- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.541
Cokkkk gecmis olsun tugcem. Ben hic dokmedim ama babam doker kum cok sancili oluyir onda gordum. Hatta bazen dokemez kaplicalara giderdi. Tes zamanda dokulsun bitsin ins.Herkese merhabalar
Dün geceden beri hastanedeydim, telefonumu elime hiç alamadım. Gece şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım. Kum döküyorum, tahlil tetkik usg filan çekildikten sonra son serumu bitirip çıkardılar hastaneden
Mefkurem ablammm kısmetse saat 23 gibi gelecek annemler çok şükür. O kadar özledim ki artık dayanamıyorum yokluklarına. Ama az kaldı kavuşacam kısmetse :))))
Sizler nasılsınız ne var ne yok? Yavaş yavaş geçmişe dönüyorum
canim benim oyle dusunme illaki zayif olmak cok guzel ama mesela ben 77 ile evlendim gelinlik giysim. Gelinligim hem korseliydi hemde A kesimdi gorenler inanamadi nasil zayifladin sen diye hic dogru kilom belli olmuyordu bi omuzlar kollarda vardi hic deneme yaptin mi gelinlikle bilmiyorum ama bu kesim kurtarici ozellikle prensesden uzak durman gerekiyor. Tabi sen o zamana istesigin kilona eminim ulasacaksin stres yaptikca kilo verimini etkileyebilirsin sen yediklerine dikkat et sporunu yap vucudun gerekeni yapacaktir. Moral bozmak yok bak hepimiz ayni seylerle savasiyoruz gecen hafta tartiyi kiracaktim hatirlarsin belki ama bu hafta duzene girdi seninde gecen hafta belki odem tuttu birsey oldu bu hafta sabit kalman bile buyuk avantaj bunu cok rahat eksiye geitrme sansin varEvet canim dugun stresi basti beni. Yaa beni anlayan tek burasi var. korkuyorum gelinlikle cok sisman olacagimdan nisandada diyete baslamistim ama basaramadim abartili kilom olmasada benim hep resimlerde cikan gobegine takiliyor gozum. Bizimkide nisan resimlerimiz icin dis cekim yaptirali diye tuturdu canim hic yaptirmak istemiyor. Dugundede aynisini yasamak istemiyorum. Bide en yakin arkadaslarimdan biride bu sekilde dugun oncesi kilo veriyirdu dukan yapti o. Sonra gida zehirlenmesi yasadi diyeti birakti normalinden daha kilolu oldu dugununde. Bende oyle olmak istemiyorum. Tabi nisanlima anlatinca kilo vermem lazim diye bana bos gozlerle bakiyor abartiyosun diyor. Ona da dedim tamam dugunum olmasa gelinlik giymicek olsan benide bu kiloda kalmak rahatsiz etmez fakat kabarik bir gelinlik kalin bir bel beni yusyuvarlak yapicak dedim cevap vermedi. Cunku anlamsiz geliyor ona bu durumum. Neyse stress hormonlari etkiler diye dusunuyorum hem bide daha yoluma cok var 2 ay sonra baktim hala boyleyim o zaman gerilirim simdiden erken. Olmadi sok diyeti patlatirim. Haziranda dugunum canim. Belki bi dikim evinde begenir ayni modeli diktiririm bende hic bilmiyorum bu surec nasil olur. Onumuzdeki haftalarda gidip bir iki gelinlik bakayim diyorum
