- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.361
Cokk geçmiş olsun birde gözünüz aydınHerkese merhabalar
Dün geceden beri hastanedeydim, telefonumu elime hiç alamadım. Gece şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım. Kum döküyorum, tahlil tetkik usg filan çekildikten sonra son serumu bitirip çıkardılar hastaneden
Mefkurem ablammm kısmetse saat 23 gibi gelecek annemler çok şükür. O kadar özledim ki artık dayanamıyorum yokluklarına. Ama az kaldı kavuşacam kısmetse :))))
Sizler nasılsınız ne var ne yok? Yavaş yavaş geçmişe dönüyorum
inan sonuc sayfasini acarken bile duam hakkimda hayirlisi ise olsun diyeydi. Mantigim bunlarin farkinda ama iste icimde birseyler kabul edemiyor. Allah bir kapi kapatir bir kapi acarmis ben buna inaniyorum benimde bir rizk kapim vardir. O haberler aklimdan hic cikmiyor cok etkilendim. Benimde bir kiz evladim var bir baba nasil boyle birsey yapar aklim almiyor. Su devirde kiz evlat yetistirmek gercekten cok zor.!!Çatal mutlaka ama avantaj şu ki vakumlu kürtaj ben düşmesin diye ilaç kullandığım için çok zor düştü ve çok parça vardı kurtajim 2 saat sürmus çok korkmuş bizimkiler bide bende sıkıntı damar yolum çok ince ameliyathane buz ben korkuyorum iyice çekildi yarım saatte damar için uğraştılar tabi agresif kürtaj diyorlar kazıyarak hatta bı ara uyandım içinde birşey çalışıyor blender gibi ses çıkarıyor hemen geri uyuttular ayy inşallah bu daha yasamam
Bunlar olunca ikinciden korkuyorum işte yine riskli olursa kuzeyi ihmal edersem derken herhalde 40 olacağım
Şimdi çöreği böreği bı tarafa bırak yemişsin afiyet olsun süt olsun
Bak herşeyde bı hayır vardır biz goremiyoruz diyoruz nasıl olmaz bu puanla bu iş hep torpilliler öne geçti diye
Oysa durum şu torpilliler haram yiyecek bunu bile bile yapıyorlar ve haramla çoluk çocuk bakacaklar onlar onun sınavı
Ve senin sınavın Hayri görmek
*Sabahlara kadar üniversite için çalışıp kazanan ve ilk gününde trende kapkaççı tarafından trenden atılıp ölen genci hatırladın mi bilmem babası keşke kazanmasaydi dedi feryat figan
*Daha yakın örnek geçen yıl şehit edilen müzik öğretmeni
Onların kaderinde vardı bu; ölümun şeklini vaktini belirleyemedigimiz gibi hayatımızdaki birçok seyinde belirleyemeyiz
Bırak bı kenara üzülme belki de olmaması seni ve aileni bin türlü dertten beladan korudu şerri görmek kolay Hayri gör
Dün geceden beri beddua ediyorum kafam gunboyu dolu 4.5 yaşında çocuğuna tecavüz eden 3 yaşında çocuğu tecavüz edip ölümüne sebep olanlar diyorum Rabbim adaletinden sual olmaz bu dünyada başka cehennemi onlara yaşatmaya
Hayri gör boşver mutfağı evi yarın toplansa hiçbir şey olmaz ... git kızının nefesini dinle şükret en güzel armağani sana verdiği için
Şükret emanetine sahip cikabileyim diye
Bu dünyada çocuklarimiz bile bize emanetken, rizkin nereden geliyorsa kabul etelinden geleni yapmışsın zaten niye uzesin tatlı canini
is durumumda kv gelecek yurtdisindan bakmak icon konustuk kabul etti yada annem bir sekilde idare edilir. Maddi olarak cok sukur bir sikintimiz yok tek sikinti esim ozel sektorde ve ne olacagi hic belli olmuyor. Is icin acele etmemdeki sebep kpss puanim yanacak temmuza kadar oldu oldu. diger turlu bende 2 yasina kadar birakip calismayi dusunmuyorum.Belkide kuzumda hissetti hic noyle yapmazdi. Ona simsiki sarilip devsm edecegiz. Dunku menu icin cok guzel basladi aksam yemegine kadar guzel de eksi getirecek bir menuydu ama sonrasinda tutamadim kendimi ama bugun telafisini yaparim takilmiyorum.Güzelim su anda ise girmis olsan bebek ne olacak bakacak kimse yok diyosun
Hem daha cok kücük .bu günleri tekrar geri gelmicek
Eger maddi mecburiyetiniz yoksa acele etme derim
Eger olmuyosa senin icin hayirlisi bu demektir ,yada zamani gelmemistir daha
Senin huzursuzlugunu hisseder cocuklar belki o ypzden durmamistir
Ev isi kacmiyoya cnm iyice ,sakince bebeginle ilgilen önce o rahatlasin
Aleykum selam
Cacık ezme salata soğan falan canım hepsi sağlıklı ama çoktuTamam evet çok olmuş ama sağlıksız bişey değil sağlıksız olan ekmek ve hamsilerin yağlı olması sadece canım
Keşke yapmasaydın öyle bişey ama olan oldu geçti bitti yarın hem menü hem spor işe telafi edeceğine ben inanıyorum
Güzel menü afiyet olsun canım sabah kaçta yedin acaba?
