- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.381
Cok yagli olmus gercekten ablaSabah baya yagli olmus :))
Karataya göre güzel cnm
Sevdim ben karatayi ama kendi kendime soruyorum hayat boyu boylemi olcak yani 2 ogun,karbonhidrat nerdeyse sifirŞu an biraz kilo aldım ama nedeni saçmalayıp gece yemelerim oldu yoksa çok iyi koruyordum korurken tabiki daha fazla karbonhidrat tükettim bir sorun yaşamadım
Koruma işi geç vakit yemezsen kolay onu anladım
Karatay değil ama evet karatayımsı bir yaşam tarzım var
Tabi ki haklısın insan emeklerinin karşılığını istiyor ama kısmetinan sonuc sayfasini acarken bile duam hakkimda hayirlisi ise olsun diyeydi. Mantigim bunlarin farkinda ama iste icimde birseyler kabul edemiyor. Allah bir kapi kapatir bir kapi acarmis ben buna inaniyorum benimde bir rizk kapim vardir. O haberler aklimdan hic cikmiyor cok etkilendim. Benimde bir kiz evladim var bir baba nasil boyle birsey yapar aklim almiyor. Su devirde kiz evlat yetistirmek gercekten cok zor.!!
is durumumda kv gelecek yurtdisindan bakmak icon konustuk kabul etti yada annem bir sekilde idare edilir. Maddi olarak cok sukur bir sikintimiz yok tek sikinti esim ozel sektorde ve ne olacagi hic belli olmuyor. Is icin acele etmemdeki sebep kpss puanim yanacak temmuza kadar oldu oldu. diger turlu bende 2 yasina kadar birakip calismayi dusunmuyorum.Belkide kuzumda hissetti hic noyle yapmazdi. Ona simsiki sarilip devsm edecegiz. Dunku menu icin cok guzel basladi aksam yemegine kadar guzel de eksi getirecek bir menuydu ama sonrasinda tutamadim kendimi ama bugun telafisini yaparim takilmiyorum.
Hadi gözün aydınGünaydin kizlarrr
Sonunda regl olabildm siniri stressi atarm insallah artk bide cumaya hafiflersem iyi olcak :))
geçmiş 9lsun Poni çok mu kotuDiyetisynmle konuştuk tartılmayı bıraktım kızlar tekrar listelerine başladım yok bakıcıydı bebekti eşimdi arabaydı derkn bunalımdan çıkmam lazımdı yoksa bünye çok nankör bişey hızla geri geliyo kilolarŞimdi de kızım hasta kara kara düşünüyorum ne yapsan diye mecburen okula götüreceğim
Bnm cadıda da sinüzit var geniz akıntısı var o da her defasında larenjite çeviriyo antibiyotiğe bağlıyoruz annemle konuştuk haftaya gelecek şimdide kaynanama giidicez kalıcaz üç gün sınıfım çok soğuk yaTabi ki haklısın insan emeklerinin karşılığını istiyor ama kısmet
Hadi gözün aydın
geçmiş 9lsun Poni çok mu kotu
Gunaydin ballar,bugun cok isim var cok
Evet kızartmadıyumurtalı Ekm. Kızartma değilse menu güzel cnm
Sende spor ne zaman olacak :))
Portajal kabuklarını keke katmıştım.içşnş atmaya kıyamadım yineEvdeki kuş yedi
yumurtalı ekmek kizartmami fırında mi
Portakal iki çok cananım bı meyve bı süt grubu tüket arada hatta portakal ölçüsü minik boydur orta boy yemiş olsan üç portakal eder hemen hemen
Sevdim ben karatayi ama kendi kendime soruyorum hayat boyu boylemi olcak yani 2 ogun,karbonhidrat nerdeyse sifir
Ahhh poni benimle ilgili olsa neyse de arkadaşım girecek seçime ben şimdiden çok yoruldum nasıl geçer bir sene bilemedim.Vayy siyasete mi atılıyosn abla
Icemiyorum dedim o da maydonoz limon kuru verdi bu hafta onu da içmekte zorlaniyorum sanırım maydonozla ilgili bir sıkıntım var. Ama mecbur içiyorum her sabah aç karnınaSadece sabah biraz az geldi cnm onun harici güzel
Su igrenc icecek ne oldu :))
Ah bebeğim sorunda elinden geleni yapamamak kilo verip alınca sürekli ve her daim diyette olunca artık pek dikkate alınmıyorum çevre de millete diyetteyim dmekten utanıyorum resmen buda kaçamak yapmama sebeb oluyorAyy bu ne noldu kızlar nazara mi geldik grupca moral diplerde
@NilyyyaaannnWarriorinside eyledi tartı her daim süper gösterecek diye birşey yok önemli olan elimizden geleni yapıp yapmadığımiz demoralize olursanız zaten yürümez bu iş biliyorsunuz .Herkes her hafta iki kg verse zaten kilo almazdik yahu
Siz elinizden geleni yapın gerisini vücudunuz halleder
@mer_4260 çok geçmiş olsun esinede inşallah kızına tekrar bulaşacak birşey değildir
melegimve ben menü çokta kötü değilmiş kuzum toparlarsin sen onu
@Pnrrr-20 eşine sinirlenip yemeğe sarma canım direk bizzat adama sar "çocuk mu var karşında azaliyorsun de , yeni nesil çocuklar bile kişiliği benliği zedelenmesin diye toplum içinde azarlanmiyor , saygı görmek istiyorsan saygı göstermelisin de " ve çok ciddi bir tavırla öyle ağlayıp zirlama sakin kararlılığını ne yaptığını görsün ...