Bende prenses istemiyorum a kesim gb bisi istiyorum hayalimde var bisiler ama gidip simdiden deniyeyim bi bakayim nasil oluyor. Bide o kadar kocaman seyi nasil giy cikar yapcam 2 model denesem en azinda. Sekillenir kafamda bisiler dimi.canim benim oyle dusunme illaki zayif olmak cok guzel ama mesela ben 77 ile evlendim gelinlik giysim. Gelinligim hem korseliydi hemde A kesimdi gorenler inanamadi nasil zayifladin sen diye hic dogru kilom belli olmuyordu bi omuzlar kollarda vardi hic deneme yaptin mi gelinlikle bilmiyorum ama bu kesim kurtarici ozellikle prensesden uzak durman gerekiyor. Tabi sen o zamana istesigin kilona eminim ulasacaksin stres yaptikca kilo verimini etkileyebilirsin sen yediklerine dikkat et sporunu yap vucudun gerekeni yapacaktir. Moral bozmak yok bak hepimiz ayni seylerle savasiyoruz gecen hafta tartiyi kiracaktim hatirlarsin belki ama bu hafta duzene girdi seninde gecen hafta belki odem tuttu birsey oldu bu hafta sabit kalman bile buyuk avantaj bunu cok rahat eksiye geitrme sansin var
Maşallah maşallah regl çok etkiliyor ya ben diyetisyene giderken randevu zamanı regl oldum mu erteleyebilirsin derdi 2 kilo bile fazla çıktığı oluyor derdiBen sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
Coreklerden sonra cok umitsizdim arti cikacagima emindim hatta kac kez indim tartidan tekrar ciktim inanamadim ama sonunda 7 lere adim attim. Regl bitmek uzere onun etkisi oldugunu dusunuyorum cumaya kadar ohooo ne eksiler getiririm.
Evet canim dugun stresi basti beni. Yaa beni anlayan tek burasi var. korkuyorum gelinlikle cok sisman olacagimdan nisandada diyete baslamistim ama basaramadim abartili kilom olmasada benim hep resimlerde cikan gobegine takiliyor gozum. Bizimkide nisan resimlerimiz icin dis cekim yaptirali diye tuturdu canim hic yaptirmak istemiyor. Dugundede aynisini yasamak istemiyorum. Bide en yakin arkadaslarimdan biride bu sekilde dugun oncesi kilo veriyirdu dukan yapti o. Sonra gida zehirlenmesi yasadi diyeti birakti normalinden daha kilolu oldu dugununde. Bende oyle olmak istemiyorum. Tabi nisanlima anlatinca kilo vermem lazim diye bana bos gozlerle bakiyor abartiyosun diyor. Ona da dedim tamam dugunum olmasa gelinlik giymicek olsan benide bu kiloda kalmak rahatsiz etmez fakat kabarik bir gelinlik kalin bir bel beni yusyuvarlak yapicak dedim cevap vermedi. Cunku anlamsiz geliyor ona bu durumum. Neyse stress hormonlari etkiler diye dusunuyorum hem bide daha yoluma cok var 2 ay sonra baktim hala boyleyim o zaman gerilirim simdiden erken. Olmadi sok diyeti patlatirim. Haziranda dugunum canim. Belki bi dikim evinde begenir ayni modeli diktiririm bende hic bilmiyorum bu surec nasil olur. Onumuzdeki haftalarda gidip bir iki gelinlik bakayim diyorum
Ben sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
Coreklerden sonra cok umitsizdim arti cikacagima emindim hatta kac kez indim tartidan tekrar ciktim inanamadim ama sonunda 7 lere adim attim. Regl bitmek uzere onun etkisi oldugunu dusunuyorum cumaya kadar ohooo ne eksiler getiririm.
ay niye böyle oluyor ptesi artilardayiz hep
süper
selam kızlar ... bı sure cok takıpte olamam telefonu garantıye gonderdım .. ne zaman gelır bılmıyorum..id
bildirimi yapayım hemen
cuma gunu :81,5
bugun :81,5
kilom sabit
Ben sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
Gunaydinnn guzelliklerrr
Mutlu bol eksili bi hafta olsun inş.
