Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakket geçmişteki herkesi affedin gb seyler mi var. Yaaa niye affedeyim ki o kadar canımı yakmışlar eğer boyleyse benlikte değil

psikologlar da hep öyle der ya 'kendi içinden affet' diye. aynı mantıkla çalışıyor bunlar. evet mutluluğu bulan insanlar bu yolla bulmuş ama bu yola herkes nasıl girecek? bir insan ki o ben oluyorum 2 dk serbest bırakamadım düşüncelerimi. tam bir hiperaktivite sorunu kıpır kıpırdım:)
zor iş bence

Dedim dibine vurdum rayım sporun. Çarşamba ve perşembe sadece yürüyüş yapmayınplanlıyorum canım tartıya bişeyler yansısın istemiyorum. Benim yansımıyor ama yinede riske atmaya gerek yok

kasların da dinlenmesi serbest bırakılması gerek

Günaydın kızlarr
Boll eksili güzel bir gğn olsun inş

günaydın tatlımmmm

Günaydın güzel kadınlar
Cumaya kaldı iki gün kim ne yapicak bakalım ben kahvalti daki ekmegide kesiyim diyorum zaten hafif besleniyorum böyle devam ederim

günaydın canım, bol eksilerin olsunnn

günaydın tatlımmmm

Gunqydin herkese

günaydınnnnn

günaydın hatta tünaydınnn herkeseeee

sizlerden uzak kalmak moralimi çok bozuyor. hastalık, iş yoğunluğu iş servis değişikliği derken çok uzak kaldım sizlerden
sanırım beslenmeden de uzak kaldım.
yeni bir kitap okumaya başladım , ara öğünlere tamamen karşı. ya ben bayılacak gibi oluyorum ama o kadar saat bir şey yemezsem.
nasıl koruyacağım bu halimi, nasıl besleneceğim enerjim nasıl olacak. kafam çok karıştı
sanırım çok okumak iyi değil

Afiyet olsun canım gayet güzel

İnşallah kuzu artim iyiydi onu atsam bile sevinicem

Ben geçen ekimin etkisiyle beyin gücü olayını iki aradtiriyim dedim YouTube bı hatun çıktı karşima tamda senin söylediklerini anlatıyordu dur paylasiyim sana onu

kız benim vücut çorabı fantezim meşhurdur herkese bulaşır da nette yaz bak çeşit çeşit var çoook güzeller beeee:))
Biliyorum abla bencede guzeller gecelikten daha iyi oluyo bende 3 cesit mevcut herif geldikce surpriz istiyor ne yapayim bulup bulusturup aliyom beyefendi cok yakistiriyormus bu kiloyla deli manyakkk

Tunaydinnn azimli guzellerim

Aksam gec geldik biraz sonrada diziye daldim bakamadim buraya

Tartilar kontrol edilip 2 gunluk plan yapildimi

Dünkü sporum
3 mil leslie 135 puan
20 dk bolgesel 60
350 hoplama 17.5
Toplam 212.5 puan
@Pnrrr-20

Hemen gecmise ucuyorum

Aaaa niye soylemedin

Yeni yasin sana huzur mutluluk saglik getirsin bitanecim

Kabuska kilo aldırmaz dimi dünkü yaptığım bı tencere kabuska bittiydi:)
Evde kimsenin sevmemeside ilk defa iyi oldu doyana kadar yedim gene yapicam en yakın zamanda:)
Sen beni sisirmiyo diyosun ama yinede tartiya yakin yenmese iyi olur

Heee tamam o zaman ben sporla eritmeye çalışıyim daha kolaymış hep derim hümanist değilim olamam diye ablamda aksine sen çok vicdanlı birisin birinin hakkında kötude dusunsen yüzüne söylersin belli edersin iyileştirme taraftarisin , sende değilsen hümanist ben hiç değilim der
Ama affedemediklerim var lakin helal etmeme boyutunda değil öbür dünyada birde onlarla uğraşıp hesaplasamam :)
Dediğim gibi benim zihin boşalmaz zaten
Kendi aramizda hallederdik meseleyi yahu konu komsuya dert yanmayaydin
Geldi burda kötü kv gibi dedikodu yapıyor
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım

Gelemedim bı enerji eksikliği var elimi prize sokmam gerek sanırım
Giden artılara bile sevinmedim manyakça bı moddayim biri beni durtsun
Nasil durtuyum :))
Sen nerelerdesin
Hadi aksam ben evde degildim sende yokmusun
Tarti ne diyor
Benim hala artim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…