- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.201
Ben bireyseldeki dereceyi simdi goruyorum canm. Cokkkk tebrik edwrim. Cok guzel bir yuzden olmus. Sevinmekte en dogal hakkin cabaladin verdin simdide sevinme zamaninÇoook teşekkür ederim kardeş üyecan
9. takımın her üyesini ayrı ayrı tebrik ediyorum ben de, hem takım derecesinde hem bireyselde ilk üçe girmiş iki takım da. Yarışmak herkese yaradı demek ki. Kardeş takımların gücü adına
Yeni sayılırım ben, takım içinde de kimseyle yarısmamıştım ilk defa yarısma görüyorum. İlk elin de şansı herhalde biraz da çocuk gibi sevindim sabahtan beri
Azcik oyle yapmisim galibaTotem mi yapıyoruz uzəimden acaba
beni de yeseydin
ölçülü güzel
Şalgam ödem yapıyor ama cuma olabilir tabi kiSarjim bitmişti menümude yazayım
Saat 12.10 kahvaltı
1 küçük kase kavrulmuş kıyma
3 ceri
Salatalık
5 küçük zeytin
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00
Yarım yeşil elma
Saat 18.30 akşam
Yarım kase süzme mercimek çorbası
1 porsiyon ciğer tava
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak salgam
Su 2.5 litre
Spor yok ama en az 3 saat NT yürüyüş yaptım
Yazık kıyamamçok şükür abla ciğerler temiz ama çocukta şeye fobisi oluştu daha üstünü cikarmadan ağlamaya başliyor boynuma öyle bir sarılısii varki annii anniii diyor birde eşim çıktı odadan dayanamadı:)
Abla dayanamıyorum hiç kızım a nolacak benim bu halim yakinda durulurum malum tek maaş artık ben izindekendime de haftaya bakarım artık
Yersem cumaya kadar erimez o hala yememden yanamisin kaptanimeeee 1 tabak manti yeseydin ya canikom bugün cuma bisey olmazdi
kilo vermek istiyosan ac yatmadan olmuyor ne yazikki tatlim :))
bugün icin gpzel cnm
Abooo bizim kaptan sporda yapmış ben dün vurdum totoyu yattım aşağı ama iyi geldi bugün o fırsatı vermem sanaMenümmm
11.30
Tavada 1 yumurta
Az peynir
Salata
1 tb baget ekm.
Disardaydim
19.00
Ekmeksiz et döner
Salata
Ayran
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie
45 ×3=135 puan
Pnrrr-12
günaydınHerkese gunaydin mutlu haftasonlari
Azcik oyle yapmisim galibaozur dilerim
Ablacığım bende şaşkinim kendi kendime nazar degdirdim resmen:)fatossss süpermis tatlimcoook tebrikler
masallahin var sevilaycimkeske her mezun sizin gibi olsa
saka maka 6 lara az kaldi cananimhadi az daha sabir
Haftasonuna dikkatttt
bak hele pinar 800 ü begenmezmisbiliyorum bu hafta daha fazla bekliyodun ama yinede cok gpzel cnm
ooooo fatma hedefi tam 12 den vurmuscok tebriklerrrrrr tatlisim
gayet güzel nigarim ama suc sendeki beklentimizi yükselttin
bende aslinda daha fazla olur diye tahmin etmistim cnm ama yinede güzel eksi
eger dikkat ettigin halde bu kilo alimi oluyosa gayet normal cnm
maşallah sana Tuğçecim :) birçok şeyi yaşam tarzı edindjn sağlıkli beslenme anlamında mezunsun ama menüler çok ayarında ben olsam cozuturdum heralde :)
Cokkk teşekkür ederim
Abla benim hedefim -100olar mi acaba
Ayy canimm gözünüz aydın ne kadar sanslisin hayırlı evlat olmayı nasip etsin Rabbim :) daha bu aksam eşime kızımın bi kiz kardeşi olsa ne kadar güzel olur du dedim.
