Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menü güzelde bide bildirimini alaydik sekercim :))

menü güzelde bide bildirimini alaydik sekercim :))

Dünkü menu
Saat 12.00 kahvalti
3 zeytin
1 dilim hindi füme
3 ceri
Salatal k
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası
Yarım portakal
19.00 alsam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tb
2 kucuk firinda Baget
Saat 20.30
Yarım cb çekirdek
Su 2 litre
Spor

Merhabaaa canlarim cigerlerimm cokk yorucu ve yogun bir haftasonundan siyrilmis bulunmaktayim 12 ye kadar misler gbi uyku cektimm mayisigim suanda kendi kendimi gazlamaya calisiyorum uzun bir uykudan sonra tartim beni sasirtti 2 gun cok duzensiz ve sacma sapan seyler yedim sukurki hareket halinde olmamin sayesinde -500 gr gitmiss cok mutlu oldum ve sasirdimm geceleri esimle kahve icip meyve cikolata cips vs tikindik bana gelirken hediye ve birsuru abur cubur almis meyve agirlikli oldu benimki bide benden cheesecake istemisti ben yemedim ama geceleri astik sinirlari anlayacaginiz gelince kizamadim simdi kizsam kavga eder diye ertesi gun kizdim bilmiyo musun diyette oldugumu falan diye tartistik ufaktan oda ben yediriyosam eritmesinide bilirim dedi evdekilerin yaninda baya utandim yani sonrada sıkıladim bidaha sakin bunu yapma diye neyse 3 issirik ona 1 issirik bana seklinde zor frenledim kendimi eksiyi goruncede esime bir kez daha guvendim cumartesi erciyes e ciktik kayak yapamadik ama teleferige falan bindik dolastik foto cekindik cok iyi geldi bana resmen rahatladim esim yokken mapusta gbi hissediyorum kendimi neyse bu eksiyle cumaya super bi bildirim getiririm insallah

Mefkurem ablacim dun gorumcemgil ailecek bizdelerdi bide yigenler vardi kendi kahvaltimiz haricinde 4 kez sofra kurduk cay kahve fasli falan derken kafam allak bullak oldu ne yedigimi hatirlayamiyorum bide saatlerce uyuyunca man kafa oldum sukur eksideyim cumartesi pazar menulerimi yazmasam kizar misin hic toparliyamiyorum ne yedigimi otur kalk otur kalk mahvoldum yaa

Daha kosusturmalarim cok baslamadi. Son 3 ay diye dusunuyorum kosusturnalari daha erken diye dusunuyorum ama dedigun cok dogru bunu avataja cevirebilirim

Ins gonlume gore olur istemem nisanim hazirliklar hep istedigim gb oldu ins bu da oyle our. Balik bana olmaz bende cokk basen var. cok heycanlandim dusununce

Evet abla biraz sislik olur iste en son sali yapip birakicam ki insin agirlik calistigimdaki siskinlikler. Bakalim abla bide boyle deniyeyim

Ne güzel heyecanlar canım
Hadi bakalım kaçamaksız sporla devam
Sporu da ihmal etme ki daha fit görün

Abla menünü gördükçe karnım acıkıyor hasta halimle :))))

kuzum benim özel şok acele dukan vb diyetleri yapmana hiç gerek yok. gereksiz yere kilonu kafaya takıp ekstra stres yapmana da hiç gerek yok. mis gibi spor yapıyorsun, beslenmene de dikkat ediyorsun bak düğüne kadar patır patır düşecek kilolar.

Cokkkk gecmis olsun tugcem. Ben hic dokmedim ama babam doker kum cok sancili oluyir onda gordum. Hatta bazen dokemez kaplicalara giderdi. Tes zamanda dokulsun bitsin ins.

çok kötü bir şey ya, hala kıvranıyorum ağrıda, wc ye gitmek istemiyorum ağrısından inşallah bitecek ben de bekliyorum

Bende eliptik almayı düşünüyorum ne aldın senden fiyatı nadil

Eliptik almaya karar verdim benim koşu bandı vardı onu bile iyi kullanmıştım yani alipta yapmiyanlarfan değilim:)
Spor salonu güzel hosda her zaman gidilmiyor ama evde spor aleti olunca gece olsa yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…