Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kizlar iki gundur giremedim koye gittik tel dogru duzgun cekmiyo camlara falan tirmanmak lazim oda ayip oluyo kv kp yaninda oyuzden kusura bakmayin hemen menuleri yaxip gecmis yapayim
Cuma
Sabah7
iki dilim ekmek az peynir 1yumurta

Ogle12
1lahmacun ve ayran

Aksam18
Yagda yumurta maydonoz zeytin domates 1 d ekmek

Spor 1saat yuruyus

Cmts
Sabah 9
2 d ekmek
2yumurta 8zrytin biber

Ogle 14
Kuru fasulye 1 kepce
Salata yogurt az karnabahar

Aksam19

Yagda yumurta salata yogurt 1d ekmek mecbur kaldim baska bisey bana hitap etmiyordu

Bugun
Sabah 10
2d ekmek kaymak 2yk
Zeytin 8 biber

Ogle 14
Yarim sacda ispanak bukmesi ayran

Aksam 19
3yk bulgur pilavi ayran

Spor yok. Suda bugun olmadi ama diger iki gun 2 lt gecti

Kızlar iyi geceler eve yeni geldim. Annelerdeydim. Bugün çok güzel bir hava vardı. Menümü yazıp geçmiş e bakacağım biraz
Sabah 09.0p
Maydonoz kuru
Kahve
Saat 10.00
2 adet galeta
2 dilim peynir
Domates yeşillik
Ara 12.00 ye kadar
1 lt zencefili su
Öğle 13.00
1 wasa
Yarım kase yoğurt
2 dilim peynir
Salata
Saat 16.00 ta kadar
1 lt tarçınlı su
Saat 16.00
2 kayısı
Akşam 18.30
120 gr tavuk
Salata
40 dk yürüyüş Pnrrr-12

Et dünden o kadar kalmıştı:), kızlar nazlanıp istemeyince ben yedim:)).
Çorbayı 1.5 kepçe doldurdum kendime ve kepçem bayağ küçük. Makarna da çok değildi aslında 1 servis kaşığı kadardı ama yemiş bulundum.
Bu arada sen 120 kiloyu gördün mü abla? Ben de senin gibi verebilirim inşallah. Hayatımın şu 13 yılı hep kilolarla geçti. Bundan sonra da vermek için geçecek galiba:)))

Yukarda da açıkladım canım, bi kere yemiş bulundum. 3 mil Leslie yaptım biraz telafi eder inşallah:)

Dişiniz patladı patlayacak canım, kolaylıkla kurtulursunuz inşallah. Ay ne güzel dönemler yaaaa... Benim kız çok çabuk büyüdü sanki yaaa:))

Ne güzel
Süpersin:)

yumurtalı Ekm. Kızartma değilse menu güzel cnm
Sende spor ne zaman olacak :))
Abla o kadar çok yoruluyorum ki ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum.çocukşar uyuyunca saat 11 oluyor .Benim de pilim bitmiş oluyor
Tek bildiğim yapmam gerektiği.

abla bu ayarların küçüğünden bulundur dışarı vs giderken at çantana

İnşallah canım

Tamam canim cok sagol msjini favladim dedigin yerleri inceleyecegim
ben bile anlamadim minicik biseydi simdi masallah kucagimi dolduruyor. Insallah canim kolay atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…