- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.441
aynen öyle önemli olan birakmamakAnladım canım, afiyet olsun.
Olucak olucak canım sabır ve devam
Yarın daha hafif bir menü ile telafi edersin canım inşallah.
Hosgeldinnnn yenam bitanecim
Masallah sana tatlim her firsati degerlendiriyon yani :))Ayy ben onu çok iyi anlıyorum aynı dert 3 aydır benim başımda başımda ne yazikki ama ben onlar yemek yerken oğlumu oynatma bahanesiyle gidip orda leslie yapıyorum bazen dans ediyorum göbek falan atıyorum hatta oğlumla birlikte yapıyoruz
Ayy ben onu çok iyi anlıyorum aynı dert 3 aydır benim başımda başımda ne yazikki ama ben onlar yemek yerken oğlumu oynatma bahanesiyle gidip orda leslie yapıyorum bazen dans ediyorum göbek falan atıyorum hatta oğlumla birlikte yapıyoruz
vardır bildiği diyip yiyecen ozaman canim
bende böyle bir arayış içindeyim ne olur hemen şöyle senle birlikte yapalim
baharım yüzde bı milyon haklısın nefes alıp tekrar irademi konuşturcam yarından tezi yok
Haziranda kışı yaşiycaz galiba ,su içinde meyve sebze içinde hayır değil gibi bu sıcaklar ya hayırlısı Rabbim kıtlıkta imtihan etmesin..
Bende geliyimmi helede Rize ye hayır demem
Rabbim Darda koymaz inşallah
böyle hizmetleri müşteriye değer veren müesseseler kazansin valla ne güzel
emeğinin karşılığını alıyorsun helal olsun ..
Sendeki irade nerde satiliyorsa bende gidip aliyim bu sıra çok lazım:)
Canım hayirha yolculuklar cuma bildirimi unutma ama
sporsuz bende kilo veremiyorum
nazlan bacım el oğlu çekmez ilerde nazini:)
Yoğun ve depresif geçti beni niyeyse
vaavv ne güzel spor olmuş böyle
kahvalti dolu dolu olmuş bana sorarsan iyi yanı
Ama mefkuşum la nanekeklik beğenmez sanki:)
eksi getir bu menü sanki
cok gecmis olsun cnm ins.uzun sürmez
Bakiciya ne dedin de cikardin
daha gecenlerde beni kimse ilgilendirmez
Ben kafaya koyduysam cuko selalesi olsa viz gelir diyen kimdi acaba :))
ama cok merak ettim simdi bi tüyo verseydin
hele sen bi 10 kilo ver o zaman gör iltifatkari :))
hayirli yolculuklar cnm
Sen git gel bakalim
Biz daha burda olurmuyuz :)))
yarin ise gidecekmisin tugcem
güzel olmus cnm
simitle sabah 2 dil.ekmegin olmus
Sik sik olmadigi icinde olabilir
Dolu dolu bi menü olmus :)))
Sporun olmamasi senin icin hayir olmicak ama bakalim
Dünkü de bugünküde cok güzel cnm
Spor yokmu bugün
hepsi güzel olmus canimcim
Kuruyemis miktarinida yazalim ve ne oldugunu
Bugün daha iyimisin
Sabah
Lütfen bidaha görmeyim cuma haric
Öglen aksam güzel
eti daha fazla yiyip makarnayi es gecseydin daha iyi olurdu cnm
Zaten karbonlu corban var
kim ne söyledi tatlim
Ben 120 kiloyken bile kimse bana bisey diyemezdi izin vermezdim
:) iyi bari kendi iyimis canim, cocuklariyla ugrasmak hosuna gidiyodur
Evt farkindaym dolu dolu oldu kendime engel olamiyorm bazen böyle kalabalikta daha istahli oluyorm
Kvler varken spor yapmakta imkansiz gbi bisey bu hafta nolcak bilmiyorm valla cok moralm bozuk bu duruma tamda sonlara yaklasmisken. Yarin sabah tartiya cikmaya korkuyorm
Evet canım yakın zamanda patlar çay kaşığı ilede anlarsın ses çıkarıyor minicik eline gelmese bileAnneler simdi size birsey soracagim. Zar zor kizimin dis kismini kontrol edebildim. Elimle yokladigimda sertlik yok. Dis etinde disin cikis noktasinda da bir degisiklik yok ama dis etinin bize bakan kisminda alt iki disin oldugu yer dis sekli gibi kabarmis ve hafif beyazlamis bu disin cikacagi anlamina mi gelir tecrubesizim daha oncede hic gormedim o yuzden size sormak istedim
Daha iyi olmana sevindim cnmMefkurem abla iyimisin diye sormussun kizdan kafa kalmadi cevap yazmayi unuttum. Bugun daha iyiyim cok sukur esimle dertlesmek disarda birseyler yapmak iyi geldi. Aksam girdik eve. Kafam dagildi oyle olunca. Simdilik tek sikinti kizim. Cok huysuz surekli mizmizlaniyor saat basi beni emmek istiyor. Uykuya dalarken bile sanki inildiyor. Galiba dis zorluyor gibi. Insallah geceyi kolay atlatiriz.
