Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy benim esim pastaci olsa ben 120 degil 200 kilo olurdum heralde :))

Eeee aksami bi yogurtla kaoatirsan aklina hersey duser tabi :)
Aklıma düşsün abla mideme düşmez nasıl olsa evde yok sucuk varda döner yapamam hoş
çay kaşığına açar ağzını antin kuntin şeylere hemen açarlar ağızlarını

Aslen ankaralimisin ya ben gezecek yer bulamiyorum. Varmi onerebilecegin guzel yerler

olacak olacak bu sefer başka çarem yokkilomdan cokk rahatsızım kıyafet bulamamaktan rahatsızım bu yüzden olacak

Ben kendi adima oyle oldugunu dusunuyorum cnm
Gecen hafta 3- 4 gün cok cok az yedim böyle tepki vermesi normal gibi geliyor
O ypzden bu hafta artida olsam pers.kadar normal gidecem

Gerci bugünde disarda olunca listemi yaoamadimn
Sabahi öglen yedim
Öglen ara yok
Aksamda zaten azdi onu yedim
Su anda bile aciktim

Aslen ankaralimisin ya ben gezecek yer bulamiyorum. Varmi onerebilecegin guzel yerler
Aslen Bolu canım eşim Rizeli uniyi hep Karadeniz istedim sırf doğası için ama yine ic Ege oldu onun yerine Karadenizli eş buldum
Antalya kardeşlerle apart düşünüyoruz yaza 3 kız bir erkek tekne kazintimiz üniversite ikide işte
Sinop çok güzel öneririm
Bartın'da güzel yerleri var
Ya ben mavi ve yeşil manyagiyim Karadeniz aşığı
Rize'de güzel ama şuan Ayder ve bizim kavrun yaylası tıklım tıklım hani evimiz olmasa gitmem yeşil yol olayından sonra bildigin Araplar gelmiş yaylanın deresinin yanında mangal yakıyordu bu sene doğayi katlettiler

Bu hafta greyfurtla sağlıklı dengeyi kurmaya çalışacağım yemeden artı girmek çok can sıkıcı çünkü

Bahar açlık başına vurmuş heralde :)) Zeynep sana ankarada gezilecek yerleri sormuş

Ay ne guzel sizde secenek cok antalyada eminim cok egleneceginiz bir tatil olur. Kac yas var tekne kazintisiyla aranizda :)) aslen bende kastamonu esim usakli sinop yazin tatil duragimiz olur zaten karadenizin dogasi yesili mavisi gercekten bir baska. Dogu karadenize henuz gidemedik kizim biraz buyusun arabayla tura cikacagiz nasip olursa. Bu sene plan cok ama esimin izin durumu sikintili bakalim ne olcak. Ama benim sorum ankarada pazarlari icin gidip gorulesi yerler var mi onerebilecegin

Bahar açlık başına vurmuş heralde :)) Zeynep sana ankarada gezilecek yerleri sormuş
Ay Zeynep ye Ankara da ya ben onu sorduğunu düşünemedim ya 90
melegimve ben hatlar karıştı kusura bakma
Çayyolu un dışına doğru aile bahçesi tarzı mesire alanları var böyle hop gitsen herşeyimi hazırlıyorlar mangalın bile yakıp getiriyorlar küçük küçük evler havadar
Bazen ayas tarafına gidiyoruz yada Beypazarı onun dışında Morgan gölü olabilir başka pek birşey yok bence işte kaleyi restore ettiler çok güzel mekanlar var bak adını hatırlamıyorum şimdi ama bı yer var sen kahveni içerken kitaplar ortada yanan soba hoş bı anbiyans plaktan şarkılar dur ben adını bı dusunuyum neydi

Ayy biliyorum cok guzel oluyo gercekten afieyt olsun,ama sen hicbisey yememissinki kuzucum

ablam iki yaş büyük kardeşim 3 yaş küçüğüm tekne kazintisi 12 yaş küçük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…