canım gözünüz aydın diyet olayı çok stresli darısı bize. Diyet yapmama rağmen bizim kan lekeleri devam ediyordu ama şükür 10 gündür iyiyiz.
afiyet olsun canım yarasin bebise kilo olsun
afiyet olsun canım güzel menu
afiyet olsun canım
darısı bana bugün regl günümdu ama gelen yok bi geçen ay oldum zaten. Eğer bi kaç gün olmazsa bakıcaz hersey olabilir çünki
afiyet olsun canım güzel menu
benim kızım içerde boks maçı yapıyordu her defasında dogumhaneye giderken bile tekmeliyordu eşşek sıpasişimdi bile duracağına değil ben üstünü giydiriyorum o da bi taraftan benim esfonanimin ipiyle oynuyor
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım
Tebrikler canim cok güzel eksin ve derecen
Cokkk teşekkür ederim abla daha iyileri de olucam insallahhhBahar paylasmis ama söyle acik acik görelim :))
Emek veren herkese tebrikler tesekkürler
Ama haftaya 1.olsak daha güzel olur degilmi
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 557. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1,408......... 3. TAKIM
2......%1,246......... 9. TAKIM
3......%1.018........ 4.TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......% 4.78..... @ladyamore ( 3. Takim)
2.....% 3,02..... @bluedolphin ( 5. Takim)
3....% 2.40..... @Beyazpapatyammm ( 9. Takim)
Fatossss listeye dereceyle girdin cok tebrikler cnm
Cokk geçmiş olsunHerkes yattı sanırım ben geç kaldım hastane randevumuz 5.30 daydi kızım in hırıltısi viral bi enfeksiyon almış maalesef oyüzden ama Ciğerler temiz Babamız da müthiş hasta adam dinlenemiyor napsin :) ha bu arada kendime alacağım Jean yalan oldu kızıma alışveriş yaptım yehhuu
Ya fatura yaptırdığımız yerde oturdum dinlendim ne yazikki ama olsun azcik havalar ısınsin oğlumu arabasına koyup doğru parka orada yürüyecek inşallah bol bol seviyorum yürümeyikoynumda yilan besliyomusumda haberim yokmus
ayyyy hadi ins.cnm dua niyetine amin diyelim
Alinganlik ? Ne icin anlamadim ?
Seni motive etmeye calistigimiz icinmi
Sen bilirsin cnm
Buranin kapisi isteyen herkese acik
Stres olmayim diyosan free listede devam edersin
2 ögun ama baya dolu dolu olmus :))
Mentos neki o da cukomu
aksam fazla karbon olmus pinarcim
Tarhana fasülye pilav. nerdeyse 5 dil.ekmek eder
cuma icin az bi menü bence hic sebze salata türü yok
O aksam yediginkede acikmisindir muhtemelen
Menü güzelde bitterler gec vakit olmasa iyiymis cnm
Bide 1 avuc kuruyemis yoruma acik :))miktar olarak
anacim daha yeni basladin sen karataya
Karatay ayda 1 izin veriyor ve 1 taneye
bugün icin güzel cnm
hepsi harika canimcim
Eger yprüyüslerin bi yerden bi yere giderken oyalanip mola vermediysen hesap edebilirsin
Günaydın adaşım derecen hayırlı olsunGunayydinnnnn
Cnm darıso başına daha oğluma denemeye başlamadım yumurtayı önümüzdelki hafta açıcam onun diyeti . sevindim düzelmesine kuzular çok zor oluyor alerji. Şimdi 4 diş aynı anda çıkarmaya çalışıo patır patır döktü birden dişlerinicanım gözünüz aydın diyet olayı çok stresli darısı bize. Diyet yapmama rağmen bizim kan lekeleri devam ediyordu ama şükür 10 gündür iyiyiz.
Maşallah cnm bbizimkide 2 hafta önce çıkardı şimdide 4 tane üst çıkıyor2 ay önce iki dişi çıkmıştı canım şimdi de üstleri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?