- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.321
Kuzum yaptığın şeyi biliyorsun ve aylardır ilk defa oldu insanız tabiki nefsimiz var ve bazen maalesef zaafı düşüyoruz ama bu kiloları veren de sendin unutma. Sadece biraz gerildin habersiz gelen misafirler yüzünden ama lütfen üzme artık kendini silkelen ve bizim güçlü pinarimiz ol yeniden
Is meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Kizim uyumusken ben su islerimi toparlayim birde dus alayim en iyisi belki toparlarim herkese iyi geceler
Ah canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin. Annenlern gelmeside iyi olmus anacin bakar sana simdi :)
Balik porsiyon olark coktu bide hamsiler yagliydi üzerine ekmek yedim az di ama sonradan tartilma gbi bi hata yaptm o yüzden kizip snickers yedm cok sistm dedmregl gelse rahatlicam sinir stress hepsi birden geldi
Haklisin abla silkelenip hemen kendime geliyorm yarin güzel hafif bir gün gecirip bugunu telafi edicem insallah. Seninde isin zor vallah ben de hemen arti oluyorm gerci yarn tartilmamam gerk yoksa morla bozuklugu olcak :))
Yeni listen güzel gbi abla quark falan var hem doyurucu. Bende bu aralar ara ögünlerimde kefir iciyorm biraz tüketicem hem tadi hos hem az ictigimde kalorisi cok olmuyor wc icinde iyimis bakalm :)
Menümü yazayım
Sabah
1 wasa
2 dilim peynir
1 fincan kahve
Öğle saat 12.00
Kabak yemeği 7 kaşık
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
100 gr et
Salata
Diktirmekten cok korkuyorum benim arkadas diktirdi sonra goyemedi dugununde hoopp cope gitti gelinlik hem kina gecesi elbisesini hem gelinligini ayni yere diktiriyodu kina gecesi elbisesinide maf eder diye ses etmedi boshna para verdi. Ben hazir bulabilirsem hazir yanlisim canim. Sen napmistin?
Kizlar ben yarin cok ugrayamicam. Cokkk isim var. ya aksamdan ya sabahtan gelirim ama yinede. Yatnadan menumude yazayim kendime cok kizdigim menum
Sabah (11.00)
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
2 yumurtadan omlet
1 dilim penir
5 zeytin
Oglen( 13.00)
15 tane fistik
Aksam(19.00)
Kofte 4 tabe yarim avuc butuklugubdeydiler
Salata
Firinda havuc rendesi yapip yogurtladin 1 kasede ondan
Spor yok
Su 3 lt
EMZIREN ANNE MENUSU
Sabah 08.30
2 ince dilim tb ekmegiyle tost
4 adet siyah zeytin
Ogle:12.30
3 kasik yulaf ezmesi
1 bardak sut
1 adet incir
3 adet kuru kayisi
Tarcin ( ilk denememdi ama tadini pek sevemedim)
Ara.16.30
1 adet portakal
Aksam yemegi:19.00
1 tabak tavuklu karnabahar yemegi
Malz eksikti yogurt ve salata olmadi
Cozuttugum nokta esime ispanakli corek yapmistim tutamadim kendim ibas parmak boyutlarinda 2 parca yedim
Su.3 lt civari
Spor 45 dk tempolu yuruyus 90 puan
Pnrrr-12
Is meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Menü
Kahvaltı 08:30
3 dilim tb ekmek
Yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemis
Öğle
2 yemek kaşık soğuk bulgur pilavı
Haşlanmış brokoli
1 portakal
Akşam 19:30
Tavuk sis
Aşırı bol meze
Konyada bilenler olabilir köfteci sofuya gittik akşam kahve arkasına meşhur minicik naneli lokum (burada yemezsem resmen üzülürdüm o derece özlemişim)
Sade kahve
Su 2 litre
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Çatal mutlaka ama avantaj şu ki vakumlu kürtaj ben düşmesin diye ilaç kullandığım için çok zor düştü ve çok parça vardı kurtajim 2 saat sürmus çok korkmuş bizimkiler bide bende sıkıntı damar yolum çok ince ameliyathane buz ben korkuyorum iyice çekildi yarım saatte damar için uğraştılar tabi agresif kürtaj diyorlar kazıyarak hatta bı ara uyandım içinde birşey çalışıyor blender gibi ses çıkarıyor hemen geri uyuttular ayy inşallah bu daha yasamamBenim dusukler hep kalbi durup olmuştu canım ama kurtajlar ben anestezi ile uyuduktan sonra yapıldı herşey çatala alma dahil. Ama normalde yapılan muayene hele çatal tövbe yarabbi tecavüze uğramış gibi kalkıyorum resmen eşim bile korkup soruyor ne bu hal diye. Allahtan doktorum harika biri de biraz daha çekilebilir oluyor herşey. Ama işin komik yanı herseye katladım doğum sancısını kuru kuru çektim ama Allah yüzüme güldü anestezi altında normal doğum yaptım
Şimdi çöreği böreği bı tarafa bırak yemişsin afiyet olsun süt olsunIs meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Menü
Kahvaltı 08:30
3 dilim tb ekmek
Yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemis
Öğle
2 yemek kaşık soğuk bulgur pilavı
Haşlanmış brokoli
1 portakal
Akşam 19:30
Tavuk sis
Aşırı bol meze
Konyada bilenler olabilir köfteci sofuya gittik akşam kahve arkasına meşhur minicik naneli lokum (burada yemezsem resmen üzülürdüm o derece özlemişim)
Sade kahve
Su 2 litre
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Sen cok guzel kilo veriyosun seyda ,karataymi yapmistun senBence güzel Menü
Evet Karatay lahmacuna izin veriyor canım
Sen cok guzel kilo veriyosun seyda ,karataymi yapmistun sen
Sabah dokuz dokuzbucuk arasiydiGüzel menü afiyet olsun canım sabah kaçta yedin acaba?
