- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.581
menü güzelde bide bildirimini alaydik sekercim :))Ay ya geçmiş bitsin dedikçe misafir geldi oğlan durmadı dün gece yazamadım menüyu yazayım da aradan çıksın yine unutacağım
Sabah 11:00
2 hurma 6-7 fındık
Kahvaltı 14:00
1,5 yumurta sucuklu
Peynir 2 ceviz
1 dilim ekmek
Domates
Akşam 18:30
2 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Bol yoğurt
Su 2.5 litre
1 saat normal yürüyüş 60 puan
menü güzelde bide bildirimini alaydik sekercim :))Ay ya geçmiş bitsin dedikçe misafir geldi oğlan durmadı dün gece yazamadım menüyu yazayım da aradan çıksın yine unutacağım
Sabah 11:00
2 hurma 6-7 fındık
Kahvaltı 14:00
1,5 yumurta sucuklu
Peynir 2 ceviz
1 dilim ekmek
Domates
Akşam 18:30
2 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Bol yoğurt
Su 2.5 litre
1 saat normal yürüyüş 60 puan
Dün akşam başladım zaten abla . Artık hergün yapıcam aksatmadan .Tatlim şu anda senin için leslie daha faydalı
Dene canım internetten bak zaten pat diye dikmiyorlar provalara gidiyorsun sonuçta
Çok normal seni çok iyi anlıyorum ama yapabilirsin daha zamanın var bence hiç strese girme asla kaçamak yapma bak gör takır takır gider zaten koşturman da vardır onu diyette lehine çevir
Ins gonlume gore olur istemem nisanim hazirliklar hep istedigim gb oldu ins bu da oyle our. Balik bana olmaz bende cokk basen var. cok heycanlandim dusununceillaki sekillenir canim icine sinen modelleri netten iyice arastir ben cok deneme yapamadim 2 aya yakin netten o kadar cok modele baktim ki kafamdaki sey belliydi gittim ilk giydigim gelinlige asik oldum ve onu aldim. A kesimde dene yarim balik modellerde dene inan kendine guvenin de yerine gelecektir. O an buyulu birsey cunku. Nasil tasirim diye de dusunme o gyn onun agirligini farketmiyorsun bile cok guzel bir duygu rabbim gonlune gore verir herseyi umarim.
Evet abla biraz sislik olur iste en son sali yapip birakicam ki insin agirlik calistigimdaki siskinlikler. Bakalim abla bide boyle deniyeyimKamile birden seni elinde telle duvara pencereye tırmanırken hayal ettim :)) )
Şartlara gore iyi atlatmisin cnm
güzel olmuş tatlim
tartıda gordugum en yüksek rakam 123 Du
Daha fazlası varmiyd bilmiyorum sık tartilmadigim için :)
Makarna da 2 ks. 1 dil. EkmE Yapıyor
güzel gorunuyor cnm
Çocukları erken yatirmaya alistirsana çok geçe kalıyorlar
kacamak yoksa ya odem vardır yada spor istiyodur:) )
çocukla yarisami girdin kizzzki:) )
bu guzel eksi gelecek demektir
bunu anlamadim bende bubkadar beklemiyordum
Ama eminim verirsin cnm
Hafif menuleride eminim gidecektir Pınarim
Belli oldumu ne zaman gidecekleri
Ohh çok güzel haber harikasın cnm
fazla değilmiş zaten cnm takılacak bisey ddgil :)
karbon farkı cnm
Süpermişss
sozune güveniyorum nigarcim
yanii
Değişik bi menu :))
kas oranıyla dediklerin doğruda cnm
Agjrlik çalışınca da tartı artı gösterebiliyor
ne zaman Alican teli cnm
Sabit çok güzel cumada boyle ol :)
Supersinnnnnn zeynepcim çok sevindimmmm
artisiz başlamak büyük avantaj tatlim
Buda guzelmiss
Sen nerelerdesin cnm
