Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahahaaaaaaaa....bendende ANARŞİK buuuuuuu.......

Menun sahane cnm ne 1 gr fazal ne 1gr eksık :))) Bu arada senı bu hafta mezun edıcez anlasılan ((

(( hoppidick çaktırmıyom ama üzülüyomm
hadi derlerya yanında bile özlüyom öyle özlüyommm
ama iştee tüküriyim böyle huyun içineee

hahahaa haklısın Allah göstermesinnnn demeyin öyleeee üzülürümmmm

Bu arada edda cuma günü fitsemaya sorarmısın tatıle cıkmadan oncekı kılosunu hatırlıyormu ?

Benden oncekı kaptan gıderken bıraktıgı bılgılerde fıtsemanın kılosu 87 gorunuyordu...

Püskütünn tablosunda 78 gorunuyormus ...

Kendısı kılo verdıgını ve dıyetı bozmadıgından felan bahsetmıstı...Dogru kılosu nedır ?

bebişim kim önce barışırsa sevabı o alır...sakın unutma..sen bu akşam eve gidince güzel bir sofra hazırla , otur kocanla ye...sen fazla yemesende olur ama ikimniz başbaşa olun işte...aşkda gurur olmazmış..demekki kocan seni daha fazla seviyoki her tartışmada o önce geliyo...öylemi söyle bakalım???

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayy hopısss alem kadınsın vesselam :))) Ama cokta haklısın edda aklını basına topla bacımmm sen ısıt arayı aksama mutlaka :)))

Bende senın gıbıyımdır bırıne kızayım kırılayım konussam bıle souk olurum.Exaskımda cok kızardı bu huyuma hep o arardı bezdı adam sonunda kactı bak şaka bı yana sen dogrusunu bılırsın ama fazlada uzatma anlamıstır o anlıycanı

hahahaaaaaaaa....bendende ANARŞİK buuuuuuu.......

:)))) Kesınlıklen

SORARIM CANIMM
fitsema listede dimi gecen haftada kilo bildirimi yaptı..
senlik bi durum yok önceki kaptan öyle bildirdiyse sen oldan aldıgın listeyle hareket ettin sorarız dogru neyse yazarız canm

yok kuşum yaa
o benim herşeyimmm sevmez olurmuyumm tosunumdur o benimm :)))
barışcam tamam azcık cilve yapıyım bariii onun gelmesini sağlıyım en iyisi

kaçma olayını aklıma bile getirmiyommm
yok kuzum kader kısmet herşey
ben küsüm diye kaçacaksa adammm varsın kaçsın gitsin bende bulurum kaçacak biyer

ben hergün düzenli yürüsem çoktan gitmişti kilolar işte tembellik BENİMKİ AMA BU HAFTA DÜZENLİ YÜRÜDÜM BİDE KÖYE GİDİCEM YA DAHA İNCELMEM LAZIM KÖTÜ GÖRÜMCEMDE ORDAYMIŞ ANASINA GİTMİŞ GEZMEYE

Evt cnm lıstede kılo bıldırımınde bulundu gecen hafta oyle bı karısıklık oldu bu hafta ogrenıp yanına acıklama yazarsanız sanırım yeterlı olur ...

Anııı kocasınıda severmıs kızzz :) Aksam bı karın agrısı bas agrısı numarası bu olayı cozer :)))

kaçma olayını aklıma bile getirmiyommm
yok kuzum kader kısmet herşey
ben küsüm diye kaçacaksa adammm varsın kaçsın gitsin bende bulurum kaçacak biyer

Getırme zaten kuzum alan almıs satan satmıs artık uzun yıllar ıns beraber olacaksınız.O Benımkının dangalaklıgıydı sen hıc ustune alınma :)))

kuşum seninkinden ses varmı nerelerdeymiş ne alemdeymiş...
Hiç haber alabiliyonmuu

Elınde oyle bı hazıen varken kullanmamak bıraz saflık oluyor ablacım...Kesınlıkle kullan ve o kotu gorumceye gununu goster :)))

Kızlar ya bayram geliyo bayramda dobişmi olcazzz

Benım hıc oyle bı nıyetım yok valla :))) 75 ı hedeflıyorum

Allah tan görümcem yok...kayganalar yetiyoda artıyo bile..

Kızlar ya bayram geliyo bayramda dobişmi olcazzz
kuşum sen dobişsen biz ne yapalım o zaman???bak murçu örnek al , o da sen gibiymiş , sevgilisi bırakıp gitmiş...ayy iyikide gitmiş zaten , murçum ben onu sana zaten yakıştıramıyodum...sen devlet gibisin , o yanında köy kasaba değildi bile yaniiii....ama eddoşum seni kocanla çok yakıştırıyorum , adamceğizi kaçırma bak..çok naz aşık usandırır..

6 görümce 3 kaynım var toplam 10 tane dogurmuş kaynanam

kuşum seninkinden ses varmı nerelerdeymiş ne alemdeymiş...
Hiç haber alabiliyonmuu

Ankarılıydı kendısı memleketıne zıyarete gıtmıs hbr alıyorum Hiç konusmuyoruz ama ben ondan hbr alabılıyorum o benden alamıyor.Gecen face sey yazmıs du bakıyım ;

"Nur içinde yat kalbim,
Ben katilini çok sevdim...“

yazmıs.Bu ayın 15 ınde 3 ay olcak edda beee zaman nasıl gecıyo...Bu aralar yoklugunu hıssedıyorum buda sanırım ayrılıgın bı evresı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…