Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

niye kizzz normal insanlik hali

sagol canim benim amiiinn insallah korkum da tam olarak tekrardan o puani almamim zor olmasi bu sene yeeni sinav var ve temmuza kadar sansim var sonra yanacak puanim. Dedigin gibi maddiyati gectim zaten o konuda cok sukur gecinip gidiyoruz. Olmazsa da zaten cocuk belli yasaina gelene kadar calismayacagim ozelde. Bakalim herkesin bir nasibi vardir benimki de bir yerlerde beni bekliyordur. Sabredip beklemekten baska care yok

abla eşim özel de çalışıyor ve hafta sonu bile bir gün izinli hasta oldugu icin bir gun izin aldj gitmedi. Rapor alması sıkıntı zaten ben bugun içinde izin al gitme dedim ama duramaz kendisi fazla pimpirikli is konusunda çalıştığı yerde şef lik yapıyor neymiş bu öyle hasta olduğu zaman hemen izin rapor alırsa personel e kötü örnek olurmuş falan falan. Ne diyim abla
Hedefi 58 demiştim ki ben en son 2015 de eşim askerdeyken görmüştüm 56 lari biraz uçuk oldu ama hayal değilmiş. 5 leri görücez nasıpse ama 3 4 gündür sıfır spor

abla maalesef benim takıntılı konularım bunlar her türlü gaz çıkışına karşıyım

Çok haklısın canım ama diyorum ya Allah çok büyük sana söyle bi örnek vereyim benim kız kardeşim ilköğretim mat. Öğretmen i uni de son yıl danışman öğretmeni yanlış bi ders seçip kardeşimin stajını onun yerine acıkta bıraktığı için kardeşimin yok yere bir yılı uzadı arada farklı uzun uzun detaylar var tabi ve kardeşim o hocasını şikayet etti davalık olduk Velhasıl o adamın dersinden de bile isteye bırakıldı kardeşim o okulda o dersi geçemeyecegi için başka bi il de yaz okulana gitti. Sonra okul faslı bitti tabi kpss modu it gibi çalıştı ama benim öylesine girmiş olduğum o sınavdan benden düşük puan aldı neyse kardeşimin şansına maalesef mülakat çıktı derken o alımda atanamadi bu arada beklemek istemedo ve yeniden sınava müracaat etti memleketten sınava girmek için geldi burda girdi ben göturdum gebeyim bende Karnım burnumda genel yetenek kültür sınavına girdi ogleden sonraki sınav için arada yemeğe gittik ve arabaya biner binmez kardeşimin elindeki kimlik bi anda pencere ile arabanın on konsolunun dip kısmına düştü zorlasan düşmeyecek yer ve ordan kimlik o konsol sokulurse cikabilir imkansız yani. Ve benim kardeşim ağlama krizine girdi almadilar sınava eğitim Bilimleri sınavı yalan oldu yani sonra kardeşim 2 ay sonraki alan sınavı için ankara ya geldi boşuna giriyor tabi çünki babamın haberi yok pek gulumseyerek karsilayacak tip değildir :) kardeşimin çıktısini alıyorum bi baktım ilk. Mat öğretmenlik değil lise matamatik bölümü seçilmiş sınav başvuru Esnasında :) hobba kardeşim kafayı ydi başvuruyu alan hoca yanlış seçim yapmış ve benim kardes dikkat etmemis o sınavda yalan oldu kardesimi sınava diye gezmeye götürdü eşim :) kaldı mı sıfır a sıfır önümüzde ki 1 yıl o giremedigi sınavlar yüzünden boşa bekleyecek son bi tercih çıkardilar son umud ve sınırda bizim ki Allah yüzüne baktı ve Erzurum a atandı yani başkası olsa bırakıp gitmişti herseyi bu kadar üst üste gelen olumsuzluklar yüzünden inşallah sen böyle aksilikler yaşamadan dilediğin yerde olursun

