Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy bu ne noldu kızlar nazara mi geldik grupca moral diplerde

N Nilyyyaaannn Warriorinside eyledi tartı her daim süper gösterecek diye birşey yok önemli olan elimizden geleni yapıp yapmadığımiz demoralize olursanız zaten yürümez bu iş biliyorsunuz .Herkes her hafta iki kg verse zaten kilo almazdik yahu
Siz elinizden geleni yapın gerisini vücudunuz halleder

M mer_4260 çok geçmiş olsun esinede inşallah kızına tekrar bulaşacak birşey değildir

melegimve ben menü çokta kötü değilmiş kuzum toparlarsin sen onu

Pnrrr-12 eşine sinirlenip yemeğe sarma canım direk bizzat adama sar "çocuk mu var karşında azaliyorsun de , yeni nesil çocuklar bile kişiliği benliği zedelenmesin diye toplum içinde azarlanmiyor , saygı görmek istiyorsan saygı göstermelisin de " ve çok ciddi bir tavırla öyle ağlayıp zirlama sakin kararlılığını ne yaptığını görsün ...
Benden özür dilemen değil özür dileyecek şeyi yapmaman önemli de
Benim eşimde ilk zamanlar da fark etmiyordu bı iki kere uyardım yineledi herkesin ortasında çok sert bir şekilde söyledim bı daha tekrar etmedi valla

Mefkurem diyorum ya benim teli yeniledim ya (kocanın telin üstüne coktum ) Merve'nin attığı liste uçtu gitti olmazsa senin menüleri fav layip haftaya baslayayim

@tugcekrblt tatlım ne listesi ya sende seviliyoeaun çabuk toparlan

I _ikra_ tatlım doğru yemekle karnın doyuyuoraa sorun yok ki illa aç gezmek değil diyet lahmacun arada olabilir sıkıntı yok

Degistir Kendini Karatay nasıl gidiyor ilk olarak göbekte ciddi değişim oluyor karatayla vücut ölçülerini al bence

North River ne güzel kadınsın sen ya bu saatte geçmiş yapıyorsun seviyorum seni kız gel sarılalim gel

Gunaydinn
Hemen menumu yazayım evde deildim o yüzden yazanadim
Sabah 9
Bir dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yumurtadan az peynirli omlet
3 çeri domatesi

Öğlen 14 gibi
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt

Akşamda eltimdeydik yemekte
Saat yedide yedik yemeği
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir baget haşlama
Ve salata yedim

Cokk geçmiş olsun birde gözünüz aydın

inan sonuc sayfasini acarken bile duam hakkimda hayirlisi ise olsun diyeydi. Mantigim bunlarin farkinda ama iste icimde birseyler kabul edemiyor. Allah bir kapi kapatir bir kapi acarmis ben buna inaniyorum benimde bir rizk kapim vardir. O haberler aklimdan hic cikmiyor cok etkilendim. Benimde bir kiz evladim var bir baba nasil boyle birsey yapar aklim almiyor. Su devirde kiz evlat yetistirmek gercekten cok zor.!!

is durumumda kv gelecek yurtdisindan bakmak icon konustuk kabul etti yada annem bir sekilde idare edilir. Maddi olarak cok sukur bir sikintimiz yok tek sikinti esim ozel sektorde ve ne olacagi hic belli olmuyor. Is icin acele etmemdeki sebep kpss puanim yanacak temmuza kadar oldu oldu. diger turlu bende 2 yasina kadar birakip calismayi dusunmuyorum.Belkide kuzumda hissetti hic noyle yapmazdi. Ona simsiki sarilip devsm edecegiz. Dunku menu icin cok guzel basladi aksam yemegine kadar guzel de eksi getirecek bir menuydu ama sonrasinda tutamadim kendimi ama bugun telafisini yaparim takilmiyorum.

Cacık ezme salata soğan falan canım hepsi sağlıklı ama çoktu

Annesinin babasnin yaninda yapinca bende cevap veremedim tabi ama anladi o bakislaromdan zaten pismanda oldu ama anlik bsi 2 oldu bu 3cüde söylerm zaten kim olursa olsun yanimizda

Spor bildirimi

Pnrrr-12
3 mil leslie 45 dk 135 puan
15 dk bölgesel 45 puan
=180 puan

Süpersin abla bu hafta iyi geliyorsun :)

Valla nazarami geldk noldu bende anlamadim :)
Haklisin cnm ben cok tutuyorm kendmi cogu konuda ama bidaha olursa söyliycem kesin. Anlik oluyo aslinda esimde sinir var biraz sonradna bin pisman ama nafile bi cocuga bile yapmamak gereken bi davranis :) bugun ben cok daha iyiyim hafif regl agrisi disinda, sonunda oldum rahatladim

Cacık ezme salata soğan falan canım hepsi sağlıklı ama çoktu

He şimdi oldu öyle yazınca dedim noluyor
Meze delisiyimdir çok severim evde mutlaka mezem hep vardır çok çok çeşit olduğu için öyle sordum
Ne kadar sağlıklı da olsa çok yememek gerekiyo canım korurken öyle yapabilirsin lakin kilo verirken ölçüler de çok önemli

Diyetisynmle konuştuk tartılmayı bıraktım kızlar tekrar listelerine başladım yok bakıcıydı bebekti eşimdi arabaydı derkn bunalımdan çıkmam lazımdı yoksa bünye çok nankör bişey hızla geri geliyo kilolar Şimdi de kızım hasta kara kara düşünüyorum ne yapsan diye mecburen okula götüreceğim

gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…