Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim salatana yag koyuyir musun? Zeytinde tuketmiyorsun pismis yag oranini azaltip cig yag tuketimini aryirip ekmegide birakip baska yerlerden karbonhidrat alimini saglasana bi. Hii bide su oranini goremedim suyu gun icine yayiyorsun dimi?
Salatamda yağ koyarım. Kahvaltıda zeytin de yerim.ama her öğün 1 dlm ekmek yesem yetecek. Yetmeli ama olmuyor.yemekten kalınca çocuklara yedirirken sapıtıyorum .

Salatamda yağ koyarım. Kahvaltıda zeytin de yerim.ama her öğün 1 dlm ekmek yesem yetecek. Yetmeli ama olmuyor.yemekten kalınca çocuklara yedirirken sapıtıyorum .
Zaten baharda demis kan ile alakali olabilir canim. Bide tabi cocuklara yediriken sapitma durumunu daha bilmiyorum ama sanki bi cok insanda bu durum var gb. Bide cocukla ilgilenirken ne yedigini anlayamadigi icin kadinlar sonrasinda baya yiyorlar

Menumu yazayim kizlar

Sabah (8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peyni

Ara 3 kuru erik

Oglen(13.00)
2 kuru erik
1 ceviz
1 kayisi
( cok acil isim vardi apar topar agzima attim sonra zaten hemen yemek yerim diye dusunuyodum ki oyle olmadi maalesef)

Aksam(17.00)
3 yk karabugday ( dunden kaldi ve bitti)
1 kasee kocaman zeytinyagli nar eksiki ( kendi yapimimiz) salata icinde( kirmizi ve beyaz lahana marul havuc peynir ve 1 yk yesil mercinek)

Sivi: 2 lt spor yok

Ins canim ins pitir pitir gider. Bu kumlari dokturtmenin bi yolu yok mu ya kivran kivran cok zor. Ise gitmiyorsun dimi raporlusun? Acaba yakininda kaplica fln var mi nerde oturuyosun bilmiyorum ama.

Sabahlari wc aliskanligin olusana kadar bunu yapsam nasil olr bahar. Cok zor oluyor heleki cuma gunleri bu yuzden oglene kadar bekliyorum

EMZIREN ANNE MENUSU

Sabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez

Ara.16.30
1 bardak sut
Ceyrek cay bardagi kuruyemis

Aksam yemegi:18.30
1 kepce ezogelin corbasi unsuz
6 yk firinlanmis patlican oturtma
1 kase yogurt

Su.2.5 lt

Spor yok

Bi

Bir ara baktırayım.nprmalde kan sınırın altında çıkar hep.en son 4 ay önce 10 küsürdü ama depolar boştu.hap verdi.ben hap kullanmadım artık.iyi beslemeyin diye düşünerekten.
Tatlım sen karbonhidratla depolaridolduramazsin ki ilacını kullan lütfen
Oyty cok acimistir. Gecmis olsun baharcim
Sağol kuzum çarpınca canım gitti ama şimdi sadece ağrıyor
çocuklarla aynı anda oturmuyor musunuz sofraya

Sabahlari wc aliskanligin olusana kadar bunu yapsam nasil olr bahar. Cok zor oluyor heleki cuma gunleri bu yuzden oglene kadar bekliyorum
sabah ceviz suyu ve kuru meyve ıslatmayi ihmal etme aycaa bı dönem yap düzene girer

Yok yaa.oğluma biz yedikten sonra yediriyorum.bizle oturuyor
doydum diyor kalkıyor.küçük de var ya.onunla uğraşmıyor sonra yediriyorum.

Menüm:

10:00 1yk zeytinyag

11:00 1tb ekmek, 1yunurta, 1kk peynir, 6zeytin, az salca, domates salatalik biber kereviz

14:00 az sütlü kahve, 2ceviz

16:00 1 bardaga yakin kefir

18:00 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, Salata, 4yk yogurt

2 fincan yesilcay
2 fincan papatya kuru meyve karisimi cay
3lt Su
Spor yok

Bakalim artik carsamba persmbe yaparm insallah 2 günlük detoks lazim bide bana napsamki abla ayran detoksumu yapsam 2 gün

Bende eliptik almayı düşünüyorum ne aldın senden fiyatı nadil
Cristopeit Crosstrainer CS 5 markası canım, internetten sipariş verdim postasıyla birlikte 260 € tuttu. İnşallah memnun kalırım, daha önce hiç kullanmadığım için tedirginim biraz:)
Geçmiş olsun, şimdi biraz daha iyi misin? Soğuk bişeyler koy üzerine, ciddi değildir umarım

Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00. 1kk beyaz peynir,1 wasa,marul, domates, salatalık, biber
16:00 2 kaşık yarmalı yoğurt çorbası, 1 but(derisiz ve kemiksiz kendi suyunda pişti), salata, 5 -6 kaşık kapuska
16:30 yeşil çay
18:45 yeşil çay
Akşam henüz bişey yemedim ama bir kase yoğurda pulbiber , nane ve limon sıkıp yiycem:)
Su 3 lt oldu, uyuyana kadar 4 olur.
Spor: Leslie 3 mil 135 puan Pnrrr-12

geçmiş olsun canım benim bacaklari görsen sanırsın günde 3 ogun dayak yiyorum:) sürekli bi yerlere çarpıyorum

afiyet olsun canım güzel menu

Dedim guzel guzel gidiyir menu araya cekirdek sksmis neyse canim daha hafta basi telafisi gelir ins.
canım çay vardı boş içmek istemedim regl olamadigim için sürekli tirtiklama ihtiyacı hissediyorum :)

afiyet olsun canım güzel

afiyet olsun canım guzel menu

afiyet olsun canım güzel menu
afiyet olsun canım güzel menu spor da var

Patates hep ne zaman yesem artı olurum ondan hiç sevmem kendisini ama az yediğin için etkilemez inşallah
Canım bu Arada akşam acıkmıyormusun 4.30 da yemişsin
Yok acikmiyorum canim,patatesi cok severim nasil etki yaptigini bilmiyorum bende, zaten cok azdi ama oyle guzel olduki anlatamam

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pnrr-20 30 + 40 + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + 50 + 40 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen 130 + 90 + 155 + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 180 + 170 + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + 60 + 60 + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Beyazpapaty. 135 + -- + 225 + -- + -- + -- + --
Happymay -- + 195 + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Degistirk. 135 + 135 + 180 + -- + -- + -- + --
Ikra 60 + -- + 135 + 135 + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…