çocukla yarisami girdin kizzzki:) )
Inan ben ne yaptığımı bilmiyorum. Bu saat oldu ayağımın belimin ağrısı dinmedi. Sıranın birine ayağımı kaldırdım oturuyorum. Bu arada inşallah bi hafta güzel bir ekşi gelir. Öğle yemeğinde doymadım. Öğretmen arkadaşlar dolma yiyorlardı 3 tane yaprak sarması yedim. Ilk kaçamağım oldu ama akşama daha az yerim

eve getiriyomu bu donemde merak ettim
Bu ara çok geldi benim doğum günüm evlilik yıldönümü oğlumun iki kere kutlanan doğum günü baya göz onundeydi yani pastalar
Kizlar gynaydin herkese,neden oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama +200
Fazla değil halledilir
Dune gorede +300 ,bu arada kizlar,1 hafta icinde gobek bolgemde 5 cm,bel bolgemde 2 cm incelme var
karatayla sporun farki

selam kızlar ... bı sure cok takıpte olamam telefonu garantıye gonderdım .. ne zaman gelır bılmıyorum..id
bildirimi yapayım hemen

cuma gunu :81,5
bugun :81,5
kilom sabit
Aa ne oldu tele
Maşallah de nazar etcen
Akşam arasında yiyceegini suya ıslatma suyunu da iç
Gunaydinnn guzelliklerrr

Mutlu bol eksili bi hafta olsun inş.

Benim bildirimim +600
Benim artım senin artıni döver
onlar kesin yeni evlidir :)

Kuzu biz 5.5 yıllık evliyiz ve 2007 den beri de birlikteyiz eskimedik ama yillandik sayılır :)

yok artik bu kadar aksilikler uste uste gelir ancak kardesin bildigin bahtsiz bedevi modundaymis ama saka bir yana demekki o onun sinaviymis ve sonunda mukafatini almis ne guzel cok sevindim onun adina. Ayy darisi bana olsun insallah burdan size guzel haberleri vermek nasip olsun

Akşam karbonhidrat alma canim

Abla dun eksideydim bisey yemedimki,aksam 5 bucuktan beri nokta kadar sey koymadim agzima,ne yaziyorsam o
Acaba miktarlarmi fazla geliyor cnm

Kizlar goremediklerim vardir bellki ama melegimve ben zeynep disinda eksi goremedim,cumaya eksiler gelir insallah
fatosun - 1 i var :))

Mefkurem abla 450.etapta izne ayrilmisim ararken zorla buldum bayada olmus ayrilali
baya olmuş 57 etap

Merhaba hanımlar,
Cuma 117.4
Bugün 117.7
+300 gr
Bu hafta düzenli spor yapıcam , çünkü kilo takıldı, atağa geçmem lazım:)
Demekki vücut spor istiyor cnm

Maşallah, hadi 7 lere hızlı geçiş yaptın hayırlı olsun, darısı 6 kata da olsun inşallah

Spor kesinlikle şart canim
Evet :). Havalar daha çok soğuk, dışarda çok mümkün olmuyor. Artık evde yapabildiğim kadar yapıcam. Eliptiğimi dört gözle bekliyorum gelemedi bi.

Ay ya geçmiş bitsin dedikçe misafir geldi oğlan durmadı dün gece yazamadım menüyu yazayım da aradan çıksın yine unutacağım

Sabah 11:00
2 hurma 6-7 fındık

Kahvaltı 14:00
1,5 yumurta sucuklu
Peynir 2 ceviz
1 dilim ekmek
Domates

Akşam 18:30
2 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Bol yoğurt

Su 2.5 litre

1 saat normal yürüyüş 60 puan

aynen canım kardeşim bu olayları yaşarken çok ağlıyordu ama sonra dalgaya vuruyordu bende kesin büyü var yigenleirmin şansı bana çekmesin bilmem ne diye espiri yapıyor garibim :) daha neler var bi anlatSam diyorum kardeşime ilerde çocuklarına nasıl zorlu koşullar altında atanıp görev yaptığını anlatırsin seni örnek alırlar :)

afiyet olsun canım seni görünce bende yazmadigimi hatırladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…