Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah kuşum kolay unutulmaz...
aslında sizinkide olacak iş değildii..
okdar zaman geçsin yüzükleri al hazırlıkları yap bitsin...

o işte başka bi iş vardı ama benimde aklım almıyo..
boşver kuzumm yokmu hayatında şimdi başka yeşil ışık yakabileceğin birii..

buarada lafıda güzelmiş...
demekkiii seviyomuş oda kızzz.. yazık oldu yazık..
ama bütün hata onunnnndu boşverrrr

facende eklimi hala??

Kızlar ben galiba grip oluyorum bogagım çok kötü yanıyo hemen kendime sıcak ıhlamur yapmam lazım yoksa diyet güme gider ayın sonlarında diyetisyene gidicem gününe kendim karar verip giderim inşallah 2 kilo gider .......amiiiiiiin

hemen önlemini al
gip ilacın varsa iç sıcak birşeyler iç oldu bittiiii

Ayy hopıss konus konus walla bu aralar cok ıhtıyacım var ne yalan :)) Eddayla esını bende cok yakıstırıyorum tencereyle kapak gıbı masallah

6 görümce 3 kaynım var toplam 10 tane dogurmuş kaynanam

Masallah

kızlar bu sözü çok sevdim:

"Bir kadın sana ağlayarak git diyorsa,
Yapman gereken tek şey kalmaktır."

M. Longston

Arakladım :)))

inş mursh ,artık kendimi eskisi kadar kasmıyorum ama sporuda bırakmıyorum tabi sadece koşu bandına haftada 3 gün değil 2 gün çıkabiliyorum

Kasma zaten cnm 500 grcık kalmıs :)) Hanı hedef tamm demek bu kesınlıkle foto ıstıyoruz gulseker valla catlarım senın eskı ve yenı halını gormezsem :)))

Sorma edda yaaa hıc kolay deılmıs sımdı sımdı daha ıyı anlıyorum ılk 2 ay hıc bısey yoktu ama sımdı gayet zor ozluyorum sankı.Ama yapcak bısey yok gıden gıtmıstır gıttıgı gun bıtmıstır.Bence hıc bısey yoktu o kendıne guvenemedı hepsı bu.Saglık olsun yaa düşünmek istemiyorum daha fazla

Biri var aslında edda ama guvenemıyorum ıstemıyorumda acıkcası Bakalım herseyın hayırlısı...

Ben emınım o benı hala sevıyo ama ondada yersız bır gurur var olse aramaz...

Neyseee yaaa ooffff bosverın :)))

facende eklimi hala??

Yok cnm yaa eklı olurmu sıldım ama ben onun bı yerden bazı hareketleını gorebılıyorum...Aslında takıpte etmek ıstemıyorum ama elım gıdı gıdıverıyor ...

Bencede kant yap ıc bogazına ıyı gelır lımonlu sıcak su balda koy bı kasık ohhh :)))

kız fadime şimdi ben bi şüphelendim...ilk evlendiği günmü hamile kalmış kaygana??????çok şüpheli bi durum açıkcası:)))))

Hopısss yaaa alemsın haa :)))

Neyse kızlar bu kadar muhabbet yeter ben sefe kurs vercem bı hafta yokum raporları anlatıyım ızın bana zından olmasın :)))

:))))) yavrum benimm çok teşekkür ederimm

ey gidiii yerim ben tosunumuuuu:)))
lisede okulda bi kız bizi görmüş yanyana yanıma gelip dün yanında birini gördük abin hehralde çok benziyosunuz onu bana ayarlasana ben ondan hoşlanıyorum demiştiiii öküzzzz
demiştim bana baaaaa gızzzz o benim sevgilimmmmmm :))))))))))

ay evet murchh yok çirkin çocuk değildi güzeldi amaa zayıftı sadece sen zayıfla kuzummm incecik ol hayat bu bellimi olur bir yerde karşılşırsınızz görsün altına etsin hasetindennn

bırak kuşummm
etrafına bak kendine güvenemeyen adamdan koca olmaz boşverrrrr
eminim çok daha iyi biri çıkacak karşına
biri varsa dene kızımm pişman olmazsınn
bir badi alırkende denemiyoruzmu bize uyuyomu uymuyomu diye..
dene bakalım hiç ummmadıgın biri öyle sevdirirki kendinii sen bile kendine şaşarsınnn...

ye bakalım tosununu yeeeeee.....de bugün işi bitir, daha fazla uzatma bak...sen ne dersen de o şahıs murça yakışmıyodu vesselamm..

örneğini yesinler senin:))badimi alıyoz kuşum, mümkünse ben xxlarge aliimmm:))))...ki kocamda zaten xxxlarge dır..hahahaaytttt...bulmuşum işte kendime göre , hatta benden bi beden büyük ama olsun , idare etcez artık.....

Son düzenleyen: Moderatör:

evet koca azcık daha yapılı olcak o kesin
zayıf cılız koca yanında tosun gibi durmayalım ))

kızlarr bi arkadaşa başşlık açmış
50 kilo vermiş

isterseniz bi bakın başlıga

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/476382-kizlar-tam-50-kg-verdimmmmm.html

ve makarna yemiz ama yagsız sarımsaklı yogurtluuu

bi arkdaşta kızının verdiğini yazmış aynen yogurtlu makarna yiyerek :)))

işte mesajları

Son düzenleme:
ay kızlar ordamısınızz
şuan çok sinirliyimm
annem aradı kardeşim 10 yaşında 4.sınıfa gidiyor..
bugün eve gelmemiş servisi aramış servis bekledim gelmedi demiş..
Okulu aramış filan neyse ulaşamamış..
evi başka bi veli aramış anneme demişki kusura bakmayın dayanamadım aradım..
oğlunuzu öğretmen dövmüş oda eve gitmicem demiş.. bu öğretmen bu ara oğlunuza kafayı takmış 1 aydır her gün nerdeyse onu dövüyomuş..
sizde gitmeyince içimden diyorumki bu çocugun velileri nasıl sorumsuz gelip ilgilenmiyolar çocuklarıyla her gün dayak yiyoda..
Annem şok tabi.. kardeşim bişe demiyo çünkü..
babam gitmiş hemen okulun önünde bulmuş onu..
ama babama hala yok öğretmen beni dövmedi diyomuş Çocuk demekki korkuyo...

Şimdi yarın toplantısı var..
anneme dedimkii anne o toplantıya bende gelcemm...
O öğretmeni varya şuan elime geçirsem mahfederim o derece sinirliyimmmmm
ben o şeref yoksunu öğretmene ne diyimmmm ağzımı tutamıycam milletin içinde kötü konuşcamm kendimi biliyomm

Selam kızlar nasılsınız..Ben yine gece uyuyamadım paşacım çok fena öksürüyor..

Hala 81,6 aşağı inmeye niyeti yok gibi ya bayrama kadar gitsinler ya 79 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…