Benim bildirimim +600
illaki sekillenir canim icine sinen modelleri netten iyice arastir ben cok deneme yapamadim 2 aya yakin netten o kadar cok modele baktim ki kafamdaki sey belliydi gittim ilk giydigim gelinlige asik oldum ve onu aldim. A kesimde dene yarim balik modellerde dene inan kendine guvenin de yerine gelecektir. O an buyulu birsey cunku. Nasil tasirim diye de dusunme o gyn onun agirligini farketmiyorsun bile cok guzel bir duygu rabbim gonlune gore verir herseyi umarim.Bende prenses istemiyorum a kesim gb bisi istiyorum hayalimde var bisiler ama gidip simdiden deniyeyim bi bakayim nasil oluyor. Bide o kadar kocaman seyi nasil giy cikar yapcam 2 model denesem en azinda. Sekillenir kafamda bisiler dimi.
Kamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )İyi geceler kizlar iki gundur giremedim koye gittik tel dogru duzgun cekmiyo camlara falan tirmanmak lazim oda ayip oluyo kv kp yaninda oyuzden kusura bakmayin hemen menuleri yaxip gecmis yapayim
Cuma
Sabah7
iki dilim ekmek az peynir 1yumurta
Ogle12
1lahmacun ve ayran
Aksam18
Yagda yumurta maydonoz zeytin domates 1 d ekmek
Spor 1saat yuruyus
Cmts
Sabah 9
2 d ekmek
2yumurta 8zrytin biber
Ogle 14
Kuru fasulye 1 kepce
Salata yogurt az karnabahar
Aksam19
Yagda yumurta salata yogurt 1d ekmek mecbur kaldim baska bisey bana hitap etmiyordu
Bugun
Sabah 10
2d ekmek kaymak 2yk
Zeytin 8 biber
Ogle 14
Yarim sacda ispanak bukmesi ayran
Aksam 19
3yk bulgur pilavi ayran
Spor yok. Suda bugun olmadi ama diger iki gun 2 lt gecti
güzel olmuş tatlimKızlar iyi geceler eve yeni geldim. Annelerdeydim. Bugün çok güzel bir hava vardı. Menümü yazıp geçmiş e bakacağım biraz
Sabah 09.0p
Maydonoz kuru
Kahve
Saat 10.00
2 adet galeta
2 dilim peynir
Domates yeşillik
Ara 12.00 ye kadar
1 lt zencefili su
Öğle 13.00
1 wasa
Yarım kase yoğurt
2 dilim peynir
Salata
Saat 16.00 ta kadar
1 lt tarçınlı su
Saat 16.00
2 kayısı
Akşam 18.30
120 gr tavuk
Salata
40 dk yürüyüşPnrrr-12
tartıda gordugum en yüksek rakam 123 Dudünden o kadar kalmıştı:), kızlar nazlanıp istemeyince ben yedim:)).
Çorbayı 1.5 kepçe doldurdum kendime ve kepçem bayağ küçük. Makarna da çok değildi aslında 1 servis kaşığı kadardı ama yemiş bulundum.
Bu arada sen 120 kiloyu gördün mü abla? Ben de senin gibi verebilirim inşallah. Hayatımın şu 13 yılı hep kilolarla geçti. Bundan sonra da vermek için geçecek
güzel gorunuyor cnmMenüm
Sabah 10.00
1 başl. Yum.1 kk peynir 9 zeytin 5 çeri 2 lokma süt kaymağı
Ara 2 incir
Akşam 18.45
1.5 tabak tavuk yemeği 1 dlm ekmek
Salata 1 ayran
23.30 1 dilim elma
Çocukları erken yatirmaya alistirsana çok geçe kalıyorlarAbla o kadar çok yoruluyorum ki ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum.çocukşar uyuyunca saat 11 oluyor .Benim de pilim bitmiş oluyor
Tek bildiğim yapmam gerektiği.
kacamak yoksa ya odem vardır yada spor istiyodur:) )Günaydın kızlar
Ben artıyım yine 500 gr kadar regl de var ama.ben anlamıyorum niye böyle oluyor.tamam haftasonu aç gezmedim sıkı diyet yapmadım. ama artı gelecek birşey de
yemedim. Hamurişi tatlı gibi.Bu işin bir arası yok mu.korumak ne kadar da zor.