Kizlar sabah kahvaltiyi yaptim bi ciktik az once geldik
Menum
10.30 2,5 tereyagda yumurta,1 avakado,7 zeytin,3 hurma,3 ceviz,yesillik
17.30 ton balikli salata (yarisini kaptirdim,doymadim 4 erik kurusu yedim)
18.15 yarim cay bardagi kadar sut
2.5 su 3 mile leslie(135 puanPnrrr-12 )
Geçecek bunlar kendini bu kadar üzme. Hepimiz bazen zor dönemlerden geçiyoruz herşeyin hayırlısı ama tekrar sınava hazırlanma konusunda haklısın çok zor olur artık.Is meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Tamam evet çok olmuş ama sağlıksız bişey değil sağlıksız olan ekmek ve hamsilerin yağlı olması sadece canım
Keşke yapmasaydın öyle bişey ama olan oldu geçti bitti yarın hem menü hem spor işe telafi edeceğine ben inanıyorum
Güzel menü afiyet olsun canım sabah kaçta yedin acaba?
Ben diktirmiştim canım hazır alıcaksan da son terzi tadilatında bi kaç kiloyu hallederler endişelenme hiç sen
Ne zaman düğün ?
Çok kızman gerekmiyor aslında canım sen düğün stresine girmişin çok anlaşılan sabah ekmeğim1 dilim yesen belki daha iyi olurdu spor da şart biliyorsun fıstık
Yulafı nasıl yaptın ki?
Çörek hiç hiç hiç olmamış canım yarın spor ve menü ile telafisini yaparsın
Allah hep sıkışınca verirmiş canım çözümünü..
Seninde öyle olur Eminim, inşallah çok iyi olucak.hep güzel düşün kız da senin psikolojinden etkilenmiştir çocuklar bizlerin psikolojilerinden çok etkileniyor
Aşırı bol meze derken o kısmı anlamadım tatlım ?
Bi de kahvaltıdaki 3 dilim ekmek öğlen bulgur bana fazla karbonhidrat geldi canım
Sıkma canını canım. Benim babamda da var o eşindeki huy cevabını vermelisin o tersleyince yoksa sinirden kndini yemeye verirsnKizlar bende bugun cok stressli sacma sapan bir gün gecirdm. Regl de olamadm gecikti onunda etkisi var heralde patlicak bomba gibiym böyle oturup aglayasm var sebebsiz
Bide bugun aksam fazla kacirdm sinir oldum üzerinede sinirime cikolata yedmsuan pismanim ama olan oldu butun haftami berbat ettim gibime geliyor..
