Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.341
Yumurta candır fazlası göz çıkarmaz:)5 yumurta kirdim yarisini esim yedi yarisini ben
Valla canim olmasa ne yapardik bilmiyorumYumurta candır fazlası göz çıkarmaz:)
Hangi liste alamanca yazan vardı sanki omuEeee kizlar ne var ne yok
Bu sessizligin nedeni haftasonumu
Benim cocuklar dügüne gitti oglani bana biraktilar
Bugün yeni listeme basladim
Gec kalkinca ögleni atladim
Ara ögünüde yedim
Hic acikmadim ama az bisey aksam icinde yiyecem
Spor yapinca yazarim
Kahvalti da yumurta yemezsem hemen acıkıyorum bendeValla canim olmasa ne yapardik bilmiyorum
Cok gecmis olsun canimKızlar menümu yazayım kızım hala ayakta onu yatırıp yaticam
Eşimin rahatsızlığı bugün zirve yaptı günü hastane de geçirdik desem yeridir serum taktılar en son. domuz gribi vakası çok fazlaymis bizim ev hastalıktan bi ayilamadi bi ben kaldım sağlam.
Saat 11.00 kahvaltı
3 halka kendi yağında sucuk
Salatalık
3 ceri
1 tatlı ks çilek reçeli
Yesillkk
5 küçük zeytin
1 dilim tb
Saat 20.00 aksam ( hastane yüzünden birsey yemeye fırsat olmadı )
1 porsiyon ızgara köfte
Salata
1 dilim kizarmis tb
21.00 yarım dilim yeşil elma
1 küçük mandalina
Güzelim su anda ise girmis olsan bebek ne olacak bakacak kimse yok diyosunIs meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Aslinda karatayimsi olmus yinede,simdi nasil besleniyosun korumak icin
Evet cnm oHangi liste alamanca yazan vardı sanki omu
Aaaa nigar sacmalama kuzum yaaa daha dur hele yeni basladinYapamadım ablam benim vaktin cogunuda eşimin şoförlüğünü yapmak çalıyor 11,30 eve geldik yemek telaşı
Kızda tutturdu banyo yapicam diye(duşakabini yeni taktırdık küvetli ona hevese iki kere banyo yaptı görmemiş :))
Ben böyle degildim gençliğimde kardeslerimle iddiaya girmistim hem sabah hem akşam spor yapardım kızda daha 4 aylıktı
Yorulmuşum be abla ne heves kalmış ne hırs utanmasam sizden bırakacam diyetide sporuda gidebildigim yere kadar gidiyim 150 olunca kendime gelirim belki
Gpzelim lahmacun arada olabilir bunda sorun yokkiMerhaba hanımlar, bugün pek uğrayamadım. Herkesler iyi mi bakalım???
Benim nerdeyse tüm günüm ziyaretlerle geçti:). Bir tane hasta ziyareti, bir tane taziye ziyareti, birde çarşı yaptık arada:) Tabi bu yüzden menüm çok güzel değil, ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım:)
Sabah 9:30 tiroid ilacı,500 ml su
10:15. 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, yarım dilim esmer ekmek
13:30. 1 lahmacun,200 ml ayran , salata
17:00 sade kahve,4 tane fıstık
19:30 1 kase yoğurt, pulbiberli ve naneli
Su.3 lt, spor yok
Anam benim 4 kilo vermem lazım:), hadi inşallah bakalım... Elimden gelenin fazlasını yapıcam bu iki hafta:))Ay sonu hedeflerini bi hatirliyalim
2 haftamiz kaldi
2 ŞUBAT-2 MART HEDEF LİSTESİ
@mefkurem 81.3 /76/-5.3
@melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
@mer_4260 62.2/
@eyledi 88/
@tugcekrblt 59.3/58/-1,3
@Nilyyyaaannn 78.6/73.6 /5
@Warriorinside 73.8/68/5.8
@nenekekik 73.4/69/4.4
@KocasininNarTanesi 105.9/
@Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3/62.3/-1
@_ikra_ 119.8 /113.5
@Beyazpapatyammm 95.7/90/5.7
@Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
@asfarovski 67.5/65/2.5
@Habinar 72.4 /69/3.4
Evet ablacım olabilir de, ben yine de biraz pişmanlık duydum. Lahmacun büyüktü biraz, ve yanındaki salatada çoktu. O yüzden hiç acıkmadım. Ben de en azından yoğurt yiyeyim de bari öğleni telafi edeyim diye düşündüm:)Gpzelim lahmacun arada olabilir bunda sorun yokki
Hem cumartesi hemde öglen olmus olmasi daha güzel
Aksam niye tek yogurt olduki yanina bisey ekleseydin keske
Hafta basindan bu kadar azaltma ,sürekli az yemek bi ise yaramiyor
Ins.bikac güne gecer cnmAğrım çok, uykuya dalmaya çalışıyorum çok olmuyor ama :) gündüz serumlardan su içmeye fırsat kalmadı ama evde şişeleri dizdim yanıma.
