- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.861
Heheh şişkolata
Senin benimle yarışman lazımGelemedim bı enerji eksikliği var elimi prize sokmam gerek sanırım
Giden artılara bile sevinmedim manyakça bı moddayim biri beni durtsun
menu guzelde tatlim lahananin sonucunu merak ettim
ohhh hedef tutacak ins.Kızım dışarıyi seviyor abla ama bugun yaramazlık yaptı durdu en sonunda arabada ağladı sağa çektim oynadik arabanın içinde emizrdim uyudu sonra da babasını almaya gittik :)
canım geçmis olsun ya inşallah tez zamanda toparlar sağlığına kavusursun. Bende orta okul döneminde Kum suzmustim ama bitti sükurler olsun darısı sana
çok şükür abla bizde havalar normal e dönmeye başladı hastalar toparlandi :) sabah da eksi 200 dum
ani hareket yapinca ondan oldu heraldd tatlimHer yanım ağrıyor. Iğne vurdur dum.
cok sevindim cnm gule gule giy cicileriniKizlar bizde kvleri ugurladik arkasindan bi Avm girdik ben zaten bayadir bisiler almak istiyordm pantolonlarm bol geliyor öle böyle degil ama :) likrali olmasa durmiycak. Bi pantolon aldim acik renk 38beden ve cook güzel resmen asik oldum cok yakisti tabi 38beden olmasi cok motive etti :) süper bi duyguymus valla. 2 de üst aldim bi tshirt bi ince kazak ama onlarda 40beden oldu 65 oldugumda tam olarak 38beden olucak heralde :)
Ayy cok mutluyum o mutlulukla geldm eve 3 mil leslie yaptm bu 2 günde ayran detoksu yapicam insallah güzel eksi gelir :)
pogaca tam bugdayda olsa icinde yag vs. Var cuma yense daha iyiMenüm:
9:30 1 hurma, 1bardak Ilik Su
11:00 1 pogaca(kendim yaptim tb ununundan), 1kk peynir, 5zeytin, domates kereviz
14:30 1yesil elma, 5kuru üzüm
18:00 1kepce tarhana corbasi, 1 firinda tavuk but, 4dilim kabak, 2 mantar, Salata, 3yk yogurt
2 fincan yesilcay
2lt Su
80dk n.t.yürüyüs = 80p
3 mil leslie = 135p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p Toplam = 240puan
menun cok degil ama... Karbonlari beraber yemisinMenumm
Kahvalti 11.00
1 cay br aci turk kahvesi
1 haslanmis baharatli yumurta
Oglen 14.30
1 kase yarmali yogurt corbasi
1 kase Kinoali salata
2 br cay
1 br nar cicegi
Aralarda limonlu zencefilli su
Aksam 20.00
2 kase mercimek corbasi(sadece soganli salcali)
1 muz
Su 2,5lt
Spor
30 dk aletli 90p
30 dk kondisyon 60p
100 dk tempolu yuruyus 200p
3 mil leslie 135p
200 ip atlama 20p
Toplam 505p @Pnrrr-20
Dikkat et ilerlemesin cnm bugun nasilsinSelam canlarimbugun girdim girdim ciktim buraya bisi yazamadim ustumde acayip bir kirginlik var kolumu kimildatacak halim yoktu tum gun yattim sayilir. Sanirim usuttum biraz.portakal ihlamur filan biraz toparladim. Hafta sonu da memleketten arkadasim gelecek yarin dip bucak temizlige girismem lazim.
menu guzelde halsizlikten spor yapamamisinEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 adet zeytin
2 yk pekmez
Ogle. 12.00
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara.15.30
1 bardak sut
1 adet portakal
6 adet findik
Aksam yemegi:18.30
1 kepce ezogelin corbasi unsuz
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
Bol salata
Sekersiz turk kahvesi - ihlamur
Su.2.5 lt
Spor yok
simdiki cocuklar gercekten cok bilmisbenimde en buyuk istegim tabiki elbise ama boyle zayiflayinca kirmizi bi elbise almak hayalim vucudundan utamadan giyebilecegim esimin beni gercekten kiskandigini gormek ama guzelligimden dolayi olsun istiyorum simdi sadece esi oldugum ve sevdigi icin kiskaniyor ama buna gorunusum eklensin istiyorum kizim okulda benimle gurur duysun istiyorum cunku bi kac kere arkadasimin annesi zayif gibi muhabbetlerimiz oldu ins bu sefer inaniyorum kendime bunu kendimede esimede bu mutlulugu yasaticam sevmeyenlerede o haseti
