- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.221
hiii bu saate kdrr acmı durdun sen bakımm
murç bebişim nurkelebek tatile gidecekmiydi...yada benmi karıştırıyorum...laptopuda götürürüm arada girerim demişmiydi??yoksa taçsız prensesmiydi o?...valla hatlar karıştı...
Walla oyle oldu cnm yaa dun cok tuaf bı gun gecırdım...
Evt cnm yaa dogru hatırlıyorsun bodruma gıdecektı onlar esının toplantısı vardı...
murchh yaa kimsecikler yok kuzumm
Çok tuaf hem bu kadar az yememe hemde spor yapmama ragmen bu sabah tartıldıgımda 79.2 gelıyordumGercı pzt 79.7 lerı gordum tartıda ama genede bence tatmın edıcı bı sonuc deıl...
Bide soyle dusunmek gerek ben spora gıdıyorum ama beslenmem normal duzeyde devam edıyor.Tatlı cok sık yedım bu aralar aksamda kurufasulye pılav goturdum spordan gelınce sanım bu yuzden cok etkılı olmuyor...
Dun hocayla gorustum amacın kılo vermekse spordan sonra eve gıttgınde meyve bıle yemıyceksın dedı.Spora gelmeden 2 saat once yemegını ye gel dedı...Bıde oyle denıycem bakalım degısıklık olacakmı...Ne 79 mus be asamadım bı turlu...
bebişim az sabret!!!1 hafta geçsin bak tartı nasıl inmeye başlıyacak...spor salonuna yıllıkmı yazıldın yoksa altı aylık falanmı???burda güzel bir spor salonu var , nakit yıllık 1.500...iyi değilmi??istediğin saatte gidiyosun , saat sınırlaması yok..
murç bebişim sen şu tatilden bi dön daha sonra topikte toplu temizlik yapalım diyorum...bu böyle olmayacak yoksa...baksana kendi kendime yazıp duruyorum yaaa..
anlamadım valla edda cnm napsak ne etsek bılemedım ...Kımseler ugramıyor buralara artık...Bide bu usttekı sımgelere vew smıle lara ne oldu yaaa ???
Size salatamın resmini çok eklemek isterdım ama simgeler kaybolmus cektım duzelınce eklerım artıkım :)))
Öğle yemeğim ;
Tavuklu peynırlı salata
canım tabiiki evdeki sporla bir olmaz...kayganam var bakacak, ama onada borçlu olmak istemiyorum...para verince insan kendini daha bir zorunlu hissediyo, daha önce gitmiştim...ben 3 aylık 160 lıraya yazıldım cnm ona gore hesabını yap ama kesınlıkle evde yapılan sporla salonda yapılan arasında daglar kadar fark var..Akşam eve geldıgımde tsortumdekı tere ınanamıyorum acayıp bısey yaa ve ınsan dah dınc oluyor:)Yanı ımkanın varsa yazıl dıcem ama bebısıne kım bakacak ?
Evt cnm ben kendı kendıme karar almak ıstemıyorum toplu bır karar alıp uygulamalıyız...
aynen canım katılıyorum sana...deneme süresinde olmayan daha sonrada olmaz netekimmm..AYYY muchh temizlik gerek hoppidickn dediği gibi burada motivasyon önemli katılım önemli..
deneme sürelerini iyi dikkate alalım deneme süresinde bile tam gelmiyorsa almıuyalaım takıma..
böyle böyle katılımı iyi olan arkadaşlar kalsın..
aynen canım katılıyorum sana...deneme süresinde olmayan daha sonrada olmaz netekimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?