Ben diktirmiştim canım hazır alıcaksan da son terzi tadilatında bi kaç kiloyu hallederler endişelenme hiç sen
Ne zaman düğün ?
Çok kızman gerekmiyor aslında canım sen düğün stresine girmişin çok anlaşılan sabah ekmeğim1 dilim yesen belki daha iyi olurdu spor da şart biliyorsun fıstık
Yulafı nasıl yaptın ki?
Çörek hiç hiç hiç olmamış canım yarın spor ve menü ile telafisini yaparsın
Allah hep sıkışınca verirmiş canım çözümünü..
Seninde öyle olur Eminim, inşallah çok iyi olucak.hep güzel düşün kız da senin psikolojinden etkilenmiştir çocuklar bizlerin psikolojilerinden çok etkileniyor
Aşırı bol meze derken o kısmı anlamadım tatlım ?
Bi de kahvaltıdaki 3 dilim ekmek öğlen bulgur bana fazla karbonhidrat geldi canım
Sıkma canını canım. Benim babamda da var o eşindeki huy cevabını vermelisin o tersleyince yoksa sinirden kndini yemeye verirsn
Aa çok geçmiş olsun tuğçe
Gördüm abla 7lere hoşgeldinnn
Belki çok sıradan gelecek ama her işte bir hayır var zeynep sıkma canını o kadar
Geldim canm geldim yoğun bir hfta geçirdim stres altında da diyet miyet hikaye oldu. Diyetisyenmlede görüştüm yarın yeniden başlıyorum inşaallahh
Tüm kemiklerim sızlıyo ya iki gündür ne biçim pislikler var ya Allah belalarını versin şerefsiz pislikler
Ayy bu ne noldu kızlar nazara mi geldik grupca moral diplerde
N NilyyyaaannnWarriorinside eyledi tartı her daim süper gösterecek diye birşey yok önemli olan elimizden geleni yapıp yapmadığımiz demoralize olursanız zaten yürümez bu iş biliyorsunuz .Herkes her hafta iki kg verse zaten kilo almazdik yahu
Siz elinizden geleni yapın gerisini vücudunuz halleder
M mer_4260 çok geçmiş olsun esinede inşallah kızına tekrar bulaşacak birşey değildir
melegimve ben menü çokta kötü değilmiş kuzum toparlarsin sen onu
Pnrrr-12 eşine sinirlenip yemeğe sarma canım direk bizzat adama sar "çocuk mu var karşında azaliyorsun de , yeni nesil çocuklar bile kişiliği benliği zedelenmesin diye toplum içinde azarlanmiyor , saygı görmek istiyorsan saygı göstermelisin de " ve çok ciddi bir tavırla öyle ağlayıp zirlama sakin kararlılığını ne yaptığını görsün ...
Benden özür dilemen değil özür dileyecek şeyi yapmaman önemli de
Benim eşimde ilk zamanlar da fark etmiyordu bı iki kere uyardım yineledi herkesin ortasında çok sert bir şekilde söyledim bı daha tekrar etmedi valla
Mefkurem diyorum ya benim teli yeniledim ya (kocanın telin üstüne coktum ) Merve'nin attığı liste uçtu gitti olmazsa senin menüleri fav layip haftaya baslayayim
@tugcekrblt tatlım ne listesi ya sende seviliyoeaun çabuk toparlan
I _ikra_ tatlım doğru yemekle karnın doyuyuoraa sorun yok ki illa aç gezmek değil diyet lahmacun arada olabilir sıkıntı yok
Degistir Kendini Karatay nasıl gidiyor ilk olarak göbekte ciddi değişim oluyor karatayla vücut ölçülerini al bence
North River ne güzel kadınsın sen ya bu saatte geçmiş yapıyorsun seviyorum seni kız gel sarılalim gel
Cacık ezme salata soğan falan canım hepsi sağlıklı ama çoktu
gecmis olsun canimDiyetisynmle konuştuk tartılmayı bıraktım kızlar tekrar listelerine başladım yok bakıcıydı bebekti eşimdi arabaydı derkn bunalımdan çıkmam lazımdı yoksa bünye çok nankör bişey hızla geri geliyo kilolarŞimdi de kızım hasta kara kara düşünüyorum ne yapsan diye mecburen okula götüreceğim
Walla yok işi:))))Ayy milletin isi yokda ismi ariyor kendine :)))
Aldim canim yarin tam 1 hafta oluyo yarin olcuyum yazarim,iyi gidiyo cok sukur,gercekten kuculdu karnimKaratay nasıl gidiyor ilk olarak göbekte ciddi değişim oluyor karatayla vücut ölçülerini al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?