Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bıraktın mi son bakiciyi ponicim sen böyle dedikçe içim cız ediyor inan bizim de bakıcı arayisimiz başladı malum

Sabırsızlıkla bekliyorum ekimcim

Antalya bolu kısmına beni de götür lütfen

Selam kızlar ay çok mutlu oldum eşim az önce yüzlerinden falan baya gitti diyor vücudun bı toplanmaya başladı falan dedi hoşuma gitti daha bı gaza geldim

Bir de bu ara hep bı davetteyiz yada bana çok misafir geliyor çok zorlanıyorum ama kaçamak falan yapmıyorum kv tereyağlı su böreği yaptı sabah onu yediler ben onlardan önce kalkıp kahvaltımı ettim onlar yerken kendi odamda müzik açıp dans ettim göbek attım
onlar akşam yemeğini 8 de yiyorlar ben daha erken yemeye gayret ediyorum bakalım inşallah yüzüm güler bu sefer

Tamam canim tesekur ederim

Aaa hadi insallah bayada merak ettim smdi :) valla keske öyle birsey olsa ya

Iyi pazarlar canim :) nazlan nazlan Anneler ceker. Iyi bizde kvlerle oturuyoruz :)

Menüm:

9:30 1kuru incir, 1yk zeytinyag, 1ceviz

10:30 1dilim ekmek, ceyrek simit, yarim yumurta, 1,5kk peynir, az salca, 1tk tereyag, 1tk recel, domates salatalik kereviz biber

15:30 1caybardagi kefir, 5kuru üzüm, 1kuru kayisi

18:00 1kepce yesilmercimek corbasi, 1 tabak kiymali patlicna yemegi, 3yk yogurt, salata

2fincna yesilcay
2,5lt Su
Spor yok

Ben de ekmek yemeği çok sevmiyorum. Fazla da yemem ama diyetisyen beni geçen hafta fırçaladı. Karbon almazsan zayıflayamazsın verdiğim wasa ları ye dedi mecbur yiyorum

Karbonhidratı mercimekten vs alıyorum.asla paketli bişey yememeye çalışıyorum canım hepsi zararlı.günümüzde kanserden tutunca bir çok hastalık neden bu kadar çoğaldı neden bu kadar hasta çocuk doğuyor çoğu sağlıksız yiyecekler ve teknoloji yüzünden.şeker hastalığı her geçen gün artıyor.ekmeği de yedim ama hergün yemedim hergün hala yemiyorum ekmek iyi bir şey değil çünkü ben yemeklerle besleniyorum ekmeğin bana ne faydası olucak ki.tadı da sevdiğim bişey değil neden yiyeyim ki zorla diyetisyenin dediği saçma geldi bana biraz.

Canım o durumlar da kilo verince yine gidiceğini düşün ben hep öyle yaptım.kilo verme sürecinde çok sıkıntılı inşallah artı çıkarmaz sana

EMZIREN ANNE MENUSU

Sabah 10.30
1 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 adet zeytin
2 yk pekmez

Ara.12.30
1 fincan filtre kahve

Saatini tam bilmiyorum 1 avuc kadar kuruyemis

Aksam yemegi:19.30
1 porsiyon izgara hamsi
Bol salata

Su.2.5 lt civari

Spor 60 dk tempolu yuruyus 120 puan
35 dk nt yuruyus 35 puan
Toplam 155 puan

Pnrrr-12

Slmm kızlar
Bugun bazı şeyler oldu yeni eve geldim
Kahvemi yaptım gecmise bakayım dedim
Ama saat 7 ye geliyor kahvaltıyla duruyom biseyler atistirip gecmise donecem
Hoş geldin abla, hayır olsun inşallah.
Hadi bekliyoruz , doyur karnını gel:)

Ekmegi bende aramam ama şu paketli ürünleri nasıl yapmalida hayatımizdqn çıkarmalı orda beynim kabulenemiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…