Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagol canim bunlari okumak bile iyi geliyor toparlandim bile bakalm yarn cok büyük bi arti olmaz insallah ama hafif gecirip telafi etmeyi planliyorum :) bazen bide korkuyorm mezun oluncada böle salarsam kendimi diye

Seni cok iyi anliyorm aslinda haklisin tabi ama herseyn hayirlisi belkide Allahtan canim bebeginle zaman geciriyorsn bide öyle düsün. Ama insallah genede istedign olur canini sikmamaya calis bunlar hep diätimize vuruyor sonra

Kizim uyumusken ben su islerimi toparlayim birde dus alayim en iyisi belki toparlarim herkese iyi geceler

Iyi geceler canim

Selam poni napiyon nerelerdesn

Tamam evet çok olmuş ama sağlıksız bişey değil sağlıksız olan ekmek ve hamsilerin yağlı olması sadece canım
Keşke yapmasaydın öyle bişey ama olan oldu geçti bitti yarın hem menü hem spor işe telafi edeceğine ben inanıyorum

Menümü yazayım
Sabah
1 wasa
2 dilim peynir
1 fincan kahve
Öğle saat 12.00
Kabak yemeği 7 kaşık
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
100 gr et
Salata

Güzel menü afiyet olsun canım sabah kaçta yedin acaba?

Ben diktirmiştim canım hazır alıcaksan da son terzi tadilatında bi kaç kiloyu hallederler endişelenme hiç sen
Ne zaman düğün ?

Çok kızman gerekmiyor aslında canım sen düğün stresine girmişin çok anlaşılan sabah ekmeğim1 dilim yesen belki daha iyi olurdu spor da şart biliyorsun fıstık

Yulafı nasıl yaptın ki?
Çörek hiç hiç hiç olmamış canım yarın spor ve menü ile telafisini yaparsın

Allah hep sıkışınca verirmiş canım çözümünü..
Seninde öyle olur Eminim, inşallah çok iyi olucak.hep güzel düşün kız da senin psikolojinden etkilenmiştir çocuklar bizlerin psikolojilerinden çok etkileniyor

Aşırı bol meze derken o kısmı anlamadım tatlım ?
Bi de kahvaltıdaki 3 dilim ekmek öğlen bulgur bana fazla karbonhidrat geldi canım

Çatal mutlaka ama avantaj şu ki vakumlu kürtaj ben düşmesin diye ilaç kullandığım için çok zor düştü ve çok parça vardı kurtajim 2 saat sürmus çok korkmuş bizimkiler bide bende sıkıntı damar yolum çok ince ameliyathane buz ben korkuyorum iyice çekildi yarım saatte damar için uğraştılar tabi agresif kürtaj diyorlar kazıyarak hatta bı ara uyandım içinde birşey çalışıyor blender gibi ses çıkarıyor hemen geri uyuttular ayy inşallah bu daha yasamam
Bunlar olunca ikinciden korkuyorum işte yine riskli olursa kuzeyi ihmal edersem derken herhalde 40 olacağım
Şimdi çöreği böreği bı tarafa bırak yemişsin afiyet olsun süt olsun
Bak herşeyde bı hayır vardır biz goremiyoruz diyoruz nasıl olmaz bu puanla bu iş hep torpilliler öne geçti diye
Oysa durum şu torpilliler haram yiyecek bunu bile bile yapıyorlar ve haramla çoluk çocuk bakacaklar onlar onun sınavı
Ve senin sınavın Hayri görmek
*Sabahlara kadar üniversite için çalışıp kazanan ve ilk gününde trende kapkaççı tarafından trenden atılıp ölen genci hatırladın mi bilmem babası keşke kazanmasaydi dedi feryat figan
*Daha yakın örnek geçen yıl şehit edilen müzik öğretmeni
Onların kaderinde vardı bu; ölümun şeklini vaktini belirleyemedigimiz gibi hayatımızdaki birçok seyinde belirleyemeyiz
Bırak bı kenara üzülme belki de olmaması seni ve aileni bin türlü dertten beladan korudu şerri görmek kolay Hayri gör
Dün geceden beri beddua ediyorum kafam gunboyu dolu 4.5 yaşında çocuğuna tecavüz eden 3 yaşında çocuğu tecavüz edip ölümüne sebep olanlar diyorum Rabbim adaletinden sual olmaz bu dünyada başka cehennemi onlara yaşatmaya

Hayri gör boşver mutfağı evi yarın toplansa hiçbir şey olmaz ... git kızının nefesini dinle şükret en güzel armağani sana verdiği için
Şükret emanetine sahip cikabileyim diye
Bu dünyada çocuklarimiz bile bize emanetken, rizkin nereden geliyorsa kabul et elinden geleni yapmışsın zaten niye uzesin tatlı canini

Kizlar sabah kahvaltiyi yaptim bi ciktik az once geldik

Menum
10.30 2,5 tereyagda yumurta,1 avakado,7 zeytin,3 hurma,3 ceviz,yesillik

17.30 ton balikli salata (yarisini kaptirdim,doymadim 4 erik kurusu yedim)

18.15 yarim cay bardagi kadar sut

2.5 su 3 mile leslie(135 puan Pnrrr-12 )

Sen cok guzel kilo veriyosun seyda ,karataymi yapmistun sen

Ben karatay vs yapmadım canım ama ben ekmek ve karbonhidrat alımını minimuma hatta ekmeği nerdeyse 0 a indirip protein ve sebzeye ağırlık verdim bu şekilde beslendim ara öğün yapmak bana çok yemişim psikolojisine sokuyor.böyle 2 ya da 3 ana öğün şeklinde beslenip ara da sadece sade kahve vs içince daha doymuş hissediyorum.

