya misafirlerim gelmisti onlar yapiyomus,gaza geldim cunku gercekten zayoflamak istiyorum artik. Diyete basladim ama hep gozum kacamak yapmakta bir turlu motive olamiyodum. Karatayla umudumu kestim beynime seker yok,ekmek yok,paketli bisey yok diye kabul ettirdim. Cok rahat ettim cok doyuyorum resmen ,ara ogun yok ,kacamak yok oruc tutmus gibi hissediyorum.Bu karatay diyetine nasil basladin yani kitaptan filan mi okudun bende incelemek istiyrum da
Kızlar bugün o kadar üzüldüm ki hala basım ağrıyor. Ağrı kesici bile fayda etmedi. Bu hafta verdiğim bütün emekler boşa gitti. Gerçekten çok üzgünüm
Erkenden yatacağım yine nefes alamıyor benim sipam büyük ihtimalle gece yine nöbet varbiraz uykumu alayim
Haftalik hedef listesi:
Pnrrr-12 68.4/67.1/ -1.3
Degistir Kendini 78/76.9/-1.1
@KocasininNarTanesi 106.1/104.6/-1.5
Cokkkk teşekkür ederim devamida gelicek inşallah ❤❤Kizlar hepinizi kutluyorum,bu haftada derece var. @Beyazpapatyammm seni ayrica kutlarim canim ,hem liste hem derece
hmm disari ciktigimda denk gelirsem bende alayim kitabi olmadi merak ediyorum belki 75 den sonra filan onu denerim tesekkur ettim canimCanim ben kitabini okumustum once ama hic yapabilecegime inanmadim,cunku ben ekmeksiz duramiyodum 1.5 sene once burda 2 ayda 8 -9kilo vermistim gunde 3-4 dilim ekmegim vardi bazen dusun. Cumartesi kahvaltiya misafirlerim gelmisti onlar yapiyomus,gaza geldim cunku gercekten zayoflamak istiyorum artik. Diyete basladim ama hep gozum kacamak yapmakta bir turlu motive olamiyodum. Karatayla umudumu kestim beynime seker yok,ekmek yok,paketli bisey yok diye kabul ettirdim. Cok rahat ettim cok doyuyorum resmen ,ara ogun yok ,kacamak yok oruc tutmus gibi hissediyorum.
2 ay önce iki dişi çıkmıştı canım şimdi de üstleri geliyorDiş çıkardı mı cnm bnm oğlanda 8 ay 6 günlük çok hareketlendi çok tatlı oldu
Yok cnm yapamadimBu haftabicin farkli bir liste uygulayacaktin yapabildin mi onu abla. Meto normale donunce daha hizli ilerlersin insallah ac kalmak da cozum degil cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?