Ablam iyiymiş çok şükür, ağrıları bayağı hafiflemiş, annesini gönderdiği için üzülüyormuş sadece. Bugün görüntülü aramışlar da hiç farketmedim hastanede.
hani beraber baslicaktik gecen hafta :))Abla baya iyiymiş liste bende başlasam mi :) Merve çevirmişti ama benim tel yenilenince gitti @askrhpozitif duy sesimi
baya doyurucu cnm bu saat oldu halä acikmadim bileAbla menü güzel aslında gayet iyi bir listeye benziyor
sacmalama cnm ya demekki 1 hafta tarti dusmeyince kilon durmusmu oluyorYeni bir kart istemiyorum zaten depresyondayım kilim durdu diye geldim merak etme
Ayyy bugün bütün negatifler toplanmis :)) kuzum o kadar kiloyu sen vermistin önceden simdi niye veremeyesinki .ne yapman gerektiginide biliyosunEvet abla bende farkindayim dun cok az oldu ama 600 gr canimo skti tam 77 lere geldim diyosun sil vastan aliyosun biliyorum kilo almadim ama tartida minik rakamlar gormek guzel tabi. Ehh tabi dugun baskisida var uzerimde oyle elbet gider bilolar doyemiyorum ki. Sisman gelin olmak istemoyorummm Cok dengesiz oldu abla. Neyse toparliyorum kendimi ins.
Menümü yazayım
Sabah
1 wasa
2 dilim peynir
1 fincan kahve
Öğle saat 12.00
Kabak yemeği 7 kaşık
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
100 gr et
Salata
Sadece sabah biraz az geldi cnm onun harici güzel2.5 lt su
50 dk yürüyüş
Ben kül yutarmiyim kizzz :))Ben de düşündüm bugün ablam da belki be umut unutmuşsundur diye ses etmediydim
sadece sabah 1 yumurta fazla olmus :)) yada ekmek olmasaydiKizlar ben yarin cok ugrayamicam. Cokkk isim var. ya aksamdan ya sabahtan gelirim ama yinede. Yatnadan menumude yazayim kendime cok kizdigim menum
Sabah (11.00)
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
2 yumurtadan omlet
1 dilim penir
5 zeytin
Oglen( 13.00)
15 tane fistik
Aksam(19.00)
Kofte 4 tabe yarim avuc butuklugubdeydiler
Salata
Firinda havuc rendesi yapip yogurtladin 1 kasede ondan
Spor yok
Su 3 lt
yulafa ben kaysiyi pek yakistirmiyorum incir yada hurmayla güzel oluyor bence bide kakao kuruyemis eklense daha güzel oluyorEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah 08.30
2 ince dilim tb ekmegiyle tost
4 adet siyah zeytin
Ogle:12.30
3 kasik yulaf ezmesi
1 bardak sut
1 adet incir
3 adet kuru kayisi
Tarcin ( ilk denememdi ama tadini pek sevemedim)
Ara.16.30
1 adet portakal
Aksam yemegi:19.00
1 tabak tavuklu karnabahar yemegi
Malz eksikti yogurt ve salata olmadi
Cozuttugum nokta esime ispanakli corek yapmistim tutamadim kendim ibas parmak boyutlarinda 2 parca yedim
Su.3 lt civari
Spor 45 dk tempolu yuruyus 90 puan
@Pnrrr-20
