- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.821
Bu saate miKizim erkenden uyandi oturduk oyun oynuyoruz
Bak bu konuda korksun bebelerin analarının gece uykusuna garezi vardır genelde:)Bu saate minerden buldun enejiyi gözüm korkuyor çıcuk yapmaktan resmen
Bencede bu dünyada olmasada ahirette yaptıklarının bedelini ödemeli kötüler oyuzden afetmiyorum bende canımı yakanlariHakket geçmişteki herkesi affedin gb seyler mi var. Yaaa niye affedeyim ki o kadar canımı yakmışlar eğer boyleyse benlikte değil
Niye yansımıyor ki .ben bişey fark ettim spor salonunda spor yapinca ödem oluyor bende leslie ye benzemiyor sendemi öyle acabaDedim dibine vurdum rayım sporun. Çarşamba ve perşembe sadece yürüyüş yapmayınplanlıyorum canım tartıya bişeyler yansısın istemiyorum. Benim yansımıyor ama yinede riske atmaya gerek yok
kuzum hergun boyle degil tabi ama uykusuz kaldigin kesin. Iyi yanlarini dusunuyorsun iste mesela az once yeniden kalktik beni gorunce bir gulmesi var orda bitiyor herseyBu saate minerden buldun enejiyi gözüm korkuyor çıcuk yapmaktan resmen
Detoks mu paylatsanki acabaGunaydinlaaaar +100 kaldi niye zorladi beni anlamadim ins iki gune iyi bi eksiue gecebilirim
Detoks yap dedim ama detoks gibi olmuşki zaten:)Dunku menum
Sabah7
2yumurta
Ogle12
2yumurta
Aksam18
1 dolma
Salata yogurt
Spor yok
Su 3lt
anacım benimkini zaten biliyorsun yine de yazayım vücut çorabı alıp giymekkkkGUNUN KONUSU
ZAYIFLAYINCA EN COK YAPMAK ISTEDIGINIZ SEY NEDIR
Ben sadece kiyafetlerime kavusmak istiyorum :))
Ordan burdan firlamadan giyinebilmek
Bide eskiden toplumda genelde en sisman bendim
O yuzden normal degil zayif olmak istiyorum :))
Abooov abbam nördün sen gadani aliimanacım benimkini zaten biliyorsun yine de yazayım vücut çorabı alıp giymekkkk
şimdi aklıma geldi çok şık giyinip porselen makyaj yaptırıp fotoğraf çektirmek de olabilir
sana şurda neler neler yazıcam da dua et kocam geldi ve ben uyanalı 15 dk oldu birşeyler hazırlamam lazım lazım ada acıkmış:)Bu mümkün değil benim için ,başka seçenek varmı afetmeyversem olmazmi
kız benim vücut çorabı fantezim meşhurdur herkese bulaşır da nette yaz bak çeşit çeşit var çoook güzeller beeee:))Abooov abbam nördün sen gadani aliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?