Benden özür dilemen değil özür dileyecek şeyi yapmaman önemli de
Benim eşimde ilk zamanlar da fark etmiyordu bı iki kere uyardım yineledi herkesin ortasında çok sert bir şekilde söyledim bı daha tekrar etmedi valla
Mefkurem diyorum ya benim teli yeniledim ya (kocanın telin üstüne coktum ) Merve'nin attığı liste uçtu gitti olmazsa senin menüleri fav layip haftaya baslayayim
@tugcekrblt tatlım ne listesi ya sende seviliyoeaun çabuk toparlan
@_ikra_ tatlım doğru yemekle karnın doyuyuoraa sorun yok ki illa aç gezmek değil diyet lahmacun arada olabilir sıkıntı yok
Degistir Kendini Karatay nasıl gidiyor ilk olarak göbekte ciddi değişim oluyor karatayla vücut ölçülerini al bence
North River ne güzel kadınsın sen ya bu saatte geçmiş yapıyorsun seviyorum seni kız gel sarılalim gel
Sınıf niye soğuk?? Ben hiç gelemem soğuğa hemen hasta olurum aman dikkat edin hepinizBnm cadıda da sinüzit var geniz akıntısı var o da her defasında larenjite çeviriyo antibiyotiğe bağlıyoruz annemle konuştuk haftaya gelecek şimdide kaynanama giidicez kalıcaz üç gün sınıfım çok soğuk ya
Ben de ekmek yemeği çok sevmiyorum. Fazla da yemem ama diyetisyen beni geçen hafta fırçaladı. Karbon almazsan zayıflayamazsın verdiğim wasa ları ye dedi mecbur yiyorumBen baklagilleri öğlen tüketiyordum canım bi de haftada 1 falan ekmeğimi sabah yiyordum.hayat boyu öyle olmak olmasa da yine de karbonhidratı kontrollü tüketmek lazım sırf kilo içinde değil sağlık içinde aynı şekilde şeker tansiyon bütün hastalıklar şeker ve karbonhidrat yüzünden
2 değil 3 öğün de yiyordum ben ayrıca :)
iyi olmuş gitmeniz sınıfta soğuk tabi belki de orda üşüttüm işte bı yerden geliyorBnm cadıda da sinüzit var geniz akıntısı var o da her defasında larenjite çeviriyo antibiyotiğe bağlıyoruz annemle konuştuk haftaya gelecek şimdide kaynanama giidicez kalıcaz üç gün sınıfım çok soğuk ya
Canan sen fazla geleni şöyle ben sana hemen yöntem bulurum portakali posetleyip buzluga atıyorsun ve yazın dönük halini limonla birlikte robatto çekip sonra süzüp limonata yapıyorsun çok olma herşey midene girmek zorunda değilEvet kızartmadı
Portajal kabuklarını keke katmıştım.içşnş atmaya kıyamadım yine
Sana Nigar ne demek liste desin sen hatırlatırım yahu ne demek elinden geleni yapmamakAh bebeğim sorunda elinden geleni yapamamak kilo verip alınca sürekli ve her daim diyette olunca artık pek dikkate alınmıyorum çevre de millete diyetteyim dmekten utanıyorum resmen buda kaçamak yapmama sebeb oluyor
Kesinlikle bitane nanekekik bacım
abla sihirli değneği mi buldun hemen ilk önce benim Totoya degdiriyorsun puff diye kuculuversin nolurrrrr nolurrrrrkızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecekuyum ve huzur sizinle olsun
Ohh afiyet olsun bende esimle yaptim az once kahve keyfi yenice begum sultani uyuttum uyaninca bizde goksuya gidecegiz sezon acilisini yapalim dedik. Bu kis hic guzel gecmedi ya dun kp resim atmis avusturyada yasiyorlar nasil guzel heryer bembeyaz dedim bizede gonderin biraz diye daha kar yagdigini goremedik bu yil Allah hayir etsin ama ciftciler cok umutsuz kuraklik olacak diyeSelam millet ben geldim
Kahvaltı yapıldı eve geldim kuzeyi banyo yaptırdım balkonlar paspas attım şimdi kuzi uyudu bende balkonda güneşe karşı kahvee keyfi yapacağım
Esiyor ama güzel hava benim ev birde güney cephe çocuktan dolayı mecbur kombi açık ama yandık valla bu nasıl kış bu sene anlamış değilimyaza susuz kalmasazsak iyi Ankara'da barajlar % 20 bin altına inmiş onun içinde planım var yaz boyu gezeceğim eşim baksın başının çaresine plan Rize - antalya- Bolu şimdilik Rabbim izin verirse tabi
Valla haklısın seydacim ama gittiğimiz yer o kadar özel ki benim içinHe şimdi oldu öyle yazınca dedim noluyor
Meze delisiyimdir çok severim evde mutlaka mezem hep vardır çok çok çeşit olduğu için öyle sordum
Ne kadar sağlıklı da olsa çok yememek gerekiyo canım korurken öyle yapabilirsin lakin kilo verirken ölçüler de çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?