sabah nasil kahvalti o kizz :)) ekmekleri yogurda batirdindami yedin :)) ekmek fazla olmusMenü
Kahvaltı 08:30
3 dilim tb ekmek
Yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemis
Öğle
2 yemek kaşık soğuk bulgur pilavı
Haşlanmış brokoli
1 portakal
Akşam 19:30
Tavuk sis
Aşırı bol meze
Konyada bilenler olabilir köfteci sofuya gittik akşam kahve arkasına meşhur minicik naneli lokum (burada yemezsem resmen üzülürdüm o derece özlemişim)
Sade kahve
Su 2 litre
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Sabah baya yagli olmus :))Kizlar sabah kahvaltiyi yaptim bi ciktik az once geldik
Menum
10.30 2,5 tereyagda yumurta,1 avakado,7 zeytin,3 hurma,3 ceviz,yesillik
17.30 ton balikli salata (yarisini kaptirdim,doymadim 4 erik kurusu yedim)
18.15 yarim cay bardagi kadar sut
2.5 su 3 mile leslie(135 puan @Pnrrr-20 )
sagolasin tatlimGördüm abla 7lere hoşgeldinnn
cok gecmis olsun cnm esin üspttümü ne olduKızlar menümu yazayım kızım hala ayakta onu yatırıp yaticam
Eşimin rahatsızlığı bugün zirve yaptı günü hastane de geçirdik desem yeridir serum taktılar en son. domuz gribi vakası çok fazlaymis bizim ev hastalıktan bi ayilamadi bi ben kaldım sağlam.
Saat 11.00 kahvaltı
3 halka kendi yağında sucuk
Salatalık
3 ceri
1 tatlı ks çilek reçeli
Yesillkk
5 küçük zeytin
1 dilim tb
Saat 20.00 aksam ( hastane yüzünden birsey yemeye fırsat olmadı )
1 porsiyon ızgara köfte
Salata
1 dilim kizarmis tb
21.00 yarım dilim yeşil elma
1 küçük mandalina
Ayy milletin isi yokda ismi ariyor kendine :)))Kızlar ben de bir iki gündür nefes almakta zorlaniyorum. Malum havalar çok değişiyor bu durum da beni etkiliyor. O yüzden yine ilaç aldım kortizonlu ama bol su içmeye dikkat ettim. Yürüyüş yaptım ama oldukça yavaş olsun dedim hareket olsun
Bir haftadır çok giremiyordum. Yakın arkadaşım muhtar adayı oldu. Ben de danışmanı:)) daha bir yıl var ama bu hafta ekibi kuralım diye çalışmaları sıkı tuttuk artık haftada bir buluşacağız. Daha rahat yani. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biraz geçmişi okudum. Devam edeceğim
Quark doyurucu oluyor mu abla?Menümü unutmadan yazayim sporu yapinca eklerim
Gec kalktim
12.00
Kahve
13.00
1 wasa
20 gr fistik ezmesi
150 gr quark
17.15
1 domates salatalik bi parca dereotu roka marul
1 kutu yagsiz ton baligi
1 ks.keten tohumu yagiyla
Ton balikli salata
19.30
100 gr quark
1 ks.keten tohumu
Su 2.5 lt olur
quarkin pro orani daha fazla oldugu icin yyogurttan daha tok tutuyor cnmQuark doyurucu oluyor mu abla?
Bi de bi mahsuru yoksa listeni yine paylaşır mısın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?