Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakket geçmişteki herkesi affedin gb seyler mi var. Yaaa niye affedeyim ki o kadar canımı yakmışlar eğer boyleyse benlikte değil
Bencede bu dünyada olmasada ahirette yaptıklarının bedelini ödemeli kötüler oyuzden afetmiyorum bende canımı yakanlari

Dedim dibine vurdum rayım sporun. Çarşamba ve perşembe sadece yürüyüş yapmayınplanlıyorum canım tartıya bişeyler yansısın istemiyorum. Benim yansımıyor ama yinede riske atmaya gerek yok
Niye yansımıyor ki .ben bişey fark ettim spor salonunda spor yapinca ödem oluyor bende leslie ye benzemiyor sendemi öyle acaba

Bu saate mi nerden buldun enejiyi gözüm korkuyor çıcuk yapmaktan resmen
kuzum hergun boyle degil tabi ama uykusuz kaldigin kesin. Iyi yanlarini dusunuyorsun iste mesela az once yeniden kalktik beni gorunce bir gulmesi var orda bitiyor hersey

Kızlar gunaydin güzel bir gün gecirmenizi diliyorum. Dün çok yorgundum. Hemen uyumuşum menümü yazayım ilk önce
Sabah
Maydonoz kuru
Kahve
Yumurta
Salata
1 galeta
Öğle 12.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Salata
Saat 16.30
7 kaşık pırasa yemeği
2 galeta
2 lt su
Spor yok
Akşam da bir meyve

GUNUN KONUSU

ZAYIFLAYINCA EN COK YAPMAK ISTEDIGINIZ SEY NEDIR

Ben sadece kiyafetlerime kavusmak istiyorum :))
Ordan burdan firlamadan giyinebilmek

Bide eskiden toplumda genelde en sisman bendim
O yuzden normal degil zayif olmak istiyorum :))
anacım benimkini zaten biliyorsun yine de yazayım vücut çorabı alıp giymekkkk
şimdi aklıma geldi çok şık giyinip porselen makyaj yaptırıp fotoğraf çektirmek de olabilir

Bu mümkün değil benim için ,başka seçenek varmı afetmeyversem olmazmi
sana şurda neler neler yazıcam da dua et kocam geldi ve ben uyanalı 15 dk oldu birşeyler hazırlamam lazım lazım ada acıkmış:)
ne demek affedemiyorum onlar kim ki affedemiyorsun çok mu değerliler ki onlara kızarak enerjini boşa harcayıp kalbini karartıyorsun tüm kızgınlıklarını özgür bırak gitsinler onlara ihtiyacın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…