Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah sana tatlim her firsati degerlendiriyon yani :))

Nazar var üzerimizde yinee. Sorun yoktur inşallah geçti mi depresiflik

Ağrım azalırsa gidecem ablacımm
Evde yatınca da geçmiyor, bir sabah olsun bakalım hayırlısıyla

Allah annemizi babamızı düşürmesin. Kendi dertlerini unutup yaşları kaç olursa olsun çocuklarıyla her türlü ilgileniyorlar.

Mefkurem abla iyimisin diye sormussun kizdan kafa kalmadi cevap yazmayi unuttum. Bugun daha iyiyim cok sukur esimle dertlesmek disarda birseyler yapmak iyi geldi. Aksam girdik eve. Kafam dagildi oyle olunca. Simdilik tek sikinti kizim. Cok huysuz surekli mizmizlaniyor saat basi beni emmek istiyor. Uykuya dalarken bile sanki inildiyor. Galiba dis zorluyor gibi. Insallah geceyi kolay atlatiriz.

Anneler simdi size birsey soracagim. Zar zor kizimin dis kismini kontrol edebildim. Elimle yokladigimda sertlik yok. Dis etinde disin cikis noktasinda da bir degisiklik yok ama dis etinin bize bakan kisminda alt iki disin oldugu yer dis sekli gibi kabarmis ve hafif beyazlamis bu disin cikacagi anlamina mi gelir tecrubesizim daha oncede hic gormedim o yuzden size sormak istedim

Evet canım yakın zamanda patlar çay kaşığı ilede anlarsın ses çıkarıyor minicik eline gelmese bile

Daha iyi olmana sevindim cnm
Diger konuda sen elinden geleni yapiyor ve olmuyorsa üzülsende degismicek
O yüzden oluruna birak

Dis eti beyazladiysa dis patlicak demektir yakinda görünür :))

maalesef canım birde iki sene önce yine böyle idi tabi bu kadar kurak geçemedi ama Mayıs'ta kar yagmisti çaylar hep dondu mesela meyveler de tabi.

Antalya bolu kısmına beni de götür lütfen
Gel kuzu götüreyim daha aklımda samsun Bartın varda yetişir mi bu yaz hepsi bilemem
Kendin için zaman yaratıp emek harcıyorsun tabi ki olacak
saglikli herşeyi beğeniyoruz canım az ve sagliksizsa sıkıntı iki dilim börek gibi

Evet canım yakın zamanda patlar çay kaşığı ilede anlarsın ses çıkarıyor minicik eline gelmese bile
Rakibem karsilasamadik bugün ne yaptin ne ettin

Su anda evde 2 cesit pasta var bi gelin verdi bide görpmcem göndermis
Merak ediyonmu resmini atayimmi

İyi akşamlar canlar ben geldim yine

Menüm
Sabah (12:00)
1 yumurta beyazı
2 kk peynir
1dilim köy ekmeği ( baya incecik bir dilimdi ama beyaz ekmekti)
4 zeytin

Ara(15:40)
Kahve
1 Trabzon hurması kurutulmuş (süper birşey oluyor ah diyetten önce gonderseydi kv bir tane ile kalmadım )

Akşam(18:00)
1 kase yoğurt

Şu:3lt

Rakibem karsilasamadik bugün ne yaptin ne ettin

Su anda evde 2 cesit pasta var bi gelin verdi bide görpmcem göndermis
Merak ediyonmu resmini atayimmi
Pasta ilgi alanima girmiyor abla malum eşim pastacı bana ulaşamayacağım şeylerle gel mesela ben unideyken yediğim kaşarlı köfte ve sucuk döner hiçbir yerde yok o lezzet offf gece gece aklıma düştü ya

Sabah beyaz ekm,olmus ama sonrasinda dogru dprüst bisey yememisinki
Rahat ol bebem benim yarina arti olacagim kesin :))
Haaa bu demek degilki kacamak yaptim
Öyle olsa gam yemem :))

Sabah beyaz ekm,olmus ama sonrasinda dogru dprüst bisey yememisinki
Rahat ol bebem benim yarina arti olacagim kesin :))
Haaa bu demek degilki kacamak yaptim
Öyle olsa gam yemem :))
Eşim evde değildi bugün kardeşlerle Kızılcahamam a gittiler benimde canım istemedi birde tartı da hiç iyi birşey yok niye böyle oluyor anlamıyorum perşembe çok azalttığını için mi hafta sonu hep artı yarın yine greyfurta başlayacağım 69blara inmek gerek biran önce

Pasta ilgi alanima girmiyor abla malum eşim pastacı bana ulaşamayacağım şeylerle gel mesela ben unideyken yediğim kaşarlı köfte ve sucuk döner hiçbir yerde yok o lezzet offf gece gece aklıma düştü ya
Ayyy benim esim pastaci olsa ben 120 degil 200 kilo olurdum heralde :))

Eeee aksami bi yogurtla kaoatirsan aklina hersey duser tabi :)

Cay kasigi mi kuzum elimi bile zor soktum sipa hemen dilini cikariyor baktirmiyor kac gundur ugrasiyorum ama bi katakulliye getirip deneyecegim yarin
Daha iyi olmana sevindim cnm
Diger konuda sen elinden geleni yapiyor ve olmuyorsa üzülsende degismicek
O yüzden oluruna birak

Dis eti beyazladiysa dis patlicak demektir yakinda görünür :))
oyle abla rabbim verecekse de herseyin hayirlisini versin vardir bir bildigi elbet. Hadi insallah cok uzatmadan ugrastirmadan cikar da ikimiz de huzura kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…