Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Erkenden yatacağım yine nefes alamıyor benim sipam büyük ihtimalle gece yine nöbet var biraz uykumu alayim

Nasıl oldu canım merak ettim ?

Valla artik detoksda bana yetmiyor cnm
O kadar ac kaliyorum giden aman aman bisey degil
O yüzden bu hafta artida olsam pers.kadar normal gidecem
Biraz metomun normale dönmesi lazim

Yani bu hafta gecebilirsin beni :))

Normal yeme düzenine alışınca meton yine gidicek ablacım sen normal git,hiç bakma artıya falan

Bende menumu yazayim

10.30 ispanakli omlet,9 zeytin,avuc ici kadar peynir,domates,yesillik,4 hurma,1 avuc ceviz

18.30 1.5 lahmacun,salata (karatay izin verirse kacmaz )

2.5 su, 3 mile leslie 135 puan Pnrrr-12

Bence güzel Menü
Evet Karatay lahmacuna izin veriyor canım

Güzel menü canım Cuma'ya göre ama yine de dikkat etmek lazım ki artı olarak başlamayalım haftaya
Bi de bu soğukta hasta olmayasın

Güzel olmuş afiyet olsun tatlım

Cokkk mutlu oldum daha bı isteklinin artık kilo vermek için hadi bakalım bismillah diyeyim takımdayim ya daha bı dikkat ederim kimsenin emeğini çöpe atmak istemem

Çok çok haklısın canım hadi bakalım inşallah daha bir sürü dereceler alırsın bireyselde de

Gayet güzel menü canım spor dan saymakla ilgili cevap verilmiş
Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun canım akşamı cuma diye yedin herhalde ama 2 tabak öğlen 1.5 tabak akşam ölçüler bana biraz fazla geldi tabak küçükmü acaba ?

Afiyet olsun ciğer tava aslında bayağa doyurucu yanında bulgura gerek var mı bilemedim cuma da olsa
Afiyet olsun canım
Menümmm

11.30
Tavada 1 yumurta
Az peynir
Salata
1 tb baget ekm.

Disardaydim

19.00
Ekmeksiz et döner
Salata
Ayran

Su 3 lt
Spor 3 mil leslie
45 ×3=135 puan
Pnrrr-12

Güzel menü abla afiyet olsun

Kahvaltı yapıldı evin her yerinde oyuncak ama toplatmiyor oynasın bakalım bide kahve keyfi yapayım ben en iyisi
bu msjinda üstüne ne mi yaptım bı akıl kalkıp camları sildim perdeleri yıkadım çıkanları taktım iki posta makinada var ogle yemeği kaynadi arada şimdi akşam yemeğini hazırlayacağım

Daha iyi seydacim biraz tıkanıklık var ama o da geçer çok şükür inşallah antibiyotiksiz atlattık

Ohhh afiyet olsun canım
Bende birazdan doktora gidicem heyecanlıyım azıcık
Kızlar iyi uyuyor :)
kız üçüncü için mi muayene

bu msjinda üstüne ne mi yaptım bı akıl kalkıp camları sildim perdeleri yıkadım çıkanları taktım iki posta makinada var ogle yemeği kaynadi arada şimdi akşam yemeğini hazırlayacağım
Hay maşallah baharım hem de regl ikinci günü maşallah diyorum ve susuyorum

Cokkk teşekkür ederim aminnn inşallah hep birlikte ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…