- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.601
Eliptik almaya karar verdim benim koşu bandı vardı onu bile iyi kullanmıştım yani alipta yapmiyanlarfan değilim:)
Spor salonu güzel hosda her zaman gidilmiyor ama evde spor aleti olunca gece olsa yaparım ben
Menüm
Sabah
1 dlm ekmek
1 haşlanmış yum.
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 1 kuru incir
Öğlen 13.30
1 dlm ekm
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt
Ara 1 dilim elma
Akşam 18.00
1 dlm ekmek
8 kaşık kuru fasulye
1 br ayran salata
Planım buydu
Ama noldu 1 leğen salata yedim.sırf doyayım diye yanına da ayran yaptım.sofadan da kalktım.
yine de gözüm doymamış
2 dilim ekmek le tavuk yemeği vardı.etlerini patateslerini çocuğa yedirmiştim.sebzeleri kalmış .onu yedim.
Bütün günüm heba oldu.
Neden doymuyorum ben
Sizin menüler ne güzel
Benim porsiyonlarım da büyükyine de olmuyor
Şu 1 lt oldu dahaNe zaman yedin canım ?
Ekmek yemeseydin bari keşke salatayla
Aslında gayet doyurucu bir menü gibi neden doymuyorsun ki acaba kahve beni çok tok tutar iştahımı kapatır aralarda içebilirsin şekersiz tabi, bi dene istersen bi de yemeklerle yoğurt ye mutlaka yoğurt tok tutar.
Bi de su ne kadar spor var mı acaba ?
Menuyu yazayim kizlar
10.30 ispanakli yumurta,8 zeytin,peynir,yarim armut,1 avuc dolusu fistik,maydonoz,kirmizi biber
16.30 firinda sebze(brokoli cok,patlican,kabak ,sarmisak,3 kucuk parca patates),yogurt,1 avuc fistik,yarim cay kasigi bal(cocuklara bal aliyorumda tadina baktim)
2.5 su,spor yapamam kizlar bi uyusukluk var ustumde
Şu 1 lt oldu daha
Spor yok
ben o tirt pırt olayını hamilelikte çok yaşadımKuzu biz 5.5 yıllık evliyiz ve 2007 den beri de birlikteyiz eskimedik ama yillandik sayılır :)
Çook kötüyüm
Kendimi dövesin var
Ne güzeldi menüm
Herşeyi berbat ettim.
Canan kan değerlerine baktirdin mi bu patlamanin sebebi nedir belki kanla ilgiliMenüm
Sabah
1 dlm ekmek
1 haşlanmış yum.
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 1 kuru incir
Öğlen 13.30
1 dlm ekm
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt
Ara 1 dilim elma
Akşam 18.00
1 dlm ekmek
8 kaşık kuru fasulye
1 br ayran salata
Planım buydu
Ama noldu 1 leğen salata yedim.sırf doyayım diye yanına da ayran yaptım.sofadan da kalktım.
yine de gözüm doymamış
2 dilim ekmek le tavuk yemeği vardı.etlerini patateslerini çocuğa yedirmiştim.sebzeleri kalmış .onu yedim.
Bütün günüm heba oldu.
Neden doymuyorum ben
Sizin menüler ne güzel
gün bitmedi canım henüz yapabilirsinMenuyu yazayim kizlar
10.30 ispanakli yumurta,8 zeytin,peynir,yarim armut,1 avuc dolusu fistik,maydonoz,kirmizi biber
16.30 firinda sebze(brokoli cok,patlican,kabak ,sarmisak,3 kucuk parca patates),yogurt,1 avuc fistik,yarim cay kasigi bal(cocuklara bal aliyorumda tadina baktim)
2.5 su,spor yapamam kizlar bi uyusukluk var ustumde
ben o tirt pırt olayını hamilelikte çok yaşadım
Canan kan değerlerine baktirdin mi bu patlamanin sebebi nedir belki kanla ilgili
gün bitmedi canım henüz yapabilirsin
Dedim guzel guzel gidiyir menu araya cekirdek sksmisDünkü menu
Saat 12.00 kahvalti
3 zeytin
1 dilim hindi füme
3 ceri
Salatal k
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası
Yarım portakal
19.00 alsam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tb
2 kucuk firinda Baget
Saat 20.30
Yarım cb çekirdek
Su 2 litre
Spor
Filmini izlerken gec karsisina yap bende istiyorumm. Benim spor salonu asagida ama ona bile useniyir insan hadi zorlasam gitse aksam ve sabah erken saatlerde (hava agarmadan ) kimse olmuyor. Eee bende gunduz olmuyorum cok zor oluyor. Al canim al. Bende evlenmicek olsam alirdim. Evlenince alicam hemenEliptik almaya karar verdim benim koşu bandı vardı onu bile iyi kullanmıştım yani alipta yapmiyanlarfan değilim:)
Spor salonu güzel hosda her zaman gidilmiyor ama evde spor aleti olunca gece olsa yaparım ben
Ayy gecen gordum kiyma mantar lahana yemegi yapmislar cokkk lezetli gorunuyorduLahanam vardı detoks çorbası yapmaya kıyamadım bol kıymalı kabuska yaptım:)
Çok severim 1 hafta araliksiz yiyebilirim
Canim salatana yag koyuyir musun? Zeytinde tuketmiyorsun pismis yag oranini azaltip cig yag tuketimini aryirip ekmegide birakip baska yerlerden karbonhidrat alimini saglasana bi. Hii bide su oranini goremedim suyu gun icine yayiyorsun dimi?Menüm
Sabah
1 dlm ekmek
1 haşlanmış yum.
1 kk peynir
5 zeytin
Ara 1 kuru incir
Öğlen 13.30
1 dlm ekm
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt
Ara 1 dilim elma
Akşam 18.00
1 dlm ekmek
8 kaşık kuru fasulye
1 br ayran salata
Planım buydu
yine de gözüm doymamış
Bütün günüm heba oldu.
Neden doymuyorum ben
Sizin menüler ne güzel
Bir ara baktırayım.nprmalde kan sınırın altında çıkar hep.en son 4 ay önce 10 küsürdü ama depolar boştu.hap verdi.ben hap kullanmadım artık.iyi beslemeyin diye düşünerekten.ben o tirt pırt olayını hamilelikte çok yaşadım
Canan kan değerlerine baktirdin mi bu patlamanin sebebi nedir belki kanla ilgili
gün bitmedi canım henüz yapabilirsin
Oyty cok acimistir. Gecmis olsun baharcimİyi akşamlar canlar yemek fasli bitti ama sakatlığıma çare yok sağ dizimi az daha kirdim yani nasıl becerdim hiç bilmiyorum fayansin köşesine çarptım biraz şişti ağrıyor ama çokta kötü değil Allah'tan
Eee olur mu canim yaaa depolar onemli. Bi tekrar baktir. Zaten kan tedavisi hemen cevap veren bir tedavi.hizli sonuc alirsin. Bide kullabirken c vit. Artirip sut urunkerini ilac alimi ile tuketmedin mi tamam. Kan degerlerin etkiler cok.Bi
Bir ara baktırayım.nprmalde kan sınırın altında çıkar hep.en son 4 ay önce 10 küsürdü ama depolar boştu.hap verdi.ben hap kullanmadım artık.iyi beslemeyin diye düşünerekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?