Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah
1 dlm ekmek
1 haşlanmış yum.
1 kk peynir
5 zeytin

Ara 1 kuru incir

Öğlen 13.30
1 dlm ekm
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt

Ara 1 dilim elma

Akşam 18.00
1 dlm ekmek
8 kaşık kuru fasulye
1 br ayran salata

Planım buydu

Ama noldu 1 leğen salata yedim.sırf doyayım diye yanına da ayran yaptım.sofadan da kalktım.
yine de gözüm doymamış
2 dilim ekmek le tavuk yemeği vardı.etlerini patateslerini çocuğa yedirmiştim.sebzeleri kalmış .onu yedim.
Bütün günüm heba oldu.
Neden doymuyorum ben
Sizin menüler ne güzel
Benim porsiyonlarım da büyükyine de olmuyor

Menuyu yazayim kizlar

10.30 ispanakli yumurta,8 zeytin,peynir,yarim armut,1 avuc dolusu fistik,maydonoz,kirmizi biber

16.30 firinda sebze(brokoli cok,patlican,kabak ,sarmisak,3 kucuk parca patates),yogurt,1 avuc fistik,yarim cay kasigi bal(cocuklara bal aliyorumda tadina baktim)

2.5 su,spor yapamam kizlar bi uyusukluk var ustumde

Ne zaman yedin canım ?
Ekmek yemeseydin bari keşke salatayla
Aslında gayet doyurucu bir menü gibi neden doymuyorsun ki acaba kahve beni çok tok tutar iştahımı kapatır aralarda içebilirsin şekersiz tabi, bi dene istersen bi de yemeklerle yoğurt ye mutlaka yoğurt tok tutar.
Bi de su ne kadar spor var mı acaba ?

Şu 1 lt oldu daha
Spor yok

Patates hep ne zaman yesem artı olurum ondan hiç sevmem kendisini ama az yediğin için etkilemez inşallah
Canım bu Arada akşam acıkmıyormusun 4.30 da yemişsin

Kuzu biz 5.5 yıllık evliyiz ve 2007 den beri de birlikteyiz eskimedik ama yillandik sayılır :)
ben o tirt pırt olayını hamilelikte çok yaşadım
Çook kötüyüm
Kendimi dövesin var
Ne güzeldi menüm
Herşeyi berbat ettim.

Canan kan değerlerine baktirdin mi bu patlamanin sebebi nedir belki kanla ilgili
gün bitmedi canım henüz yapabilirsin

Canan kan değerlerine baktirdin mi bu patlamanin sebebi nedir belki kanla ilgili

Evet ara ara kan değerlerimize baktırmalıyız kızlar hem de diyet yapıyorsak öncesinde baktırmalıyız ki boşuna kürek çekmeyelim sorun var sa dimi ona uygun beslenelim

Dedim guzel guzel gidiyir menu araya cekirdek sksmis neyse canim daha hafta basi telafisi gelir ins.

Eliptik almaya karar verdim benim koşu bandı vardı onu bile iyi kullanmıştım yani alipta yapmiyanlarfan değilim:)
Spor salonu güzel hosda her zaman gidilmiyor ama evde spor aleti olunca gece olsa yaparım ben
Filmini izlerken gec karsisina yap bende istiyorumm. Benim spor salonu asagida ama ona bile useniyir insan hadi zorlasam gitse aksam ve sabah erken saatlerde (hava agarmadan ) kimse olmuyor. Eee bende gunduz olmuyorum cok zor oluyor. Al canim al. Bende evlenmicek olsam alirdim. Evlenince alicam hemen

İyi aksamlar bayanlar ne yazikki artiyim haftasonu pahalita mal oldu +400 cok uzuldum bugunde cok iyi gecmefi evde olmayinca il merkezine gittik yazlik prefabrik ev yapicaz onun sozlesmesini imzaladik ama aksam telafiye calistim ama yarin full yumurtali bi gun olacak ve ins acigi kapaticam

Menum
sabah7
2d ekmek
Az kaymak kirmizi biber zeytin6

Ogle 12:30
tavuk doner lavas icinde yarisini esime verdim
bi lokum

Aksam19
Salata yogurt ve biber dolmasinin biberi iki tane icini ogluma yedirdim

Su 2 olacak ins az kaldi
Spor 45 dk yuruduk oradan oraya

Canim salatana yag koyuyir musun? Zeytinde tuketmiyorsun pismis yag oranini azaltip cig yag tuketimini aryirip ekmegide birakip baska yerlerden karbonhidrat alimini saglasana bi. Hii bide su oranini goremedim suyu gun icine yayiyorsun dimi?

Bi

Bir ara baktırayım.nprmalde kan sınırın altında çıkar hep.en son 4 ay önce 10 küsürdü ama depolar boştu.hap verdi.ben hap kullanmadım artık.iyi beslemeyin diye düşünerekten.

Bi

Bir ara baktırayım.nprmalde kan sınırın altında çıkar hep.en son 4 ay önce 10 küsürdü ama depolar boştu.hap verdi.ben hap kullanmadım artık.iyi beslemeyin diye düşünerekten.
Eee olur mu canim yaaa depolar onemli. Bi tekrar baktir. Zaten kan tedavisi hemen cevap veren bir tedavi.hizli sonuc alirsin. Bide kullabirken c vit. Artirip sut urunkerini ilac alimi ile tuketmedin mi tamam. Kan degerlerin etkiler cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…