Bide esim beni tersledi ona gicik oldm herkezin icinde yapma sunu diyorm geluyo sonradan özür diliyor aman olan oldu :/
Menüm:
10:00 1kuru incir, 1yk zeytinyag
10:30 2tb ekmek, 1 kk peynir, 6zeytin, az salca, 2hindifüme salam, domates salatalik, yarim yumurta
13:30 1 türk kahvesi, 2kare bitter
16:00 1cbardagi kefir, 2ceviz
18:00 1 levrek, 10 kücük hamsi, salata, 2lokma ekmekhemen arkasindna 1 kücük snickers sinirime yedim pismanim
2 fincan melisa zencefil cayi
2,5lt su
40dk nt yürüyüs = 40puan
Aa çok geçmiş olsun tuğçeHerkese merhabalar
Dün geceden beri hastanedeydim, telefonumu elime hiç alamadım. Gece şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım. Kum döküyorum, tahlil tetkik usg filan çekildikten sonra son serumu bitirip çıkardılar hastaneden
@mefkurem ablammm kısmetse saat 23 gibi gelecek annemler çok şükür. O kadar özledim ki artık dayanamıyorum yokluklarına. Ama az kaldı kavuşacam kısmetse :))))
Sizler nasılsınız ne var ne yok? Yavaş yavaş geçmişe dönüyorum
Gördüm abla 7lere hoşgeldinnnEeee kizlar ne var ne yok
Bu sessizligin nedeni haftasonumu
Benim cocuklar dügüne gitti oglani bana biraktilar
Bugün yeni listeme basladim
Gec kalkinca ögleni atladim
Ara ögünüde yedim
Hic acikmadim ama az bisey aksam icinde yiyecem
Spor yapinca yazarim
Belki çok sıradan gelecek ama her işte bir hayır var zeynep sıkma canını o kadarIs meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Geldim canm geldim yoğun bir hfta geçirdim stres altında da diyet miyet hikaye oldu. Diyetisyenmlede görüştüm yarın yeniden başlıyorum inşaallahhsagol canim bunlari okumak bile iyi geliyor toparlandim bile bakalm yarn cok büyük bi arti olmaz insallah ama hafif gecirip telafi etmeyi planliyorum :) bazen bide korkuyorm mezun oluncada böle salarsam kendimi diye
Seni cok iyi anliyorm aslinda haklisin tabi ama herseyn hayirlisi belkide Allahtan canim bebeginle zaman geciriyorsn bide öyle düsün. Ama insallah genede istedign olur canini sikmamaya calis bunlar hep diätimize vuruyor sonra
Iyi geceler canim
Selam poni napiyon nerelerdesn
Tüm kemiklerim sızlıyo ya iki gündür ne biçim pislikler var ya Allah belalarını versin şerefsiz pisliklerÇatal mutlaka ama avantaj şu ki vakumlu kürtaj ben düşmesin diye ilaç kullandığım için çok zor düştü ve çok parça vardı kurtajim 2 saat sürmus çok korkmuş bizimkiler bide bende sıkıntı damar yolum çok ince ameliyathane buz ben korkuyorum iyice çekildi yarım saatte damar için uğraştılar tabi agresif kürtaj diyorlar kazıyarak hatta bı ara uyandım içinde birşey çalışıyor blender gibi ses çıkarıyor hemen geri uyuttular ayy inşallah bu daha yasamam
Bunlar olunca ikinciden korkuyorum işte yine riskli olursa kuzeyi ihmal edersem derken herhalde 40 olacağım
Şimdi çöreği böreği bı tarafa bırak yemişsin afiyet olsun süt olsun
Bak herşeyde bı hayır vardır biz goremiyoruz diyoruz nasıl olmaz bu puanla bu iş hep torpilliler öne geçti diye
Oysa durum şu torpilliler haram yiyecek bunu bile bile yapıyorlar ve haramla çoluk çocuk bakacaklar onlar onun sınavı
Ve senin sınavın Hayri görmek
*Sabahlara kadar üniversite için çalışıp kazanan ve ilk gününde trende kapkaççı tarafından trenden atılıp ölen genci hatırladın mi bilmem babası keşke kazanmasaydi dedi feryat figan
*Daha yakın örnek geçen yıl şehit edilen müzik öğretmeni
Onların kaderinde vardı bu; ölümun şeklini vaktini belirleyemedigimiz gibi hayatımızdaki birçok seyinde belirleyemeyiz
Bırak bı kenara üzülme belki de olmaması seni ve aileni bin türlü dertten beladan korudu şerri görmek kolay Hayri gör
Dün geceden beri beddua ediyorum kafam gunboyu dolu 4.5 yaşında çocuğuna tecavüz eden 3 yaşında çocuğu tecavüz edip ölümüne sebep olanlar diyorum Rabbim adaletinden sual olmaz bu dünyada başka cehennemi onlara yaşatmaya
Hayri gör boşver mutfağı evi yarın toplansa hiçbir şey olmaz ... git kızının nefesini dinle şükret en güzel armağani sana verdiği için
Şükret emanetine sahip cikabileyim diye
Bu dünyada çocuklarimiz bile bize emanetken, rizkin nereden geliyorsa kabul etelinden geleni yapmışsın zaten niye uzesin tatlı canini
