- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.521
uyuyunca geçti gibi sankiNazar var üzerimizde yinee. Sorun yoktur inşallah geçti mi depresiflik
Ağrım azalırsa gidecem ablacımm
Evde yatınca da geçmiyor, bir sabah olsun bakalım hayırlısıyla
Allah annemizi babamızı düşürmesin. Kendi dertlerini unutup yaşları kaç olursa olsun çocuklarıyla her türlü ilgileniyorlar.
Sporun mükâfatı tebrik ederim canım ,artıyada atarsın cumayaDune gorede +300 ,bu arada kizlar,1 hafta icinde gobek bolgemde 5 cm,bel bolgemde 2 cm incelme var
Ah ablam sorun benim nefsimde asıl ..zaten oldum olası kavga ederiz bu sira pek bı dişli ipleri eline almaya çalışıyot,dün gece iyi bir kızdim sesi solugu kesildi gibi şimdilik:)cok gecmis olsun cnm ins.uzun sürmez
Bakiciya ne dedin de cikardin
daha gecenlerde beni kimse ilgilendirmez
Ben kafaya koyduysam cuko selalesi olsa viz gelir diyen kimdi acaba :))
ama cok merak ettim simdi bi tüyo verseydin
hele sen bi 10 kilo ver o zaman gör iltifatkari :))
hayirli yolculuklar cnm
Sen git gel bakalim
Biz daha burda olurmuyuz :)))
yarin ise gidecekmisin tugcem
güzel olmus cnm
simitle sabah 2 dil.ekmegin olmus
Sik sik olmadigi icinde olabilir
Dolu dolu bi menü olmus :)))
Sporun olmamasi senin icin hayir olmicak ama bakalim
Dünkü de bugünküde cok güzel cnm
Spor yokmu bugün
hepsi güzel olmus canimcim
Kuruyemis miktarinida yazalim ve ne oldugunu
Bugün daha iyimisin
Sabah
Lütfen bidaha görmeyim cuma haric
Öglen aksam güzel
eti daha fazla yiyip makarnayi es gecseydin daha iyi olurdu cnm
Zaten karbonlu corban var
kim ne söyledi tatlim
Ben 120 kiloyken bile kimse bana bisey diyemezdi izin vermezdim
Tşk ederim ❤❤Regl ödem yapmisdir cnm kacamak yoksa gider
Iyi cnm az mis halledetsn sen :)
Ödemdir canim kacamak yoktu
Süpermis vallah masallah :)
Ayy bu ne noldu kızlar nazara mi geldik grupca moral diplerde
N NilyyyaaannnWarriorinside @eyledi tartı her daim süper gösterecek diye birşey yok önemli olan elimizden geleni yapıp yapmadığımiz demoralize olursanız zaten yürümez bu iş biliyorsunuz .Herkes her hafta iki kg verse zaten kilo almazdik yahu
Siz elinizden geleni yapın gerisini vücudunuz halleder
@mer_4260 çok geçmiş olsun esinede inşallah kızına tekrar bulaşacak birşey değildir
melegimve ben menü çokta kötü değilmiş kuzum toparlarsin sen onu
@Pnrrr-20 eşine sinirlenip yemeğe sarma canım direk bizzat adama sar "çocuk mu var karşında azaliyorsun de , yeni nesil çocuklar bile kişiliği benliği zedelenmesin diye toplum içinde azarlanmiyor , saygı görmek istiyorsan saygı göstermelisin de " ve çok ciddi bir tavırla öyle ağlayıp zirlama sakin kararlılığını ne yaptığını görsün ...
Benden özür dilemen değil özür dileyecek şeyi yapmaman önemli de
Benim eşimde ilk zamanlar da fark etmiyordu bı iki kere uyardım yineledi herkesin ortasında çok sert bir şekilde söyledim bı daha tekrar etmedi valla
@mefkurem diyorum ya benim teli yeniledim ya (kocanın telin üstüne coktum) Merve'nin attığı liste uçtu gitti olmazsa senin menüleri fav layip haftaya baslayayim
@tugcekrblt tatlım ne listesi ya sende seviliyoeaun çabuk toparlan
@_ikra_ tatlım doğru yemekle karnın doyuyuoraa sorun yok ki illa aç gezmek değil diyet lahmacun arada olabilir sıkıntı yok
Degistir Kendini Karatay nasıl gidiyor ilk olarak göbekte ciddi değişim oluyor karatayla vücut ölçülerini al bence
@nanekekik ne güzel kadınsın sen yabu saatte geçmiş yapıyorsun seviyorum seni kız gel sarılalim gel
Tşk ederim cabaliyorum bakalımay niye böyle oluyor ptesi artilardayiz hep
süper
Cokk teşekkür ederim ay inşallah yaa gerçekten cabaliyorum bu hafta spora da ağırlık vericem gitsin su kilolar artık@Beyazpapatyammm masallahcok guzel bir eksi cok iyi basladin canim tebrik ederim cumaya kadar ohooo ucurursun 2 ustu olur gibi
Kas olmus olabilir mi sporu fazla yapınca öyle oluyorKizlar gynaydin herkese,neden oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama +200
