Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevdim ben karatayi ama kendi kendime soruyorum hayat boyu boylemi olcak yani 2 ogun,karbonhidrat nerdeyse sifir

Tabi ki haklısın insan emeklerinin karşılığını istiyor ama kısmet
Günaydin kizlarrr
Sonunda regl olabildm siniri stressi atarm insallah artk bide cumaya hafiflersem iyi olcak :))
Hadi gözün aydın
geçmiş 9lsun Poni çok mu kotu

Tabi ki haklısın insan emeklerinin karşılığını istiyor ama kısmet

Hadi gözün aydın
geçmiş 9lsun Poni çok mu kotu
Bnm cadıda da sinüzit var geniz akıntısı var o da her defasında larenjite çeviriyo antibiyotiğe bağlıyoruz annemle konuştuk haftaya gelecek şimdide kaynanama giidicez kalıcaz üç gün sınıfım çok soğuk ya

yumurtalı Ekm. Kızartma değilse menu güzel cnm
Sende spor ne zaman olacak :))
Evet kızartmadı
Evdeki kuş yedi
yumurtalı ekmek kizartmami fırında mi
Portakal iki çok cananım bı meyve bı süt grubu tüket arada hatta portakal ölçüsü minik boydur orta boy yemiş olsan üç portakal eder hemen hemen
Portajal kabuklarını keke katmıştım.içşnş atmaya kıyamadım yine

Sevdim ben karatayi ama kendi kendime soruyorum hayat boyu boylemi olcak yani 2 ogun,karbonhidrat nerdeyse sifir

Ben baklagilleri öğlen tüketiyordum canım bi de haftada 1 falan ekmeğimi sabah yiyordum.hayat boyu öyle olmak olmasa da yine de karbonhidratı kontrollü tüketmek lazım sırf kilo içinde değil sağlık içinde aynı şekilde şeker tansiyon bütün hastalıklar şeker ve karbonhidrat yüzünden
2 değil 3 öğün de yiyordum ben ayrıca :)

Icem
Sadece sabah biraz az geldi cnm onun harici güzel

Su igrenc icecek ne oldu :))
Icemiyorum dedim o da maydonoz limon kuru verdi bu hafta onu da içmekte zorlaniyorum sanırım maydonozla ilgili bir sıkıntım var. Ama mecbur içiyorum her sabah aç karnına

Ah bebeğim sorunda elinden geleni yapamamak kilo verip alınca sürekli ve her daim diyette olunca artık pek dikkate alınmıyorum çevre de millete diyetteyim dmekten utanıyorum resmen buda kaçamak yapmama sebeb oluyor

Kesinlikle bitane nanekekik bacım

Sınıf niye soğuk?? Ben hiç gelemem soğuğa hemen hasta olurum aman dikkat edin hepiniz

Ben de ekmek yemeği çok sevmiyorum. Fazla da yemem ama diyetisyen beni geçen hafta fırçaladı. Karbon almazsan zayıflayamazsın verdiğim wasa ları ye dedi mecbur yiyorum

kızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecek uyum ve huzur sizinle olsun

iyi olmuş gitmeniz sınıfta soğuk tabi belki de orda üşüttüm işte bı yerden geliyor

Evet kızartmadı

Portajal kabuklarını keke katmıştım.içşnş atmaya kıyamadım yine
Canan sen fazla geleni şöyle ben sana hemen yöntem bulurum portakali posetleyip buzluga atıyorsun ve yazın dönük halini limonla birlikte robatto çekip sonra süzüp limonata yapıyorsun çok olma herşey midene girmek zorunda değil
Sana Nigar ne demek liste desin sen hatırlatırım yahu ne demek elinden geleni yapmamak
Onlara ne verebiliyorsan alirsinda verirsinde mide senin keyif senin neyine utaniyorsun
1. Seçenek aaa yine kilo almış demeleri
2. Seçenek hatun alıyor ama öyle kiloluda gezmiyor hemen çaresine bakıyor demeleri millet dışından birinciyi söyler hep içinden de ikinci geçer hatırlanır
Milletin ipiyle kuyuya mi inilir canım
abla sihirli değneği mi buldun hemen ilk önce benim Totoya degdiriyorsun puff diye kuculuversin nolurrrrr nolurrrrr

Selam millet ben geldim
Kahvaltı yapıldı eve geldim kuzeyi banyo yaptırdım balkonlar paspas attım şimdi kuzi uyudu bende balkonda güneşe karşı kahvee keyfi yapacağım
Esiyor ama güzel hava benim ev birde güney cephe çocuktan dolayı mecbur kombi açık ama yandık valla bu nasıl kış bu sene anlamış değilim yaza susuz kalmasazsak iyi Ankara'da barajlar % 20 bin altına inmiş onun içinde planım var yaz boyu gezeceğim eşim baksın başının çaresine plan Rize - antalya- Bolu şimdilik Rabbim izin verirse tabi

Ohh afiyet olsun bende esimle yaptim az once kahve keyfi yenice begum sultani uyuttum uyaninca bizde goksuya gidecegiz sezon acilisini yapalim dedik. Bu kis hic guzel gecmedi ya dun kp resim atmis avusturyada yasiyorlar nasil guzel heryer bembeyaz dedim bizede gonderin biraz diye daha kar yagdigini goremedik bu yil Allah hayir etsin ama ciftciler cok umutsuz kuraklik olacak diye

Valla haklısın seydacim ama gittiğimiz yer o kadar özel ki benim için çok seviyorum orayı yılda bir iki kez giderim ama unutmazlar tüm aileyi tek tek sorarlar en az iki garson hak hatır sorar be yediğimi hhangisini çok sevdiğimizi unutmazlar nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama herkese bu ilgiyi gösteriyorlar. Bir de yeri görsen marangoz sanayinin içinde eski püskü bir yer şaka gibi ama konyanin en lezzetli yemeği de en dozunda güzel ilgisi de orada dayanamadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…