Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sağol canım bakalım hayırlısıyla Allah nasip ederse istiyoruz

asfarovski fatmaaaa sana bi müjdem var
Bu hafta yüzden 1.5 gu gectigi icin sari kartin silindi

eyledi eylem seninde önceki haftalarda silinmisti cnm
Ama bu sessizlik devam ederse yenisi yolda gibi :))
Yeni bir kart istemiyorum zaten depresyondayım kilim durdu diye geldim merak etme

Evet abla bende farkindayim dun cok az oldu ama 600 gr canimo skti tam 77 lere geldim diyosun sil vastan aliyosun biliyorum kilo almadim ama tartida minik rakamlar gormek guzel tabi. Ehh tabi dugun baskisida var uzerimde oyle elbet gider bilolar doyemiyorum ki. Sisman gelin olmak istemoyorummm Cok dengesiz oldu abla. Neyse toparliyorum kendimi ins.

Ah canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin. Annenlern gelmeside iyi olmus anacin bakar sana simdi :)

Balik porsiyon olark coktu bide hamsiler yagliydi üzerine ekmek yedim az di ama sonradan tartilma gbi bi hata yaptm o yüzden kizip snickers yedm cok sistm dedm regl gelse rahatlicam sinir stress hepsi birden geldi

Haklisin abla silkelenip hemen kendime geliyorm yarin güzel hafif bir gün gecirip bugunu telafi edicem insallah. Seninde isin zor vallah ben de hemen arti oluyorm gerci yarn tartilmamam gerk yoksa morla bozuklugu olcak :))

Yeni listen güzel gbi abla quark falan var hem doyurucu. Bende bu aralar ara ögünlerimde kefir iciyorm biraz tüketicem hem tadi hos hem az ictigimde kalorisi cok olmuyor wc icinde iyimis bakalm :)

Diktirmekten cok korkuyorum benim arkadas diktirdi sonra goyemedi dugununde hoopp cope gitti gelinlik hem kina gecesi elbisesini hem gelinligini ayni yere diktiriyodu kina gecesi elbisesinide maf eder diye ses etmedi boshna para verdi. Ben hazir bulabilirsem hazir yanlisim canim. Sen napmistin?

Kuzum yaptığın şeyi biliyorsun ve aylardır ilk defa oldu insanız tabiki nefsimiz var ve bazen maalesef zaafı düşüyoruz ama bu kiloları veren de sendin unutma. Sadece biraz gerildin habersiz gelen misafirler yüzünden ama lütfen üzme artık kendini silkelen ve bizim güçlü pinarimiz ol yeniden

Canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun. Böbrek taşı diş ağrısı ve doğum sancısı kabir azabina denk derler Allah şifa versin canım. Gözün aydın bu arada annen geliyormuş. Ablan nasıl oldu peki ameliyat başarılı mi

Valla abla biz bugün gezmelere gittik oradan da yemeğe şimdi uyudu oğlanla babası ben de uyuyacağım menü yazıp

Kizlar ben yarin cok ugrayamicam. Cokkk isim var. ya aksamdan ya sabahtan gelirim ama yinede. Yatnadan menumude yazayim kendime cok kizdigim menum

Sabah (11.00)
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
2 yumurtadan omlet
1 dilim penir
5 zeytin

Oglen( 13.00)
15 tane fistik

Aksam(19.00)
Kofte 4 tabe yarim avuc butuklugubdeydiler
Salata
Firinda havuc rendesi yapip yogurtladin 1 kasede ondan

Spor yok
Su 3 lt

EMZIREN ANNE MENUSU

Sabah 08.30
2 ince dilim tb ekmegiyle tost
4 adet siyah zeytin

Ogle:12.30
3 kasik yulaf ezmesi
1 bardak sut
1 adet incir
3 adet kuru kayisi
Tarcin ( ilk denememdi ama tadini pek sevemedim)

Ara.16.30
1 adet portakal

Aksam yemegi:19.00
1 tabak tavuklu karnabahar yemegi
Malz eksikti yogurt ve salata olmadi

Cozuttugum nokta esime ispanakli corek yapmistim tutamadim kendim ibas parmak boyutlarinda 2 parca yedim

Su.3 lt civari

Spor 45 dk tempolu yuruyus 90 puan
Pnrrr-12

Benim dusukler hep kalbi durup olmuştu canım ama kurtajlar ben anestezi ile uyuduktan sonra yapıldı herşey çatala alma dahil. Ama normalde yapılan muayene hele çatal tövbe yarabbi tecavüze uğramış gibi kalkıyorum resmen eşim bile korkup soruyor ne bu hal diye. Allahtan doktorum harika biri de biraz daha çekilebilir oluyor herşey. Ama işin komik yanı herseye katladım doğum sancısını kuru kuru çektim ama Allah yüzüme güldü anestezi altında normal doğum yaptım

Canım kendine bu kadar kızacak kadar kötü değil bence menü tabiki daha iyi olabilirdi ama en azından sağlıksız değil bence sen düğün stresine girdin dikkat et kuzum çok zor bir dönemdesiniz hem sen hem nişanlın az sıkın dişinizi bir yıl sonra güleceksin bu günlere

Börek hariç çok güzel canım onu da sen biliyorsun zaten

Is meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor

Menü

Kahvaltı 08:30
3 dilim tb ekmek
Yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemis

Öğle
2 yemek kaşık soğuk bulgur pilavı
Haşlanmış brokoli
1 portakal

Akşam 19:30
Tavuk sis
Aşırı bol meze
Konyada bilenler olabilir köfteci sofuya gittik akşam kahve arkasına meşhur minicik naneli lokum (burada yemezsem resmen üzülürdüm o derece özlemişim)
Sade kahve

Su 2 litre
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…