- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.461
Aklıma düşsün abla mideme düşmez nasıl olsa evde yokAyyy benim esim pastaci olsa ben 120 degil 200 kilo olurdum heralde :))
Eeee aksami bi yogurtla kaoatirsan aklina hersey duser tabi :)
çay kaşığına açar ağzını antin kuntin şeylere hemen açarlar ağızlarınıCay kasigi mi kuzum elimi bile zor soktum sipa hemen dilini cikariyor baktirmiyor kac gundur ugrasiyorumama bi katakulliye getirip deneyecegim yarin
oyle abla rabbim verecekse de herseyin hayirlisini versin vardir bir bildigi elbet. Hadi insallah cok uzatmadan ugrastirmadan cikar da ikimiz de huzura kavusuruz
Aslen ankaralimisin ya ben gezecek yer bulamiyorum. Varmi onerebilecegin guzel yerlerEşim evde değildi bugün kardeşlerle Kızılcahamam a gittiler benimde canım istemedi birde tartı da hiç iyi birşey yok niye böyle oluyor anlamıyorum perşembe çok azalttığını için mi hafta sonu hep artıyarın yine greyfurta başlayacağım 69blara inmek gerek biran önce
olacak olacak bu sefer başka çarem yokkilomdan cokk rahatsızım kıyafet bulamamaktan rahatsızım bu yüzden olacakmaalesef canım birde iki sene önce yine böyle idi tabi bu kadar kurak geçemedi ama Mayıs'ta kar yagmisti çaylar hep dondu mesela meyveler de tabi.
Gel kuzu götüreyim daha aklımda samsun Bartın varda yetişir mi bu yaz hepsi bilemem
Kendin için zaman yaratıp emek harcıyorsun tabi ki olacak
saglikli herşeyi beğeniyoruz canım az ve sagliksizsa sıkıntı iki dilim börek gibi
Ben kendi adima oyle oldugunu dusunuyorum cnmEşim evde değildi bugün kardeşlerle Kızılcahamam a gittiler benimde canım istemedi birde tartı da hiç iyi birşey yok niye böyle oluyor anlamıyorum perşembe çok azalttığını için mi hafta sonu hep artıyarın yine greyfurta başlayacağım 69blara inmek gerek biran önce
Aslen Bolu canım eşim Rizeli uniyi hep Karadeniz istedim sırf doğası için ama yine ic Ege olduAslen ankaralimisin ya ben gezecek yer bulamiyorum. Varmi onerebilecegin guzel yerler
Bu hafta greyfurtla sağlıklı dengeyi kurmaya çalışacağım yemeden artı girmek çok can sıkıcı çünküBen kendi adima oyle oldugunu dusunuyorum cnm
Gecen hafta 3- 4 gün cok cok az yedim böyle tepki vermesi normal gibi geliyor
O ypzden bu hafta artida olsam pers.kadar normal gidecem
Gerci bugünde disarda olunca listemi yaoamadimn
Sabahi öglen yedim
Öglen ara yok
Aksamda zaten azdi onu yedim
Su anda bile aciktim
Bahar açlık başına vurmuş heralde :)) Zeynep sana ankarada gezilecek yerleri sormuşAslen Bolu canım eşim Rizeli uniyi hep Karadeniz istedim sırf doğası için ama yine ic Ege olduonun yerine Karadenizli eş buldum
Antalya kardeşlerle apart düşünüyoruz yaza 3 kız bir erkek tekne kazintimiz üniversite ikide işte
Sinop çok güzel öneririm
Bartın'da güzel yerleri var
Ya ben mavi ve yeşil manyagiyim Karadeniz aşığı
Rize'de güzel ama şuan Ayder ve bizim kavrun yaylası tıklım tıklım hani evimiz olmasa gitmem yeşil yol olayından sonra bildigin Araplar gelmiş yaylanın deresinin yanında mangal yakıyordu bu senedoğayi katlettiler
Benimde kahve biter Zühal spora gider :))Herkese iyi geceler yarın tartılar cossun eksilerle dolsun şarj yüzde üçe düşmüş kapanır birazdanbende telde şarj olsun sabaha görüşüruz inşallah