Ekmege öcü gb baktigimdan menum cok fazla geldi. Ama saglikli karbohidrat denen bisi var sonucta dimi abla. Bide fistik fazla geldi gozume 15 tane bide. Evden uzaklastirdim fistiklari. Agzindan bal damliyor abla ins incecik bir gelin olcam. Bide stratejimindegistirmeye karar verdim artik agirlik calismasina giricem hafatada 2 gun. Vucuttaki kas oranini artirirsam bu da bedavadan gidicek kalori demek. Ne kadar cok kas olursa vuctta o kadar cok kolori yakiyosun sonucta.hani beraber baslicaktik gecen hafta :))
baya doyurucu cnm bu saat oldu halä acikmadim bile
Aksami daha az yemistim halbuki
sacmalama cnm ya demekki 1 hafta tarti dusmeyince kilon durmusmu oluyor
Havalardan olabilir nefes problemin
Bol bol oksijeni bol temiz yerde yprümeye calis kendini zorlamadan
Ayyy bugün bütün negatifler toplanmis :)) kuzum o kadar kiloyu sen vermistin önceden simdi niye veremeyesinki .ne yapman gerektiginide biliyosun
1 hafta az vermek dünyanin sonu degilya
Zaten sen spor yaptigin icin kilondan zayif duruyosundur tabi birde boyda var
Hic telas yapma incecik bi gelin olacaksin
Sadece sabah biraz az geldi cnm onun harici güzel
Su igrenc icecek ne oldu :))
Ben kül yutarmiyim kizzz :))
sadece sabah 1 yumurta fazla olmus :)) yada ekmek olmasaydi
Aksam havucu niye pisirdinki cig hem daha doyurucu hemde gi si düsük
Ayrica isyanlik bi menüde degil :))
yulafa ben kaysiyi pek yakistirmiyorum incir yada hurmayla güzel oluyor bence bide kakao kuruyemis eklense daha güzel oluyor
Menünün sonuna nazar degmis
Yarin hafif bi menüyle telafi et cnm
sabah nasil kahvalti o kizz :)) ekmekleri yogurda batirdindami yedin :)) ekmek fazla olmus
Disardaki mezeler genelde cok tuzlu olur ins.ödem yapmaz
Sabah baya yagli olmus :))
Karataya göre güzel cnm
sagolasin tatlim
Okudum bu hafta diyet yokmus sende
Hadi artik yarim birakma cnm
cok gecmis olsun cnm esin üspttümü ne oldu
Ben kacirmisim orayi
Meyve biraz gece kalmis onun harici güzel
Evet canim dugun stresi basti beni. Yaa beni anlayan tek burasi var. korkuyorum gelinlikle cok sisman olacagimdan nisandada diyete baslamistim ama basaramadim abartili kilom olmasada benim hep resimlerde cikan gobegine takiliyor gozum. Bizimkide nisan resimlerimiz icin dis cekim yaptirali diye tuturdu canim hic yaptirmak istemiyor. Dugundede aynisini yasamak istemiyorum. Bide en yakin arkadaslarimdan biride bu sekilde dugun oncesi kilo veriyirdu dukan yapti o. Sonra gida zehirlenmesi yasadi diyeti birakti normalinden daha kilolu oldu dugununde. Bende oyle olmak istemiyorum. Tabi nisanlima anlatinca kilo vermem lazim diye bana bos gozlerle bakiyor abartiyosun diyor. Ona da dedim tamam dugunum olmasa gelinlik giymicek olsan benide bu kiloda kalmak rahatsiz etmez fakat kabarik bir gelinlik kalin bir bel beni yusyuvarlak yapicak dedim cevap vermedi. Cunku anlamsiz geliyor ona bu durumum. Neyse stress hormonlari etkiler diye dusunuyorum hem bide daha yoluma cok var 2 ay sonra baktim hala boyleyim o zaman gerilirim simdiden erken. Olmadi sok diyeti patlatirim. Haziranda dugunum canim. Belki bi dikim evinde begenir ayni modeli diktiririm bende hic bilmiyorum bu surec nasil olur. Onumuzdeki haftalarda gidip bir iki gelinlik bakayim diyorumTamam evet çok olmuş ama sağlıksız bişey değil sağlıksız olan ekmek ve hamsilerin yağlı olması sadece canım
Keşke yapmasaydın öyle bişey ama olan oldu geçti bitti yarın hem menü hem spor işe telafi edeceğine ben inanıyorum
Güzel menü afiyet olsun canım sabah kaçta yedin acaba?
Ben diktirmiştim canım hazır alıcaksan da son terzi tadilatında bi kaç kiloyu hallederler endişelenme hiç sen
Ne zaman düğün ?
Çok kızman gerekmiyor aslında canım sen düğün stresine girmişin çok anlaşılan sabah ekmeğim1 dilim yesen belki daha iyi olurdu spor da şart biliyorsun fıstık
Yulafı nasıl yaptın ki?
Çörek hiç hiç hiç olmamış canım yarın spor ve menü ile telafisini yaparsın
Allah hep sıkışınca verirmiş canım çözümünü..
