- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.621
Salatamda yağ koyarım. Kahvaltıda zeytin de yerim.ama her öğün 1 dlm ekmek yesem yetecek. Yetmeli ama olmuyor.yemekten kalınca çocuklara yedirirken sapıtıyorum .Canim salatana yag koyuyir musun? Zeytinde tuketmiyorsun pismis yag oranini azaltip cig yag tuketimini aryirip ekmegide birakip baska yerlerden karbonhidrat alimini saglasana bi. Hii bide su oranini goremedim suyu gun icine yayiyorsun dimi?
Zaten baharda demis kan ile alakali olabilir canim. Bide tabi cocuklara yediriken sapitma durumunu daha bilmiyorum ama sanki bi cok insanda bu durum var gb. Bide cocukla ilgilenirken ne yedigini anlayamadigi icin kadinlar sonrasinda baya yiyorlarSalatamda yağ koyarım. Kahvaltıda zeytin de yerim.ama her öğün 1 dlm ekmek yesem yetecek. Yetmeli ama olmuyor.yemekten kalınca çocuklara yedirirken sapıtıyorum .
kuzum sen birde emziriyorsun herseyden once sana su lazimŞu 1 lt oldu daha
Spor yok
Ins canim ins pitir pitir gider. Bu kumlari dokturtmenin bi yolu yok mu yaAbla menünü gördükçe karnım acıkıyor hasta halimle :))))
kuzum benim özel şok acele dukan vb diyetleri yapmana hiç gerek yok. gereksiz yere kilonu kafaya takıp ekstra stres yapmana da hiç gerek yok. mis gibi spor yapıyorsun, beslenmene de dikkat ediyorsun bak düğüne kadar patır patır düşecek kilolar.
çok kötü bir şey ya, hala kıvranıyorum ağrıda, wc ye gitmek istemiyorum ağrısındaninşallah bitecek ben de bekliyorum
Sabahlari wc aliskanligin olusana kadar bunu yapsam nasil olr bahar. Cok zor oluyor heleki cuma gunleri bu yuzden oglene kadar bekliyorumBu ara çok geldi benim doğum günüm evlilik yıldönümü oğlumun iki kere kutlanan doğum günü baya göz onundeydi yani pastalar
Fazla değil halledilir
karatayla sporun farki
Aa ne oldu tele
Maşallah de nazar etcen
Akşam arasında yiyceegini suya ıslatma suyunu da iç
Benim artım senin artıni döver
onlar kesin yeni evlidir :)
Tatlım sen karbonhidratla depolaridolduramazsin ki ilacını kullan lütfenBi
Bir ara baktırayım.nprmalde kan sınırın altında çıkar hep.en son 4 ay önce 10 küsürdü ama depolar boştu.hap verdi.ben hap kullanmadım artık.iyi beslemeyin diye düşünerekten.
Sağol kuzum çarpınca canım gitti ama şimdi sadece ağrıyorOyty cok acimistir. Gecmis olsun baharcim
çocuklarla aynı anda oturmuyor musunuz sofrayaSalatamda yağ koyarım. Kahvaltıda zeytin de yerim.ama her öğün 1 dlm ekmek yesem yetecek. Yetmeli ama olmuyor.yemekten kalınca çocuklara yedirirken sapıtıyorum .
