- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.281
abbowwww...feci ötesiiii..6 görümce 3 kaynım var toplam 10 tane dogurmuş kaynanam
Menun sahane cnm ne 1 gr fazal ne 1gr eksık :))) Bu arada senı bu hafta mezun edıcez anlasılan((
abbowwww...feci ötesiiii..
Ankarılıydı kendısı memleketıne zıyarete gıtmıs hbr alıyorum Hiç konusmuyoruz ama ben ondan hbr alabılıyorum o benden alamıyor.Gecen face sey yazmıs du bakıyım ;
"Nur içinde yat kalbim,
Ben katilini çok sevdim...“
yazmıs.Bu ayın 15 ınde 3 ay olcak edda beee zaman nasıl gecıyo...Bu aralar yoklugunu hıssedıyorum buda sanırım ayrılıgın bı evresı :)))
en büyük benim eşim ilk evlendigi gün hamile kalmış eşime 9 ay 10 gün sonra eşim dogmuş
facende eklimi hala??Ankarılıydı kendısı memleketıne zıyarete gıtmıs hbr alıyorum Hiç konusmuyoruz ama ben ondan hbr alabılıyorum o benden alamıyor.Gecen face sey yazmıs du bakıyım ;
"Nur içinde yat kalbim,
Ben katilini çok sevdim...“
yazmıs.Bu ayın 15 ınde 3 ay olcak edda beee zaman nasıl gecıyo...Bu aralar yoklugunu hıssedıyorum buda sanırım ayrılıgın bı evresı :)))
kız fadime şimdi ben bi şüphelendim...ilk evlendiği günmü hamile kalmış kaygana??????çok şüpheli bi durum açıkcası:)))))en büyük benim eşim ilk evlendigi gün hamile kalmış eşime 9 ay 10 gün sonra eşim dogmuş
kızlar ben galiba grip oluyorum bogagım çok kötü yanıyo hemen kendime sıcak ıhlamur yapmam lazım yoksa diyet güme gider ayın sonlarında diyetisyene gidicem gününe kendim karar verip giderim inşallah 2 kilo gider .......amiiiiiiin
Allah tan görümcem yok...kayganalar yetiyoda artıyo bile..
kuşum sen dobişsen biz ne yapalım o zaman???bak murçu örnek al , o da sen gibiymiş , sevgilisi bırakıp gitmiş...ayy iyikide gitmiş zaten , murçum ben onu sana zaten yakıştıramıyodum...sen devlet gibisin , o yanında köy kasaba değildi bile yaniiii....ama eddoşum seni kocanla çok yakıştırıyorum , adamceğizi kaçırma bak..çok naz aşık usandırır..
6 görümce 3 kaynım var toplam 10 tane dogurmuş kaynanam
kızlar bu sözü çok sevdim:
"Bir kadın sana ağlayarak git diyorsa,
Yapman gereken tek şey kalmaktır."
M. Longston
inş mursh ,artık kendimi eskisi kadar kasmıyorum ama sporuda bırakmıyorum tabi sadece koşu bandına haftada 3 gün değil 2 gün çıkabiliyorum
Ah kuşum kolay unutulmaz...
aslında sizinkide olacak iş değildii..
okdar zaman geçsin yüzükleri al hazırlıkları yap bitsin...
o işte başka bi iş vardı ama benimde aklım almıyo..
boşver kuzumm yokmu hayatında şimdi başka yeşil ışık yakabileceğin birii..
buarada lafıda güzelmiş...
demekkiii seviyomuş oda kızzz.. yazık oldu yazık..
ama bütün hata onunnnndu boşverrrr
kız fadime şimdi ben bi şüphelendim...ilk evlendiği günmü hamile kalmış kaygana??????çok şüpheli bi durum açıkcası: KAYNANAYA KALSA HEPİMİZE DİYOR ÇOK DOGURUN AMA BEN DOGURURMUYUM NE GÜZEL DELİKSİZ UYKU UYUYORUM .
facende eklimi hala??
Kızlar ben galiba grip oluyorum bogagım çok kötü yanıyo hemen kendime sıcak ıhlamur yapmam lazım yoksa diyet güme gider ayın sonlarında diyetisyene gidicem gününe kendim karar verip giderim inşallah 2 kilo gider .......amiiiiiiin
kız fadime şimdi ben bi şüphelendim...ilk evlendiği günmü hamile kalmış kaygana??????çok şüpheli bi durum açıkcası:)))))
Allah tan görümcem yok...kayganalar yetiyoda artıyo bile..
kuşum sen dobişsen biz ne yapalım o zaman???bak murçu örnek al , o da sen gibiymiş , sevgilisi bırakıp gitmiş...ayy iyikide gitmiş zaten , murçum ben onu sana zaten yakıştıramıyodum...sen devlet gibisin , o yanında köy kasaba değildi bile yaniiii....ama eddoşum seni kocanla çok yakıştırıyorum , adamceğizi kaçırma bak..çok naz aşık usandırır..
