- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.241
canım akşam sadece 3 köfte ve salata yedim...bugün tartıldım , cuma günkü bildirimden aşağıda bir kilodayım...çoook sevindirik oldum yineee...senin şu hastalığın bir düzelsede iştahın kapansa eddamm..yoksa durum vahim yaniii....kıcişle ne yaptın, durum aynımı????evet kuşum aynen..
anlat bakiyim dün ne yedin akşammmm
ben dün kıtlıktan çıkmış gibiydimmm
canım hep bişeyler istedi hep bişeyler istediii
noluyom dedimmm
kendimi en sonunda şöp kutusu gibi hissettim ne bulduysam ağzıma atmıştım çünküüüü((
murçun işi var...fadimeeeeeee eddaaaaaaa nerdesiniz uleynnnn..şurda hazır bebişi uyutmuşum iki lafın belini kıracaktık
mursh hayırlı olsun spor salonuna yazılmışsın inşallah istedigin kiloya saglıklı şekilde gelirsinTünaydın kızlarr
Ayy bu öğleye kadar yetısecek raporlar benı oldurecek yaa...Bide izne çıkıcam dıe bı suru duzenleme yapıyorum...Bi iş yerınde senın ısını yapabılen baska kısı yoksa hayat gercekten zor :)))
Neyse dunku menum ;
Sabah ;
Yok
Öğle ;
Kepekli makarnalı salata
Akşam;
1 porsiyon kuru fasulye
1 porsıyon pılav
tursu
Spor;
15 dk kosu bandı
15 dk yatay bısıklet
15 dk dıkey bısıklet
5 dk uzay yuruyusu
4o adet mekık
90 adet karın kası calısması
Su ;
2 lıtre
Çok tuaf hem bu kadar az yememe hemde spor yapmama ragmen bu sabah tartıldıgımda 79.2 gelıyordumGercı pzt 79.7 lerı gordum tartıda ama genede bence tatmın edıcı bı sonuc deıl...
Bide soyle dusunmek gerek ben spora gıdıyorum ama beslenmem normal duzeyde devam edıyor.Tatlı cok sık yedım bu aralar aksamda kurufasulye pılav goturdum spordan gelınce sanım bu yuzden cok etkılı olmuyor...
Dun hocayla gorustum amacın kılo vermekse spordan sonra eve gıttgınde meyve bıle yemıyceksın dedı.Spora gelmeden 2 saat once yemegını ye gel dedı...Bıde oyle denıycem bakalım degısıklık olacakmı...Ne 79 mus be asamadım bı turlu...
öğle yemeğini imageshack.us sitesine upload et...
sonra o adresi al
msj yerine yapıştır başınayaz ekrana eklenir ...
web tasarımcılıgımı konuştirim azcık dimii
AYYY muchh temizlik gerek hoppidickn dediği gibi burada motivasyon önemli katılım önemli..
deneme sürelerini iyi dikkate alalım deneme süresinde bile tam gelmiyorsa almıuyalaım takıma..
böyle böyle katılımı iyi olan arkadaşlar kalsın..
canım tabiiki evdeki sporla bir olmaz...kayganam var bakacak, ama onada borçlu olmak istemiyorum...para verince insan kendini daha bir zorunlu hissediyo, daha önce gitmiştim...
Dünkü menüm
sabah kahvaltı
Beyaz peynir
sosis kızartması 2 uzun
çay
yarım dilim ekmek
ara yok
öğle mercimek çorba
1.5 kase aşure
ara yok
akşam
Mercimek çorba
20 dakika sonra
yarım çikolata maximus
20 dakika sonra
kendime sütlü double çikolatalı mocca kahve :)))
15 dakka sonra 2 kuru kayısı
1 su bardagı su
yatmadan 1 su bardagı sirkeli suuuuuuu
bu arada bende kocam olacak insanla kavga ettim , ağzıma ne geliyosa saydım...öyle gitti işe ...ama akşama gelince barışırım yoksa kendimi huzursuz hissediyorum...hatta eve gelmeden ararımda yaniii..:)))
kızlar cuma topiğine baktımda zayıflama gruplarına katılmak isteyen çok kişi var...ne diyosun murç...bi kişi daha alalımmı???
