- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.261
hahahaaaaaaaa....bendende ANARŞİK buuuuuuu.......Sorma hopıs bu edda tam ANARŞİK çıktı.Adama kac gundur kan kusturuyo.Benım karım olcak eda verırım sopayı verırım sopayı :)))) Şaka bi yana cok naz asık usandırır kuzum yavastan ısıt artık ortamı kac gun gectı yaa walla sabır tası olsa catlar :)
slm hanımlar bugünkü menüm:
sabah ılık 1 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 yumurta,4 siyah zeytin,1 tatlı kaşığı bal,2 ceviz,1 avuç maydanoz,2 küçük salatalık
ara 4 kestane ve 1 bardak süt
öğle yarım kepçe kremalı patates çorbası,bol salata,4 yk yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 adet tavuk pirzola,3 yk patlıcan yemeği,yoğurt ve salata
edda bebişim sen en iyisi bi büyüklük (!) yapda affet şu kocanı...hem kendini üzme hemde eşini...olurmu bebeemm..bak fotolarından anladığım kadarıyla güzel hatunsun ama kardeşiminde eli yüzü düzgün yaniiiii.... sonra ne olur ne olmaz mutluluğu başka yerlerde aramaya kalkmasın..ablandan söylemesii...(ve eddanın paçaları tutuşurr:))))
öglen yemegimi yemege gidiyorum karnım acıktı sonra gelirim
bebişim kim önce barışırsa sevabı o alır...sakın unutma..sen bu akşam eve gidince güzel bir sofra hazırla , otur kocanla ye...sen fazla yemesende olur ama ikimniz başbaşa olun işte...aşkda gurur olmazmış..demekki kocan seni daha fazla seviyoki her tartışmada o önce geliyo...öylemi söyle bakalım???(( hoppidick çaktırmıyom ama üzülüyomm
hadi derlerya yanında bile özlüyom öyle özlüyommm
ama iştee tüküriyim böyle huyun içineee
hahahaa haklısın Allah göstermesinnnn demeyin öyleeee üzülürümmmm
edda bebişim sen en iyisi bi büyüklük (!) yapda affet şu kocanı...hem kendini üzme hemde eşini...olurmu bebeemm..bak fotolarından anladığım kadarıyla güzel hatunsun ama kardeşiminde eli yüzü düzgün yaniiiii.... sonra ne olur ne olmaz mutluluğu başka yerlerde aramaya kalkmasın..ablandan söylemesii...(ve eddanın paçaları tutuşurr:))))
kuşum napim biliyorum çok naz aşık usandırır ama
barışamıyorum ben sevgiliykende böyleydimm
küserdikya aramazdım arayamazdım elim gitmezdi telefona hep o yapsın ilk o arasın isterdim..
şimdi bu sefer beni kırdı ben uzatıyom ..
konuşuyoz tam küs değiliz ama ev arkadaşı gibi
hahahaaaaaaaa....bendende ANARŞİK buuuuuuu.......
Bu arada edda cuma günü fitsemaya sorarmısın tatıle cıkmadan oncekı kılosunu hatırlıyormu ?
Benden oncekı kaptan gıderken bıraktıgı bılgılerde fıtsemanın kılosu 87 gorunuyordu...
Püskütünn tablosunda 78 gorunuyormus ...
Kendısı kılo verdıgını ve dıyetı bozmadıgından felan bahsetmıstı...Dogru kılosu nedır ?
bebişim kim önce barışırsa sevabı o olur...sakın unutma..sen bu akşam eve gidince güzel bir sofra hazırla , otur kocanla ye...sen fazla yemesende olur ama ikimniz başbaşa olun işte...aşkda gurur olmazmış..demekki kocan seni daha fazla seviyoki her tartışmada o önce geliyo...öylemi söyle bakalım???