her zamanki gibi cok duzenli cnmMenumu yazayım unutmadan
Sabah 9 gibi
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir yumurta
3 zeytin
3 domates ceri
Öğlen 14 gibi
Bir yumurtalı menemen
Bir kase yoğurt
Bir tane elma
Akşam 18 gibi
8 kaşık kadarantar sote
Bir kase cacık
Bir kepçe mercimek çorbası
Şu 3 litreyi buldu
Spor 3 mil leslie yapıldı 135 @Pnrrr-20
ben begendim tatlimMenüm
Sabah 10:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:30. 1 kk kadar beyaz peynir,iki ince dilim kaşar,domates, salatalık, biber, yarım dilim esmer ekmek
13:30 yeşil çay,10 leblebi,1 incir,2 ceviz
16:30 ıspanak kavurma,yoğurt, bir tane tavuk but
17:30 yeşil çay
Su:3,5 lt
Spor:Leslie 3 mil =135 puan @Pnrrr-20
vayyy bi baslamis tam baslamisin spora :)) menude guzel olmus cnmSelam kızlar bende gecmişeok dalmadan menümü yazayım
Sabah 7.00
2 yumurta haslama
1 dilim peynir
Öğlen 13.00
5 fındık
1 ceviz
1 kayısı kuru
Akşam 18.30
Yarım kase sehriye çorbası
Boll salata peynirli zeytin yağlı
Spor
1 saat yürüyüş 60*2 =120
30 ar dk eliptik yürüyüş bandı bisikler
30*2=60
30*3=90
30*4=120
15 dk ağırlık
15*3 =45
Toplam = 435 @Pnrrr-20
Su 3lt
ne oldu inanmismi beynin :)))Bugun beynimi inandırmaya calısıcam. Deneyelim bakalım Yarına toplamda -600 olayım diye bide sabah uyandıgımda ufff niye erkenden kalkıyorum degıl ohhh diblendim mis gb uyandım diye inansın beynim
Konsantre konusunda bende yapamamBen geldimmmm
Bu yoga tam fiyasko. Bana göre birşey değilmiş. Zaten biliyordum da emin oldum şimdi. 1) düşüncelerimi asla serbest bırakamıyorum 2) zihnimi kesinlikle içimde yoğunlaştıramıyorum 3) sürekli kıpır kıpırım ve çevredekilerin nefes alışverişi bile dikkatimi dağıtıyor 4) geçmişim bence tamamen sorunlu 5) geçmişteki olayları herşeyi herkesi affediyorum sözünü tekrar ederken zamanında beni çok üzüp ağır depresyon geçirmeme neden olan insan gözümde canlandı ve ‘asla affetmicem’ diyerek salonu terkettim
Sonuç hiç de pozitif enerji filan yüklenmedi
Yarın kısmetse sporuma dönüyorum. Nispeten daha iyiyim yorgunluk ve halsizlik dışında
takilma oyle seylere tatlimÇok dikkatsizim ya birde dikkat edeceğim dedim neyse ki sayenizde uyarılmış oldum yazdığımı tekrar okucam öyle cevaplicam
Affetmeyi karsidakine iyilik olarak dusunmiceksin zatenBencede bu dünyada olmasada ahirette yaptıklarının bedelini ödemeli kötüler oyuzden afetmiyorum bende canımı yakanlari
biraz detoks gibi olmus ama fazla goturmemis heraldeDunku menum
Sabah7
2yumurta
Ogle12
2yumurta
Aksam18
1 dolma
Salata yogurt
Spor yok
Su 3lt
galeta yerine wasa yesen daha iyi olur cnmKızlar gunaydin güzel bir gün gecirmenizi diliyorum. Dün çok yorgundum. Hemen uyumuşum menümü yazayım ilk önce
Sabah
Maydonoz kuru
Kahve
Yumurta
Salata
1 galeta
Öğle 12.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Salata
Saat 16.30
7 kaşık pırasa yemeği
2 galeta
2 lt su
Spor yok
Akşam da bir meyve
bizim hayallerimiz seninki kadar genis degil :))) arada hatirlatman iyi oluyor :))anacım benimkini zaten biliyorsun yine de yazayım vücut çorabı alıp giymekkkk
şimdi aklıma geldi çok şık giyinip porselen makyaj yaptırıp fotoğraf çektirmek de olabilir
bayilmamak icin ana ogunlerin doyurucu olmasi gerekiyor tatlim o zaman acikmiyosungünaydın hatta tünaydınnn herkeseeee
sizlerden uzak kalmak moralimi çok bozuyor. hastalık, iş yoğunluğu iş servis değişikliği derken çok uzak kaldım sizlerden
sanırım beslenmeden de uzak kaldım.
yeni bir kitap okumaya başladım , ara öğünlere tamamen karşı. ya ben bayılacak gibi oluyorum ama o kadar saat bir şey yemezsem.