bu arada bende kocam olacak insanla kavga ettim , ağzıma ne geliyosa saydım...öyle gitti işe ...ama akşama gelince barışırım yoksa kendimi huzursuz hissediyorum...hatta eve gelmeden ararımda yaniii..:)))
canım akşam sadece 3 köfte ve salata yedim...bugün tartıldım , cuma günkü bildirimden aşağıda bir kilodayım...çoook sevindirik oldum yineee...senin şu hastalığın bir düzelsede iştahın kapansa eddamm..yoksa durum vahim yaniii....kıcişle ne yaptın, durum aynımı????
mursh hayırlı olsun spor salonuna yazılmışsın inşallah istedigin kiloya saglıklı şekilde gelirsin
Ayy cnm benım ole bı yontemdemı var...Ugrasamıycam ama duzelır elbette sonsuza kadar bole kalmaz heralde ozaman yuklerım...Sen bu ıslerlemı ugrasıyon ? Kafa zehır senın mubarek :)))
Haklısın eddacım ama ben tek basıma boyle bı karar veremem butun uyelerın fıkrı onemlı bence:)
Haaa masallahhhh mocca kahveyı nasıl yapıon kuzum makınasımı var ?Bilemedım...
hiiiiiiiiiii....yazık adama yaaa...eve gitmicekmişde almış zorla götürmüşş...kötüsün sen edda kötüüüüü...kaç günden beri nedir bu adamceğizin senden çektiği..bide popoyu dön yatt..ohhh gel keyfim gellaferin sanaa ben aynıyımm
akşam eve gşitmicektim çıktım durakta araba bekliyom kızlarla buluşcam önmde belirdi aldı beni ev götürdüüüü
gittim eve tv izledimm onun uyumasını bekledim uyumak için :)))
gec yattım tv izledim öyle yaniii)
sen iyi arayabiliyonn ben çatlarımda aramammmmm
aferin sanaa ben aynıyımm
akşam eve gşitmicektim çıktım durakta araba bekliyom kızlarla buluşcam önmde belirdi aldı beni ev götürdüüüü
gittim eve tv izledimm onun uyumasını bekledim uyumak için :)))
gec yattım tv izledim öyle yaniii)
sen iyi arayabiliyonn ben çatlarımda aramammmmm
ahh keşkem keşkem keşkemmmfarkındayımm obezlik ruhu var üzerimde ama bugün hiç abartmadımm
sabahtan beri yemek yemedim
öğlede kayınvalidem çağırdı eve gittim
patlıcan kebabı yapmış ekmeksi yedimm doymadım ama yemedim fazla
hiiiiiiiiiii....yazık adama yaaa...eve gitmicekmişde almış zorla götürmüşş...kötüsün sen edda kötüüüüü...kaç günden beri nedir bu adamceğizin senden çektiği..bide popoyu dön yatt..ohhh gel keyfim gell
Kızz senden bu ınat varken bu adam senı bosamazsa memleketın en gorunur yerıne hatta uzaydan gorunur bı yere heykelını dıkcem :)))
İyi bugun cok abartmamıssın tam dıyet modundasın kalk bı yesıl cay demlede tm olsun :)))
Kuşum ben hastanenin websitesini yapıyorum webtasarımcıyım da kuşum
mocca kahve nescafenin var nescafe gibin sütle karıştırıyom ama daha güzel oluyo suylada yapabiliyon
hiiiiiiiiiii....yazık adama yaaa...eve gitmicekmişde almış zorla götürmüşş...kötüsün sen edda kötüüüüü...kaç günden beri nedir bu adamceğizin senden çektiği..bide popoyu dön yatt..ohhh gel keyfim gell
(( napiyim kızgınım geçmedikten sonra konuşsam neye yararrr
ozaman daha kötü oluyorum ters oluyorum en iyisi böyle
öyle deme kuzum üzülüyommm
üzülüyom özlüyom ama çaktırmıyorum napimmm((
Aaaa hıc hbr yok benım cayla kahveyle hıc aram yoktur ondan hıc bılmeme boyle seylerı.Bi işte dısarıda kahve ıcersek orda ıcıyorum denıycem ama merak ettım :)
Hadı yaa eglencelı bı ısın var gıbı ? Bı sıtede bızım takım ıcın kurda ordada takılak :)))
Sorma hopıs bu edda tam ANARŞİK çıktı.Adama kac gundur kan kusturuyo.Benım karım olcak eda verırım sopayı verırım sopayı :)))) Şaka bi yana cok naz asık usandırır kuzum yavastan ısıt artık ortamı kac gun gectı yaa walla sabır tası olsa catlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?