- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.561
niye kizzz normal insanlik haliBu arada hala regl olmadım içim dışım gaz dolu eşimin yanında bi yerden tirtlayacak diye ödüm kopuyorbaşıma gelmesini isteyecegim son şeylerden sadece bi tanesi korkulacak birsey yok nolur nolmaz diye test yaptım
sagol canim benim amiiinn insallahmelegimve ben zeynep canım geçmişi okurken alıntı yapmıştım ama cevap yazmak nasip olmadı üzme sakin kendini seni çok ama çok iyi anlıyorum insan emek verdigi şeyin karşılığını doğal olarak almak ıstiyor ama emin ol hiçbir emek boşa değildir ben inanıyorum Allah senin önüne bunu getirecek bi şekilde mutlaka karşılığını alacaksin. Yıllarca okuyoruz degsin istiyoruz sonucuna insan sadece para için çalışmak istemiyor. Kpss den yüksek puan almak ne kadar zor bilirim bende 90 puan ile atandım inşallah sende tez zamanda istemeyi hayal bile etmediğin çok güzel yerlerde olursun
abla eşim özel de çalışıyor ve hafta sonu bile bir gün izinli hasta oldugu icin bir gun izin aldj gitmedi. Rapor alması sıkıntı zaten ben bugun içinde izin al gitme dedim ama duramaz kendisi fazla pimpirikli is konusunda çalıştığı yerde şef lik yapıyor neymiş bu öyle hasta olduğu zaman hemen izin rapor alırsa personel e kötü örnek olurmuş falan falan. Ne diyim ablains.o kadar uzun sürmez baya varmis
tabi kalsinlarda cnm
Bende senin sporu dusunuyorum :)) yoksa diyetin baltalanmicagindan eminim
bide hastayken niye ise gittiki tatlim rapor alamiyomuydu
Gecen haftaki kilona gözüm kaymis benim
Bugün sabit olduguna göre yine 0,7 verebilirsin heralde :))
Bi 5 ler partisi var desene :))
Senin listeye ilk girisinde hedefin kac yazilmisti cnm unuttum ben
abla maalesef benim takıntılı konularım bunlar her türlü gaz çıkışına karşıyımniye kizzz normal insanlik hali
Abla dun eksideydim bisey yemedimki,aksam 5 bucuktan beri nokta kadar sey koymadim agzima,ne yaziyorsam ofazla değilmiş zaten cnm takılacak bisey ddgil :)
Çok haklısın canım ama diyorum ya Allah çok büyük sana söyle bi örnek vereyim benim kız kardeşim ilköğretim mat. Öğretmen i uni de son yıl danışman öğretmeni yanlış bi ders seçip kardeşimin stajını onun yerine acıkta bıraktığı için kardeşimin yok yere bir yılı uzadı arada farklı uzun uzun detaylar var tabi ve kardeşim o hocasını şikayet etti davalık olduk Velhasıl o adamın dersinden de bile isteye bırakıldı kardeşim o okulda o dersi geçemeyecegi için başka bi il de yaz okulana gitti. Sonra okul faslı bitti tabi kpss modu it gibi çalıştı ama benim öylesine girmiş olduğum o sınavdan benden düşük puan aldı neyse kardeşimin şansına maalesef mülakat çıktı derken o alımda atanamadi bu arada beklemek istemedo ve yeniden sınava müracaat etti memleketten sınava girmek için geldi burda girdi ben göturdum gebeyim bende Karnım burnumda genel yetenek kültür sınavına girdi ogleden sonraki sınav için arada yemeğe gittik ve arabaya biner binmez kardeşimin elindeki kimlik bi anda pencere ile arabanın on konsolunun dip kısmına düştü zorlasan düşmeyecek yer ve ordan kimlik o konsol sokulurse cikabilir imkansız yani. Ve benim kardeşim ağlama krizine girdi almadilar sınava eğitim Bilimleri sınavı yalan oldu yani sonra kardeşim 2 ay sonraki alan sınavı için ankara ya geldi boşuna giriyor tabi çünki babamın haberi yok pek gulumseyerek karsilayacak tip değildir :) kardeşimin çıktısini alıyorum bi baktım ilk. Mat öğretmenlik değil lise matamatik bölümü seçilmiş sınav başvuru Esnasında :) hobba kardeşim kafayı ydi başvuruyu alan hoca yanlış seçim yapmış ve benim kardes dikkat etmemis o sınavda yalan oldu kardesimi sınava diye gezmeye götürdü eşim :) kaldı mı sıfır a sıfır önümüzde ki 1 yıl o giremedigi sınavlar yüzünden boşa bekleyecek son bi tercih çıkardilar son umud ve sınırda bizim ki Allah yüzüne baktı ve Erzurum a atandı yani başkası olsa bırakıp gitmişti herseyi bu kadar üst üste gelen olumsuzluklar yüzünden inşallah sen böyle aksilikler yaşamadan dilediğin yerde olursunsagol canim benim amiiinn insallahkorkum da tam olarak tekrardan o puani almamim zor olmasi bu sene yeeni sinav var ve temmuza kadar sansim var sonra yanacak puanim. Dedigin gibi maddiyati gectim zaten o konuda cok sukur gecinip gidiyoruz. Olmazsa da zaten cocuk belli yasaina gelene kadar calismayacagim ozelde. Bakalim herkesin bir nasibi vardir benimki de bir yerlerde beni bekliyordur. Sabredip beklemekten baska care yok