Seninde öyle olur Eminim, inşallah çok iyi olucak.hep güzel düşün kız da senin psikolojinden etkilenmiştir çocuklar bizlerin psikolojilerinden çok etkileniyor
Aşırı bol meze derken o kısmı anlamadım tatlım ?
Bi de kahvaltıdaki 3 dilim ekmek öğlen bulgur bana fazla karbonhidrat geldi canım
Offf bende regl olsam keske o nasil guzel bisidir yaaa insan patir patir eksiliyorBen sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
Coreklerden sonra cok umitsizdim arti cikacagima emindim hatta kac kez indim tartidan tekrar ciktim inanamadim ama sonunda 7 lere adim attim. Regl bitmek uzere onun etkisi oldugunu dusunuyorum cumaya kadar ohooo ne eksiler getiririm.
Yaaa canim benim is bulma sureci cok sikintili heleki devlette giriyorsan dahada sikintili. Ben hep ozel sektor calistim bir firma min 3 max da 5 mulakat yapardi. Sonrada sebepsiz yere red grlirdi ben hep bisiler olmuyorsa daha guzel seyler olacagi icin derdim ki oyle oldu her zaman cok daha guzel islere girdim. Skma sen canini nasibindeki yer geldiginde olacaktir ve iluncada ins cok guzel olacaktirIs meselesini dun bu kadar kafaya takmamistim bugun dank etti galiba acayip moralim bozuldu cok umutlanmistim. Tamam su an basvurdugum ve haber bekledigim hemde kendi bransimda bir is var ama artik tahammulum kalmadi temmuzdan sonra puanim yanacak. Yani son sanslarim. Tekrar sinava hazirlansam onceki sefer gece gunduz calistim oyle bu puani aldim simdi bebek de var ne yapabilirim ki diyorum. Iyice cikmaza girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum herseyin hayirlisi diyorum ama icim buruk... tum bunlar yetmezmis gibi kizda bugun o kadar huysuzdu ki oglen bir basladi aksama kadar surekli mizildandi bir derdi yok oyle tahmin ediyorum.camasirlar var hala asilmayi bekliyor mutfak savas alani gibi hic bir is yaptirmadi bugun bana. Aksam o corekleri de yemezdim normalde ama gozum birsey gormedi inanin yerken bilincim bile acik degildi kaybettim kendimi. Icimden bagirmak ve aglamak geliyor
Yaaa bahar ne guzel yazmissin. Bgn senin yazdiklari okudukca insana guc geliyor. Tabi bide su haberlerdekileri yazilari okuyunca bin bedua edesi geliyorÇatal mutlaka ama avantaj şu ki vakumlu kürtaj ben düşmesin diye ilaç kullandığım için çok zor düştü ve çok parça vardı kurtajim 2 saat sürmus çok korkmuş bizimkiler bide bende sıkıntı damar yolum çok ince ameliyathane buz ben korkuyorum iyice çekildi yarım saatte damar için uğraştılar tabi agresif kürtaj diyorlar kazıyarak hatta bı ara uyandım içinde birşey çalışıyor blender gibi ses çıkarıyor hemen geri uyuttular ayy inşallah bu daha yasamam
Bunlar olunca ikinciden korkuyorum işte yine riskli olursa kuzeyi ihmal edersem derken herhalde 40 olacağım
Şimdi çöreği böreği bı tarafa bırak yemişsin afiyet olsun süt olsun
Bak herşeyde bı hayır vardır biz goremiyoruz diyoruz nasıl olmaz bu puanla bu iş hep torpilliler öne geçti diye
Oysa durum şu torpilliler haram yiyecek bunu bile bile yapıyorlar ve haramla çoluk çocuk bakacaklar onlar onun sınavı
Ve senin sınavın Hayri görmek
*Sabahlara kadar üniversite için çalışıp kazanan ve ilk gününde trende kapkaççı tarafından trenden atılıp ölen genci hatırladın mi bilmem babası keşke kazanmasaydi dedi feryat figan
*Daha yakın örnek geçen yıl şehit edilen müzik öğretmeni
Onların kaderinde vardı bu; ölümun şeklini vaktini belirleyemedigimiz gibi hayatımızdaki birçok seyinde belirleyemeyiz
Bırak bı kenara üzülme belki de olmaması seni ve aileni bin türlü dertten beladan korudu şerri görmek kolay Hayri gör
Dün geceden beri beddua ediyorum kafam gunboyu dolu 4.5 yaşında çocuğuna tecavüz eden 3 yaşında çocuğu tecavüz edip ölümüne sebep olanlar diyorum Rabbim adaletinden sual olmaz bu dünyada başka cehennemi onlara yaşatmaya
Hayri gör boşver mutfağı evi yarın toplansa hiçbir şey olmaz ... git kızının nefesini dinle şükret en güzel armağani sana verdiği için
Şükret emanetine sahip cikabileyim diye
Bu dünyada çocuklarimiz bile bize emanetken, rizkin nereden geliyorsa kabul etelinden geleni yapmışsın zaten niye uzesin tatlı canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?