çocukla yarisami girdin kizzzki:) )Günaydın kızlar. Sabah bir öğrenciye derse benden sonra girersen almam dedim. O da kosmaya basladi. Bende koştum belimin sol tarafında bir ağrı oldu. Bacağımı hareket ettiremiyorum. Bu yaşta sen napıyorsun ahhhh eylem. Walla ağrıdan midem bulanıyor.
bu guzel eksi gelecek demektirBu arada kilom 88.100 yani +100 olmuş sanki biraz stresle ilgili çünkü kaçamak yapmadım. Umarım cumaya kadar düzene girer
bunu anlamadim bende bubkadar beklemiyordumBildirim
Cuma: 71.8
Ptesi: 73.1
Fark:+1.3
Hafif menuleride eminim gidecektir PınarimKilo bildirimim
Cuma: 68.4
Güncel: 69.2
Fark: +800gr
Ohh çok güzel haber harikasın cnm
fazla değilmiş zaten cnm takılacak bisey ddgil :)Kizlar gynaydin herkese,neden oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama +200
karbon farkı cnmDune gorede +300 ,bu arada kizlar,1 hafta icinde gobek bolgemde 5 cm,bel bolgemde 2 cm incelme var
sozune güveniyorum nigarcimKızlar iyi bir artım var 1.2
Sebebi cuma akşamı çok kaçırmıştım ama ders oldu bı gecede alınıyor bir hafta da verilen cumaya kadar 0 karbonhidrat li geçirip artiyi eksiye ceviricrm söz veriyorum
yaniiSelam canlar. Nasilsiniz 1 gubdur nasil gecti pazariniz.simdi gecmis yapip bakicam haftasonu kimler napmis. Once pazar menude yazayim.
Sabah (9.00 sanirim)
Biberli omlet (2 yumurtadan)
1dilim peyni
Oglen
50 gr tavuk
4 yk karabugday
aksam (19.00)
50 gr tavuk
4 yk karabugday
Spor 1 saat tempolu yuruyus 60*2 =120Pnrrr-12
Sivi 1.5 lt su ( yine disarda olmanin verdigi sikinti ama en azindan artik disarda bisey tuketmiyorum yanima aliyorum yemeklerimi hangi ortam olursa olsun aciyorum beslenme cantami yiyorum)
kas oranıyla dediklerin doğruda cnmEkmege öcü gb baktigimdan menum cok fazla geldi. Ama saglikli karbohidrat denen bisi var sonucta dimi abla. Bide fistik fazla geldi gozume 15 tane bide. Evden uzaklastirdim fistiklari. Agzindan bal damliyor abla ins incecik bir gelin olcam. Bide stratejimindegistirmeye karar verdim artik agirlik calismasina giricem hafatada 2 gun. Vucuttaki kas oranini artirirsam bu da bedavadan gidicek kalori demek. Ne kadar cok kas olursa vuctta o kadar cok kolori yakiyosun sonucta.
ne zaman Alican teli cnmselam kızlar ... bı sure cok takıpte olamam telefonu garantıye gonderdım .. ne zaman gelır bılmıyorum..id
bildirimi yapayım hemen
cuma gunu :81,5
bugun :81,5
kilom sabit
Supersinnnnnn zeynepcim çok sevindimmmmBen sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
artisiz başlamak büyük avantaj tatlimBenim kilo bildiririm sabit kizlar. 78.9 tarti 100 gr bile oynamamis sonuc yine wcsiz. Wc ye hep aksam cikiyorum vucudun programini degistirmem lazim. Bu yuzden bu gun ara ogunler yapicam sizce olur mu? Sabah ile oglen arasina kuru erik yedim (3 tane) oglen ile aksam arasinada yesem cok mu olur?