Ayy hopısss alem kadınsın vesselam :))) Ama cokta haklısın edda aklını basına topla bacımmm sen ısıt arayı aksama mutlaka :)))
Bende senın gıbıyımdır bırıne kızayım kırılayım konussam bıle souk olurum.Exaskımda cok kızardı bu huyuma hep o arardı bezdı adam sonunda kactı bakşaka bı yana sen dogrusunu bılırsın ama fazlada uzatma anlamıstır o anlıycanı
:)))) Kesınlıklen
fadimeeeeeeee....çabuk dön bacım bak bugünde hopiş gidecek gezmeye..
Saol fadıme abla ıns faydasını gorurum param bosuna gıtmez :))) O katıl kosu bandıyla nasıl kılo veremedıgını anlamadım ben 5 te yuruyorum bazen 6 ya cıkarıyorum 20 dk yuruyorum tempolu ıflahım keıslıyor walla ...
SORARIM CANIMM
fitsema listede dimi gecen haftada kilo bildirimi yaptı..
senlik bi durum yok önceki kaptan öyle bildirdiyse sen oldan aldıgın listeyle hareket ettin sorarız dogru neyse yazarız canm
yok kuşum yaa
o benim herşeyimmm sevmez olurmuyumm tosunumdur o benimm :)))
barışcam tamam azcık cilve yapıyım bariii onun gelmesini sağlıyım en iyisi
kaçma olayını aklıma bile getirmiyommm
yok kuzum kader kısmet herşey
ben küsüm diye kaçacaksa adammm varsın kaçsın gitsin bende bulurum kaçacak biyer
evt cnm lıstede kılo bıldırımınde bulundu gecen hafta oyle bı karısıklık oldu bu hafta ogrenıp yanına acıklama yazarsanız sanırım yeterlı olur ...
Anııı kocasınıda severmıs kızzz :) aksam bı karın agrısı bas agrısı numarası bu olayı cozer :)))
getırme zaten kuzum alan almıs satan satmıs artık uzun yıllar ıns beraber olacaksınız.o benımkının dangalaklıgıydı sen hıc ustune alınma :)))
kızlar ya bayram geliyo bayramda dobişmi olcazzz
ben hergün düzenli yürüsem çoktan gitmişti kilolar işte tembellik BENİMKİ AMA BU HAFTA DÜZENLİ YÜRÜDÜM BİDE KÖYE GİDİCEM YA DAHA İNCELMEM LAZIM KÖTÜ GÖRÜMCEMDE ORDAYMIŞ ANASINA GİTMİŞ GEZMEYE
Kızlar ya bayram geliyo bayramda dobişmi olcazzz
Allah tan görümcem yok...kayganalar yetiyoda artıyo bile..ben hergün düzenli yürüsem çoktan gitmişti kilolar işte tembellik BENİMKİ AMA BU HAFTA DÜZENLİ YÜRÜDÜM BİDE KÖYE GİDİCEM YA DAHA İNCELMEM LAZIM KÖTÜ GÖRÜMCEMDE ORDAYMIŞ ANASINA GİTMİŞ GEZMEYE
kuşum sen dobişsen biz ne yapalım o zaman???bak murçu örnek al , o da sen gibiymiş , sevgilisi bırakıp gitmiş...ayy iyikide gitmiş zaten , murçum ben onu sana zaten yakıştıramıyodum...sen devlet gibisin , o yanında köy kasaba değildi bile yaniiii....ama eddoşum seni kocanla çok yakıştırıyorum , adamceğizi kaçırma bak..çok naz aşık usandırır..Kızlar ya bayram geliyo bayramda dobişmi olcazzz
allah tan görümcem yok...kayganalar yetiyoda artıyo bile..
Kuşum sen dobişsen biz ne yapalım o zaman???bak murçu örnek al , o da sen gibiymiş , sevgilisi bırakıp gitmiş...ayy iyikide gitmiş zaten , murçum ben onu sana zaten yakıştıramıyodum...sen devlet gibisin , o yanında köy kasaba değildi bile yaniiii....ama eddoşum seni kocanla çok yakıştırıyorum , adamceğizi kaçırma bak..çok naz aşık usandırır..
kuşum seninkinden ses varmı nerelerdeymiş ne alemdeymiş...
Hiç haber alabiliyonmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?