Inan ben ne yaptığımı bilmiyorum. Bu saat oldu ayağımın belimin ağrısı dinmedi. Sıranın birine ayağımı kaldırdım oturuyorum. Bu arada inşallah bi hafta güzel bir ekşi gelir. Öğle yemeğinde doymadım. Öğretmen arkadaşlar dolma yiyorlardı 3 tane yaprak sarması yedim. Ilk kaçamağım oldu ama akşama daha az yerimçocukla yarisami girdin kizzzki:) )
Bu ara çok geldi benim doğum günüm evlilik yıldönümü oğlumun iki kere kutlanan doğum günü baya göz onundeydi yani pastalareve getiriyomu bu donemde merak ettim
Fazla değil halledilirKizlar gynaydin herkese,neden oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama +200
karatayla sporun farkiDune gorede +300 ,bu arada kizlar,1 hafta icinde gobek bolgemde 5 cm,bel bolgemde 2 cm incelme var
Aa ne oldu teleselam kızlar ... bı sure cok takıpte olamam telefonu garantıye gonderdım .. ne zaman gelır bılmıyorum..id
bildirimi yapayım hemen
cuma gunu :81,5
bugun :81,5
kilom sabit
Maşallah de nazar etcenBen sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
Coreklerden sonra cok umitsizdim arti cikacagima emindim hatta kac kez indim tartidan tekrar ciktim inanamadim ama sonunda 7 lere adim attim. Regl bitmek uzere onun etkisi oldugunu dusunuyorum cumaya kadar ohooo ne eksiler getiririm.
Akşam arasında yiyceegini suya ıslatma suyunu da içBenim kilo bildiririm sabit kizlar. 78.9 tarti 100 gr bile oynamamis sonuc yine wcsiz. Wc ye hep aksam cikiyorum vucudun programini degistirmem lazim. Bu yuzden bu gun ara ogunler yapicam sizce olur mu? Sabah ile oglen arasina kuru erik yedim (3 tane) oglen ile aksam arasinada yesem cok mu olur?
Benim artım senin artıni döverGunaydinnn guzelliklerrr
Mutlu bol eksili bi hafta olsun inş.
Benim bildirimim +600
onlar kesin yeni evlidir :)niye kizzz normal insanlik hali
Kuzu biz 5.5 yıllık evliyiz ve 2007 den beri de birlikteyiz eskimedik ama yillandik sayılır :)Bu ara çok geldi benim doğum günüm evlilik yıldönümü oğlumun iki kere kutlanan doğum günü baya göz onundeydi yani pastalar
Fazla değil halledilir
karatayla sporun farki
Aa ne oldu tele
Maşallah de nazar etcen
Akşam arasında yiyceegini suya ıslatma suyunu da iç
Benim artım senin artıni döver
onlar kesin yeni evlidir :)
yok artik bu kadar aksilikler uste uste gelir ancakÇok haklısın canım ama diyorum ya Allah çok büyük sana söyle bi örnek vereyim benim kız kardeşim ilköğretim mat. Öğretmen i uni de son yıl danışman öğretmeni yanlış bi ders seçip kardeşimin stajını onun yerine acıkta bıraktığı için kardeşimin yok yere bir yılı uzadı arada farklı uzun uzun detaylar var tabi ve kardeşim o hocasını şikayet etti davalık olduk Velhasıl o adamın dersinden de bile isteye bırakıldı kardeşim o okulda o dersi geçemeyecegi için başka bi il de yaz okulana gitti. Sonra okul faslı bitti tabi kpss modu it gibi çalıştı ama benim öylesine girmiş olduğum o sınavdan benden düşük puan aldı neyse kardeşimin şansına maalesef mülakat çıktı derken o alımda atanamadi bu arada beklemek istemedo ve yeniden sınava müracaat etti memleketten sınava girmek için geldi burda girdi ben göturdum gebeyim bende Karnım burnumda genel yetenek kültür sınavına girdi ogleden sonraki sınav için arada yemeğe gittik ve arabaya biner binmez kardeşimin elindeki kimlik bi anda pencere ile arabanın on konsolunun dip kısmına düştü zorlasan düşmeyecek yer ve ordan kimlik o konsol sokulurse cikabilir imkansız yani. Ve benim kardeşim ağlama krizine