Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cokkkk gecmis olsun tugcem. Ben hic dokmedim ama babam doker kum cok sancili oluyir onda gordum. Hatta bazen dokemez kaplicalara giderdi. Tes zamanda dokulsun bitsin ins.

canim benim oyle dusunme illaki zayif olmak cok guzel ama mesela ben 77 ile evlendim gelinlik giysim. Gelinligim hem korseliydi hemde A kesimdi gorenler inanamadi nasil zayifladin sen diye hic dogru kilom belli olmuyordu bi omuzlar kollarda vardi hic deneme yaptin mi gelinlikle bilmiyorum ama bu kesim kurtarici ozellikle prensesden uzak durman gerekiyor. Tabi sen o zamana istesigin kilona eminim ulasacaksin stres yaptikca kilo verimini etkileyebilirsin sen yediklerine dikkat et sporunu yap vucudun gerekeni yapacaktir. Moral bozmak yok bak hepimiz ayni seylerle savasiyoruz gecen hafta tartiyi kiracaktim hatirlarsin belki ama bu hafta duzene girdi seninde gecen hafta belki odem tuttu birsey oldu bu hafta sabit kalman bile buyuk avantaj bunu cok rahat eksiye geitrme sansin var

Bende prenses istemiyorum a kesim gb bisi istiyorum hayalimde var bisiler ama gidip simdiden deniyeyim bi bakayim nasil oluyor. Bide o kadar kocaman seyi nasil giy cikar yapcam 2 model denesem en azinda. Sekillenir kafamda bisiler dimi.

Maşallah maşallah regl çok etkiliyor ya ben diyetisyene giderken randevu zamanı regl oldum mu erteleyebilirsin derdi 2 kilo bile fazla çıktığı oluyor derdi

Dene canım internetten bak zaten pat diye dikmiyorlar provalara gidiyorsun sonuçta
Çok normal seni çok iyi anlıyorum ama yapabilirsin daha zamanın var bence hiç strese girme asla kaçamak yapma bak gör takır takır gider zaten koşturman da vardır onu diyette lehine çevir

Ooooo çok iyi canım tebrikler hadi bakalım Cuma'ya senden süper bi eksi bekliyorum

ay niye böyle oluyor ptesi artilardayiz hep

süper

Valla benmki belli bu sefer kizamiyorm bile cumartesi aksam cok kacirdm sacmaladm hem regl var bide normalde tartildigmdan erken tartiliyorm mecburen bunlar etkiliyodur diye düsünüyorm bugun cok hafif kahvalti yaptm aksamada ispanak yapcm insallah bu haftayi eksiyle bitircem

selam kızlar ... bı sure cok takıpte olamam telefonu garantıye gonderdım .. ne zaman gelır bılmıyorum..id
bildirimi yapayım hemen

cuma gunu :81,5
bugun :81,5
kilom sabit

Güzel cnm sabit kalman :)
Insallah cabuk gelir

Süpersin canim hadi cumaya süper bisey gelicek sanirimm

Bende prenses istemiyorum a kesim gb bisi istiyorum hayalimde var bisiler ama gidip simdiden deniyeyim bi bakayim nasil oluyor. Bide o kadar kocaman seyi nasil giy cikar yapcam 2 model denesem en azinda. Sekillenir kafamda bisiler dimi.
illaki sekillenir canim icine sinen modelleri netten iyice arastir ben cok deneme yapamadim 2 aya yakin netten o kadar cok modele baktim ki kafamdaki sey belliydi gittim ilk giydigim gelinlige asik oldum ve onu aldim. A kesimde dene yarim balik modellerde dene inan kendine guvenin de yerine gelecektir. O an buyulu birsey cunku. Nasil tasirim diye de dusunme o gyn onun agirligini farketmiyorsun bile cok guzel bir duygu rabbim gonlune gore verir herseyi umarim.

Kamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )

Şartlara gore iyi atlatmisin cnm

güzel olmuş tatlim

tartıda gordugum en yüksek rakam 123 Du
Daha fazlası varmiyd bilmiyorum sık tartilmadigim için :)

Makarna da 2 ks. 1 dil. EkmE Yapıyor

Menüm
Sabah 10.00
1 başl. Yum.1 kk peynir 9 zeytin 5 çeri 2 lokma süt kaymağı

Ara 2 incir

Akşam 18.45
1.5 tabak tavuk yemeği 1 dlm ekmek
Salata 1 ayran

23.30 1 dilim elma
güzel gorunuyor cnm

Abla o kadar çok yoruluyorum ki ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum.çocukşar uyuyunca saat 11 oluyor .Benim de pilim bitmiş oluyor
Tek bildiğim yapmam gerektiği.
Çocukları erken yatirmaya alistirsana çok geçe kalıyorlar

kacamak yoksa ya odem vardır yada spor istiyodur:) )