Daha kosusturmalarim cok baslamadi. Son 3 ay diye dusunuyorum kosusturnalari daha erken diye dusunuyorum ama dedigun cok dogru bunu avataja cevirebilirim
Ins gonlume gore olur istemem nisanim hazirliklar hep istedigim gb oldu ins bu da oyle our. Balik bana olmaz bende cokk basen var. cok heycanlandim dusununce
Evet abla biraz sislik olur iste en son sali yapip birakicam ki insin agirlik calistigimdaki siskinlikler. Bakalim abla bide boyle deniyeyim
Ooo superfatosun - 1 i var :))
Pazar menum
11.30
1 wasa
1 ks. Fıstık ezmesi
100 gr kadar quark
Oglen ve ara plansız dışarıda olduğum için yok malesef
19.00
250 gr quark
1 ks. Keten tohumu
Su 2.5 lt
Spor
3 mil leslie
10 dk bölgesel
100 hoplama
135 +30+5=170 puan
@Pnrrr-20
Evet canim dugun stresi basti beni. Yaa beni anlayan tek burasi var. korkuyorum gelinlikle cok sisman olacagimdan nisandada diyete baslamistim ama basaramadim abartili kilom olmasada benim hep resimlerde cikan gobegine takiliyor gozum. Bizimkide nisan resimlerimiz icin dis cekim yaptirali diye tuturdu canim hic yaptirmak istemiyor. Dugundede aynisini yasamak istemiyorum. Bide en yakin arkadaslarimdan biride bu sekilde dugun oncesi kilo veriyirdu dukan yapti o. Sonra gida zehirlenmesi yasadi diyeti birakti normalinden daha kilolu oldu dugununde. Bende oyle olmak istemiyorum. Tabi nisanlima anlatinca kilo vermem lazim diye bana bos gozlerle bakiyor abartiyosun diyor. Ona da dedim tamam dugunum olmasa gelinlik giymicek olsan benide bu kiloda kalmak rahatsiz etmez fakat kabarik bir gelinlik kalin bir bel beni yusyuvarlak yapicak dedim cevap vermedi. Cunku anlamsiz geliyor ona bu durumum. Neyse stress hormonlari etkiler diye dusunuyorum hem bide daha yoluma cok var 2 ay sonra baktim hala boyleyim o zaman gerilirim simdiden erken. Olmadi sok diyeti patlatirim. Haziranda dugunum canim. Belki bi dikim evinde begenir ayni modeli diktiririm bende hic bilmiyorum bu surec nasil olur. Onumuzdeki haftalarda gidip bir iki gelinlik bakayim diyorum
Cokkkk gecmis olsun tugcem. Ben hic dokmedim ama babam doker kum cok sancili oluyir onda gordum. Hatta bazen dokemez kaplicalara giderdi. Tes zamanda dokulsun bitsin ins.
Cokkk teşekkür ederim ❤❤ayy inşallah derece gelince daha bı gaza geliyorum bakalım çok cabaliyorum inşallah gider su kilolar@Beyazpapatyammm ,melegimve ben kizlar cok guzel @Beyazpapatyammm canim bu haftada derece geliyor heralde
Bende eliptik almayı düşünüyorum ne aldın senden fiyatı nadilMaşallah, hadi 7 lere hızlı geçiş yaptın hayırlı olsun, darısı 6 kata da olsun inşallah
Evet :). Havalar daha çok soğuk, dışarda çok mümkün olmuyor. Artık evde yapabildiğim kadar yapıcam. Eliptiğimi dört gözle bekliyorum gelemedi bi.
Hadi bakalım göster kendini papatyamCokkk teşekkür ederim ❤❤ayy inşallah derece gelince daha bı gaza geliyorum bakalım çok cabaliyorum inşallah gider su kilolar
İnşallah inşallah çabalarım o yönde ❤❤Hadi bakalım göster kendini papatyam
Çook kötüyümCanlarımmmmmm
Nasılsınız, hepinizi çok özledimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?