- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.501
Çok tsk ederimNe güzel
Süpersin:)
Abla ya iyi tarafından bak ne güzel işte bedenine inat ruhun genç ve bedeninde ona er yada geç uyacakGünaydın kızlar. Sabah bir öğrenciye derse benden sonra girersen almam dedim. O da kosmaya basladi. Bende koştum belimin sol tarafında bir ağrı oldu. Bacağımı hareket ettiremiyorum. Bu yaşta sen napıyorsun ahhhh eylem. Walla ağrıdan midem bulanıyor.
Canım evet diş belirtisi ama yaklaşık 1 ay var çıkmasına diş kökleri diş etinden yükselmeye başlıyor böyle böyle huzursuzluğu ondandır. Biz de öyle olmuştuk bir buçuk ay önce galiba hem mental hem de fiziki büyüme atağı cakisiyor o ayda bir hafta sabret annecik geçiyor sonraAnneler simdi size birsey soracagim. Zar zor kizimin dis kismini kontrol edebildim. Elimle yokladigimda sertlik yok. Dis etinde disin cikis noktasinda da bir degisiklik yok ama dis etinin bize bakan kisminda alt iki disin oldugu yer dis sekli gibi kabarmis ve hafif beyazlamis bu disin cikacagi anlamina mi gelir tecrubesizim daha oncede hic gormedim o yuzden size sormak istedim
Regl ödem yapmisdir cnm kacamak yoksa giderGünaydın kızlar
Ben artıyım yine 500 gr kadar regl de var ama.ben anlamıyorum niye böyle oluyor.tamam haftasonu aç gezmedim sıkı diyet yapmadım. ama artı gelecek birşey de
yemedim. Hamurişi tatlı gibi.Bu işin bir arası yok mu.korumak ne kadar da zor.
Bu arada kilom 88.100 yani +100 olmuş sanki biraz stresle ilgili çünkü kaçamak yapmadım. Umarım cumaya kadar düzene girer
Bildirim
Cuma: 71.8
Ptesi: 73.1
Fark:+1.3
ay niye böyle oluyor ptesi artilardayiz hepKilo bildirimim
Cuma: 68.4
Güncel: 69.2
Fark: +800gr
süper
Ruhum genç Bahar ciğim ama vücut ağır:)) bak yaşlı demiyorum ağır. O yüzden sıkıntı oluyor biraz kiloları vereyim o zaman çok hoplayıp zıplayacağım insallahAbla ya iyi tarafından bak ne güzel işte bedenine inat ruhun genç ve bedeninde ona er yada geç uyacak
abovv bir ay cokmus ya neyse artik sabredecegiz anneligin cilvesi de bu. Is konusunda oyle canim. Rabbim buyuk hakkimizda en hayirlisi olsunCanım evet diş belirtisi ama yaklaşık 1 ay var çıkmasına diş kökleri diş etinden yükselmeye başlıyor böyle böyle huzursuzluğu ondandır. Biz de öyle olmuştuk bir buçuk ay önce galiba hem mental hem de fiziki büyüme atağı cakisiyor o ayda bir hafta sabret annecik geçiyor sonra
Is konusunda seninle aynı kararsizlari yaşayan biri olarak inan ne diyeceğimi bilemiyorum sadece hakkımızda hayırlısı demek geliyor elimden
Kız papazhergun pilav yer mipastaları dan ziyade kurabiye çeşitleri de enfes ama ne kiloyu emzirirken yediğim fıstıklı helvalara borçluyum :)
Al benden de okadarCanim spor yapmayinca cok az gidiyo sonra motivasyon kalmiyo birakiyorum diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?