çocukla yarisami girdin kizzzki:) )

Bu arada kilom 88.100 yani +100 olmuş sanki biraz stresle ilgili çünkü kaçamak yapmadım. Umarım cumaya kadar düzene girer
bu guzel eksi gelecek demektir

Bildirim
Cuma: 71.8
Ptesi: 73.1
Fark:+1.3
bunu anlamadim bende bubkadar beklemiyordum
Ama eminim verirsin cnm

Kilo bildirimim

Cuma: 68.4
Güncel: 69.2
Fark: +800gr
Hafif menuleride eminim gidecektir Pınarim
Belli oldumu ne zaman gidecekleri

Kilo bildirimi
Cuma 89.5
Bu gün 88.5
Fark -1 çok şükür Eki Görüntüle 2112997
Ohh çok güzel haber harikasın cnm

Kizlar gynaydin herkese,neden oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama +200
fazla değilmiş zaten cnm takılacak bisey ddgil :)

Dune gorede +300 ,bu arada kizlar,1 hafta icinde gobek bolgemde 5 cm,bel bolgemde 2 cm incelme var
karbon farkı cnm
Süpermişss

Kızlar iyi bir artım var 1.2
Sebebi cuma akşamı çok kaçırmıştım ama ders oldu bı gecede alınıyor bir hafta da verilen cumaya kadar 0 karbonhidrat li geçirip artiyi eksiye ceviricrm söz veriyorum
sozune güveniyorum nigarcim

yanii
Değişik bi menu :))

kas oranıyla dediklerin doğruda cnm
Agjrlik çalışınca da tartı artı gösterebiliyor

selam kızlar ... bı sure cok takıpte olamam telefonu garantıye gonderdım .. ne zaman gelır bılmıyorum..id
bildirimi yapayım hemen

cuma gunu :81,5
bugun :81,5
kilom sabit
ne zaman Alican teli cnm
Sabit çok güzel cumada boyle ol :)

Supersinnnnnn zeynepcim çok sevindimmmm

artisiz başlamak büyük avantaj tatlim

Günaydın herkese kilom sabit kahvaltı yapıp hemen geliyorum
Buda guzelmiss
Sen nerelerdesin cnm

Çok teşekkür ederim abla bu gün spora daha da ağırlık vereceğim inşallah faydası olur

maximum 20 iş gunu abla suresı eşime haber verecekler olunca

Insallah abla bakalim hafif gecirircem insallah bugunden sonra.
Dün bugun icin gidelm dediler esim israr etti gitmeyn 2 gün daha kalin enazindan diye öyle burdalar daha :) bakalm hayirlisi basimin üzerinde yerleri var aslinda kalsinlar bende istiyorm sadece diyet baltalaniyor biraz o kötu oluyor

Geldim abla inan hafta sonu özellikle teli elime zor aldım her alıntım yarım kaldı eşim fena usutmus kız hasta koca hasta kaldım bi başıma evde napicagimida şaşırdım . Ev savaş alanı gibi ortalığı toplayacam daha keşke ailemden birileri ile ayni şehirde otursaydim en azından akşam yemeğe giderdim :) kocayi bugün ise yolladım da biraz iyiyim oda iu8 şükür

melegimve ben zeynep canım geçmişi okurken alıntı yapmıştım ama cevap yazmak nasip olmadı üzme sakin kendini seni çok ama çok iyi anlıyorum insan emek verdigi şeyin karşılığını doğal olarak almak ıstiyor ama emin ol hiçbir emek boşa değildir ben inanıyorum Allah senin önüne bunu getirecek bi şekilde mutlaka karşılığını alacaksin. Yıllarca okuyoruz degsin istiyoruz sonucuna insan sadece para için çalışmak istemiyor. Kpss den yüksek puan almak ne kadar zor bilirim bende 90 puan ile atandım inşallah sende tez zamanda istemeyi hayal bile etmediğin çok güzel yerlerde olursun

maximum 20 iş gunu abla suresı eşime haber verecekler olunca
ins.o kadar uzun sürmez baya varmis

tabi kalsinlarda cnm
Bende senin sporu dusunuyorum :)) yoksa diyetin baltalanmicagindan eminim

bide hastayken niye ise gittiki tatlim rapor alamiyomuydu
Mefkurem abla mesajı gordum ama yazamadım bile sen bana yanlış hedef koymussun ben kilomu guncellememistim sanırım onu gördün de baz aldın 61.4 e göre hedef koymussun kusura bakma abla
Gecen haftaki kilona gözüm kaymis benim
Bugün sabit olduguna göre yine 0,7 verebilirsin heralde :))
Bi 5 ler partisi var desene :))

Senin listeye ilk girisinde hedefin kac yazilmisti cnm unuttum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…