nasıl koruyacağım bu halimi, nasıl besleneceğim enerjim nasıl olacak. kafam çok karıştı
sanırım çok okumak iyi değil
Bu kiloda ozguvenin olmasi ne guzelBiliyorum abla bencede guzeller gecelikten daha iyi oluyo bende 3 cesit mevcut herif geldikce surpriz istiyor ne yapayim bulup bulusturup aliyom beyefendi cok yakistiriyormus bu kiloyla deli manyakkk
Seni cekistiriyolar gulsahim :)))Noluyo leyynnn
tatlim aksamki ekmegi sabah yesen bide fasulyenin yanina pilavi sikistirmasan daha iyi olurmus :)Selam
Dün menü yazamamıştım
Sabah 08.00
1 haşl.yum. çeri 1 kk peynir 5 zeytin
Öğlen 14.00
1 tabak kuru fasulye (susuz ve 7 8 kaşık ) salata 3 kaşık pilav
Akşam20.00
1 dlm ekmek 4 kaşık çorba .5 kaşık et sote
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor yok ama 2 saat kadar çarşıda dolaştık akşam yemeği öncesi ve sonrası
Sende eliptik gormeyince spordan saymıyorum heraldeMefkurem bugun daha iyiyim abla sadece uykusuzlugun verdigi bir bas agrisi var kizim gece uyumadi da. Spor olarak 3 gun yuruyus yaptim havalar da guzeldi zaten pazar gunu yuruyuste biraz usuttum ondan halsizlik vardi. Bugun de insallah eliptik yapacagim.
İnşallah tartıda güzel yansır abla yansıyacak gibi gerçimenu guzelde tatlim lahananin sonucunu merak ettim
Bu 2 gun yemesen iyi olur
ohhh hedef tutacak ins.
ani hareket yapinca ondan oldu heraldd tatlim
cok sevindim cnm gule gule giy cicilerini
Bende ozellikle buz mavisini cok severim
pogaca tam bugdayda olsa icinde yag vs. Var cuma yense daha iyi
Digerleri guzel cnm
menun cok degil ama... Karbonlari beraber yemisin
Ogunumuzde 2 karbon olmasin cnm
Spor guzellll
Dikkat et ilerlemesin cnm bugun nasilsin
menu guzelde halsizlikten spor yapamamisin
Bu hafta pek spor olmadi heralde
simdiki cocuklar gercekten cok bilmis
Kilolu olunca anne babadan utanabiliyolar
Benimkilerden hic duymamistim boyle seyler
her zamanki gibi cok duzenli cnm
ben begendim tatlim
vayyy bi baslamis tam baslamisin spora :)) menude guzel olmus cnm
ne oldu inanmismi beynin :)))
Konsantre konusunda bende yapamam
takilma oyle seylere tatlim
Biz bahardan antremanliyiz :)))
Affetmeyi karsidakine iyilik olarak dusunmiceksin zaten
Kendi ruhundaki yuklerden kurtulmak icin affedeceksin
biraz detoks gibi olmus ama fazla goturmemis heralde
galeta yerine wasa yesen daha iyi olur cnm
bizim hayallerimiz seninki kadar genis degil :))) arada hatirlatman iyi oluyor :))
bayilmamak icin ana ogunlerin doyurucu olmasi gerekiyor tatlim o zaman acikmiyosun
Bu kiloda ozguvenin olmasi ne guzel
Listedekiler crs. Kilo kontrolu yapiyoruz cnnİnşallah tartıda güzel yansır abla yansıyacak gibi gerçi
Tamamdir abla hemen yazıyorumListedekiler crs. Kilo kontrolu yapiyoruz cnn
O na gore 2 gunu belirliyoruz
Tartildiysan bana telden yazarmisin
Kabuskam bitti zatenmenu guzelde tatlim lahananin sonucunu merak ettim
Bu 2 gun yemesen iyi olur
ohhh hedef tutacak ins.
ani hareket yapinca ondan oldu heraldd tatlim
cok sevindim cnm gule gule giy cicilerini
Bende ozellikle buz mavisini cok severim
pogaca tam bugdayda olsa icinde yag vs. Var cuma yense daha iyi
Digerleri guzel cnm
menun cok degil ama... Karbonlari beraber yemisin
Ogunumuzde 2 karbon olmasin cnm
Spor guzellll
Dikkat et ilerlemesin cnm bugun nasilsin
menu guzelde halsizlikten spor yapamamisin
Bu hafta pek spor olmadi heralde
simdiki cocuklar gercekten cok bilmis
Kilolu olunca anne babadan utanabiliyolar
Benimkilerden hic duymamistim boyle seyler
her zamanki gibi cok duzenli cnm
ben begendim tatlim
vayyy bi baslamis tam baslamisin spora :)) menude guzel olmus cnm
ne oldu inanmismi beynin :)))
Konsantre konusunda bende yapamam
takilma oyle seylere tatlim
Biz bahardan antremanliyiz :)))
Affetmeyi karsidakine iyilik olarak dusunmiceksin zaten
Kendi ruhundaki yuklerden kurtulmak icin affedeceksin
biraz detoks gibi olmus ama fazla goturmemis heralde
galeta yerine wasa yesen daha iyi olur cnm
bizim hayallerimiz seninki kadar genis degil :))) arada hatirlatman iyi oluyor :))
bayilmamak icin ana ogunlerin doyurucu olmasi gerekiyor tatlim o zaman acikmiyosun
Bu kiloda ozguvenin olmasi ne guzel
Hadi gozun aydin cnm bol bol kalori yak artikEliptikime kavuştum işleri halledip hemen yarım saat yapiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?