Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım akşam sadece 3 köfte ve salata yedim...bugün tartıldım , cuma günkü bildirimden aşağıda bir kilodayım...çoook sevindirik oldum yineee...senin şu hastalığın bir düzelsede iştahın kapansa eddamm..yoksa durum vahim yaniii....kıcişle ne yaptın, durum aynımı????

bu arada bende kocam olacak insanla kavga ettim , ağzıma ne geliyosa saydım...öyle gitti işe ...ama akşama gelince barışırım yoksa kendimi huzursuz hissediyorum...hatta eve gelmeden ararımda yaniii..:)))

kızlar cuma topiğine baktımda zayıflama gruplarına katılmak isteyen çok kişi var...ne diyosun murç...bi kişi daha alalımmı???

mursh hayırlı olsun spor salonuna yazılmışsın inşallah istedigin kiloya saglıklı şekilde gelirsin

öğle yemeğini imageshack.us sitesine upload et...
sonra o adresi al
msj yerine yapıştır başına
yaz ekrana eklenir ...
web tasarımcılıgımı konuştirim azcık dimii

Ayy cnm benım ole bı yontemdemı var...Ugrasamıycam ama duzelır elbette sonsuza kadar bole kalmaz heralde ozaman yuklerım...Sen bu ıslerlemı ugrasıyon ? Kafa zehır senın mubarek :)))

Haklısın eddacım ama ben tek basıma boyle bı karar veremem butun uyelerın fıkrı onemlı bence:)

canım tabiiki evdeki sporla bir olmaz...kayganam var bakacak, ama onada borçlu olmak istemiyorum...para verince insan kendini daha bir zorunlu hissediyo, daha önce gitmiştim...

Kesınlıkle olmuyor zaten walla eger bakacak bırı varsa kesınlıkle gıt derım en fazla 1.5 saat yapabılıyorsun zaten gunde 1.5 saat bakmak ne kı ?Benım annem 1 hafta bakıyo yegenıme hıc gıtmıyo bızden hafta sonları harıc :)

Haaa masallahhhh mocca kahveyı nasıl yapıon kuzum makınasımı var ?Bilemedım...

bu arada bende kocam olacak insanla kavga ettim , ağzıma ne geliyosa saydım...öyle gitti işe ...ama akşama gelince barışırım yoksa kendimi huzursuz hissediyorum...hatta eve gelmeden ararımda yaniii..:)))

Ahh hopıs sendemı bız eddayı barıstıralım dıe ugrasıyoz sen kavga etmıssın arar ara kocacım aksama ıstedıgın bısey varmı de :)))

kızlar cuma topiğine baktımda zayıflama gruplarına katılmak isteyen çok kişi var...ne diyosun murç...bi kişi daha alalımmı???

Cnmm tmm davet edelımde paylasımcı bırı olursa kımın yerıne koyucaz...Bence once karar verıp oyle davet edelım yada sen bılırsın benım ıcın sorun yok ?

aferin sanaa ben aynıyımm
akşam eve gşitmicektim çıktım durakta araba bekliyom kızlarla buluşcam önmde belirdi aldı beni ev götürdüüüü
gittim eve tv izledimm onun uyumasını bekledim uyumak için :)))
gec yattım tv izledim öyle yaniii)

sen iyi arayabiliyonn ben çatlarımda aramammmmm

ahh keşkem keşkem keşkemmm farkındayımm obezlik ruhu var üzerimde ama bugün hiç abartmadımm

sabahtan beri yemek yemedim
öğlede kayınvalidem çağırdı eve gittim
patlıcan kebabı yapmış ekmeksi yedimm doymadım ama yemedim fazla

mursh hayırlı olsun spor salonuna yazılmışsın inşallah istedigin kiloya saglıklı şekilde gelirsin

Saol fadıme abla ıns faydasını gorurum param bosuna gıtmez :))) O katıl kosu bandıyla nasıl kılo veremedıgını anlamadım ben 5 te yuruyorum bazen 6 ya cıkarıyorum 20 dk yuruyorum tempolu ıflahım keıslıyor walla ...