maalesef canım birde iki sene önce yine böyle idi tabi bu kadar kurak geçemedi ama Mayıs'ta kar yagmisti çaylar hep dondu mesela meyveler de tabi.Ohh afiyet olsun bende esimle yaptim az once kahve keyfi yenice begum sultani uyuttum uyaninca bizde goksuya gidecegiz sezon acilisini yapalim dedik. Bu kis hic guzel gecmedi ya dun kp resim atmis avusturyada yasiyorlar nasil guzel heryer bembeyaz dedim bizede gonderin biraz diye daha kar yagdigini goremedik bu yil Allah hayir etsin ama ciftciler cok umutsuz kuraklik olacak diye
Gel kuzu götüreyim daha aklımda samsun Bartın varda yetişir mi bu yaz hepsi bilememAntalya bolu kısmına beni de götür lütfen
Kendin için zaman yaratıp emek harcıyorsun tabi ki olacakSelam kızlar ay çok mutlu oldum eşim az önce yüzlerinden falan baya gitti diyor vücudun bı toplanmaya başladı falan dedi hoşuma gitti daha bı gaza geldim
Bir de bu ara hep bı davetteyiz yada bana çok misafir geliyor çok zorlanıyorum ama kaçamak falan yapmıyorum kv tereyağlı su böreği yaptı sabah onu yediler ben onlardan önce kalkıp kahvaltımı ettim onlar yerken kendi odamda müzik açıp dans ettim göbek attım
onlar akşam yemeğini 8 de yiyorlar ben daha erken yemeye gayret ediyorum bakalım inşallah yüzüm güler bu sefer
saglikli herşeyi beğeniyoruz canım az ve sagliksizsa sıkıntı iki dilim börek gibivardır bildiği diyip yiyecen ozaman canim
bende böyle bir arayış içindeyim ne olur hemen şöyle senle birlikte yapalim
baharım yüzde bı milyon haklısın nefes alıp tekrar irademi konuşturcam yarından tezi yok
Haziranda kışı yaşiycaz galiba ,su içinde meyve sebze içinde hayır değil gibi bu sıcaklar ya hayırlısı Rabbim kıtlıkta imtihan etmesin..
Bende geliyimmi helede Rize ye hayır demem
Rabbim Darda koymaz inşallah
böyle hizmetleri müşteriye değer veren müesseseler kazansin valla ne güzel
emeğinin karşılığını alıyorsun helal olsun ..
Sendeki irade nerde satiliyorsa bende gidip aliyim bu sıra çok lazım:)
Canım hayirha yolculuklar cuma bildirimi unutma ama
sporsuz bende kilo veremiyorum
nazlan bacım el oğlu çekmez ilerde nazini:)
Yoğun ve depresif geçti beni niyeyse
vaavv ne güzel spor olmuş böyle
kahvalti dolu dolu olmuş bana sorarsan iyi yanı
Ama mefkuşum la nanekeklik beğenmez sanki:)
eksi getir bu menü sanki
Vmecburum abla başka türlü olmuyor az çok deneyip değerlendirmem lazımMasallah sana tatlim her firsati degerlendiriyon yani :))
Rakibem karsilasamadik bugün ne yaptin ne ettinEvet canım yakın zamanda patlar çay kaşığı ilede anlarsın ses çıkarıyor minicik eline gelmese bile
Baska çarem yokki mecburen ne kadar olursa artık yapıyorum :)Vallahi tebrik ederim
Pasta ilgi alanima girmiyor abla malum eşim pastacıRakibem karsilasamadik bugün ne yaptin ne ettin
Su anda evde 2 cesit pasta var bi gelin verdi bide görpmcem göndermis
Merak ediyonmu resmini atayimmi
Sabah beyaz ekm,olmus ama sonrasinda dogru dprüst bisey yememisinkiİyi akşamlar canlar ben geldim yine
Menüm
Sabah (12:00)
1 yumurta beyazı
2 kk peynir
1dilim köy ekmeği ( baya incecik bir dilimdi ama beyaz ekmekti)
4 zeytin
Ara(15:40)
Kahve
1 Trabzon hurması kurutulmuş (süper birşey oluyor ah diyetten önce gonderseydi kv bir tane ile kalmadım)
Akşam(18:00)
1 kase yoğurt
Şu:3lt
Eşim evde değildi bugün kardeşlerle Kızılcahamam a gittiler benimde canım istemedi birde tartı da hiç iyi birşey yok niye böyle oluyor anlamıyorum perşembe çok azalttığını için mi hafta sonu hep artıSabah beyaz ekm,olmus ama sonrasinda dogru dprüst bisey yememisinki
Rahat ol bebem benim yarina arti olacagim kesin :))
Haaa bu demek degilki kacamak yaptim
Öyle olsa gam yemem :))
Ayyy benim esim pastaci olsa ben 120 degil 200 kilo olurdum heralde :))Pasta ilgi alanima girmiyor abla malum eşim pastacıbana ulaşamayacağım şeylerle gel mesela ben unideyken yediğim kaşarlı köfte ve sucuk döner hiçbir yerde yok o lezzet offf gece gece aklıma düştü ya
Cay kasigi mi kuzum elimi bile zor soktum sipa hemen dilini cikariyor baktirmiyor kac gundur ugrasiyorumEvet canım yakın zamanda patlar çay kaşığı ilede anlarsın ses çıkarıyor minicik eline gelmese bile
oyle abla rabbim verecekse de herseyin hayirlisini versin vardir bir bildigi elbet. Hadi insallah cok uzatmadan ugrastirmadan cikar da ikimiz de huzura kavusuruzDaha iyi olmana sevindim cnm
Diger konuda sen elinden geleni yapiyor ve olmuyorsa üzülsende degismicek
O yüzden oluruna birak
Dis eti beyazladiysa dis patlicak demektir yakinda görünür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?