- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.401
Bıraktın mi son bakiciyi ponicim sen böyle dedikçe içim cız ediyor inan bizim de bakıcı arayisimiz başladı malumDiyetisynmle konuştuk tartılmayı bıraktım kızlar tekrar listelerine başladım yok bakıcıydı bebekti eşimdi arabaydı derkn bunalımdan çıkmam lazımdı yoksa bünye çok nankör bişey hızla geri geliyo kilolarŞimdi de kızım hasta kara kara düşünüyorum ne yapsan diye mecburen okula götüreceğim
Sabırsızlıkla bekliyorum ekimcimkızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecekuyum ve huzur sizinle olsun
Antalya bolu kısmına beni de götür lütfenSelam millet ben geldim
Kahvaltı yapıldı eve geldim kuzeyi banyo yaptırdım balkonlar paspas attım şimdi kuzi uyudu bende balkonda güneşe karşı kahvee keyfi yapacağım
Esiyor ama güzel hava benim ev birde güney cephe çocuktan dolayı mecbur kombi açık ama yandık valla bu nasıl kış bu sene anlamış değilimyaza susuz kalmasazsak iyi Ankara'da barajlar % 20 bin altına inmiş onun içinde planım var yaz boyu gezeceğim eşim baksın başının çaresine plan Rize - antalya- Bolu şimdilik Rabbim izin verirse tabi
Tamam canim tesekur ederimBen baklagilleri öğlen tüketiyordum canım bi de haftada 1 falan ekmeğimi sabah yiyordum.hayat boyu öyle olmak olmasa da yine de karbonhidratı kontrollü tüketmek lazım sırf kilo içinde değil sağlık içinde aynı şekilde şeker tansiyon bütün hastalıklar şeker ve karbonhidrat yüzünden
2 değil 3 öğün de yiyordum ben ayrıca :)
Canim ev komple dipli koseli temizlik esim bugun calisiyo degerlendiriyim ,cocuklar banyo,spor yapcam mecbur yapmazsam iyi veremiyorum yani bugun doluyumGünaydın
Ne işin var bu kadar.
Gecmis olsun canim neyin varİyi pazarlar kızlarrr nasılsınız?
Bütün gün ağrıdan kıvrandım durdum, halsizlik can sıkıntısı çöktüm resmen
Anneme nazlanıp duruyorum
Siz nasılsınız, hafta sonunuz nasıl geçti
kızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecekuyum ve huzur sizinle olsun
İyi pazarlar kızlarrr nasılsınız?
Bütün gün ağrıdan kıvrandım durdum, halsizlik can sıkıntısı çöktüm resmen
Anneme nazlanıp duruyorum
Siz nasılsınız, hafta sonunuz nasıl geçti
Ben de ekmek yemeği çok sevmiyorum. Fazla da yemem ama diyetisyen beni geçen hafta fırçaladı. Karbon almazsan zayıflayamazsın verdiğim wasa ları ye dedi mecbur yiyorum
Valla haklısın seydacim ama gittiğimiz yer o kadar özel ki benim içinçok seviyorum orayı yılda bir iki kez giderim ama unutmazlar tüm aileyi tek tek sorarlar en az iki garson hak hatır sorar be yediğimi hhangisini çok sevdiğimizi unutmazlar nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama herkese bu ilgiyi gösteriyorlar. Bir de yeri görsen marangoz sanayinin içinde eski püskü bir yer şaka gibi ama konyanin en lezzetli yemeği de en dozunda güzel ilgisi de orada dayanamadım resmen
Gecmis olsun canim neyin var
Aaa hadi insallah bayada merak ettim smdi :) valla keske öyle birsey olsa ya
Iyi pazarlar canim :) nazlan nazlan Anneler ceker. Iyi bizde kvlerle oturuyoruz :)
Hoş geldin abla, hayır olsun inşallah.Slmm kızlar
Bugun bazı şeyler oldu yeni eve geldim
Kahvemi yaptım gecmise bakayım dedim
Ama saat 7 ye geliyor kahvaltıyla duruyom biseyler atistirip gecmise donecem
Ekmegi bende aramam ama şu paketli ürünleri nasıl yapmalida hayatımizdqn çıkarmalı orda beynim kabulenemiyor isteKarbonhidratı mercimekten vs alıyorum.asla paketli bişey yememeye çalışıyorum canım hepsi zararlı.günümüzde kanserden tutunca bir çok hastalık neden bu kadar çoğaldı neden bu kadar hasta çocuk doğuyor çoğu sağlıksız yiyecekler ve teknoloji yüzünden.şeker hastalığı her geçen gün artıyor.ekmeği de yedim ama hergün yemedim hergün hala yemiyorum ekmek iyi bir şey değil çünkü ben yemeklerle besleniyorum ekmeğin bana ne faydası olucak ki.tadı da sevdiğim bişey değil neden yiyeyim ki zorla diyetisyenin dediği saçma geldi bana biraz.
Canım o durumlar da kilo verince yine gidiceğini düşün ben hep öyle yaptım.kilo verme sürecinde çok sıkıntılı inşallah artı çıkarmaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?