Buda guzelmissGünaydın herkese kilom sabit kahvaltı yapıp hemen geliyorum
Çok teşekkür ederim abla bu gün spora daha da ağırlık vereceğim inşallah faydası olurKamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )
Şartlara gore iyi atlatmisin cnm
güzel olmuş tatlim
tartıda gordugum en yüksek rakam 123 Du
Daha fazlası varmiyd bilmiyorum sık tartilmadigim için :)
Makarna da 2 ks. 1 dil. EkmE Yapıyor
güzel gorunuyor cnm
Çocukları erken yatirmaya alistirsana çok geçe kalıyorlar
kacamak yoksa ya odem vardır yada spor istiyodur:) )
çocukla yarisami girdin kizzzki:) )
bu guzel eksi gelecek demektir
bunu anlamadim bende bubkadar beklemiyordum
Ama eminim verirsin cnm
Hafif menuleride eminim gidecektir Pınarim
Belli oldumu ne zaman gidecekleri
fazla değilmiş zaten cnm takılacak bisey ddgil :)
karbon farkı cnm
Süpermişss
sozune güveniyorum nigarcim
yanii
Değişik bi menu :))
kas oranıyla dediklerin doğruda cnm
Agjrlik çalışınca da tartı artı gösterebiliyor
ne zaman Alican teli cnm
Sabit çok güzel cumada boyle ol :)
Supersinnnnnn zeynepcim çok sevindimmmm
artisiz başlamak büyük avantaj tatlim
Buda guzelmiss
Sen nerelerdesin cnm
maximum 20 iş gunu abla suresı eşime haber verecekler oluncaKamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )
güzel olmuş tatlim
güzel gorunuyor cnm
Ama eminim verirsin cnm
karbon farkı cnm
Süpermişss
yanii
ne zaman Alican teli cnm
Buda guzelmiss
Sen nerelerdesin cnm
Kamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )
güzel olmuş tatlim
güzel gorunuyor cnm
Ama eminim verirsin cnm
karbon farkı cnm
Süpermişss
yanii
ne zaman Alican teli cnm
Buda guzelmiss
Sen nerelerdesin cnm
Geldim abla inan hafta sonu özellikle teli elime zor aldım her alıntım yarım kaldı eşim fena usutmus kız hasta koca hasta kaldım bi başıma evde napicagimida şaşırdım . Ev savaş alanı gibi ortalığı toplayacam daha keşke ailemden birileri ile ayni şehirde otursaydim en azından akşam yemeğe giderdim :) kocayi bugün ise yolladım da biraz iyiyim oda iu8 şükürKamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )
güzel olmuş tatlim
güzel gorunuyor cnm
Ama eminim verirsin cnm
karbon farkı cnm
Süpermişss
yanii
ne zaman Alican teli cnm
Buda guzelmiss
Sen nerelerdesin cnm
ins.o kadar uzun sürmez baya varmismaximum 20 iş gunu abla suresı eşime haber verecekler olunca
tabi kalsinlarda cnmInsallah abla bakalim hafif gecirircem insallah bugunden sonra.
Dün bugun icin gidelm dediler esim israr etti gitmeyn 2 gün daha kalin enazindan diye öyle burdalar daha :) bakalm hayirlisi basimin üzerinde yerleri var aslinda kalsinlar bende istiyorm sadece diyet baltalaniyor biraz o kötu oluyor
bide hastayken niye ise gittiki tatlim rapor alamiyomuyduGeldim abla inan hafta sonu özellikle teli elime zor aldım her alıntım yarım kaldı eşim fena usutmus kız hasta koca hasta kaldım bi başıma evde napicagimida şaşırdım . Ev savaş alanı gibi ortalığı toplayacam daha keşke ailemden birileri ile ayni şehirde otursaydim en azından akşam yemeğe giderdim :) kocayi bugün ise yolladım da biraz iyiyim oda iu8 şükür
Gecen haftaki kilona gözüm kaymis benimMefkurem abla mesajı gordum ama yazamadım bile sen bana yanlış hedef koymussun ben kilomu guncellememistim sanırım onu gördün de baz aldın 61.4 e göre hedef koymussun kusura bakma abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?