sabah ceviz suyu ve kuru meyve ıslatmayi ihmal etme aycaa bı dönem yap düzene girerSabahlari wc aliskanligin olusana kadar bunu yapsam nasil olr bahar. Cok zor oluyor heleki cuma gunleri bu yuzden oglene kadar bekliyorum
Yok yaa.oğluma biz yedikten sonra yediriyorum.bizle oturuyorTatlım sen karbonhidratla depolaridolduramazsin ki ilacını kullan lütfen
Sağol kuzum çarpınca canım gitti ama şimdi sadece ağrıyor
çocuklarla aynı anda oturmuyor musunuz sofraya
sabah ceviz suyu ve kuru meyve ıslatmayi ihmal etme aycaa bı dönem yap düzene girer
Çok geçmiş olsunOyty cok acimistir. Gecmis olsun baharcim
ins.o kadar uzun sürmez baya varmis
tabi kalsinlarda cnm
Bende senin sporu dusunuyorum :)) yoksa diyetin baltalanmicagindan eminim
bide hastayken niye ise gittiki tatlim rapor alamiyomuydu
Gecen haftaki kilona gözüm kaymis benim
Bugün sabit olduguna göre yine 0,7 verebilirsin heralde :))
Bi 5 ler partisi var desene :))
Senin listeye ilk girisinde hedefin kac yazilmisti cnm unuttum ben
Cristopeit Crosstrainer CS 5 markası canım, internetten sipariş verdim postasıyla birlikte 260 € tuttu. İnşallah memnun kalırım, daha önce hiç kullanmadığım için tedirginim biraz:)Bende eliptik almayı düşünüyorum ne aldın senden fiyatı nadil
Geçmiş olsunİyi akşamlar canlar yemek fasli bitti ama sakatlığıma çare yok sağ dizimi az daha kirdim yani nasıl becerdim hiç bilmiyorum fayansin köşesine çarptım biraz şişti ağrıyor ama çokta kötü değil Allah'tan
Afiyet olsun canimMenü
Sabah (8:45)
2yumurta
1dlm kızarmış ekmek
Greyfurt
1tatli kaşığı labne ve acı sos
Öğle (14:00)
150 g tavuk sote
1 kase (4yk ) yoğurt
Akşam(17:30)
2 avuç içi kadar fırın mücver
2 YK yoğurt
Şu:2.5 lt spor : yapacağım inşallah
geçmiş olsun canım benim bacaklari görsen sanırsın günde 3 ogun dayak yiyorum:) sürekli bi yerlere çarpıyorumİyi akşamlar canlar yemek fasli bitti ama sakatlığıma çare yok sağ dizimi az daha kirdim yani nasıl becerdim hiç bilmiyorum fayansin köşesine çarptım biraz şişti ağrıyor ama çokta kötü değil Allah'tan
afiyet olsun canım güzel menuMenü
Sabah (8:45)
2yumurta
1dlm kızarmış ekmek
Greyfurt
1tatli kaşığı labne ve acı sos
Öğle (14:00)
150 g tavuk sote
1 kase (4yk ) yoğurt
Akşam(17:30)
2 avuç içi kadar fırın mücver
2 YK yoğurt
Şu:2.5 lt spor : yapacağım inşallah
canım çay vardı boş içmek istemedim regl olamadigim için sürekli tirtiklama ihtiyacı hissediyorum :)Dedim guzel guzel gidiyir menu araya cekirdek sksmisneyse canim daha hafta basi telafisi gelir ins.
afiyet olsun canım güzelMenumu yazayim kizlar
Sabah (8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peyni
Ara 3 kuru erik
Oglen(13.00)
2 kuru erik
1 ceviz
1 kayisi
( cok acil isim vardi apar topar agzima attim sonra zaten hemen yemek yerim diye dusunuyodum ki oyle olmadi maalesef)
Aksam(17.00)
3 yk karabugday ( dunden kaldi ve bitti)
1 kasee kocaman zeytinyagli nar eksiki ( kendi yapimimiz) salata icinde( kirmizi ve beyaz lahana marul havuc peynir ve 1 yk yesil mercinek)
Sivi: 2 lt spor yok
afiyet olsun canım guzel menuEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
Ara.16.30
1 bardak sut
Ceyrek cay bardagi kuruyemis
Aksam yemegi:18.30
1 kepce ezogelin corbasi unsuz
6 yk firinlanmis patlican oturtma
1 kase yogurt
Su.2.5 lt
Spor yok
afiyet olsun canım güzel menuMenüm:
10:00 1yk zeytinyag
11:00 1tb ekmek, 1yunurta, 1kk peynir, 6zeytin, az salca, domates salatalik biber kereviz
14:00 az sütlü kahve, 2ceviz
16:00 1 bardaga yakin kefir
18:00 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, Salata, 4yk yogurt
2 fincan yesilcay
2 fincan papatya kuru meyve karisimi cay
3lt Su
Spor yok
afiyet olsun canım güzel menu spor da varMenüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00. 1kk beyaz peynir,1 wasa,marul, domates, salatalık, biber
16:00 2 kaşık yarmalı yoğurt çorbası, 1 but(derisiz ve kemiksiz kendi suyunda pişti), salata, 5 -6 kaşık kapuska
16:30 yeşil çay
18:45 yeşil çay
Akşam henüz bişey yemedim ama bir kase yoğurda pulbiber , nane ve limon sıkıp yiycem:)
Su 3 lt oldu, uyuyana kadar 4 olur.
Spor: Leslie 3 mil 135 puanPnrrr-12
Güya geçmişi bitirip yazacaktım yine olmadımenü güzelde bide bildirimini alaydik sekercim :))
Yok acikmiyorum canim,patatesi cok severim nasil etki yaptigini bilmiyorum bende, zaten cok azdi ama oyle guzel olduki anlatamamPatates hep ne zaman yesem artı olurum ondan hiç sevmem kendisini ama az yediğin için etkilemez inşallah
Canım bu Arada akşam acıkmıyormusun 4.30 da yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?