girdi almadilar sınava eğitim Bilimleri sınavı yalan oldu yani sonra kardeşim 2 ay sonraki alan sınavı için ankara ya geldi boşuna giriyor tabi çünki babamın haberi yok pek gulumseyerek karsilayacak tip değildir :) kardeşimin çıktısini alıyorum bi baktım ilk. Mat öğretmenlik değil lise matamatik bölümü seçilmiş sınav başvuru Esnasında :) hobba kardeşim kafayı ydi başvuruyu alan hoca yanlış seçim yapmış ve benim kardes dikkat etmemis o sınavda yalan oldu kardesimi sınava diye gezmeye götürdü eşim :) kaldı mı sıfır a sıfır önümüzde ki 1 yıl o giremedigi sınavlar yüzünden boşa bekleyecek son bi tercih çıkardilar son umud ve sınırda bizim ki Allah yüzüne baktı ve Erzurum a atandı yani başkası olsa bırakıp gitmişti herseyi bu kadar üst üste gelen olumsuzluklar yüzünden inşallah sen böyle aksilikler yaşamadan dilediğin yerde olursun
Biz artıları eksileri çevirmekte ustayiz hallederiz canısıKizlar goremediklerim vardir bellki amamelegimve ben zeynep disinda eksi goremedim,cumaya eksiler gelir insallah
Spor kesinlikle şart canimMerhaba hanımlar,
Cuma 117.4
Bugün 117.7
+300 gr
Bu hafta düzenli spor yapıcam , çünkü kilo takıldı, atağa geçmem lazım:)
Akşam karbonhidrat alma canimInan ben ne yaptığımı bilmiyorum. Bu saat oldu ayağımın belimin ağrısı dinmedi. Sıranın birine ayağımı kaldırdım oturuyorum. Bu arada inşallah bi hafta güzel bir ekşi gelir. Öğle yemeğinde doymadım. Öğretmen arkadaşlar dolma yiyorlardı 3 tane yaprak sarması yedim. Ilk kaçamağım oldu ama akşama daha az yerim
Acaba miktarlarmi fazla geliyor cnmAbla dun eksideydim bisey yemedimki,aksam 5 bucuktan beri nokta kadar sey koymadim agzima,ne yaziyorsam o
fatosun - 1 i var :))Kizlar goremediklerim vardir bellki amamelegimve ben zeynep disinda eksi goremedim,cumaya eksiler gelir insallah
baya olmuş 57 etapMefkurem abla 450.etapta izne ayrilmisim ararken zorla buldum bayada olmus ayrilali
Demekki vücut spor istiyor cnmMerhaba hanımlar,
Cuma 117.4
Bugün 117.7
+300 gr
Bu hafta düzenli spor yapıcam , çünkü kilo takıldı, atağa geçmem lazım:)
Maşallah, hadi 7 lere hızlı geçiş yaptın hayırlı olsun, darısı 6 kata da olsun inşallahBen sok ben iptal gozlerime inanamiyorum. Kilo bildirimi
Cuma 80.0
Bugun 79.5
Fark -500
Coreklerden sonra cok umitsizdim arti cikacagima emindim hatta kac kez indim tartidan tekrar ciktim inanamadim ama sonunda 7 lere adim attim. Regl bitmek uzere onun etkisi oldugunu dusunuyorum cumaya kadar ohooo ne eksiler getiririm.
Evet :). Havalar daha çok soğuk, dışarda çok mümkün olmuyor. Artık evde yapabildiğim kadar yapıcam. Eliptiğimi dört gözle bekliyorum gelemedi biSpor kesinlikle şart canim
Tatlim şu anda senin için leslie daha faydalı:). Havalar daha çok soğuk, dışarda çok mümkün olmuyor. Artık evde yapabildiğim kadar yapıcam. Eliptiğimi dört gözle bekliyorum gelemedi bi.
aynen canım kardeşim bu olayları yaşarken çok ağlıyordu ama sonra dalgaya vuruyordu bende kesin büyü var yigenleirmin şansı bana çekmesin bilmem ne diye espiri yapıyor garibim :) daha neler var bi anlatSam diyorum kardeşime ilerde çocuklarına nasıl zorlu koşullar altında atanıp görev yaptığını anlatırsin seni örnek alırlar :)yok artik bu kadar aksilikler uste uste gelir ancakkardesin bildigin bahtsiz bedevi modundaymis ama saka bir yana demekki o onun sinaviymis ve sonunda mukafatini almis ne guzel cok sevindim onun adina. Ayy darisi bana olsun insallah burdan size guzel haberleri vermek nasip olsun
afiyet olsun canım seni görünce bende yazmadigimi hatırladım :)Ay ya geçmiş bitsin dedikçe misafir geldi oğlan durmadı dün gece yazamadım menüyu yazayım da aradan çıksın yine unutacağım
Sabah 11:00
2 hurma 6-7 fındık
Kahvaltı 14:00
1,5 yumurta sucuklu
Peynir 2 ceviz
1 dilim ekmek
Domates
Akşam 18:30
2 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Bol yoğurt
Su 2.5 litre
1 saat normal yürüyüş 60 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?