Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Ben artıyım yine 500 gr kadar regl de var ama.ben anlamıyorum niye böyle oluyor.tamam haftasonu aç gezmedim sıkı diyet yapmadım. ama artı gelecek birşey de
yemedim. Hamurişi tatlı gibi.Bu işin bir arası yok mu.korumak ne kadar da zor.

Günaydın kızlar. Sabah bir öğrenciye derse benden sonra girersen almam dedim. O da kosmaya basladi. Bende koştum belimin sol tarafında bir ağrı oldu. Bacağımı hareket ettiremiyorum. Bu yaşta sen napıyorsun ahhhh eylem. Walla ağrıdan midem bulanıyor.

Abla ya iyi tarafından bak ne güzel işte bedenine inat ruhun genç ve bedeninde ona er yada geç uyacak

Canım evet diş belirtisi ama yaklaşık 1 ay var çıkmasına diş kökleri diş etinden yükselmeye başlıyor böyle böyle huzursuzluğu ondandır. Biz de öyle olmuştuk bir buçuk ay önce galiba hem mental hem de fiziki büyüme atağı cakisiyor o ayda bir hafta sabret annecik geçiyor sonra

Is konusunda seninle aynı kararsizlari yaşayan biri olarak inan ne diyeceğimi bilemiyorum sadece hakkımızda hayırlısı demek geliyor elimden

Regl ödem yapmisdir cnm kacamak yoksa gider

Bu arada kilom 88.100 yani +100 olmuş sanki biraz stresle ilgili çünkü kaçamak yapmadım. Umarım cumaya kadar düzene girer

Iyi cnm az mis halledetsn sen :)

Bildirim
Cuma: 71.8
Ptesi: 73.1
Fark:+1.3

Ödemdir canim kacamak yoktu

Kilo bildirimi
Cuma 89.5
Bu gün 88.5
Fark -1 çok şükür Eki Görüntüle 2112997

Süpermis vallah masallah :)

Abla ya iyi tarafından bak ne güzel işte bedenine inat ruhun genç ve bedeninde ona er yada geç uyacak
Ruhum genç Bahar ciğim ama vücut ağır:)) bak yaşlı demiyorum ağır. O yüzden sıkıntı oluyor biraz kiloları vereyim o zaman çok hoplayıp zıplayacağım insallah

abovv bir ay cokmus ya neyse artik sabredecegiz anneligin cilvesi de bu. Is konusunda oyle canim. Rabbim buyuk hakkimizda en hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…