Kuşum ben hastanenin websitesini yapıyorum webtasarımcıyım da kuşum
mocca kahve nescafenin var nescafe gibin sütle karıştırıyom ama daha güzel oluyo suylada yapabiliyon

hiiiiiiiiiii....yazık adama yaaa...eve gitmicekmişde almış zorla götürmüşş...kötüsün sen edda kötüüüüü...kaç günden beri nedir bu adamceğizin senden çektiği..bide popoyu dön yatt..ohhh gel keyfim gell

Kızz senden bu ınat varken bu adam senı bosamazsa memleketın en gorunur yerıne hatta uzaydan gorunur bı yere heykelını dıkcem :)))

İyi bugun cok abartmamıssın tam dıyet modundasın kalk bı yesıl cay demlede tm olsun :)))

(( napiyim kızgınım geçmedikten sonra konuşsam neye yararrr
ozaman daha kötü oluyorum ters oluyorum en iyisi böyle

öyle deme kuzum üzülüyommm
üzülüyom özlüyom ama çaktırmıyorum napimmm ((

[Ahh hopıs sendemı bız eddayı barıstıralım dıe ugrasıyoz sen kavga etmıssın arar ara kocacım aksama ıstedıgın bısey varmı de :)))

Cnmm tmm davet edelımde paylasımcı bırı olursa kımın yerıne koyucaz...Bence once karar verıp oyle davet edelım yada sen bılırsın benım ıcın sorun yok ?[/QUOTE]o tehlikeli bir soru olur murçum , öyle sormak istememde...naber totoş napıyosun diye bir ararım:)))o zaman eleman için bu haftada bekleyelim sonra bi işlem yapalım...bak böyle olmuyor bebişim..

slm hanımlar bugünkü menüm:
sabah ılık 1 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 yumurta,4 siyah zeytin,1 tatlı kaşığı bal,2 ceviz,1 avuç maydanoz,2 küçük salatalık
ara 4 kestane ve 1 bardak süt
öğle yarım kepçe kremalı patates çorbası,bol salata,4 yk yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 adet tavuk pirzola,3 yk patlıcan yemeği,yoğurt ve salata

Kuşum ben hastanenin websitesini yapıyorum webtasarımcıyım da kuşum
mocca kahve nescafenin var nescafe gibin sütle karıştırıyom ama daha güzel oluyo suylada yapabiliyon

Aaaa hıc hbr yok benım cayla kahveyle hıc aram yoktur ondan hıc bılmeme boyle seylerı.Bi işte dısarıda kahve ıcersek orda ıcıyorum denıycem ama merak ettım :)

Hadı yaa eglencelı bı ısın var gıbı ? Bı sıtede bızım takım ıcın kurda ordada takılak :)))

Sorma hopıs bu edda tam ANARŞİK çıktı.Adama kac gundur kan kusturuyo.Benım karım olcak eda verırım sopayı verırım sopayı :)))) Şaka bi yana cok naz asık usandırır kuzum yavastan ısıt artık ortamı kac gun gectı yaa walla sabır tası olsa catlar :)

Üzülmeeee kuzumm sen .... kocanın damarını en ıyı sen bılırsın :) İçinden nasıl gelıosa oyle davran bosver..

edda bebişim sen en iyisi bi büyüklük (!) yapda affet şu kocanı...hem kendini üzme hemde eşini...olurmu bebeemm..bak fotolarından anladığım kadarıyla güzel hatunsun ama kardeşiminde eli yüzü düzgün yaniiiii.... sonra ne olur ne olmaz mutluluğu başka yerlerde aramaya kalkmasın..ablandan söylemesii...(ve eddanın paçaları tutuşurr:))))

kuşum napim biliyorum çok naz aşık usandırır ama
barışamıyorum ben sevgiliykende böyleydimm
küserdikya aramazdım arayamazdım elim gitmezdi telefona hep o yapsın ilk o arasın isterdim..
şimdi bu sefer beni kırdı ben uzatıyom ..
konuşuyoz tam küs değiliz ama ev arkadaşı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…