Vayy siyasete mi atılıyosn ablaKızlar ben de bir iki gündür nefes almakta zorlaniyorum. Malum havalar çok değişiyor bu durum da beni etkiliyor. O yüzden yine ilaç aldım kortizonlu ama bol su içmeye dikkat ettim. Yürüyüş yaptım ama oldukça yavaş olsun dedim hareket olsun
Bir haftadır çok giremiyordum. Yakın arkadaşım muhtar adayı oldu. Ben de danışmanı:)) daha bir yıl var ama bu hafta ekibi kuralım diye çalışmaları sıkı tuttuk artık haftada bir buluşacağız. Daha rahat yani. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biraz geçmişi okudum. Devam edeceğim
ahhh cnm benim yaaasimdi iyimisin bol bol su ic
Ne güzel annecinde tam zamaninda geliyomus
Ablan nasil olmus
Yani canım yediğimiz şeyler kadar ölçüleri de önemli bana göre fazla fazla en zararsız şeyi de yesek kilomuzu koruyabiliriz ama verme konusunda sıkıntımız olabilir.kereviz değil de aslında daha çok akşam yediğin patatese takıldı gözüm hem patates hem akşam olduğu için yani
He ayrıca elbette ekmek yememen güzel canım
Gelinliği hazır mı almayı planlıyorsun diktirmeyi mi canım ? Son provaya kadar kilo vermek sorun çıkartmıyor
Hiç olumsuz düşünme istersen neler yapabilirsin bi bilsen yeterki hiç kaçamak yapma bol spor su
İnşallah canım çok sağol
Çok sağol canım amin
Güzel menü canım beğendim ben
Aaa ne ağlaması be kuzum abarttığın gibi de değil miş ki snickersa kadar balık hiç abartı değil oradaki ekmek gereksiz sadece balık kötü bişey değil ki
Çok geçmiş olsun canım
tugcetugcem çok geçmiş olsun canım
Kum taştan zormuş ama avantajı şu ki bayanlar her ikisini de erkeklerden kolay dokuyormus
Bı bu kalmıştı onu da bulmuşsun çar çabuk dokte kurtul eşimden biliyorum o ağrıyı kivranisi
Ah canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin. Annenlern gelmeside iyi olmus anacin bakar sana simdi :)
Balik porsiyon olark coktu bide hamsiler yagliydi üzerine ekmek yedim az di ama sonradan tartilma gbi bi hata yaptm o yüzden kizip snickers yedm cok sistm dedmregl gelse rahatlicam sinir stress hepsi birden geldi
Haklisin abla silkelenip hemen kendime geliyorm yarin güzel hafif bir gün gecirip bugunu telafi edicem insallah. Seninde isin zor vallah ben de hemen arti oluyorm gerci yarn tartilmamam gerk yoksa morla bozuklugu olcak :))
Yeni listen güzel gbi abla quark falan var hem doyurucu. Bende bu aralar ara ögünlerimde kefir iciyorm biraz tüketicem hem tadi hos hem az ictigimde kalorisi cok olmuyor wc icinde iyimis bakalm :)
Canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun. Böbrek taşı diş ağrısı ve doğum sancısı kabir azabina denk derler Allah şifa versin canım. Gözün aydın bu arada annen geliyormuş. Ablan nasıl oldu peki ameliyat başarılı mi
2.5 yumurta nasıl oldu canım o kısmı pek anlamadım ? Hani buçuk olayını çözemedim
Yapamadım ablam benim vaktin cogunuda eşimin şoförlüğünü yapmak çalıyor 11,30 eve geldik yemek telaşıtugce lütfen kahvaltilarin daha dolu dolu olsun
Sen gecmi kalktinda niye okadar gec
Aksam ,spor gpzel olmus
kime gideceksiniz
Mutlaka hamurisi vardir heralde :)))
Yumurtanin yarisini kuslarmi yedi :)) sporda olsa menü güzelmis
pinarrrr hemen kendine geliyosun cnm
Asil tartida artilar gelince mutsuz olursun
Hem daha haftaya yeni basladik simdiden pes etmek olurmu
Biliyosun biz 1 günde ne eksiler görüyoruz
Benim gibi olsaniz delirceksiniz heralde :)) biraz normal yiyorum hooop arti
Amma bak yinede vazgecmiyorum
tabiki senden bekkentimiz daha fazla :))
Su anlattigin nigarla karsilamadik daha
ben begendim menüyü ama sen yatmadan sporunuda yaparsin :))
Aslinda karatayimsi olmus yinede,simdi nasil besleniyosun korumak icinBen karatay vs yapmadım canım ama ben ekmek ve karbonhidrat alımını minimuma hatta ekmeği nerdeyse 0 a indirip protein ve sebzeye ağırlık verdim bu şekilde beslendim ara öğün yapmak bana çok yemişim psikolojisine sokuyor.böyle 2 ya da 3 ana öğün şeklinde beslenip ara da sadece sade kahve vs içince daha doymuş hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?