Ayy hopıss konus konus walla bu aralar cok ıhtıyacım var ne yalan :)) Eddayla esını bende cok yakıstırıyorum tencereyle kapak gıbı masallah
Masallah
Arakladım :)))
Kasma zaten cnm 500 grcık kalmıs :)) Hanı hedef tamm demek bu kesınlıkle foto ıstıyoruz gulseker valla catlarım senın eskı ve yenı halını gormezsem :)))
Sorma edda yaaa hıc kolay deılmıs sımdı sımdı daha ıyı anlıyorum ılk 2 ay hıc bısey yoktu ama sımdı gayet zor ozluyorum sankı.Ama yapcak bısey yok gıden gıtmıstır gıttıgı gun bıtmıstır.Bence hıc bısey yoktu o kendıne guvenemedı hepsı bu.Saglık olsun yaa düşünmek istemiyorum daha fazla
Biri var aslında edda ama guvenemıyorum ıstemıyorumda acıkcasıBakalım herseyın hayırlısı...
Ben emınım o benı hala sevıyo ama ondada yersız bır gurur var olse aramaz...
Neyseee yaaa ooffff bosverın :)))
ye bakalım tosununu yeeeeee.....de bugün işi bitir, daha fazla uzatma bak...sen ne dersen de o şahıs murça yakışmıyodu vesselamm..:))))) yavrum benimm çok teşekkür ederimm
ey gidiii yerim ben tosunumuuuu:)))
lisede okulda bi kız bizi görmüş yanyana yanıma gelip dün yanında birini gördük abin hehralde çok benziyosunuz onu bana ayarlasana ben ondan hoşlanıyorum demiştiiiiöküzzzz
demiştim bana baaaaa gızzzz o benim sevgilimmmmmm :))))))))))
ay evet murchh yok çirkin çocuk değildi güzeldi amaa zayıftı sadece sen zayıfla kuzummm incecik ol hayat bu bellimi olur bir yerde karşılşırsınızz görsün altına etsin hasetindennn
örneğini yesinler senin:))badimi alıyoz kuşum, mümkünse ben xxlarge aliimmm:))))...ki kocamda zaten xxxlarge dır..hahahaaytttt...bulmuşum işte kendime göre , hatta benden bi beden büyük ama olsun , idare etcez artık.....bırak kuşummm
etrafına bak kendine güvenemeyen adamdan koca olmaz boşverrrrr
eminim çok daha iyi biri çıkacak karşına
biri varsa dene kızımm pişman olmazsınn
bir badi alırkende denemiyoruzmu bize uyuyomu uymuyomu diye..
dene bakalım hiç ummmadıgın biri öyle sevdirirki kendinii sen bile kendine şaşarsınnn...
ye bakalım tosununu yeeeeee.....de bugün işi bitir, daha fazla uzatma bak...sen ne dersen de o şahıs murça yakışmıyodu vesselamm..
örneğini yesinler senin:))badimi alıyoz kuşum, mümkünse ben xxlarge aliimmm:))))...ki kocamda zaten xxxlarge dır..hahahaaytttt...bulmuşum işte kendime göre , hatta benden bi beden büyük ama olsun , idare etcez artık.....
Nasıl yaptığıma gelince öncelkle bir doktora gttm ve hormonlarımda sorun varmı yokmu baktırdım :) tabiki bişi çıkmadı :) ardından güzel bi diyete başladım bol bol yeşil çay içtim hergün en az 1 saat spor yaptım bazı gıdaları hayatımdan çıkardım :) cips kola patates kızartması bunları hala yemem inanın tadlarını unutunca insanın canı istemiobol bol yoğurt yedm makarnaları yağsız sarımsaklı yoğurtlu yedm :) her öğün mutlaka yemek yedm kepek ekmeği hayatıma aldım :)
Keşke fotonu koysaydın,benim kızımda makarna canavarı yoğurtlu ve ketchuplı yedi 10 kilo verdi önemli olan yağsız yemek birde ekmek yemez ,menemen bolca yedi yumurtalı çorba içti aslında zayıf ama dahada zayıfladı hafif göbek çıktı diye benimde kilo vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?