Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

uyuyunca geçti gibi sanki

Ah ablam sorun benim nefsimde asıl ..zaten oldum olası kavga ederiz bu sira pek bı dişli ipleri eline almaya çalışıyot,dün gece iyi bir kızdim sesi solugu kesildi gibi şimdilik:)

Evet baharcim cok haklisin. Zateb 2 ser kilo versek herhafta burda olmamizin bir anlami olmazdi 1 ayda 8 kilo eder yani 2 ayda herkes fit olurdu. 600gr 600grdir diyip yola devam Diyorum. Almadim sabitte kalmadim bu yeter zaten

Selam canlar. Nasilsiniz 1 gubdur nasil gecti pazariniz.simdi gecmis yapip bakicam haftasonu kimler napmis. Once pazar menude yazayim.

Sabah (9.00 sanirim)
Biberli omlet (2 yumurtadan)
1dilim peyni

Oglen
50 gr tavuk
4 yk karabugday

aksam (19.00)
50 gr tavuk
4 yk karabugday

Spor 1 saat tempolu yuruyus 60*2 =120 @Pnrrr-20
Sivi 1.5 lt su ( yine disarda olmanin verdigi sikinti ama en azindan artik disarda bisey tuketmiyorum yanima aliyorum yemeklerimi hangi ortam olursa olsun aciyorum beslenme cantami yiyorum)

Ekmege öcü gb baktigimdan menum cok fazla geldi. Ama saglikli karbohidrat denen bisi var sonucta dimi abla. Bide fistik fazla geldi gozume 15 tane bide. Evden uzaklastirdim fistiklari. Agzindan bal damliyor abla ins incecik bir gelin olcam. Bide stratejimindegistirmeye karar verdim artik agirlik calismasina giricem hafatada 2 gun. Vucuttaki kas oranini artirirsam bu da bedavadan gidicek kalori demek. Ne kadar cok kas olursa vuctta o kadar cok kolori yakiyosun sonucta.

Ben sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500

Coreklerden sonra cok umitsizdim arti cikacagima emindim hatta kac kez indim tartidan tekrar ciktim inanamadim ama sonunda 7 lere adim attim. Regl bitmek uzere onun etkisi oldugunu dusunuyorum cumaya kadar ohooo ne eksiler getiririm.

Evet canim dugun stresi basti beni. Yaa beni anlayan tek burasi var. korkuyorum gelinlikle cok sisman olacagimdan nisandada diyete baslamistim ama basaramadim abartili kilom olmasada benim hep resimlerde cikan gobegine takiliyor gozum. Bizimkide nisan resimlerimiz icin dis cekim yaptirali diye tuturdu canim hic yaptirmak istemiyor. Dugundede aynisini yasamak istemiyorum. Bide en yakin arkadaslarimdan biride bu sekilde dugun oncesi kilo veriyirdu dukan yapti o. Sonra gida zehirlenmesi yasadi diyeti birakti normalinden daha kilolu oldu dugununde. Bende oyle olmak istemiyorum. Tabi nisanlima anlatinca kilo vermem lazim diye bana bos gozlerle bakiyor abartiyosun diyor. Ona da dedim tamam dugunum olmasa gelinlik giymicek olsan benide bu kiloda kalmak rahatsiz etmez fakat kabarik bir gelinlik kalin bir bel beni yusyuvarlak yapicak dedim cevap vermedi. Cunku anlamsiz geliyor ona bu durumum. Neyse stress hormonlari etkiler diye dusunuyorum hem bide daha yoluma cok var 2 ay sonra baktim hala boyleyim o zaman gerilirim simdiden erken. Olmadi sok diyeti patlatirim. Haziranda dugunum canim. Belki bi dikim evinde begenir ayni modeli diktiririm bende hic bilmiyorum bu surec nasil olur. Onumuzdeki haftalarda gidip bir iki gelinlik bakayim diyorum

Offf bende regl olsam keske o nasil guzel bisidir yaaa insan patir patir eksiliyor

Benim kilo bildiririm sabit kizlar. 78.9 tarti 100 gr bile oynamamis sonuc yine wcsiz. Wc ye hep aksam cikiyorum vucudun programini degistirmem lazim. Bu yuzden bu gun ara ogunler yapicam sizce olur mu? Sabah ile oglen arasina kuru erik yedim (3 tane) oglen ile aksam arasinada yesem cok mu olur?

Yaaa canim benim is bulma sureci cok sikintili heleki devlette giriyorsan dahada sikintili. Ben hep ozel sektor calistim bir firma min 3 max da 5 mulakat yapardi. Sonrada sebepsiz yere red grlirdi ben hep bisiler olmuyorsa daha guzel seyler olacagi icin derdim ki oyle oldu her zaman cok daha guzel islere girdim. Skma sen canini nasibindeki yer geldiginde olacaktir ve iluncada ins cok guzel olacaktir

Yaaa bahar ne guzel yazmissin. Bgn senin yazdiklari okudukca insana guc geliyor. Tabi bide su haberlerdekileri yazilari okuyunca bin bedua edesi geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…