2.5 yumurta nasıl oldu canım o kısmı pek anlamadım ? Hani buçuk olayını çözemedim

Geçecek bunlar kendini bu kadar üzme. Hepimiz bazen zor dönemlerden geçiyoruz herşeyin hayırlısı ama tekrar sınava hazırlanma konusunda haklısın çok zor olur artık.

Kızlar ben de bir iki gündür nefes almakta zorlaniyorum. Malum havalar çok değişiyor bu durum da beni etkiliyor. O yüzden yine ilaç aldım kortizonlu ama bol su içmeye dikkat ettim. Yürüyüş yaptım ama oldukça yavaş olsun dedim hareket olsun
Bir haftadır çok giremiyordum. Yakın arkadaşım muhtar adayı oldu. Ben de danışmanı:)) daha bir yıl var ama bu hafta ekibi kuralım diye çalışmaları sıkı tuttuk artık haftada bir buluşacağız. Daha rahat yani. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biraz geçmişi okudum. Devam edeceğim

Insallah telafi edicem canim sagol

Sıkma canını canım. Benim babamda da var o eşindeki huy cevabını vermelisin o tersleyince yoksa sinirden kndini yemeye verirsn
Aa çok geçmiş olsun tuğçe
Gördüm abla 7lere hoşgeldinnn
Belki çok sıradan gelecek ama her işte bir hayır var zeynep sıkma canını o kadar
Geldim canm geldim yoğun bir hfta geçirdim stres altında da diyet miyet hikaye oldu. Diyetisyenmlede görüştüm yarın yeniden başlıyorum inşaallahh
Tüm kemiklerim sızlıyo ya iki gündür ne biçim pislikler var ya Allah belalarını versin şerefsiz pislikler

Vayy siyasete mi atılıyosn abla

Kızlar menümu yazayım kızım hala ayakta onu yatırıp yaticam
Eşimin rahatsızlığı bugün zirve yaptı günü hastane de geçirdik desem yeridir serum taktılar en son. domuz gribi vakası çok fazlaymis bizim ev hastalıktan bi ayilamadi bi ben kaldım sağlam.
Saat 11.00 kahvaltı
3 halka kendi yağında sucuk
Salatalık
3 ceri
1 tatlı ks çilek reçeli
Yesillkk
5 küçük zeytin
1 dilim tb
Saat 20.00 aksam ( hastane yüzünden birsey yemeye fırsat olmadı )
1 porsiyon ızgara köfte
Salata
1 dilim kizarmis tb
21.00 yarım dilim yeşil elma
1 küçük mandalina

ahhh cnm benim yaaa simdi iyimisin bol bol su ic
Ne güzel annecinde tam zamaninda geliyomus
Ablan nasil olmus

Ağrım çok, uykuya dalmaya çalışıyorum çok olmuyor ama :) gündüz serumlardan su içmeye fırsat kalmadı ama evde şişeleri dizdim yanıma.
Ablam iyiymiş çok şükür, ağrıları bayağı hafiflemiş, annesini gönderdiği için üzülüyormuş sadece. Bugün görüntülü aramışlar da hiç farketmedim hastanede.

Teşekkğr ederim canım

Çok fena bir ağrı ya. Neyseki şimdi enfeksiyon filan yok. İlk kum döktüğümde enfeksiyon ve kist vardı bas bas bağırıyordum. Çekecem işte mecbur geçene kadar
Erkeklerin işi çok zor kum taş dökmede. Genelde lazerle operasyon oluyor gariplerim
Bağışıklığım çok düştü demekki arka arkaya hastalık hastası olunca, tekrar detaylı kan tahlili yaptırdım nolur nolmaz diye.

Giderken hastaydım geldi yine hastayım arada iyileştim iyiydim diyorum inanmıyor, rol yaptın sen bana diyor :)))

ayy çok doğru söylüyorlar. İyiki babam varmış evde yalnız değilmişim. Terlemeyen ben gece soğuk soğuk ter döktüm.
Annem geldi kavuştuk çok şükür. Ablam da iyi çok şükür, ameliyat çok iyi geçmiş kontrolleri de gayet iyiymiş. İstirahate devam edecek

Yapamadım ablam benim vaktin cogunuda eşimin şoförlüğünü yapmak çalıyor 11,30 eve geldik yemek telaşı
Kızda tutturdu banyo yapicam diye(duşakabini yeni taktırdık küvetli ona hevese iki kere banyo yaptı görmemiş :))
Ben böyle degildim gençliğimde kardeslerimle iddiaya girmistim hem sabah hem akşam spor yapardım kızda daha 4 aylıktı
Yorulmuşum be abla ne heves kalmış ne hırs utanmasam sizden bırakacam diyetide sporuda gidebildigim yere kadar gidiyim 150 olunca kendime gelirim belki

Aslinda karatayimsi olmus yinede,simdi nasil besleniyosun korumak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…