Ay ne guzel sizde secenek cok antalyada eminim cok egleneceginiz bir tatil olur. Kac yas var tekne kazintisiyla aranizda :)) aslen bende kastamonu esim usakli sinop yazin tatil duragimiz olur zaten karadenizin dogasi yesili mavisi gercekten bir baska. Dogu karadenize henuz gidemedik kizim biraz buyusun arabayla tura cikacagiz nasip olursa. Bu sene plan cok ama esimin izin durumu sikintili bakalim ne olcak. Ama benim sorum ankarada pazarlari icin gidip gorulesi yerler var mi onerebileceginAslen Bolu canım eşim Rizeli uniyi hep Karadeniz istedim sırf doğası için ama yine ic Ege olduonun yerine Karadenizli eş buldum
Antalya kardeşlerle apart düşünüyoruz yaza 3 kız bir erkek tekne kazintimiz üniversite ikide işte
Sinop çok güzel öneririm
Bartın'da güzel yerleri var
Ya ben mavi ve yeşil manyagiyim Karadeniz aşığı
Rize'de güzel ama şuan Ayder ve bizim kavrun yaylası tıklım tıklım hani evimiz olmasa gitmem yeşil yol olayından sonra bildigin Araplar gelmiş yaylanın deresinin yanında mangal yakıyordu bu senedoğayi katlettiler
Saolasin canim,kabagi rendeledim,sogan ,dereotu,maydonoz,yumurta,tuz,beyaz peynr,az zaytinyagi doktum,yagli kagida serdim kizarana kadar pisirdim,aslinda kabartma tozuda atilabilir belkiKaratay usulü mücveri nasıl yaptın canım afiyet olsun bende güzel menü
Saol ablagüzel olmus cnm
Canim spor yapmayinca cok az gidiyo sonra motivasyon kalmiyo birakiyorum diyetisporsuz bende kilo veremiyorum
Ayy canim allah yardimcin olsun zor bisey kolaylikla insallahSağol canım. Kum döküyorum
Ay Zeynep ye Ankara da ya ben onu sorduğunu düşünemedim yaBahar açlık başına vurmuş heralde :)) Zeynep sana ankarada gezilecek yerleri sormuş
Ayy biliyorum cok guzel oluyo gercekten afieyt olsun,ama sen hicbisey yememissinki kuzucumİyi akşamlar canlar ben geldim yine
Menüm
Sabah (12:00)
1 yumurta beyazı
2 kk peynir
1dilim köy ekmeği ( baya incecik bir dilimdi ama beyaz ekmekti)
4 zeytin
Ara(15:40)
Kahve
1 Trabzon hurması kurutulmuş (süper birşey oluyor ah diyetten önce gonderseydi kv bir tane ile kalmadım)
Akşam(18:00)
1 kase yoğurt
Şu:3lt
ablam iki yaş büyük kardeşim 3 yaş küçüğüm tekne kazintisi 12 yaş küçük :)Ay ne guzel sizde secenek cok antalyada eminim cok egleneceginiz bir tatil olur. Kac yas var tekne kazintisiyla aranizda :)) aslen bende kastamonu esim usakli sinop yazin tatil duragimiz olur zaten karadenizin dogasi yesili mavisi gercekten bir baska. Dogu karadenize henuz gidemedik kizim biraz buyusun arabayla tura cikacagiz nasip olursa. Bu sene plan cok ama esimin izin durumu sikintili bakalim ne olcak. Ama benim sorum ankarada pazarlari icin gidip gorulesi yerler var mi onerebilecegin
Tartiylaaram bozuktu sanırım onun için eşimde olmayınca canım istemediAyy biliyorum cok guzel oluyo gercekten afieyt olsun,ama sen hicbisey yememissinki kuzucum
Aynen abla yaa sorma ,nasil biseyse pastaci yaa aklim almiyo yedikce yeAyyy benim esim pastaci olsa ben 120 degil 200 kilo olurdum heralde :))
Eeee aksami bi yogurtla kaoatirsan aklina hersey duser tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?